Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, de azért Falcao szintjére még egyikük sem tudott felnőni.Mezner2 írta:Ez itt egy általánosan elterjedt tévképzet,az Atletico erejéről,hogy tulajdonképp Atletico=Falcao.
Ez nagyon nem így van,és megmutatták ezt az elmúlt fordulók is,ugyanis egy 3-4 játéknap óta visszaesett Falcao teljesítménye,és mégis van,aki meglövi a gólokat,és szépen hozzák is a meccseket.
Arda Turan,Adrian,Koke,Tiago,akármelyikük megtudja teremteni a különbséget.
Ez itt egy általánosan elterjedt tévképzet,az Atletico erejéről,hogy tulajdonképp Atletico=Falcao.ab1daL írta:Nem biztos, hogy tovább tudnak majd tapadni, ugyanis Falcao megsérült! A bal combjához kapott, és lecserélték! Valószínűleg húzódás, rosszabb esetben beszakadás/szakadás. De valószínű, hogy néhány hétre kiesik a kolumbiai.
Ezek nem akarnak leszakadni rólunk...hihetetlen,hogy mit produkálnak a matracosok..salas9 írta:32. percben vezet az Atletico Adrian góljával. Elég pofás akció végén lőtte a gólt.
Pont az előbb olvastam egy cikket(elkezdtem utánanézni,ha már beszélünk róla),hogy a spanyol liga csapatainak 4,65 milliárd,míg az angoloknak 4,45 milliárd az adóssága.rhynn írta:
Spanyolok kb 3 és fél milliárd euro adóssággal rendelkeznek, s ez folyamatosan nő. Nem véletlen, hogy mindenki adja el a legjobbjait.
Falcaot kivéve igazi klasszis nem is játszik a Barca-Real pároson kívül, ők meg a tv-s pénzek 80%-át viszik, a BL pénzek nagy részét is, így megoldható, hogy a legjobbak ott játszanak. Ráadásul a külföldiek egészen decemberig nagyon kedvező adózást is választhattak, így töredékét fizették az angol/olasz jövedelemadónak.
Angliában is van adósság, csak ott tőkeerős tulajdonosok is, akik ezt leszarják.
Gazdaásgilag egyedül a német liga stabil.
Amúgy a csapatban Messin kívül szinte csak Busquets nélkülözhetetlen.
Őt a Rayo II-ből hozták fel a nagycsapathoz.Gareth Tello írta: Ő ugyebár csatár, eddig 6 gólnál és 5 gólpassznál jár, sokat adott a csapatnak.
Ott még a 2stabil csapat sincs,a Manchester,a tavalyi évben volt is róla egy komolyabb cikk,hogy az összeomlás szélén áll anyagilag,karöltve a Liverpoollal.Yaya(07-10) írta:a spanyol liga nincs a PL előtt gazdaságilag. sokkal értékesebb az angol bajnokság. több a tehetősebb csapat. a spanyol gazdaság romokban, ez rányomja a bélyegét a focira is előbb utóbb. brutális adótartozásokat halmoztak fel a klubok, az atletinek sincs semmi pénze. valencia, malaga detto. jobban el kellene osztani a tv-s pénzeket, még ha fájni is fog a barcának, mert sokáig nem tartható fent ez az állapot. hiába stabil a barca és a real, ha a többiek teljesen el vannak adósodva, és állandóan értékesíteni kell a legjobb játékosaikat, hogy életben maradjanak. de ez csak találgatás természetesen, remélem csak tévképzet az egész.
valdesről meg annyit, hogy ilyen szintű hálóőrt nem tud venni a barca, de a pótolhatatlant elsősorban házon belül értettem. tehát házon belül nem tudjuk megoldani a hiányát. ők 3-an, és még sergiot is idevenném a mai barca alappillérei.
