Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze,tudom,hogy a BL-ben elég egy rossz meccs is,de valahogy a Chelsea ellen a szerencse mellett,a tűz is hiányzott a csapatból,ami idén meg van,én nagyon bízok bennük most,és nem elsősorban a pontjaink,hanem a mutatott játék miatt,ennek ellenére a Real egy kiváló csapat,de a hozzáállásuk miatt gyakorlatilag semmi sanszot nem adnék JELEN PILLANATBAN,nekik ellenünk.LG írta: Tavaly ugye a Chelsea sem bizakodhatott nagyon, mégis tudjuk, hogy mi lett a vége, szóval szerintem egy kicsit szerényebb hozzáállás kéne.
igen,tegnap. és előtte? messi a gólok felénél vagy assistot ad vagy maga lövi. egy meccsen ad 5-6 gólpasszt,de nincs aki berúgja. tello,villa,pedro,alexis nem góllövő. szép dolog,hogy cesc meg adrianó gólt lő,de na..Mezner2 írta: Ez mostani meccsen is látszott,hogy nem feltétlen van így,ha Messi nem talál be meccs elején,akkor is akadt eddig mindig valaki,aki átvállalja a szerepét,Adriano idén már háromszor is,Cesc is sokszor,de említhetném éppen Xavi-t is,és ha ez nálunk elmondható,akkor ismét megkérdem,miben bízik a Madrid,
Tavaly ugye a Chelsea sem bizakodhatott nagyon, mégis tudjuk, hogy mi lett a vége, szóval szerintem egy kicsit szerényebb hozzáállás kéne.Mezner2 írta:
Ez mostani meccsen is látszott,hogy nem feltétlen van így,ha Messi nem talál be meccs elején,akkor is akadt eddig mindig valaki,aki átvállalja a szerepét,Adriano idén már háromszor is,Cesc is sokszor,de említhetném éppen Xavi-t is,és ha ez nálunk elmondható,akkor ismét megkérdem,miben bízik a Madrid,akinek a második legeredményesebb csatárától,többet lőtt a mi jobb hátvédünk
Így van, nyilván mindenki csalódott lehet, hogy elment nekik a Liga, de innen már felesleges nekik erőltetni, logikus döntés csak a BL-ra koncentrálni. A 2. helyhez valószínűleg annyira nem kell nagyon megerőltetni magukat, szerintem a továbbiakban az Atletico majd szépen lemarad.Barcaforever írta:
Nekem is fura, ez a csak a Bl-t nyerjük meg kijelentés, de hát most mit álmodozzanak a Ligáról, az szinte biztosan elúszott nekik.
szerintem -13nál ezt meg lehet húzni. szemmel láthatóan nem bírják a srácok. a liga 90%át a padozókkal is meg kéne verni,nem hogy a kezdővel. hogy ez nem sikerült,abba ne menjünk bele. a szezon megmentésére egy esély van,a 10...Mezner2 írta: 1. Sokakban él még ez a fellengzős,nagyképű,pökhendi illúzió,hogy (odaátról idézve) : vannak jó csapatok….vannak nagyon jó csapatok…vannak kitűnő csapatok….és van a Realmadrid.
Kérdem én,ebbe a képbe,hogy fér bele az,hogy a Madrid mindenkori csapatkapitány és edzője kijelentse,hogy nem érdekli,ha 20-25 ponttal utánunk végeznek,csak a BL legyen meg. Hogy fér bele ez egy ilyen klub arculatába,hogy ilyen nyíltan vállalják,hogy csak egy fronton kivánnak harcolni? Az én szememben ez a középszerűség kezdetét jelenti.
nem,az oka számomra egyszerű. a barca messin kívül nagyjából gólképtelen és impotens. ha nem a betonkezdő játszik,akkor a csapat inog elöl-hátul. ebben a párharcban csak a barca veszíthet. a realnak kötelező a 2. hely és ezek után a bl is,ahonnan jelen helyzetben bármely csapat ellen sima kiesés lehet a vége sorsolástól függetlenül.2.Ehhez kapcsolódva,hogy ennyire bíznak a BL-ben,az miért nem jut eszükbe,hogy ha ők elengedik a bajnokságot,akkor februártól már mi is CSAK A BL-re koncentrálhatunk,mivel addigra lényegében megnyerjük a LIGA-t,és mivel egyértelmű melyik a jobb csapat,így duplán fingatjuk meg majd valszleg őket,ez odaát komolyan senkinek nem esett még le?![]()
ez egy pillanat,a klub nem igazán tehetett érte és ellene semmit3.Egy ekkora klub,hogy engedheti meg magának,hogy az edző felülbírálva a csapatkapitány akaratát,aki odaadja egy Real nevelésnek Adan-nak a karszalagot,magából kikelve követelje a saját kiskedvencének a karszalagot,és átrakatva rá
mourinho diktátori hatalmat kapott,bármit megtehet.4.Egy ekkora klub,hogy engedheti meg magának,hogy egy Pepe,nem csak,hogy játszik,de még CSK is lesz egy meccs erejéig??? hogyan???
az úriemberek klubja épp olyan szemfényvesztés,mint a több mint egy klub duma. ez is csak piszkos üzlet. mourinho szerintem már bepakolt. év közben nincs mozdítható edző. wenger seggét is töri a pad,de nem rúgták ki. löw és klopp remekül érzi magát. más meg nem kell.5.Egy ilyen tradiciókkal rendelkező klub,hogy engedhet meg magának egy Mourinhot a padon??? hogy fér bele,ez az úriemberek klubja képbe?
perez észhez tért és a mourinho támogatást én 99%-ban csak kommunikációs trükknek gondolom. biztosan megállapodtak,hogy legkésőbb év végén könnyes búcsút vesznek egymástól. kirúgni nem egyszerű,hiszen egy falcao-neymar szintű játékos árába kerülne.6.Egy ekkora klub,hogy engedheti meg magának,hogy olyan játékot játsszon,mint az angol kiscsapatok? Perez mikor tér vajh észhez?? ?Minden meccsük füttykoncertbe fullad,miért nem veszi a lapot?

