Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a Juve feleannyit tesz csak le az asztalra, mint a Qatar Foundation, Rossel szemgolyója helyén már fel fognak villanni a dollárjelek.visca el barca írta: az a baj, hogy juvétől zsiros ajánlatot te az életben nem látsz. egyrészt. másrészt meg villa gondolom hozzászokott már a szép zsíros fizetéséhez (70k körül), a juvénál sztem a felét nem kapná... ilyenkor már senkinek nem fontos annyira h elmenjen.
Végül is ez csak két igen jelentéktelen meccs voltmaister6000cm3 írta: Szerintem is jó csatár Villa, de az elmúlt két évben mégis hány meccset döntött ő el? Egyre emlékszem, egy madrid elleni derbin, plusz ő volt a MVP a 2011-es Bl döntőben és kb ennyi.
Szerintem is jó csatár Villa, de az elmúlt két évben mégis hány meccset döntött ő el? Egyre emlékszem, egy madrid elleni derbin, plusz ő volt a MVP a 2011-es Bl döntőben és kb ennyi. Ráadásul ebben a szezonban Adriano aki bal-jobb bekk több meccset döntött el egymaga, mint a Villa-Pedro-Sanchez trió. Itt nincs kérdés, jönnie kell mégegy csatárnak és ki kell próbálni mit tud amit ők nem, aztán a három jómadárból 1-2 el is mehet. A végtelenségig Messi sem tudja az összes csatár gólját magára vállalni. Eddig nem akartam, nem is kedveltem Neymart, de mostmár örülnék, ha jönne.noname írta: ... Villa nagyon hasznos a góljai miatt, de a gépezet jobban működik nélküle. Örülnék ha maradna, hiszen kb 3-4 évig is lehetne egy Larsson típusú csatár, akire mindig lehet számítani és meccseket dönt el...
humor topicba velesjd írta:jön egy zsíros ajánlat a Juvétól
v.ö.looka írta:Zubizarreta:
"Nincs semmi újdonság. Már elmondtam, Villa marad a télen. Gólokat lő, intenzitást ad a csapatnak, hosszú és súlyos sérülés után van, s mint minden jó játékosnál, érthető, ha játszani akar. S, hogy érkeznek-e ajánlatok vele kapcsolatban más kluboktól? Tudják ők, hogy a klub játékosai jól érzik magukat itt."
mundodeportivo.com
ne kongassuk a vészharangot, a bl mezőnyben nekünk van a legkevesebb okunk az elégedetlenségre, minden más csapat (talán a bayernen kívül) valós, igen komoly problémákkal küzd. mi meg jó dolgunkban már csak azon tudunk vitázni, hogy azt a mittomén' négy gólt amit lövünk, azt most nagyrészt messi lője, vagy osszuk szét a támadók között? nem rossz problémaconnor írta:Visszatérve a BL-meccsekre: a bukás nem sokon múlott, de a döntő tényező a csatársorunk volt, vagyis annak a hiánya. És sajnos úgy érzem, hogy idén is ez lesz a veszte a csapatnak, ha nem is a Milan ellen, majd később.
Az a nagy baj, hogy ez tavaly is gond volt a BL-ben és idén semmit sem tettünk annak érdekében, hogy ezt orvosoljuk. Tavasszal a Milan és a Chelsea is semlegesíteni tudta Messit, olyannyira, hogy a 4 meccsből 3 meccsen képtelen volt gólt szerezni, a Milan ellen is csak büntetőből volt képes betalálni. Ha Tito azzal számol, hogy Messi úgyis majd mindig betalál, akkor kis túlzással el sem kellett volna indulni a BL-ben. Visszatérve a BL-meccsekre: a bukás nem sokon múlott, de a döntő tényező a csatársorunk volt, vagyis annak a hiánya. És sajnos úgy érzem, hogy idén is ez lesz a veszte a csapatnak, ha nem is a Milan ellen, majd később.sjd írta: Ez igaz, de alaphelyzetben Messi annyi gólt lő, hogy inkább Sanchez és Pedro munkájára van szüksége a csapatnak, mint Villa helyzetkihasználására. Tito meg Pep-hez hasonlóan szemmel láthatólag nem tartja komoly eshetőségnek azt, hogy Messi gólképtelen legyen egy meccsen.
S ebben van minden leírva.remontada írta:A helyzet az,hogy Pedro és Alexis a mezőnyben rengeteget fut és védekezik is. Tulajdonképpen a két szélsőhátvéd és előttük Pedro Alexis ugyanazt játssza: fut fel-alá, plusz Pedroék támadáskor keresztbe is, nyitják a folyosókat. Igaz, gólt nemigen szereznek, de gólpasszokat adogatnak, és amíg így is 3-1 az átlageredményünk, kit érdekel.
Villa klasszikus befejező csatár, hispánia ikonja, de védekezni nem tud. Mivel van már egy sétálgató zseni Messi személyében, még egyet nem bír el a csapat. Sajnos VIllának tényleg nincs helye ebben a kezdőben. Más kérdés, hogy komoly Bl meccsen, vagy Messi pihentetésekor kell egy jó Villa. De szerintem is legkésőbb nyáron eladják, mert a vb-re készülve kell neki a játéklehetőség..
