Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennek azért valahol még is csak lehet alapja, ma kaptak egy hármast a Bilbao-tól.Mezner2 írta:Ez itt egy általánosan elterjedt tévképzet,az Atletico erejéről,hogy tulajdonképp Atletico=Falcao.
Lehet, de azért Falcao szintjére még egyikük sem tudott felnőni.Mezner2 írta:Ez itt egy általánosan elterjedt tévképzet,az Atletico erejéről,hogy tulajdonképp Atletico=Falcao.
Ez nagyon nem így van,és megmutatták ezt az elmúlt fordulók is,ugyanis egy 3-4 játéknap óta visszaesett Falcao teljesítménye,és mégis van,aki meglövi a gólokat,és szépen hozzák is a meccseket.
Arda Turan,Adrian,Koke,Tiago,akármelyikük megtudja teremteni a különbséget.
Ez itt egy általánosan elterjedt tévképzet,az Atletico erejéről,hogy tulajdonképp Atletico=Falcao.ab1daL írta:Nem biztos, hogy tovább tudnak majd tapadni, ugyanis Falcao megsérült! A bal combjához kapott, és lecserélték! Valószínűleg húzódás, rosszabb esetben beszakadás/szakadás. De valószínű, hogy néhány hétre kiesik a kolumbiai.
Ezek nem akarnak leszakadni rólunk...hihetetlen,hogy mit produkálnak a matracosok..salas9 írta:32. percben vezet az Atletico Adrian góljával. Elég pofás akció végén lőtte a gólt.
Pont az előbb olvastam egy cikket(elkezdtem utánanézni,ha már beszélünk róla),hogy a spanyol liga csapatainak 4,65 milliárd,míg az angoloknak 4,45 milliárd az adóssága.rhynn írta:
Spanyolok kb 3 és fél milliárd euro adóssággal rendelkeznek, s ez folyamatosan nő. Nem véletlen, hogy mindenki adja el a legjobbjait.
Falcaot kivéve igazi klasszis nem is játszik a Barca-Real pároson kívül, ők meg a tv-s pénzek 80%-át viszik, a BL pénzek nagy részét is, így megoldható, hogy a legjobbak ott játszanak. Ráadásul a külföldiek egészen decemberig nagyon kedvező adózást is választhattak, így töredékét fizették az angol/olasz jövedelemadónak.
Angliában is van adósság, csak ott tőkeerős tulajdonosok is, akik ezt leszarják.
Gazdaásgilag egyedül a német liga stabil.
Amúgy a csapatban Messin kívül szinte csak Busquets nélkülözhetetlen.
Őt a Rayo II-ből hozták fel a nagycsapathoz.Gareth Tello írta: Ő ugyebár csatár, eddig 6 gólnál és 5 gólpassznál jár, sokat adott a csapatnak.
Ott még a 2stabil csapat sincs,a Manchester,a tavalyi évben volt is róla egy komolyabb cikk,hogy az összeomlás szélén áll anyagilag,karöltve a Liverpoollal.Yaya(07-10) írta:a spanyol liga nincs a PL előtt gazdaságilag. sokkal értékesebb az angol bajnokság. több a tehetősebb csapat. a spanyol gazdaság romokban, ez rányomja a bélyegét a focira is előbb utóbb. brutális adótartozásokat halmoztak fel a klubok, az atletinek sincs semmi pénze. valencia, malaga detto. jobban el kellene osztani a tv-s pénzeket, még ha fájni is fog a barcának, mert sokáig nem tartható fent ez az állapot. hiába stabil a barca és a real, ha a többiek teljesen el vannak adósodva, és állandóan értékesíteni kell a legjobb játékosaikat, hogy életben maradjanak. de ez csak találgatás természetesen, remélem csak tévképzet az egész.
valdesről meg annyit, hogy ilyen szintű hálóőrt nem tud venni a barca, de a pótolhatatlant elsősorban házon belül értettem. tehát házon belül nem tudjuk megoldani a hiányát. ők 3-an, és még sergiot is idevenném a mai barca alappillérei.
