2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elvileg azt jelenti, hogy gyere elő padról.Vakmacska írta:ez mit jelent amit énekelnek?Messidona10 írta:Ezekkel valami nagyon nagy gáz van...
http://www.youtube.com/watch?v=1FA1FHvPkxE :O
most jön majd az,hogy megérdemli. figyeld!REMY írta:előtte ki rúgta meg?? igen, hibás, de megint csak félszemmel nézzük a dolgokat. Őt persze lehet rugdosni...StickyFingaz írta: Pepéből előtört az igazi énje..
azthiszem köszönök Mounak, azaz azt hogy ilyen "jó" a MadridVakmacska írta:ez mit jelent amit énekelnek?Messidona10 írta:Ezekkel valami nagyon nagy gáz van...
ez mit jelent amit énekelnek?Messidona10 írta:Ezekkel valami nagyon nagy gáz van...
előtte ki rúgta meg?? igen, hibás, de megint csak félszemmel nézzük a dolgokat. Őt persze lehet rugdosni...StickyFingaz írta: Pepéből előtört az igazi énje..
Ha kirúgják, valami ilyesmi kártérítést kell neki fizetni.lui1698 írta:Ezt mire érted?daffy írta:bye bye 30-40 milliólui1698 írta:3-1, Bye Bye múrinnyó!
Egyébként szerintem ez ma egy őszinte és tiszta produkció, ami a fociban úgy hívnak, hogy edzőbuktatás, legalább is annak kísérlete.
40 millát kell fizetnie a Madridnak ha elküldik Mourinhót.lui1698 írta:Ezt mire érted?daffy írta:bye bye 30-40 milliólui1698 írta:3-1, Bye Bye múrinnyó!
Egyébként szerintem ez ma egy őszinte és tiszta produkció, ami a fociban úgy hívnak, hogy edzőbuktatás, legalább is annak kísérlete.
Ezt mire érted?daffy írta:bye bye 30-40 milliólui1698 írta:3-1, Bye Bye múrinnyó!
bye bye 30-40 milliólui1698 írta:3-1, Bye Bye múrinnyó!
Hát erről beszéltemREMY írta: Formán kívül van.. ezt a vak is látja. igen kapusnál is van pihentetés. a kapus sem hátradőlve készül a meccsre.
nálatok sosem padozott Puyol, Xavi, Iniesta...
te miről beszélsz?20tek írta: Szánalmas ez a hozzáállás. Több fórumot is megnéztem, mert nem értettem, hogy miért van padon Casillas. A úgynevezett "Madridisták" annyira el vannak ájulva Mourinhotól, hogy gyakorlatilag nem találtam olyan hozzászólást, aki ebbenl a padozásban problémát látna. Ilyen kamu szövegek, hogy pihentetés (egy kapusnál), meg az utóbbi időben nem védett elég jól... Könyörgöm, Casillas az utolsó klasszikus Madridista. Akit még Barcelonában is mindig tiszteltek. Aki nem félt elmondani, hogy Xavi és a többiek a barátai. Nem számít már nálatok semmi. Ha Mourinho fingik egyet, az úgy van jól, sőt az a legjobb dolog a világon, mert ha Mourinho büdös, akkor vele foglalkozik a sajtó. Gratulálok! Tudom, hog minden csapat más, de hogy van olyan csapat, amelynél a szurkolók 80-90%-nál ez az értékrend, az eddig nem hittem volna.
Szánalmas ez a hozzáállás. Több fórumot is megnéztem, mert nem értettem, hogy miért van padon Casillas. A úgynevezett "Madridisták" annyira el vannak ájulva Mourinhotól, hogy gyakorlatilag nem találtam olyan hozzászólást, aki ebbenl a padozásban problémát látna. Ilyen kamu szövegek, hogy pihentetés (egy kapusnálREMY írta:Casillas ebben a szezonban közel sem hozza azt amit tud, így nem árt neki a pihenés. Én örülök, hogy most Adán véd.
Inkább azt magyarázza meg nekem valaki, hogy Essien helyett miért nem Nacho kezd, és Modric miért ül a padon???
Mourinho... nem értelek.
szerk: Mou mehetsz amerre látsz.... Khedirával és DM-el együtt