én úgy emlékszem és a karácsonyi nosztalgia meccs dömping is erről győzött meg, hogy Villa - hasonlóan - Ibrához egy remek kezdést produkált! (öröm volt újra látni néhány pazar gólját) ez azonban (már a sérülése előtt!!) hamar véget ért és azóta igaz a fenti megállapítás. jelenleg sajnos sehol semmilyen poszton nem képes jól teljesíteni, ha ott vam Messi, ha nincs ezért az eladását én jó döntésnek tartanám de ne felejtsük el azért, hogy nagy névről van szó és ami számomra nehezen érthető a Spanyolok (a helyi barcások)még most is istenítik.sura írta:Van aki jobban szereti Villat, van, aki kevésbé, de nem hiszem, hogy bárki szerint meghatározó játékossá tudott volna válni nálunk. Minden vele kapcsolatos hírt érdemes elsősorban ezen a szemüvegen át nézni.
David Villa
Van aki jobban szereti Villat, van, aki kevésbé, de nem hiszem, hogy bárki szerint meghatározó játékossá tudott volna válni nálunk. Minden vele kapcsolatos hírt érdemes elsősorban ezen a szemüvegen át nézni.
- Capon
- Llegenda del Barça
Ez azért már sokkal hihetőbb történetnek tűnik számomra is.Chino írta:Én ebben látok rációt. Falcao már kinőtte az ATMA-t, 99% hogy nyáron dobbant, a helyére pedig Villa ideális lenne a matracosoknak, arról nem is beszélve, hogy maradna mellé egy kis zsebpénz is.Varatrix írta: http://www.mundodeportivo.com/20130105/ ... 27703.html
Ha ez megvalósul és Cucu is lelép a Valenciába, akkor bizony jönnie kell valakinek, az pedig valszeg Neymar lesz. Ezt csak annyiból bánnám hogy nehogy sokan legyenek majd oda és Deulofeu-nak ne maradjon hely.
Villa helyében messze elkerülném Angliát, főleg 30 felett. Nem azt mondom, bőven lehet még benne akár 4-5 év is, de nem angol csapatban. Hacsak nem akarja a karrierje hátralevő részét a kispad és az orvosi szoba közt ingázva tölteni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Chino
- Llegenda del Barça
Én ebben látok rációt. Falcao már kinőtte az ATMA-t, 99% hogy nyáron dobbant, a helyére pedig Villa ideális lenne a matracosoknak, arról nem is beszélve, hogy maradna mellé egy kis zsebpénz is.Varatrix írta:Nem nagyon találtam ezt, de folytatódik a trutyikeverés. Az Atletico Falcao helyett szeretné Villát?messideco írta:Egyre több helyen biztosra veszik, hogy Villa az Arsenalhoz távozik.
http://www.mundodeportivo.com/20130105/ ... 27703.html
Ha ez megvalósul és Cucu is lelép a Valenciába, akkor bizony jönnie kell valakinek, az pedig valszeg Neymar lesz. Ezt csak annyiból bánnám hogy nehogy sokan legyenek majd oda és Deulofeu-nak ne maradjon hely.
Forca Barca!!!!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem értek egyet. A neymaros részt adom. Viszont Deulofeu már egy jó ideje a Barca akadémiáján játszik, a rendszer adott. Kicsit csiszolnia kell azon, hogy nem mindig kell cselezni és akkor félelmeteset mutathat. Amikor játszott szembetűnő volt, hogy ő egyből a kapu fele játszik, míg a többiek Messi kivétel nem igazán. Sztem a spanyol kölyökkel nem lesz gond, csak be kell építeni.daffy írta: abban egyetértünk,hogy neymar nem hozza,hozhatja azt,amit itt elvárnak. egy befutott neymarnak a csapatában első számú opciónak kellene lenni,de semmiképp sem harmad-negyed hegedűsnek. deulofeu detto. ha befutna a srác(szerintem esélytelen),akkor alá kell rendelnie magát a csapatnak. a játékuk pedig egyelőre nagyon nem olyan.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Szerintem egyébként a csapat nem veszítene vele túl sokat, ő viszont sokan nyerhetne azzal, ha eligazolna. Olyan csapatban, ahol stabilan kezdő lehetne, ráadásul középcsatárként sokkal nagyobb esélye lehetne ismét jó formába lendülni, és nagyobb esélye lenne ott lenni pl. a 2014-es VB-n.
