Ha a Juve feleannyit tesz csak le az asztalra, mint a Qatar Foundation, Rossel szemgolyója helyén már fel fognak villanni a dollárjelek.visca el barca írta: az a baj, hogy juvétől zsiros ajánlatot te az életben nem látsz. egyrészt. másrészt meg villa gondolom hozzászokott már a szép zsíros fizetéséhez (70k körül), a juvénál sztem a felét nem kapná... ilyenkor már senkinek nem fontos annyira h elmenjen.
Villa meg ha játszani akar tényleg, akkor nem a fizetés lesz a probléma. Majd elmegy a Juve után Kínába levezetni.
Végül is ez csak két igen jelentéktelen meccs voltmaister6000cm3 írta: Szerintem is jó csatár Villa, de az elmúlt két évben mégis hány meccset döntött ő el? Egyre emlékszem, egy madrid elleni derbin, plusz ő volt a MVP a 2011-es Bl döntőben és kb ennyi.

Még jó, hogy itt van nekünk Tello, hogy eldöntse nekünk a Valladolid, Vallecano és hasonló szintű meccseket

btw, sztem Te is azért emlékszel csak ezekre a meccsekre, mert ezek voltak a legfontosabbak, azért annyira nem lehet senkinek szelektív a memóriája, hogy a szeptember végi Sevilla elleni utolsó perces gólját elfelejtse, és még kis utánagondolással pár ilyet lehetne találni.