Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Deus
Boixos Nois

2012.12.25. 13:38:23

KépKép
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.12.25. 13:32:19

A Barca drukkerek leigazolnák Casillast :)
:D
Cas az egyetlen olyan játékos a Realban akivel szimpatizálok. :)
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.12.25. 11:52:55

A klub korábbi sportigazgatója, Jorge Valdano szerint azonban Mourinho csupán a hatalmát akarta megmutatni a kapus jegelésével.
„Ez az erőfitogtatásról szólt, bizonyítani akarta, hogy erősebb a klub egyik legendájánál is” – mondta az argentin világbajnok.
miihii
KHAL

2012.12.25. 11:52:34

sjd írta:
mess2009 írta:része vagyok a "közutálatnak"ami Murinhot illeti de (talán egy kicsit a vita kedvéért) vegyüknk ki egy példát: Casillas- kispad. mi is történt ?! az EDZŐ egy szerinte (átmenetileg) gyengébben teljesítő játékost egy(vagy több?) meccsen a kispadra ültetett. szerintem ez teljesen rendben van. hogy fokozzam, nálunk sokszor visszatetszést kelt bennem, amikor azt olvasom, hogy Messi játéka attól függ?!, hogy akar e? ez bizony nagyon nincs rendben.
Ezzel még egyet is értenék, azonban az a baj, hogy komoly az esélye annak, hogy egyáltalán nem szakmai indokok alapján ültette le. Mert érdekes egybeesés, hogy a csapatkapitányt, és egyben az egyik legnagyobb ellenlábasát ültette le. Ha a rossz formát büntette volna, akkor kb. a Castillát küldi fel a Malaga ellen. Di Maria, Özil kezdhetett....Arról már ne is beszéljünk, hogy Mourinho mikor padoztatott utoljára kapust szakmai okokból..
Szóval erősen kilóg a lóláb...
Így van. Ha már annyira lehúzza a csapatának egy részét, ahogy tette (a 3 fekete báránnyal meg elpöttyintett ezt-azt...), akkor miért pont a kapussal statuál példát? Illetve a többivel miért nem?
Pláne miért az utolsó meccsen, amikor úgyis jön a szünet majd. És Adán lenne a megoldás?

Ha nem vmi hátsó szándék vezérelte volna az egészet, akkor az egésznek a végén nem Adánt magasztalja Ikerrel szemben két olyan meccs (kupameccs+Malaga) után, amin kikaptak az új portással, beszedve ezeken 5 gólt és igazából nem kellett semmit letennie az asztalra, szintén a nyilatkozatából kiindulva... "Háromszor érkeznek a kapud elé, és három gól születik belőle. " Tehát védeni nem tudott, amikor kellett volna, más dolga meg nem volt ezek szerint.

Uh tényleg nem egy szimpla formaingadozás miatti pihentetés volt ez, abban biztos vagyok.

Ennek gyanúját erősítik a korábbi villongásaik meg az a petíció vagy mi, amit állítólag beterjesztett Pereznek , h mi szükséges a reálnak: végy egy kapust, mert kell a verseny Ikernek, aki am is túl alacsony ( : lol: ), ...
Ha Adán jobb, mint Iker, akkor nem is kellene másik kapus, nemde?

Szóval ez a tipikus jo5é féle szimpatikus dolgok egyike. Istennek és a józan eszű vezetőinknek hála ezt nem nálunk műveli, hanem odaát :P De sebaj, méricskéljék csak a fonnyadt cerkáikat, nekünk csak jó az, ha sokáig megy a "honfoglaló" szakkör a fehéreknél :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.12.25. 11:55:11-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 10:19:50

mess2009 írta:része vagyok a "közutálatnak"ami Murinhot illeti de (talán egy kicsit a vita kedvéért) vegyüknk ki egy példát: Casillas- kispad. mi is történt ?! az EDZŐ egy szerinte (átmenetileg) gyengébben teljesítő játékost egy(vagy több?) meccsen a kispadra ültetett. szerintem ez teljesen rendben van. hogy fokozzam, nálunk sokszor visszatetszést kelt bennem, amikor azt olvasom, hogy Messi játéka attól függ?!, hogy akar e? ez bizony nagyon nincs rendben.
Ezzel még egyet is értenék, azonban az a baj, hogy komoly az esélye annak, hogy egyáltalán nem szakmai indokok alapján ültette le. Mert érdekes egybeesés, hogy a csapatkapitányt, és egyben az egyik legnagyobb ellenlábasát ültette le. Ha a rossz formát büntette volna, akkor kb. a Castillát küldi fel a Malaga ellen. Di Maria, Özil kezdhetett....Arról már ne is beszéljünk, hogy Mourinho mikor padoztatott utoljára kapust szakmai okokból..
Szóval erősen kilóg a lóláb...
JOseppe
Jugador d'estrella