te nézted a szezont addig amíg fabregas meg nem sérült? cesc, xavi, busquets középpálya, előtte iniesta, messi, pedro támadósor. szinte végig ez volt, és marha jól is ment a csapatnak. villa csak akkor került be, amikor kupa vagy tétnélküli meccsek voltak, egyébként nem fért be. amikor meg cesc lesérült, akkor került be alexis. sajnos most meg a sérüléséből felépült alexis is többet ad a csapatnak, mint villa.Subinho írta:Iniesta a középpályán játszik, vagyis vele ne hasonlítsd össze, de Alexis igen jó példa! Villa eredményesebben és jobban játszik!!! nézd meg az idei statjait, úgy, hogy Alexis szinte mindíg ott van a csapatban, Villa meg padozik, csereként játszik, kevesebbet volt kezdő! vagyis ez alapján neki kéne játszania...
de tényleg, sokkal logikusabb, hogy rossell megmondta titonak, hogy ne játsszon annyit villa, mert felesleges, vagy hogy tito pikkel rá, minthogy egyszerűen kevés a teljesítménye. ja, nem.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem nagyon találtam ezt, de folytatódik a trutyikeverés. Az Atletico Falcao helyett szeretné Villát?messideco írta:Egyre több helyen biztosra veszik, hogy Villa az Arsenalhoz távozik.
http://www.mundodeportivo.com/20130105/ ... 27703.html
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
abban egyetértünk,hogy neymar nem hozza,hozhatja azt,amit itt elvárnak. egy befutott neymarnak a csapatában első számú opciónak kellene lenni,de semmiképp sem harmad-negyed hegedűsnek. deulofeu detto. ha befutna a srác(szerintem esélytelen),akkor alá kell rendelnie magát a csapatnak. a játékuk pedig egyelőre nagyon nem olyan.Barcaman1993 írta: Ha az, akkor tévedtem. De olyan játékot, amit elvárnak tőle az emberek biztos vagyok benne, hogy itt nem hozná. Azt meg nem mondom, hogy kicsit túl vagyunk töltve csatárokkal: Messi, Villa, Pedro, Alexis, Tello, Cuenca. Ráadásul Adriano és Iniesta is simán lehozza a szélső pozíciót, Messiét meg Fabregas. És akkor az utánpótlásban ott van Deulofeu, aki szintén szélső, őt mindenképpen be kéne építeni. Neymar csak akkor érkezzen, ha 2-en legalább mennek is...
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ha az, akkor tévedtem. De olyan játékot, amit elvárnak tőle az emberek biztos vagyok benne, hogy itt nem hozná. Azt meg nem mondom, hogy kicsit túl vagyunk töltve csatárokkal: Messi, Villa, Pedro, Alexis, Tello, Cuenca. Ráadásul Adriano és Iniesta is simán lehozza a szélső pozíciót, Messiét meg Fabregas. És akkor az utánpótlásban ott van Deulofeu, aki szintén szélső, őt mindenképpen be kéne építeni. Neymar csak akkor érkezzen, ha 2-en legalább mennek is...daffy írta:Barcaman1993 írta: ő sem szélsőhanem?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman1993 írta: ő sem szélső

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
1-2 dolgot hozzáfűznék. Ebbe na szezonban egyértelműen kirajzolódott, hogy sokkal hatékonyabbak vagyunk (általában), ha Iniesta játszik balszélen és a kp-n Fabregas van helyette. Ilyen egyszerű az egész. Ha Ini meg a kp-n van, akkor az a telített poszt. Neymar érkezéséhez meg annyit, hogy ő sem szélső, úgyhogy nem kell azt várni tőle, mint Ronnie barátunktól.Subinho írta:R10 óta nem volt igazi bal oldali támadónk! sem Henry, sem Villa nem az! Alexis esetleg, de ő meg nem az a szint. ezért fog jönni Villa helyett Neymar...
