Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az 1. és 3. pont szerintem úgy hülyeség, ahogy van, ezért azokra nem is reagálnék, de másodikkal egyet értek! Elméletileg ugye azzal, hogy a Realnak már most elment a bajnoki cím, előnye lehetne a BL-ben, hogy csak arra kell koncentrálniuk, de ha így folytatják, akkor bizony a 2. helyért is igencsak meg kell szenvedniük, szóval nem nagyon lazsálhatnak a bajnokságban sem, mert így hirtelen azt vehetik észre, hogy a dobogón sincsenek. Inkább nekünk lehet majd komoly előnyünk tavasszal, ha addigra 10 pont, vagy a feletti előnyünk lenne a második helyezettel szemben ami közel sem biztos, hogy a Real lesz.remontada írta:1. A Barcelona eddig tökéletes taktikával uralja a spanyol mezőnyt, a bajnokság és a spanyol kupa is esélyes. A Bl-t viszont ezzel a taktikával szerintem nem lehet hozni, profi bekkelő, kontrázó csapatok (Juve, Dortmund, Milan) ellen nincs igazi támadó csatárjáték.
2. A Real igazi "botránya" nemis a -16 a Barca ellen, hanem a -7 az Atma ellen,és a vékonyka +2 a Malaga ellen!
3. Zsozéapu szépen elkezdi az európai topligákból "kifelé" spirált. Mehet a francia vagy az orosz bajnokságba, aztán irány Mexikó, Japán, Katar, esetleg Kína.
Minden bizonnyal, mint minden évben most is lesz 1 ilyen párharcunk. Ha azt vhogy hozzuk, akkor meg kell lennie. A Milant idevenni a másik 2 csapathoz meg egyszerűen nevetséges.remontada írta:1. A Barcelona eddig tökéletes taktikával uralja a spanyol mezőnyt, a bajnokság és a spanyol kupa is esélyes. A Bl-t viszont ezzel a taktikával szerintem nem lehet hozni, profi bekkelő, kontrázó csapatok (Juve, Dortmund, Milan) ellen nincs igazi támadó csatárjáték.
sopisz írta:lehet rossz helyen,de azt szeretném még kérdezni hogy volt-e valami poló a barcásokon Titoval kapcsolatban,mert lemaradtam a kezdésről,egy képet ha valaki tudna linkelni hálás lennék.

szerintem elég, ha azt próbáljuk megnézni , mi volt pl. tegnap a buktájuk oka?bence-barca írta:Nem kötekedni akarok, de nemrég még azt olvastam, h nincs ennyi a 2 csapat között mutatott játék alapján. Nem tőled, másoktól.REMY írta:
és kétlem, hogy botlás nélkül lehoznátok az egész szezont. a végére szerintem 10 pont különbség lesz. Ami sok, de a pályán nyújtott teljesítmény alapján bőven van ennyi a két csapat között.
De mindegy is, igazából most arra vagyok nagyon kíváncsi, h a BLre mit találnak ki. Ugye azt mindenki tudja, miért kell nekik most nagyon a BL és egyre több ok van rá, hisz a ligában egyre nagyobb csalódást okoznak a szurkolóknak. De motivációval nem lehet tovább jutni, ide kell majd valami rendes játék is. Amit kinézek Mouból, h kitalál vmi nagy taktikát, még így is sajnos, h a bajnokságban ennyire lemaradtak. De ne legyen igazam és már a nyolcaddöntőben törjék szét az álmokat a Vörös Ördögök.
Arra meg kíváncsi lennék, ha esetleg egyből kiesne a Real, Mourinhonak vajon lenne arca a padon maradni v már ő is felmondana?
a végén csak kiderült, hogy jóra gondoltamMihu írta:Most te ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, hogy még be is másolod a mondatomat, amiben benne van, hogy BAJNOKSÁGOT??????
Úgy gondoltam,2 csapat köztREMY írta:ja én úgy értettem, hogy a 2 csapat között mennyi volt a legnagyobb különbségsjd írta: 20 csapat van a bajnokságban, nem 2
full ezt néztem vissza xD
Most te ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, hogy még be is másolod a mondatomat, amiben benne van, hogy BAJNOKSÁGOT??????REMY írta:2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:
Egyben ez a két csapat tartja a rekordot is, tehát senki se nyert 12 pontnál nagyobb előnnyel bajnokságot.
1987-88 23 pont ! a Real előnye 62 pont és 39 pont

ja én úgy értettem, hogy a 2 csapat között mennyi volt a legnagyobb különbségsjd írta: 20 csapat van a bajnokságban, nem 2
47-48 Barca-Real 16 pontREMY írta:én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.úgyhogy a kárörvendés még elmaradhat
és kétlem, hogy botlás nélkül lehoznátok az egész szezont. a végére szerintem 10 pont különbség lesz. Ami sok, de a pályán nyújtott teljesítmény alapján bőven van ennyi a két csapat között.

20 csapat van a bajnokságban, nem 2REMY írta:2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:
Egyben ez a két csapat tartja a rekordot is, tehát senki se nyert 12 pontnál nagyobb előnnyel bajnokságot.
1987-88 23 pont ! a Real előnye 62 pont és 39 pont
2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:
A 2 pontos rendszerben a Real 3x nyert 12 ponttal, a Barca pedig egyszer. A Real 60/61-ben nyert 12 ponttal, de akkor csak 30 meccses volt a bajnokság. 71/72-es szezon volt az első, amikor 34 mérkőzést rendeztek. A Barca 73/74es szezonban nyert 12 ponttal bajnokságot. 87/88as szezontól van 38 meccs. A 3 pontos rendszerben pedig a 2005-2006-os szezon (BL győzelem) hozott 12 pontos Barca győzelmet. A 95/96os és a 96/97es szezonban volt egy próbálkozás a 42 meccses idényre, de a 98/99estől kezdve visszaállt a 38as rendszer.sopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.

Nem kötekedni akarok, de nemrég még azt olvastam, h nincs ennyi a 2 csapat között mutatott játék alapján. Nem tőled, másoktól.REMY írta:
Ebből a fordított felállásban nekem nem is a 18 pont kellene, hanem hogy a Real a Villareal mögött végezzen, mint mi akkor.REMY írta: én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátúgyhogy a kárörvendés még elmaradhat
Én meg annyit tudok, hogy 2007-ben pontegyenlőséggel végzett a két csapat, a Barcának +45-ös, a Realnak +22-es gólkülönbsége volt, s végül a clásicókon elért jobb egymás elleninek köszönhetően a Real lett a bajnok.REMY írta:én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.![]()
én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.