Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nézd, nem arról van szó, h akkor is játszania kellene, ha gödörben van, de azért meccsek még nem mentek el rajta, nagyon nem. ilyen dumákkal akkor szoktak vkit kitenni egy csapatból, ha az edző meg akarja mutatni, h melyik kutya az erősebb. casillas olyan ember a madridnál, mint nálunk puyol, számít az, h ott van-e a páylán, vagy sem.recrea írta:Tehát Casillasnak akkor is védenie kell, ha rossz formában van?! Oké. Inkább az a probléma, h nálunk mindent megtehet következmény nélkül VV, az életben nem kap versenytársat.
meg CR is,remélem minnél tovább maradnak.Tartom a véleményem,hogy a madrid nem létező csapatjátékának az egyik fő okozója ő. Persze rá lehet szúrni 40 m-ről a labdát egy meccsen 5-6-szor csak ezzel rendszeresen egy-egy ígéretes támadás lehetőségét dobja oda,meccsről meccsre görcsösebb ez az ember,nem tesz jót neki,hogy Leoval egy bajnokságban rúgja a bőrt,mert elképesztő mód kijön a különbség kettejük között,ami kicsit sem hízelgő a portugálra nézve,és őt ez frusztrálja,nem is kicsit.Boixos írta:
de természetesen azért szurkolok, h maradjon murinyó és perez is!
Közös megegyezéssel el lehet intézni a szerződés felbontását kifizetések nélkül. Erre számítottamStickyFingaz írta:Csak azért ül még mindig a padon,mert nagyon sokba kerülne a távozása.
A Marca nyitott is egy szavazást arról hogy maradjon vagy menjen..és hát elég egyoldalú.
http://www.marca.com/debate/2012/12/301 ... s3012.html
Pont ezt a képet láttam belinkelve Madridistán,azzal a szöveggel hogy "meg nem adott tizenegyes".lui1698 írta:
UEFALONA!
Az 1. és 3. pont szerintem úgy hülyeség, ahogy van, ezért azokra nem is reagálnék, de másodikkal egyet értek! Elméletileg ugye azzal, hogy a Realnak már most elment a bajnoki cím, előnye lehetne a BL-ben, hogy csak arra kell koncentrálniuk, de ha így folytatják, akkor bizony a 2. helyért is igencsak meg kell szenvedniük, szóval nem nagyon lazsálhatnak a bajnokságban sem, mert így hirtelen azt vehetik észre, hogy a dobogón sincsenek. Inkább nekünk lehet majd komoly előnyünk tavasszal, ha addigra 10 pont, vagy a feletti előnyünk lenne a második helyezettel szemben ami közel sem biztos, hogy a Real lesz.remontada írta:1. A Barcelona eddig tökéletes taktikával uralja a spanyol mezőnyt, a bajnokság és a spanyol kupa is esélyes. A Bl-t viszont ezzel a taktikával szerintem nem lehet hozni, profi bekkelő, kontrázó csapatok (Juve, Dortmund, Milan) ellen nincs igazi támadó csatárjáték.
2. A Real igazi "botránya" nemis a -16 a Barca ellen, hanem a -7 az Atma ellen,és a vékonyka +2 a Malaga ellen!
3. Zsozéapu szépen elkezdi az európai topligákból "kifelé" spirált. Mehet a francia vagy az orosz bajnokságba, aztán irány Mexikó, Japán, Katar, esetleg Kína.
Minden bizonnyal, mint minden évben most is lesz 1 ilyen párharcunk. Ha azt vhogy hozzuk, akkor meg kell lennie. A Milant idevenni a másik 2 csapathoz meg egyszerűen nevetséges.remontada írta:1. A Barcelona eddig tökéletes taktikával uralja a spanyol mezőnyt, a bajnokság és a spanyol kupa is esélyes. A Bl-t viszont ezzel a taktikával szerintem nem lehet hozni, profi bekkelő, kontrázó csapatok (Juve, Dortmund, Milan) ellen nincs igazi támadó csatárjáték.
sopisz írta:lehet rossz helyen,de azt szeretném még kérdezni hogy volt-e valami poló a barcásokon Titoval kapcsolatban,mert lemaradtam a kezdésről,egy képet ha valaki tudna linkelni hálás lennék.
szerintem elég, ha azt próbáljuk megnézni , mi volt pl. tegnap a buktájuk oka?bence-barca írta:Nem kötekedni akarok, de nemrég még azt olvastam, h nincs ennyi a 2 csapat között mutatott játék alapján. Nem tőled, másoktól.REMY írta:
és kétlem, hogy botlás nélkül lehoznátok az egész szezont. a végére szerintem 10 pont különbség lesz. Ami sok, de a pályán nyújtott teljesítmény alapján bőven van ennyi a két csapat között.
De mindegy is, igazából most arra vagyok nagyon kíváncsi, h a BLre mit találnak ki. Ugye azt mindenki tudja, miért kell nekik most nagyon a BL és egyre több ok van rá, hisz a ligában egyre nagyobb csalódást okoznak a szurkolóknak. De motivációval nem lehet tovább jutni, ide kell majd valami rendes játék is. Amit kinézek Mouból, h kitalál vmi nagy taktikát, még így is sajnos, h a bajnokságban ennyire lemaradtak. De ne legyen igazam és már a nyolcaddöntőben törjék szét az álmokat a Vörös Ördögök.
Arra meg kíváncsi lennék, ha esetleg egyből kiesne a Real, Mourinhonak vajon lenne arca a padon maradni v már ő is felmondana?
a végén csak kiderült, hogy jóra gondoltamMihu írta:Most te ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, hogy még be is másolod a mondatomat, amiben benne van, hogy BAJNOKSÁGOT??????
Úgy gondoltam,2 csapat köztREMY írta:ja én úgy értettem, hogy a 2 csapat között mennyi volt a legnagyobb különbségsjd írta: 20 csapat van a bajnokságban, nem 2
full ezt néztem vissza xD
Most te ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, hogy még be is másolod a mondatomat, amiben benne van, hogy BAJNOKSÁGOT??????REMY írta:2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:
Egyben ez a két csapat tartja a rekordot is, tehát senki se nyert 12 pontnál nagyobb előnnyel bajnokságot.
1987-88 23 pont ! a Real előnye 62 pont és 39 pont
ja én úgy értettem, hogy a 2 csapat között mennyi volt a legnagyobb különbségsjd írta: 20 csapat van a bajnokságban, nem 2
47-48 Barca-Real 16 pontREMY írta:én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.úgyhogy a kárörvendés még elmaradhat
és kétlem, hogy botlás nélkül lehoznátok az egész szezont. a végére szerintem 10 pont különbség lesz. Ami sok, de a pályán nyújtott teljesítmény alapján bőven van ennyi a két csapat között.