2012.12.25. 10:04:30

http://sportgeza.hu/futball/2012/12/23/ ... mondok_le/
Miért is mondana le.:idea: Cassilas,Ramos és + egy-két ikon semmibevétele ezek szerint még megengedhető nála.Ez nem igaz,hogy ezt Perez még mindig képes eltűrni. :? Hogy képes ez az ember, azt állítani magáról hogy ő a special "one" ezt nem is értem. :cry: Szakmai okokra hivatkozik,ha ezt nézzük akkor szakmai okokból, már neki most a télen fel kellene állni a Real padjáról. :wink:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
mess2009
Director del Fútbol

2012.12.25. 09:04:50

része vagyok a "közutálatnak"ami Murinhot illeti de (talán egy kicsit a vita kedvéért) vegyüknk ki egy példát: Casillas- kispad. mi is történt ?! az EDZŐ egy szerinte (átmenetileg) gyengébben teljesítő játékost egy(vagy több?) meccsen a kispadra ültetett. szerintem ez teljesen rendben van. hogy fokozzam, nálunk sokszor visszatetszést kelt bennem, amikor azt olvasom, hogy Messi játéka attól függ?!, hogy akar e? ez bizony nagyon nincs rendben.nem állítom, hogy ez egy könnyen kezelhető helyzet de egy biztos : ebben a dologban én Murinhonak adok igazat! miért is? mert ez valóban az ő döntési kompetenciája ( LENNE!!!!) ha lenne. de ha így fajul el egy ilyen eset az inkább azt sejteti, hogy ez a kompetencia megingott, elszállt belőle az erő( a legitimitás) és ez az ami igazán káros egy csapat belső ereje, tartása és majdan teljesítménye kapcsán is. nem keveredtem ellentmondásba! ha Mu. edzőként hozott egy (rossz,vagy jó?!) döntést végezte a dolgát. de ha ez valójában nem erről, hanem az ő egójáról, netán bossszújáról szól akkor a kritika jogos, viszont az egy más ügy. Cruyff szerint, Murinho tudatosan érzelmileg (is)hergeli az embereit a legyőzendők ellen de úgytűnik ezzel azután hosszútávon nem tud mit kezdeni és az elszabadított indulatok őt magát is kikezdik.
röviden: egy öntörvényű(alapvetően militáns) fazon, aki az eredményei hátán isten, a bukása nyomán ördög. most valahol a kettő között lehet, úgyhogy még ne temessük!
miihii
KHAL

2012.12.25. 03:26:15

LG írta: A Madridot fokozatosan lesüllyesztette? ...

Abba meg végképp nem vagyok benne biztos, hogy erősödne a Real nélküle. Persze ha már Mourinho a játékosokkal sem jön ki, illetve nagy a feszültség az klubon belül is, akkor mindenképp jót tesz a Realnak a távozása, legalábbis rövid távon, de hosszútávon lehet, hogy újra középcsapattá süllyednének vissza európai szinten, mint amilyenek voltak 2005-2010 között. Meg nem lenne épp könnyű feladat, a megfelelő edző, és a megfelelő játékosok megtalálása sem, hisz már sok éve próbálkozik ezzel a Madrid, de csak rövid távon tud eredményeket felmutatni, hosszú távon mindig bukik az új edző, és az igazolások is. Aki egyik szezonban még megváltó, a következőben már közellenség, lehetne sorolni a neveket. :roll:
Nyilván nem az eredményeit vitatja el a lesüllyesztés szócska, hanem azt az árat, amibe ez került. Az a bizonyos, jellegzetes Jo5é mentalitás, stílus, kézjegy, amitől végtelenül utálja, aki... És ami egyre inkább átterjedt róla a habfehér lelkűekre is, ahogy a korábbi csapatainál.

