2013.01.05. 11:08:31
Tulajdonképpen vegyes érzelmekkel viseltetek az Arsenal ajánlata iránt. Engem abszolút nem érdekelnek a pénzügyek, nagyon rossz szemmel nézem, hogy a milliókkal dobálóznak, nem is szeretnék erről beszélni, az legyen azoknak a dolga, akik az üzletet bonyolítják.
Szeretem mindig az átigazolások sportszakmai oldalát nézni, és az alapján támadtak bennem a vegyes érzelmek. Tudniillik Villa mindig is az egyik kedvenc csatárom volt, már valenciásként is felfigyeltem rá, rendkívül hasznos, szimpatikus játékosnak tartottam már akkor is. Nagyon örültem, mikor a Barcába jött, és az első szezonja szerintem jól is sikerült.
Már a sérülése előtt elkezdett sokkal gyengébben játszani, aztán kihagyott nyolc hónapot, volt pár jó meccse, aztán ismét leeresztett. Érdekes, mert másoknál ez fordítva szokott lenni, sérülés után kell egy kis idő, mire formába lendülnek újra. Villa meg pont ellenkezőleg... Szerintem motivációs problémái vannak, a képességével nincsenek bajok.
Örök kérdés számomra, hogy tényleg jó-e neki a bal oldal, vagy nem. Mert az világos, hogy ő eredendően középcsatár. De már többször is nyilatkozta, hogy jól érzi magát a bal szélen. Őszintén szólva én ennek nem feltétlenül hiszek, mert nem bizonyítja...
Kevés játéklehetőséget kap, az is igaz, sajnos ha csatárcserére kerül sor, tuti, hogy Tito őt kapja le először. Mi volt előbb, a gyenge játék, vagy a lecserélés? Nem tudja senki ennek a hátterét sem.
Úgy vagyok vele, hogy jelenlegi (mondjuk 2 hónapra visszamenően) formája alapján nem vesztenénk vele sokat, ha elmenne. Múltbeli érdemeit neki sem vitatom, de ismételve magamat, abból nem lehet megélni. És várni meg nincs idő, mert itt hétről hétre kellene bizonyítani. Én Tellót szívesebben nézem a bal szélen, gyakran sokkal hasznosabb.
A legjobb az lenne, ha végre magára találna, és formába lendülne. Ennek örülnék legjobban. De ha ez nem jön be hamarosan, szerintem legkésőbb nyáron kalap-kabát.