Rajta kívül ezt senki sem tudja. Egyébként játszik, úgyhogy panasz nem lehet rá.socio66 írta:de ez most miért jó mou-nak, hogy jegeli casillas-t?
valaki világosítson már föl.

Rajta kívül ezt senki sem tudja. Egyébként játszik, úgyhogy panasz nem lehet rá.socio66 írta:de ez most miért jó mou-nak, hogy jegeli casillas-t?
„Minden poszthoz a csapatban szükség van egy bizonyos szintű bizalomra, és ez a kapusokra is igaz. Normál esetben a bizalom összekapcsolódik a teljesítménnyel, de a versenyhelyzet ugyanolyan fontos. A kettő között keressük a középutat. Ha valaki túlzottan elkényelmesedik, az nem egészséges. A játékosaim és a kapusaim mindig a legjobbak. Amikor dolgozni kezdtem, az emberek Portugáliában kinevettek, amikor azt mondtam, hogy az én embereim voltak a legjobbak. Ez a dolog azóta sem változott.”socio66 írta:de ez most miért jó mou-nak, hogy jegeli casillas-t?
aki ma csere,az a kupában kezd. casillas vajon csere volt-e a mérkőzés előtt?remontada írta:Namost akkor ki fog kezdeni a Celta ellen?:)
hidd el, mi isBritishKnight írta:Bocsi Realosok de én nagyot kacagtam![]()
szerintem meg ha van,beengedi és kimegy gratulálni mouhoz.daffy írta:ha a sorsnak van humorérzéke,akkor megfogja és kimegy mouhoz gratulálni
hát figyelj..Casillas már jöhet issalas9 írta:Legyen igazad, de 1-0 Benzema...Initom írta:Szerintem nem csak a reál fog bukni,hanem az Atletico Madrid is! Ez a megérzésem