- Subinho
- Director del Fútbol
Iniesta a középpályán játszik, vagyis vele ne hasonlítsd össze, de Alexis igen jó példa! Villa eredményesebben és jobban játszik!!! nézd meg az idei statjait, úgy, hogy Alexis szinte mindíg ott van a csapatban, Villa meg padozik, csereként játszik, kevesebbet volt kezdő! vagyis ez alapján neki kéne játszania...kristop írta:amúgy ez ilyen mánia, hogy valami összeesküvés elméletet kell keresni mindig a csapat háza táján? nem elég jó, ezért nem játszik. egy ilyen pozícióba lévő ember, mint tito nem fog itt játszadozni, főleg nem hagyja hogy beleszóljanak fentről a munkájába. ha úgy érezné, úgy látná, hogy villa jobb teljesítményre képes, mint iniesta vagy alexis, akkor tuti ő játszana. függetlenül attól, hogy nyáron távozik-e vagy nem. ebben biztosak lehettek.keveset játszik, indokolatlanul. eleinte a sérüléssel megmagyarázható volt, de most már nem! sztem többet kéne játszatni! attól félek, hogy amiatt játszik kevesebbet, mert a vezetőség jelezte Titonak, hogy utolsó éve, nyáron eladják és értelemszerűen így nem lehet vele hosszú távon tervezni

amúgy ez ilyen mánia, hogy valami összeesküvés elméletet kell keresni mindig a csapat háza táján? nem elég jó, ezért nem játszik. egy ilyen pozícióba lévő ember, mint tito nem fog itt játszadozni, főleg nem hagyja hogy beleszóljanak fentről a munkájába. ha úgy érezné, úgy látná, hogy villa jobb teljesítményre képes, mint iniesta vagy alexis, akkor tuti ő játszana. függetlenül attól, hogy nyáron távozik-e vagy nem. ebben biztosak lehettek.keveset játszik, indokolatlanul. eleinte a sérüléssel megmagyarázható volt, de most már nem! sztem többet kéne játszatni! attól félek, hogy amiatt játszik kevesebbet, mert a vezetőség jelezte Titonak, hogy utolsó éve, nyáron eladják és értelemszerűen így nem lehet vele hosszú távon tervezni
Azt nem állítanám hogy más nem fut be a lyukakba, legfeljebb nem annyiszor. Sokszor látom a meccseken, hogy iszonyatosan dolgozik a szél, állandó beindulások, aztán satufék, mert a labda középre megy. A különbség az másoknál, hogy egy satufék után látom hogy körülnéz és igazodik az utolsó védő vonaláig (pl. Pedró). Én ezt annak tudom be, hogy Villának nagyobb az egója, így alapvetőnek tartja ha beindul, akkor márpedig jöjjön a labda. Ez egyébként fontos és hasznos, de itt azért nem működik kellő hatékonységgal, mert középen Messi kavar, akinél a társak nagyobb biztonságban érzik a labdát. Egy Villa típusú játékosnál ezt nehéz elviselni. Ez az ami megmutatkozik a sok kihagyott helyzetben. Ha érezné a bizalmat, a hatékonysága ugrásszerűen megnövekedne... szerintemsjd írta:Mert más nem fut be a lyukakra.peek írta:Valóban az ő feladata, de amikor más van ugyanezen a poszton, akkor kevesebb a leshelyzet, tehát valahol mégis rajta múlik.
Jól írja Mezner kolléga, attól még, hogy ugyanaz a poszt, Sanchez v Pedro messze nem ugyanazt játssza, mint Villa.
- Subinho
- Director del Fútbol
az a helyzet, hogy Villa most ugyanazt az utat járja be mint Henry az utolsó évében. keveset játszik, indokolatlanul. eleinte a sérüléssel megmagyarázható volt, de most már nem! sztem többet kéne játszatni! attól félek, hogy amiatt játszik kevesebbet, mert a vezetőség jelezte Titonak, hogy utolsó éve, nyáron eladják és értelemszerűen így nem lehet vele hosszú távon tervezni. így aztán marad az, hogy ha a Pedro-Alexis kettőst cserélni kell, akkor jön Villa... másrészről a lehetséges távozása elképzelhető, hogy összefügg a Neymar üggyel, akit ugye még tavaly nyáron "leelőlegezett" a vezetés...
én ezt látom most:
Villa megy nyáron, így kevesebb játék, mert nem rá építik a jövő csapatát, jön a helyére Neymar, Alexisnek és Pedronak pedig játékba kell lendülni, mert ők maradnak, hosszú távra terveznek velük. a széleken jövőre valószínű ez a hármas rotálja majd egymást...
Villát sajnálom, ahogy anno Henryt is sajnáltam, de tulajdonképp egyiküknek sem ez az eredeti posztja! R10 óta nem volt igazi bal oldali támadónk! sem Henry, sem Villa nem az! Alexis esetleg, de ő meg nem az a szint. ezért fog jönni Villa helyett Neymar...
én ezt látom most:
Villa megy nyáron, így kevesebb játék, mert nem rá építik a jövő csapatát, jön a helyére Neymar, Alexisnek és Pedronak pedig játékba kell lendülni, mert ők maradnak, hosszú távra terveznek velük. a széleken jövőre valószínű ez a hármas rotálja majd egymást...
