2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
20 csapat van a bajnokságban, nem 2REMY írta:2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:
Egyben ez a két csapat tartja a rekordot is, tehát senki se nyert 12 pontnál nagyobb előnnyel bajnokságot.
1987-88 23 pont ! a Real előnye 62 pont és 39 pont
2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:
Egyben ez a két csapat tartja a rekordot is, tehát senki se nyert 12 pontnál nagyobb előnnyel bajnokságot.
A 2 pontos rendszerben a Real 3x nyert 12 ponttal, a Barca pedig egyszer. A Real 60/61-ben nyert 12 ponttal, de akkor csak 30 meccses volt a bajnokság. 71/72-es szezon volt az első, amikor 34 mérkőzést rendeztek. A Barca 73/74es szezonban nyert 12 ponttal bajnokságot. 87/88as szezontól van 38 meccs. A 3 pontos rendszerben pedig a 2005-2006-os szezon (BL győzelem) hozott 12 pontos Barca győzelmet. A 95/96os és a 96/97es szezonban volt egy próbálkozás a 42 meccses idényre, de a 98/99estől kezdve visszaállt a 38as rendszer.sopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.
Nem kötekedni akarok, de nemrég még azt olvastam, h nincs ennyi a 2 csapat között mutatott játék alapján. Nem tőled, másoktól.REMY írta:
és kétlem, hogy botlás nélkül lehoznátok az egész szezont. a végére szerintem 10 pont különbség lesz. Ami sok, de a pályán nyújtott teljesítmény alapján bőven van ennyi a két csapat között.
Ebből a fordított felállásban nekem nem is a 18 pont kellene, hanem hogy a Real a Villareal mögött végezzen, mint mi akkor.REMY írta: én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátúgyhogy a kárörvendés még elmaradhat
Én meg annyit tudok, hogy 2007-ben pontegyenlőséggel végzett a két csapat, a Barcának +45-ös, a Realnak +22-es gólkülönbsége volt, s végül a clásicókon elért jobb egymás elleninek köszönhetően a Real lett a bajnok.REMY írta:én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.![]()
én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.
írd már meg privátban,hogy "melyik" vót azlui1698 írta:És tényleg, de azért daffy-éból is lopott ezt-azt.socio66 írta:az komoly, hogy a másik oldalon valaki copy-paste módszerrel leírta majdnem ugyanazt, mint én itt.![]()
fő az önálló gondolat.
Ezt nem értem mire írtad. A kizárásukra? Az arra vonatkozik, amikor legközelebb olyan helyen végeznek, hogy indulhatnának európai kupában, akkor nem indulhatnak majd... Idén attól még mehetnek tovább. Egyébként én azt sajnálom, hogy ha emiatt az olyan játékosok akik szeretnének BL-ben vagy EL-ben játszni, azok eligazolnak tőlük.Xavi001 írta:Sajnálom a Malagát, hihhetetlen jó csapat , a BL-ben lehet, hogy legyűrték volna a Portot.
És tényleg, de azért daffy-éból is lopott ezt-azt.socio66 írta:az komoly, hogy a másik oldalon valaki copy-paste módszerrel leírta majdnem ugyanazt, mint én itt.![]()
fő az önálló gondolat.
Nem, négy szezonba nem szerepelhetnek. Közbe olvasom hogy nem is négyrobertfcb írta:Mármint a következő 4 éven belül, ha kvalifikálják magukat 1-szer, akkor eltiltva, de utána mehetnek.Jól tudod. Idén még ott vannak de ha márciusig nem perkálnák négy évet
kapnak. Sajna értük :/
Mármint a következő 4 éven belül, ha kvalifikálják magukat 1-szer, akkor eltiltva, de utána mehetnek.Jól tudod. Idén még ott vannak de ha márciusig nem perkálnák négy évet
kapnak. Sajna értük :/
Jól tudod. Idén még ott vannak de ha márciusig nem perkálnák négy évetrobertfcb írta:Legyűrték volna? Hisz legyűrhetik, akár meg is nyerhetik az BL-t, csak a következő szezonban nem indulhatnak a kupában. Vagy rosszul tudom?Xavi001 írta:Sajnálom a Malagát, hihhetetlen jó csapat , a BL-ben lehet, hogy legyűrték volna a Portot.
U.I. Jó hideg van Madridban manapság. :/