Nagyon összeálltak, köszönhetően az új edzőnek, valamint Léo Baptistaónak, akit nyáron igazoltak.bence-barca írta:Most láttam, hogy a Rayo 6. helyen áll 31 ponttal. Mi történ velük? Tavaly még épp, hogy elkerülték a kiesést, ha jól emlékszem
Új edző, gondolom az ő keze jócskán benne van a dologban. Meg ezek a kisebb csapatok képesek arra, hogy egyik másik évben csillognak a bajnokságban is, meg európai szinten is letesznek valamit az asztalra, aztán vagy a pénz vagy a lendület (vagy mindkettő) elfogy és mennek az alsóbb ligákba (sajnos). (Villarreal, Depor pl.)bence-barca írta:Most láttam, hogy a Rayo 6. helyen áll 31 ponttal. Mi történ velük? Tavaly még épp, hogy elkerülték a kiesést, ha jól emlékszem
Csak ne most induljon a lejtmenetVaratrix írta:Atletico botlott. 1-1 Raúl Garcia vezetést szerzett az Atmának, majd a hajrába Kevin Garcia egyenlített. Egy roppant unalmas meccsen.
Szerintem inkább pihentessünk a bajnokság vége felé, és bukjunk el emiatt pár bajnokit, mint hogy kihajtsuk magunkat a ligában minden meccsen a veretlenségért és pontrekordért, miközben "nem marad erőnk" a BL-re és a kupára.Mezner2 írta:Nagyon remélem,hogy az Atletico mostantól nem fog kiengedni,és végig a fenekünkben fognak loholni (legalábbis ebben a távolságban ) mert éhezem egy pontrekordra:lol:,ami csak úgy fog sikerülni,ha valaki versenyre kényszerít minket,nagyon remélem,hogy sikerülni fog!
A veretlenségről még nem merek beszélni,ha a 25.fordulóban is veretlenek leszünk még,akkor fogom elhinni,hogy van rá esély!
Én a 25. forduló tájékán sem fogom elhinni a veretlenséget, csak akkor, ha tényleg lesz potens üldözőnk, mert, ha ott vagyunk a bl-ben is a 4 közt, vagy akár utána a döntőben is, akkor pihentetni fogunk egy-két bajnokin, ha azok gyakorlatilag tét nélküliek (lásd 2009), abban az esetben pedig becsúszhat vereség, akárcsak akkor. 2011 más volt, ott a Real a nyomunkban lihegett valamennyire. A pontrekord és a veretlenség együtt nagyon nehéz, az előbbi nehezíti az utóbbi dolgát, ha nincs a nyomunkban senki, mert csökken a motiváció. Ha az Arsenal csodás 2004-es veretlenségére gondolunk, akkor egyből beugrik, hogy az nem volt pontrekord, hiába voltak veretlenek, elég sok döntetlenjük volt (úgy is nagyon szép eredmény persze), mi pedig eddig hogy is állunk, 1 db döntetlen ?Mezner2 írta:Nagyon remélem,hogy az Atletico mostantól nem fog kiengedni,és végig a fenekünkben fognak loholni (legalábbis ebben a távolságban ) mert éhezem egy pontrekordra:lol:,ami csak úgy fog sikerülni,ha valaki versenyre kényszerít minket,nagyon remélem,hogy sikerülni fog!
A veretlenségről még nem merek beszélni,ha a 25.fordulóban is veretlenek leszünk még,akkor fogom elhinni,hogy van rá esély!
Miért, mi rosszat írt?Rinku írta:Olvasd már el újra a cikket...gg86 írta:Kissé lemaradtam, most derült ki számomra, hogy Paciencia lett a La Coruna edzőjeRemek választás, nagyon jó edzőnek tartom, remélem sikerül ütőképes csapatot építenie. Jó lenne újra egy erősebb Deport látni.
Olvasd már el újra a cikket...gg86 írta:Kissé lemaradtam, most derült ki számomra, hogy Paciencia lett a La Coruna edzőjeRemek választás, nagyon jó edzőnek tartom, remélem sikerül ütőképes csapatot építenie. Jó lenne újra egy erősebb Deport látni.