Nézzük csak meg milyen arculata lett az aktuális klubjainak: (gyakran túlságosan is) agresszív, arrogáns játék, kihanemén, pökhendi dumák és közben az ellenfél, az adott riválisok, a bajnokság, a közönség, a szövetség... szidása. Mindenki rossz volt mindig és ez nem csak spanyolban van így... A kulcsjátékosai alapvetően a terminátor, baltaarcú gyerekek, rugdosás, hitvány stílus a pályán és azon kívül. És tényleg nem vagyunk azok a primadonnák, de eléggé gusztustalanul sok, amit művel azért, h "levegye a játékosokról a terhet"...

Összerakja a saját képére a csapatait, ami egy bizonyos szinten és ideig eredményes, de ez nagyjából rövid távra igaz, amikor még rózsaszín ködöt okoznak ezek és későbbre esik le, h ez a siker mivel is jár. Nyögi ezt pár csapat, amiket otthagyott. Azt a "rontást", amit rárakott a csapatokra, hosszú évek alatt heveri ki az adott társulat. A cselszkij is kereste magát nagyon sokáig meg az Inter sem volt már a régi utána. Mert az ő képére faragott csapatokkal és mentalitással csak ő tud dolgozni, ezért fel van adva a lecke a kluboknak.

Tehát inkább közepes távon lenne rossz, amikor elmegy és utána lehetne vmi eredményt elérni, amikor már kiszellőzik az öltözőből, székházból a portugál szaga. Addig sanszos, h türelem hiányában elfogyna még egy-két edző, de ez az ára...

Gondoljatok bele, h mennyire más lett a reál is ebben a pár évben. A folymatos balhék gyanúja meg nem csak gyanúja... Amiket művel mostanra már a klubbal szemben (petíció), a szurkolókkal szemben is (kritizálta őket többször, h egy kicsit igazán szurkolhatnának) és végül a játékosokkal (Iker-Ramos-???? ). Tehát az időzített bomba most kezd leketyegni, amikor kezd a kaki belekerülni a palacsintába és egy közepes bukfenc kerül kilátásba, már csinálja a tüzet még inkább a sajátos stílusában, h még nagyon legyen a füstje. Ezzel meg még inkább a klubnak pakol oda, azt rongálja sztem. Miután elmegy, ezeket a nyomokat is nehéz azért eltűntetni a légkörből...

Tehát nem biztos, h feltétlenül érdemként lehet feltűntetni, h utána milyen nehéz dolgozni, a sikereit visszahozni meg ilyenek. Mert ugyan valóban nehéz, de nem azért mert olyan magasra tette a mércét, hanem h a távozásáig olyan erkölcsi, morális károkat is okozott a csapatainál, mint egy boxoló, aki meg van ütve... És pont azért nehéz utána dolgozni, mert kellenénk a sikerek, csak idő, amíg újratelepítik a rendszert. ÉS ez nem feltétlenül az utána levő hibája...

Remélem a reálnál is úgy lesz, mint a korábbi forgatókönyvek... Aztán kiderül mekkora baklövés volt elhozni azért a bajnoki és kupagyőzelemért. (Mert imádkozom, h más már ne jusson neki és húzzon el nagyon messzire a BARCA közeléből...)

Kicsit fura hasonlattal kiöntötték a vízzel a gyereket is.
Chino
Llegenda del Barça