Szerintem is az van a levegőben, hogy egyszerűen Tito nem számol vele. Ő a topkategóriás játékosok között van emlékezetem szerint, ami a fizetést illeti. Márpedig egy olyan játékos, aki igazi formájától fényévekre van, rossz formában van, csak foglalja más elől a helyet, nem hiszem, hogy helye van a csapatban. Minél előbb el kell gondolkodni azon, hogy meg kell válni tőle. Már nem tud pluszt jelenteni a csapatnak. Egy-két meccsen talán, de huzamosabban, három versenysorozatban abszolút nem tud húzóember lenni.Barcaman14 írta:Azért lehet, hogy valami mégiscsak bűzlik a Villa-ügyben.Pár nappal ezelőtt ecseteltem a véleményem, miszerint szinte biztosan távozik a nyáron, középszerű teljesítmény képességeihez mérten, többet vártunk stb...
Ezeket továbbra is tartom, viszont: Van egy Pedro aki rendkívül hasznosan játszik, amit én egyébként szeretek is, de el kell ismerni, hogy az utóbbi időben nyújtott formájához képest irreálisan sokat játszik. Van egy Alexis, aki szintén hasznos dolgokat csinál a pályán, de ő sem nyújt éppen kiemelkedőt.
És van egy Villa aki helye közel ugyanezeket legalább megcsinálja, képességeket tekintve sincs elmaradva, sérülése után visszatérve azért rúgott 1-2 gólt. Nem védeni akarom őt a többiekkel szemben, de tény, hogy kb mindhárman középszerűen teljesítenek az utóbbi időben, mégis Villa az aki nagyon kevés lehetőséget kap. És az már nem indok, hogy a sérülése után még idő kell neki szerintem. Mindenesetre érdekes és lehet, hogy nem csak szakmai szempontokból padozik. Bár nyilván ezt nm tudhatjuk, de a leírtak alapján erre tudok következtetni.
Tello aztán minden, csak nem vonalszélsőBarcaman1993 írta: Már egy ideje az a kérdés foglalkoztat, hogy nem érdemes-e nekünk esetleges vonalszélsők beszerzése. Villa egyáltalán nem vált be, Pedro 1,5 éve elfelejtette focizni, Alexissel még várnék egy kicsit. És ha azt nézem, hogy Tello mennyivel többet mutat játékban, mint a többiek...
Ez igaz, de alaphelyzetben Messi annyi gólt lő, hogy inkább Sanchez és Pedro munkájára van szüksége a csapatnak, mint Villa helyzetkihasználására. Tito meg Pep-hez hasonlóan szemmel láthatólag nem tartja komoly eshetőségnek azt, hogy Messi gólképtelen legyen egy meccsenconnor írta: A két variáció közül én az utóbbit támogatnám, mert nem hiszem, hogy jót tesz a csapatnak, ha még inkább Messi-függő lesz góllövés tekintetében. Messi is ember, ha ő gyengébb napot fog ki, vagy éppen olyan az ellenfél, aki meg tudja őt fogni, akkor is kell lennie még egy olyan embernek, aki nem puskázza el a kidolgozott helyzeteket.
Már egy ideje az a kérdés foglalkoztat, hogy nem érdemes-e nekünk esetleges vonalszélsők beszerzése. Villa egyáltalán nem vált be, Pedro 1,5 éve elfelejtette focizni, Alexissel még várnék egy kicsit. És ha azt nézem, hogy Tello mennyivel többet mutat játékban, mint a többiek... Cuencára leszek majd kíváncsi, mert egész jól tolta ő is, csak ugye mostanság szegény srác nem játszott. Várom a fejleményeket a szezon végéig és az esetleges átigazolási szezonig.Mikaos írta:
És idekapcsolnám a hosszútávú kérdést, miszerint: Villa beleillik-e a Barcelonába? Számomra a válasz egyértelmű: nemleges. Sosem illeszkedett tökéletesen a Barcába. Tény, hogy Ibránál jobban működik, de sajnos ki kell mondani, hogy nem nyújtott nálunk világklasszis szintet, csak volt egy időszaka, ami elég erősre sikeredett.
Hogy miért mondom ezt? Nagyon egyszerű: a Barcelonában minden egyes poszton világklasszisok játszanak világklasszis teljesítménnyel: kapusok, védők, középpályások, csatárok.
Leomessi14 írta: De Pedro es Sanchez at tudjak venni a labdat....
De Pedro es Sanchez at tudjak venni a labdat....connor írta:Nem értem Villa körül az elégedetlenséget. Volt egy hosszú sérülése, visszatért, gólokat lőtt. A többi csatárunkhoz képest nem is keveset, erre a kezdő közelébe sem kerül csak alsóbb osztályú ellenfelek ellen. Pedig Messi mögött ő a leggólerősebb csatárunk, játékosunk.
Csak egy kis összehasonlítás. Messi mögött 8 góllal ő a második a házi góllövő listán, úgy, hogy mindössze 836 percet töltött a pályán 19 meccsen, 10szer volt kezdő. Összehasonlítási alapként: Villa után Fabregás áll 7 góllal, ő 22 meccsen játszott 1387 percet és 18szor volt kezdő. A csatárainkat nézve Tello a harmadik3 góllal, amit csupán 761 perc alatt ért el, 16 meccsen, amik közül 8szor volt csak kezdő. Pedro: 2 gól,1787 perc,23 meccs, 20szor kezdő. Sánchez: 1 gól, 1063 perc, 18 meccs, 11 kezdő.
A bajnokságot nézve: Villa: 5 gól 11 meccs alatt, Tello: 2 gól 8 meccs alatt, Pedro: 1 gól 15 meccs alatt, Sánchez: 0 gól 10 meccs alatt.
Szerintem a számok magukért beszélnek.
Nem kell ezeket a híreket annyira komolyan venni. Tito is megmondta hogy