Nagyon összeálltak, köszönhetően az új edzőnek, valamint Léo Baptistaónak, akit nyáron igazoltak.bence-barca írta:Most láttam, hogy a Rayo 6. helyen áll 31 ponttal. Mi történ velük? Tavaly még épp, hogy elkerülték a kiesést, ha jól emlékszem
Új edző, gondolom az ő keze jócskán benne van a dologban. Meg ezek a kisebb csapatok képesek arra, hogy egyik másik évben csillognak a bajnokságban is, meg európai szinten is letesznek valamit az asztalra, aztán vagy a pénz vagy a lendület (vagy mindkettő) elfogy és mennek az alsóbb ligákba (sajnos). (Villarreal, Depor pl.)bence-barca írta:Most láttam, hogy a Rayo 6. helyen áll 31 ponttal. Mi történ velük? Tavaly még épp, hogy elkerülték a kiesést, ha jól emlékszem
Csak ne most induljon a lejtmenetVaratrix írta:Atletico botlott. 1-1 Raúl Garcia vezetést szerzett az Atmának, majd a hajrába Kevin Garcia egyenlített. Egy roppant unalmas meccsen.
Szerintem inkább pihentessünk a bajnokság vége felé, és bukjunk el emiatt pár bajnokit, mint hogy kihajtsuk magunkat a ligában minden meccsen a veretlenségért és pontrekordért, miközben "nem marad erőnk" a BL-re és a kupára.Mezner2 írta:Nagyon remélem,hogy az Atletico mostantól nem fog kiengedni,és végig a fenekünkben fognak loholni (legalábbis ebben a távolságban ) mert éhezem egy pontrekordra:lol:,ami csak úgy fog sikerülni,ha valaki versenyre kényszerít minket,nagyon remélem,hogy sikerülni fog!
A veretlenségről még nem merek beszélni,ha a 25.fordulóban is veretlenek leszünk még,akkor fogom elhinni,hogy van rá esély!
Én a 25. forduló tájékán sem fogom elhinni a veretlenséget, csak akkor, ha tényleg lesz potens üldözőnk, mert, ha ott vagyunk a bl-ben is a 4 közt, vagy akár utána a döntőben is, akkor pihentetni fogunk egy-két bajnokin, ha azok gyakorlatilag tét nélküliek (lásd 2009), abban az esetben pedig becsúszhat vereség, akárcsak akkor. 2011 más volt, ott a Real a nyomunkban lihegett valamennyire. A pontrekord és a veretlenség együtt nagyon nehéz, az előbbi nehezíti az utóbbi dolgát, ha nincs a nyomunkban senki, mert csökken a motiváció. Ha az Arsenal csodás 2004-es veretlenségére gondolunk, akkor egyből beugrik, hogy az nem volt pontrekord, hiába voltak veretlenek, elég sok döntetlenjük volt (úgy is nagyon szép eredmény persze), mi pedig eddig hogy is állunk, 1 db döntetlen ?Mezner2 írta:Nagyon remélem,hogy az Atletico mostantól nem fog kiengedni,és végig a fenekünkben fognak loholni (legalábbis ebben a távolságban ) mert éhezem egy pontrekordra:lol:,ami csak úgy fog sikerülni,ha valaki versenyre kényszerít minket,nagyon remélem,hogy sikerülni fog!
A veretlenségről még nem merek beszélni,ha a 25.fordulóban is veretlenek leszünk még,akkor fogom elhinni,hogy van rá esély!
Miért, mi rosszat írt?Rinku írta:Olvasd már el újra a cikket...gg86 írta:Kissé lemaradtam, most derült ki számomra, hogy Paciencia lett a La Coruna edzőjeRemek választás, nagyon jó edzőnek tartom, remélem sikerül ütőképes csapatot építenie. Jó lenne újra egy erősebb Deport látni.
Olvasd már el újra a cikket...gg86 írta:Kissé lemaradtam, most derült ki számomra, hogy Paciencia lett a La Coruna edzőjeRemek választás, nagyon jó edzőnek tartom, remélem sikerül ütőképes csapatot építenie. Jó lenne újra egy erősebb Deport látni.
Pedig régen milyen jó csapat volt, európai szinten is. Kedvencem tőlük, mikor a Milant csapták meg 4-0ra.bence-barca írta:"A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportivo La Coruna elnöke, Augusto César Lendoiro bejelentette: menesztette José Luis Oltra vezetőedzőt.
Oltra 2011-ben ült le a Depor kispadjára, visszavezette az élvonalba a galiciai csapatot, de miután tizenhét forduló után – mindössze két győzelemmel – sereghajtó a gárda a Primera Divisiónban, az edző menesztése papírformának számít." - nso
Remélem ezzel feljebb kúsznak, bírom őket.