2012.12.24. 17:07:42

LG írta:
Chino írta:
A Madridot sikerült fokozatosan lesüllyesztenie én mégis nagyon szeretném ha fogná a sátorfáját és eltűnne Spanyolországból, mert itt annyit ártott a focinak, a szurkolóknak stb., hogy akármennyire is erősödne a Real nélküle végre nem az ellenségeskedés kerülne középpontba, hanem a játék és a csapatok egymással szembeni tisztelete, valamint talán nem hentesmunka folyna a pályán hanem nagybetűs játék. Persze nem egyik pillanatról a másikra, de fokozatosan ellenféllé változna a két gigász és nem ellenséggé.
A Madridot fokozatosan lesüllyesztette? :shock: Pont, hogy ő hozta vissza őket sok év után az európai elitbe, ne feledjük, hogy Mourinho előtt a Realt Lyon, Roma, Liverpool szintű csapatok alázták a BL-ben. 2 elég jó szezont futott a Reallal, bár úgy látszik, hogy idén már nem fog összejönni, de még nincs vége a szezonnak, egy esetleges BL győzelemmel még fordíthatna a szekerén a portugál, vékony szalmaszál ugyan, de ebbe még kapaszkodhat. Abba meg végképp nem vagyok benne biztos, hogy erősödne a Real nélküle. Persze ha már Mourinho a játékosokkal sem jön ki, illetve nagy a feszültség az klubon belül is, akkor mindenképp jót tesz a Realnak a távozása, legalábbis rövid távon, de hosszútávon lehet, hogy újra középcsapattá süllyednének vissza európai szinten, mint amilyenek voltak 2005-2010 között. Meg nem lenne épp könnyű feladat, a megfelelő edző, és a megfelelő játékosok megtalálása sem, hisz már sok éve próbálkozik ezzel a Madrid, de csak rövid távon tud eredményeket felmutatni, hosszú távon mindig bukik az új edző, és az igazolások is. Aki egyik szezonban még megváltó, a következőben már közellenség, lehetne sorolni a neveket. :roll:
Félreértettél. Azt hogy "lesüllyesztette" én morális értelemben gondoltam, az pedig, hogy a real "visszajött az európai elitbe" nem kizárólag az ő érdemének tulajdonítanám. meggyőződésem, hogy nem egy olyan edző van jelenleg, akivel hasonló eredményeket ért volna el a Madrid. Az lehet,hogy az Intert vagy Chelsea-t nagy magasságokba juttatta, de az a stílus, melyet ő nagyon tud alkalmazni az előbb említett kluboknál nagyon működőképes tudott lenni, a real viszont nem tud ezzel igazán hatékony lenni.
Továbbra is tartom, hogy egy Real madridnál 2 éven belül egy kupa+egy bajnokság nem kirívó eredmény, legalábbis nem annyira, hogy ezt kizárólag Mou hozhassa. (és akkor az idei szezonról nem beszéltünk)
Forca Barca!!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2012.12.24. 16:42:41

akármekkora pápa a mú, sztem ezzel a casillas-os történettel elásta magát. ha volt olyan a csapatnál és a sleppnél aki eddig nem utálta, az ezek után már biztos, h nem lesz iránta közömbös, h finoman fogalmazzak. ráadásul, ahogy hallani, ez nem az első esete volt a portugálnak, h ikonokhoz nyúlt hozzá, mentek is el már miatta a brigádból, ha igaz.
a szalmaszálról meg annyit, hogy olyan csapattal, akik már nem állnak ki az edzőjükért, soha az életben nem fog bl-t nyerni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.12.24. 16:16:04

Chino írta:
A Madridot sikerült fokozatosan lesüllyesztenie én mégis nagyon szeretném ha fogná a sátorfáját és eltűnne Spanyolországból, mert itt annyit ártott a focinak, a szurkolóknak stb., hogy akármennyire is erősödne a Real nélküle végre nem az ellenségeskedés kerülne középpontba, hanem a játék és a csapatok egymással szembeni tisztelete, valamint talán nem hentesmunka folyna a pályán hanem nagybetűs játék. Persze nem egyik pillanatról a másikra, de fokozatosan ellenféllé változna a két gigász és nem ellenséggé.
A Madridot fokozatosan lesüllyesztette? :shock: Pont, hogy ő hozta vissza őket sok év után az európai elitbe, ne feledjük, hogy Mourinho előtt a Realt Lyon, Roma, Liverpool szintű csapatok alázták a BL-ben. 2 elég jó szezont futott a Reallal, bár úgy látszik, hogy idén már nem fog összejönni, de még nincs vége a szezonnak, egy esetleges BL győzelemmel még fordíthatna a szekerén a portugál, vékony szalmaszál ugyan, de ebbe még kapaszkodhat. Abba meg végképp nem vagyok benne biztos, hogy erősödne a Real nélküle. Persze ha már Mourinho a játékosokkal sem jön ki, illetve nagy a feszültség az klubon belül is, akkor mindenképp jót tesz a Realnak a távozása, legalábbis rövid távon, de hosszútávon lehet, hogy újra középcsapattá süllyednének vissza európai szinten, mint amilyenek voltak 2005-2010 között. Meg nem lenne épp könnyű feladat, a megfelelő edző, és a megfelelő játékosok megtalálása sem, hisz már sok éve próbálkozik ezzel a Madrid, de csak rövid távon tud eredményeket felmutatni, hosszú távon mindig bukik az új edző, és az igazolások is. Aki egyik szezonban még megváltó, a következőben már közellenség, lehetne sorolni a neveket. :roll:
miihii
KHAL

2012.12.24. 14:05:42

REMY írta:
én sem mondom, hogy suttyóbbak stb, mert nem. Csak azt gondolom, hogy kulturált emberi lények vagyunk, és a dühöt meg egyéb idegességet nem a fórumon kell levezetni. Itt adjuk már meg a módját és fogalmazzunk rendesen, még akkor is ha nem bírjuk az adott embert.