Villát sajnálom, ahogy anno Henryt is sajnáltam, de tulajdonképp egyiküknek sem ez az eredeti posztja! R10 óta nem volt igazi bal oldali támadónk! sem Henry, sem Villa nem az! Alexis esetleg, de ő meg nem az a szint. ezért fog jönni Villa helyett Neymar...
Mert más nem fut be a lyukakra.peek írta:Valóban az ő feladata, de amikor más van ugyanezen a poszton, akkor kevesebb a leshelyzet, tehát valahol mégis rajta múlik.
Jól írja Mezner kolléga, attól még, hogy ugyanaz a poszt, Sanchez v Pedro messze nem ugyanazt játssza, mint Villa.
Valóban az ő feladata, de amikor más van ugyanezen a poszton, akkor kevesebb a leshelyzet, tehát valahol mégis rajta múlik.
Ez azért van,mert a csapatból az ő feladata,és ő is az egyetlen aki rendre befut a lyukakra,így nyilván többet is van lesen,azért nem mondanám,hogy ez az ő figyelmetlensége,mert nem méteres,hanem centis lesekről van általában szó...peek írta:Azt figyelte valaki, hogy talán Villa az a játékos aki legtöbbször fut lesre?
Szerintem így van, márpedig les helyzet után az ellenfélé a labda. Ahogy emlékszem a meccsekre ez két tényezőből alakul ki. Egyrészt ő sem figyel eléggé hogy hova helyezkedik, másrészt meg a többiek időnként később adják neki a labdát egy ütemmel. Ez már az első pályára lépésénél is szembe ötlő volt nekem. Ennyi idő alatt meg rendezni kellett volna ezt az apróságot...
Azt figyelte valaki, hogy talán Villa az a játékos aki legtöbbször fut lesre?
Szerintem így van, márpedig les helyzet után az ellenfélé a labda. Ahogy emlékszem a meccsekre ez két tényezőből alakul ki. Egyrészt ő sem figyel eléggé hogy hova helyezkedik, másrészt meg a többiek időnként később adják neki a labdát egy ütemmel. Ez már az első pályára lépésénél is szembe ötlő volt nekem. Ennyi idő alatt meg rendezni kellett volna ezt az apróságot...
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A gyenge teljesítménytől és a kevés játéklehetőségtől függetlenül is nagy hiba lenne elengedni télen. Tavasszal még sokat segíthet a csapatnak, már csak azzal is ha rúg 1-2 fontos gólt. Ráadásul nem is biztos, hogy tudnánk pótolni jelenleg. Meg kéne várni még ezt a szezont, aztán ha úgy van nyáron mindenképp adjunk túl rajta, de most még semmiképp!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
A lecserélések előbb voltak,mint a gyenge játék,Tito folyton hajtogatta,hogy nem bír még 90 percet,idő kell neki stb.,csak immár lassan fél éve teljes értékű edzés munkát végez,és 20-60 percet játszik meccsenként.
Amikor belelendült,arra is sz*rt Tito és folyton vagy csere volt,vagy a 60.percben lehozta,így nehéz bizonyítania,ő mégis megtette valamilyen szinten,hiszen a házi gollövőlistán a 2.
Ennek ellenére az az érzésem vele kapcsolatban,hogy sokat már nem fog tudni adni a csapatnak,max. az idei év,és utána ki kell sajtolni a kérőből a lehető legtöbbet.
Amikor belelendült,arra is sz*rt Tito és folyton vagy csere volt,vagy a 60.percben lehozta,így nehéz bizonyítania,ő mégis megtette valamilyen szinten,hiszen a házi gollövőlistán a 2.
Ennek ellenére az az érzésem vele kapcsolatban,hogy sokat már nem fog tudni adni a csapatnak,max. az idei év,és utána ki kell sajtolni a kérőből a lehető legtöbbet.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Tulajdonképpen vegyes érzelmekkel viseltetek az Arsenal ajánlata iránt. Engem abszolút nem érdekelnek a pénzügyek, nagyon rossz szemmel nézem, hogy a milliókkal dobálóznak, nem is szeretnék erről beszélni, az legyen azoknak a dolga, akik az üzletet bonyolítják.
Szeretem mindig az átigazolások sportszakmai oldalát nézni, és az alapján támadtak bennem a vegyes érzelmek. Tudniillik Villa mindig is az egyik kedvenc csatárom volt, már valenciásként is felfigyeltem rá, rendkívül hasznos, szimpatikus játékosnak tartottam már akkor is. Nagyon örültem, mikor a Barcába jött, és az első szezonja szerintem jól is sikerült.