Lemaradtál a múltkori nyilatkozatáról, ahol az volt a probléma, hogy a csapatnak 5 napon belül kétszer kellett játszaniasalas9 írta: Persze, ilyen szinten nem bírja az ember, hogy egymás után kétszer is kezdő...
Persze, ilyen szinten nem bírja az ember, hogy egymás után kétszer is kezdő... Szerintem eléggé mellé lőtt a cserével, DM nevét alig hallottam, viszont a horvát elég jól muzsikált az első félidőben.Initom írta:Modricról: „Problémái voltak azzal, hogy két mérkőzést is játszania kell három napon belül. Ha egymás után, kétszer is kezdő, akkor nem tudja a legjobbját nyújtani. Fájt, hogy le kellett cserélnem, mert nem érdemelte meg, de stratégiai döntés volt. Úgy gondoltam, hogy Di María sokat tud majd nyújtani a szélen, és így is lett.”
Bocs királyInitom írta:„Cristiano Ronaldo jó meccset hozott le. Azonban a csapat nem.”

Na menjél aludniCapon írta:Most akkor Mounak csupasz seggel és félretolt tangával kell sajtótájékoztatót adni ha azt akarja, hogy ne a csapata mai teljesítményéről beszéljenek.

Ha Löw jönne lehet, h kivirágoznának. Ki tudjasalas9 írta:Ha Löw jönne, akkor nem mennek sehovadaffy írta:jó,de előbb özilt és khedirát el kell adni. úgyis kell 2 zsák fűmag mindig
nem. di maria képességeit tekintve remek labdarúgó. nem lesz soha világsztár,de kiváló focista. viszont 1 jó megmozdulására jut 5 rossz. ezt a jelen madridja nem bírja elpalesz77 írta: Mivel csak ritkán nézek Madrid meccset, ezért nem tudom.. De Di Maria tényleg ilyen pocsék? Én amikor látom mindig egész ügyes, elég jól cselez, és nagy lasztikat is tud adni.. De a potenciál szerintem benne van. De lehet mindig jó meccseit fogom ki.. Szóval kérdeznék valami Madridos kollégát, hogy mi is a szitu vele. Nem lehet hogy olyan mint Benzema, akit sokáig szintén máglyára kívánt mindenki, aztán mára az egyik legjobb lett?
Mivel csak ritkán nézek Madrid meccset, ezért nem tudom.. De Di Maria tényleg ilyen pocsék? Én amikor látom mindig egész ügyes, elég jól cselez, és nagy lasztikat is tud adni.. De a potenciál szerintem benne van. De lehet mindig jó meccseit fogom ki.. Szóval kérdeznék valami Madridos kollégát, hogy mi is a szitu vele. Nem lehet hogy olyan mint Benzema, akit sokáig szintén máglyára kívánt mindenki, aztán mára az egyik legjobb lett?daffy írta:zsozé,zsozé...london kék felében úgyis üresedés várható. remélem özilnek és dm-nak is segítesz pakolni és felférnek a gépedre...
tudod mi még az érthetetlen? hogy attól,hogy egy csapatot felépít a barca ellen,a labdatartás ellen,azt miért kell ráhúzni a kicsikre is? miért kell egy espanyol ellen másodosztályos focit nyomatni? mitől félünk? a világ top5-jébe tartozó kerettel azt lehet játszatni,amit akarsz,erre angol kiscsapatos focit... ha nem cr van a csapatba,hanem kaka,mourinho már tavaly is londonban ázott volna.salas9 írta:Amúgy miért Modricot hozta le a félidőben? Véleményem szerint az egyik legjobb volt... Sok mozgás, jó passzok, jó lövés. Érthetetlendaffy írta:zsozé,zsozé...london kék felében úgyis üresedés várható. remélem özilnek és dm-nak is segítesz pakolni és felférnek a gépedre...
jó,de előbb özilt és khedirát el kell adni. úgyis kell 2 zsák fűmag mindigJöhet Löw
lassan nőt a körme és így nem lehet...Amúgy volt valami bírói döntés amire fogni lehet? Mert hétközben nem volt és akkor a játékosokat okolta, kíváncsi vagyok most mit mond