Olyanokat tudnék írni Messiről, hogy elképesztő.. de azt megteszem szóban, haverok között, de nem a fórumon. Nem ide való.

persze lehet, hogy csak én gondolom így.

No, de Boldog Karácsonyt mindenkinek :wink:
Ha ennyire fennakadtál itt az egészen visszafogott gyökér jelzőn, ami tényleg egy olyan enyhe és egyáltalán nem vulgáris kifejezés, akkor azért nem irigyellek a saját portán való söprögetésnél, amikor egyenként mindenkinek beoltasz, amikor Messit mondjuk doppingos gnómnak meg hasonlóan szép dolgokkal jellemzik. Mert minden bizonnyal így van, ugye? ;) Még akkor is, ha te is utálod Messit és tudnál annál "szebb" dolgokat is mondani, azért a józan eszed mégis nyilván erősebb és ott is tűzzel-vassal kiállsz az ilyen megnyilvánulások ellen...
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.24. 13:50:08

REMY írta:
bence-barca írta: Ezzel sajnos egyet kell érteni.
Nem véletlen, h nálatok nagyobb a tisztelet, Peptől (meg Titotól is) sokkal nagyobb a tisztelet felétek, mint felénk Moutól. Ezt el kell ismernie mindenkinek, h ez tiszteletlenség itt nem abból fakad, mert a Barcasok suttyób természetűek...
én sem mondom, hogy suttyóbbak stb, mert nem. Csak azt gondolom, hogy kulturált emberi lények vagyunk, és a dühöt meg egyéb idegességet nem a fórumon kell levezetni. Itt adjuk már meg a módját és fogalmazzunk rendesen, még akkor is ha nem bírjuk az adott embert.

Olyanokat tudnék írni Messiről, hogy elképesztő.. de azt megteszem szóban, haverok között, de nem a fórumon. Nem ide való.

Maradjunk annyiban Remy, h Te nem EZEN a fórumon teszed meg.
Ugyan nem az a fajta fórumer vagyok, aki szidja a Realt, csak azért, h itt elfogadják vagy egyetértsenek vele és írjanak a hozzászólására, de objektivitását színlelve sem járok át a másik oldalra, holott sok értelmes beszélgetést lehetne ott is folytatni.

Dicséretes, h vállalod a neved mindkét fórumon, mert én nem teszem meg, csak sokszor köszönő viszonyban sincs a két megnyilvánulás a két oldalon.
Boixos
Llegenda del Barça

2012.12.24. 13:48:03

Remy, murinnyónál maximálisan benne van a pakliban, h ilyen-olyan érzelmeket váltson ki a megnyilvánulásaival, ő így provokál.
és ugye van egy olyan mondás is, h aki prostituáltnak megy, ne sírjon, ha szekszualizálják.

ezzel együtt nagyon kellemes ünnepeket kívánok neked is, a madridistáknak is, sőt még murinnyónak is!
:)
PUYOL-XAVI-INIESTA
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.24. 13:37:52

Chino írta:Azt nem hiszem, hogy az MU-ba menne. Sajnos nem tudom belinkelni, de Fergusonnak volt valami olyan nyilatkozata, hogy Josét nem szeretné utódjának
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -down.html

When asked if Mourinho could replace him, he told ITV4: "He can manage anywhere, absolutely. I'm not going to put any forecasts on what is going to happen at this club. I won't last forever, but Jose can manage anywhere, there is no question about that."
Chino
Llegenda del Barça

2012.12.24. 13:29:28

Azt nem hiszem, hogy az MU-ba menne. Sajnos nem tudom belinkelni, de Fergusonnak volt valami olyan nyilatkozata, hogy Josét nem szeretné utódjának, Pep lenne a legjobb utódjául, ráadásul Angliában sem fukarkodott a riválisok szapulásával, illetve áskálódással. Nem gondolom, hogy a szurkolók vagy a játékosok tárt karokkal várnák, és a United sem olyan csapat, hogy Mou kelljen a sikerekhez.