Már a sérülése előtt elkezdett sokkal gyengébben játszani, aztán kihagyott nyolc hónapot, volt pár jó meccse, aztán ismét leeresztett. Érdekes, mert másoknál ez fordítva szokott lenni, sérülés után kell egy kis idő, mire formába lendülnek újra. Villa meg pont ellenkezőleg... Szerintem motivációs problémái vannak, a képességével nincsenek bajok.
Örök kérdés számomra, hogy tényleg jó-e neki a bal oldal, vagy nem. Mert az világos, hogy ő eredendően középcsatár. De már többször is nyilatkozta, hogy jól érzi magát a bal szélen. Őszintén szólva én ennek nem feltétlenül hiszek, mert nem bizonyítja...
Kevés játéklehetőséget kap, az is igaz, sajnos ha csatárcserére kerül sor, tuti, hogy Tito őt kapja le először. Mi volt előbb, a gyenge játék, vagy a lecserélés? Nem tudja senki ennek a hátterét sem.
Úgy vagyok vele, hogy jelenlegi (mondjuk 2 hónapra visszamenően) formája alapján nem vesztenénk vele sokat, ha elmenne. Múltbeli érdemeit neki sem vitatom, de ismételve magamat, abból nem lehet megélni. És várni meg nincs idő, mert itt hétről hétre kellene bizonyítani. Én Tellót szívesebben nézem a bal szélen, gyakran sokkal hasznosabb.
A legjobb az lenne, ha végre magára találna, és formába lendülne. Ennek örülnék legjobban. De ha ez nem jön be hamarosan, szerintem legkésőbb nyáron kalap-kabát.
Szeretem mindig az átigazolások sportszakmai oldalát nézni, és az alapján támadtak bennem a vegyes érzelmek. Tudniillik Villa mindig is az egyik kedvenc csatárom volt, már valenciásként is felfigyeltem rá, rendkívül hasznos, szimpatikus játékosnak tartottam már akkor is. Nagyon örültem, mikor a Barcába jött, és az első szezonja szerintem jól is sikerült.
Már a sérülése előtt elkezdett sokkal gyengébben játszani, aztán kihagyott nyolc hónapot, volt pár jó meccse, aztán ismét leeresztett. Érdekes, mert másoknál ez fordítva szokott lenni, sérülés után kell egy kis idő, mire formába lendülnek újra. Villa meg pont ellenkezőleg... Szerintem motivációs problémái vannak, a képességével nincsenek bajok.
Örök kérdés számomra, hogy tényleg jó-e neki a bal oldal, vagy nem. Mert az világos, hogy ő eredendően középcsatár. De már többször is nyilatkozta, hogy jól érzi magát a bal szélen. Őszintén szólva én ennek nem feltétlenül hiszek, mert nem bizonyítja...
Kevés játéklehetőséget kap, az is igaz, sajnos ha csatárcserére kerül sor, tuti, hogy Tito őt kapja le először. Mi volt előbb, a gyenge játék, vagy a lecserélés? Nem tudja senki ennek a hátterét sem.
Úgy vagyok vele, hogy jelenlegi (mondjuk 2 hónapra visszamenően) formája alapján nem vesztenénk vele sokat, ha elmenne. Múltbeli érdemeit neki sem vitatom, de ismételve magamat, abból nem lehet megélni. És várni meg nincs idő, mert itt hétről hétre kellene bizonyítani. Én Tellót szívesebben nézem a bal szélen, gyakran sokkal hasznosabb.
A legjobb az lenne, ha végre magára találna, és formába lendülne. Ennek örülnék legjobban. De ha ez nem jön be hamarosan, szerintem legkésőbb nyáron kalap-kabát.
Hát nem tudom,már csak az eredménysora miatt is,25-öt kéne adnia annak,aki vinni akarja (annyiért még masnit is kötnék rá,a magam részéről mehet). Azért mindentől függetlenül,ő a nagy meccsek embere BL döntő,Real 5-0,és még lehetne sorolni,fontos meccseken képes villanni,ezért gondolom,hogy nála motivációs problémák is lehetnek,a kicsik ellen nem képes felpörögni.socio66 írta:sajnos ennyi a piaci értéke, én sem fizetnék többet érte.
viszont nekünk így nem éri meg eladni, bármennyire is limitáltak a percei idén, tavasszal sokat segíthet a csapatnak, főleg ha a támadóink továbbra is egymást múlják alul.
VISZONT!!!! a játéka nagyban segíti Leo támadójátékát,múltkoriban pont néztem,hogy Villa minden egyes támadásnál megpróbált befutni üresbe,és ezzel sokszor 2 védő figyelmét is magára fordítja,összességében hasznos játékos,viszont be van oltva gól ellen....