Forca Barca!!!!
Mihu
Director del Fútbol

2012.12.24. 12:13:22

REMY írta:

Annyi különbséggel, hogy az pusztán irigység (mert azért valljuk be, a nézők közé bombázott labdán kívül nem nagyon lehet belekötni Messibe se emberileg, se a pályán mutatott viselkedését tekintve...ha meg csak a feje irritál, arra meg megint nem lehet mit mondani :lol: ), nekünk meg Mou bőven adott rá alapot mind a pályán, mind azon kívül is, hogy ezt gondoljuk róla :wink:

Feliz navidad!
Kép
REMY
Madridista

2012.12.24. 11:39:00

bence-barca írta: Ezzel sajnos egyet kell érteni.
Nem véletlen, h nálatok nagyobb a tisztelet, Peptől (meg Titotól is) sokkal nagyobb a tisztelet felétek, mint felénk Moutól. Ezt el kell ismernie mindenkinek, h ez tiszteletlenség itt nem abból fakad, mert a Barcasok suttyób természetűek...

bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.24. 11:33:53

Mihu írta:Azok után, hogy megpróbálja kinyomni a másodedzőnk szemét, és meccsről meccsre ráuszítja a kutyáit a játékosainkra (szerencsére az utóbbi 2-3 meccsen már nem jellemző) mégis mit vársz, hogy vélekedjünk róla? Ejnye-bejnye? Vagy mégis mit? Ha Pep ezt csinálta volna veletek 3 év alatt, meg se lepődnék rajta, hogy gyűlölitek... És ahogy Rinku is írta, a gyökér jelző csak a fórum miatt jelenhetett meg. Egyébként többszörösen összetett mondatokat is össze tudnék rakni róla, és az úgy talán tükrözné a véleményemet...talán

Ezzel sajnos egyet kell érteni.
Például mikor Rosell nyilatkozott még nyáron valami hülyeséget, amivel megsértette a Realt, akkor meg róla beszéltetek ugyanígy, mint ahogy itt sokan Moutól.
A kölcsönös tisztelet csak akkor valósulhat meg, ha mindkét úgy bánik a másik féllel, ahogy kéne.
Mihu
Director del Fútbol

2012.12.24. 11:23:02

REMY írta:
Tocy írta:
Mintha a madridistán nem ennél százszor durvább dolgok vannak barca-játékosokról meg most már real-játékosokról is...ez az álszentség, na ez a hatalmas vicc.
Most nem nagyon nagy OFF, de ez poén... múltkor volt rá példa, aztán repült is nekik a 2 hét pihenő, tehát nem megengedett a túloldalon az ilyen stílus. Egyszerűen nem értem. Egy Fórum, ahová bárki, bármilyen korosztály feljöhet, és ezt látja... hát nem tudom, de nem a jó célt szolgálja...
Azok után, hogy megpróbálja kinyomni a másodedzőnk szemét, és meccsről meccsre ráuszítja a kutyáit a játékosainkra (szerencsére az utóbbi 2-3 meccsen már nem jellemző) mégis mit vársz, hogy vélekedjünk róla? Ejnye-bejnye? Vagy mégis mit? Ha Pep ezt csinálta volna veletek 3 év alatt, meg se lepődnék rajta, hogy gyűlölitek... És ahogy Rinku is írta, a gyökér jelző csak a fórum miatt jelenhetett meg. Egyébként többszörösen összetett mondatokat is össze tudnék rakni róla, és az úgy talán tükrözné a véleményemet...talán
Kép
REMY
Madridista

2012.12.24. 10:39:07

Tocy írta:
Mintha a madridistán nem ennél százszor durvább dolgok vannak barca-játékosokról meg most már real-játékosokról is...ez az álszentség, na ez a hatalmas vicc.
Most nem nagyon nagy OFF, de ez poén... múltkor volt rá példa, aztán repült is nekik a 2 hét pihenő, tehát nem megengedett a túloldalon az ilyen stílus. Egyszerűen nem értem. Egy Fórum, ahová bárki, bármilyen korosztály feljöhet, és ezt látja... hát nem tudom, de nem a jó célt szolgálja...
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.24. 10:35:30

100%, hogy megy José év végén, de remélem legalább üres kézzel távozik. :P :D
Rinku
Director del Fútbol

2012.12.24. 10:25:12

REMY írta:Mondjuk ahova Mourinho megy ott azért jön a siker. Ráadásul spanyolon kívül a barca sem lenne, tehát ennyivel könnyebb dolga lenne. Maximum BL-ben kerülne vele össze.

Bárhova is fog menni, tuti hogy kupákat fog nyerni.

más: amúgy vicc ez a stílus... oké, hogy nem a szíve csücske valakinek valaki.. de ez akkor is egy fórum, na mindegy :roll:
Nos, még ha nem éppen virágnyelven fogalmazok, akkor is van rá lehetőség, hogy elmondjam a mondandómat. Én ezt így gondolom. Egy gyökér az az ember... Amit a Madridnál töltött időszaka alatt bemutatott, ezzel a szóval tudnám jellemezni. Ami ganét a Barcára dobált teljesen jogtalanul, aminek elhordta a csapatot, bele rúgott, meggyalázta, kisemmizte, besározta mindenféle szemenszedett hazugsággal, azután a "gyökér" szó még nagyon is kedves stílusú fogalmazás, hisz amint mondtad, ez egy fórum, ahol illik visszafogni magát az embernek...

Egy méreg ez az ember, fekély a futball testén. Akárhova megy, csak romlás és bomlás kíséri az útját. Semmit nem talált fel, ami előrébb viszi a futballt, az ilyen magas szintű szrdobáláson és a gonoszságon kívül semmit. Mindenhol összeugraszt mindenkit, áskálódik, egy szemét alak. Az hogy mégis hogy nyert ennyi mindent, arról fogalmam sincs. Az életnek érdekes a humorérzéke.

Minél hamarabb elkotródik innen, annál jobb lesz mindenkinek. Csak a hülye nem látja, hogy ezzel a madridisták érdekeit is szolgálná, de ha nem is jött volna ide, azzal nyertetek volna Ti a legtöbbet...
Football, bloody hell. /SAF/
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.24. 09:11:38

REMY írta:
Rinku írta: Ha visszamegy, nem hinném, hogy a Chelseabe menne. Valahogy nem érzem ezt, létezne, hogy Ferguson pont ennek a gyökérnek adná át a stafétát?
Mondjuk ahova Mourinho megy ott azért jön a siker. Ráadásul spanyolon kívül a barca sem lenne, tehát ennyivel könnyebb dolga lenne. Maximum BL-ben kerülne vele össze.

Bárhova is fog menni, tuti hogy kupákat fog nyerni.

más: amúgy vicc ez a stílus... oké, hogy nem a szíve csücske valakinek valaki.. de ez akkor is egy fórum, na mindegy :roll:

Szerintem Mourinho elmegy a Cityhez szezon végén. Nem fog ő itt maradni, ahol már többen utálják, mint ahányan elviselik...a játékosok közül ugyanúgy. Kérdés, hogy ez nekünk jó, vagy rossz...
mess2009
Director del Fútbol

2012.12.24. 08:57:24

én nem innék még a medve bőrére....! sem arra, hogy elmegy sem arra, hogy nem szedi össze a pillanatnyilag megnyekkent bandáját! ha a BL-ben összejön nekik van annyira profi azürge, hogy fényes sikerként adja el és a szekér mehet tovább...
a másik: nem kellene elvitatni tőle azt amit elért, mert elsősorban magunkat minősítjük. hogy mit tud(ott)? : egy adott célra öszpontosítani és minden eszközzel célt érni! a cél egyszerű volt, megtörni a Barca hegemóniáját! megtette....na igen, vígasztalódhatunk (egyelőre!), hogy csak időlegesen, de megtette.
mire alapozom az óvatosságom?: ahogy a Barcelona több mint egy klub.... a Madrid a világ egyk (ha nem a )leg erősebb klubja ahol még egy Murinho kaliberű ürge baklövéseit is kezelni tudják, előbb vagy utóbb.
egyetlen dolog van csak ami igazi mélyütés volt nekik és az a mi csodás (fél)szezonunk!!! ha ezt tartani tudjuk, nem kell Murinhoval törődnünk sem azzal, hogy Cassillas hol ül, vagy áll, vagy zselés boldog e?!.....
Válasz küldése