Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyet értek. Kapja csak meg Messi az Aranylabdát. A lehető legjobb helyen lesz Nála. És engem a sárdobálás teljesen hidegen hagy. Ha megkapja, ha nem akkor is illetnek minket/Messit keresetlen szavakkal, szóval mindegy.recrea írta:Who caresMihu írta:Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót...Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
![]()
Who caresMihu írta:Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót...Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Én úgy gondoltam, hogy nyerjen Iniestashutterisland írta:ITT lesz felháborodás ?Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...nem hiszem
én is kicsit félek attól, amit a cr fanok, real fanok, vagy csak szimplán anti-messisek el fognak ereszteni, mert ronaldonak is aranylasztis éve volt.
viszont én nem tudok ellene szurkolni, mert igazából legalább annnyira megérdemli ő is, mint cr, elképesztő a pali.
Pont ezt írtam Shutternek az előbb.Mihu írta:Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót...Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Éppen azon gondolkodtam, h milyen méltó bosszút álljak a bácsiért, de még meg is kontrázodlui1698 írta:Ennek a mondatnak az első része rendben volt, míg le nem írtad a második részét. Így viszont most kénytelen leszel másik fórumot keresni.Initom írta:szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint te![]()
![]()
Így lebácsizni egy alig 45 éves fiatalembert....
Ma 4. aranylabda. Remek. Legalább rendesen ki tudják majd ékelni otthon az mtz-t.
ITT lesz felháborodás ?Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
távol áll tőlem a gonoszkodáslui1698 írta:Ennek a mondatnak az első része rendben volt, míg le nem írtad a második részét. Így viszont most kénytelen leszel másik fórumot keresni.Initom írta:szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint te![]()
![]()
Így lebácsizni egy alig 45 éves fiatalembert....
Ennek a mondatnak az első része rendben volt, míg le nem írtad a második részét. Így viszont most kénytelen leszel másik fórumot keresni.Initom írta:szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint te![]()
![]()
szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint temiihii írta:Az már tényleg kétoldali akut lustaság, h a Labdarúgás részbe is fárasztó benézniInitom írta:itt talán nem off....megfogalmazom ,úgy hogy ide illjenlusta vagyok megkeresni az aranlasztis topicot. abban béna vagyok oops:
Messi holnap mikor kapja meg az aranylasztit?Te még fiatal vagy, tele erővel, lendülettel, tessék kitartóbbnak lenni
A Gála asszem 19kor kezdődik, uh olyan 8 felé már kint játszanak a srácok a lasztival
Az már tényleg kétoldali akut lustaság, h a Labdarúgás részbe is fárasztó benézniInitom írta:itt talán nem off....megfogalmazom ,úgy hogy ide illjenlusta vagyok megkeresni az aranlasztis topicot. abban béna vagyok oops:
Messi holnap mikor kapja meg az aranylasztit?
Azt előre garantálom neked, h elég sok hsz lesz itt, a végeredménytől függetlenülshutterisland írta:újévi fogadalom![]()
remélem, hogy mikor holnap írnék ebbe a topicba, akkor nem kapok szót a sok hsz-től.
Lehet...shutterisland írta:újévi fogadalom![]()
remélem, hogy mikor holnap írnék ebbe a topicba, akkor nem kapok szót a sok hsz-től.
Valószínüleg összefügg azzal is hogy Pedrito megtalálta a góllövő cipőjét. Kicsit örültem hogy nem mind a négyet ő lőtte.socio66 írta:szerintem ebben a félidőben többet passzolt, mint néhány utóbbi meccsén összesen.
jó, hogy nincs már előtte semmilyen rekord, amit görcsösen el kell érnie.
Á, próbálnám fényezni kicsit szegény zselét, erre elrontod az örömömet.ozsimiki írta:...
lui1698 írta:Érdekes stat:
Cristiano Ronaldo idei góljait kivétel nélkül akcióból szerezte, míg Messi-nek csupán büntetőből sikerült betalálnia.
Szerintem sincs ezzel probléma, természetes, h magas az egója, úgy vélem enélkül nem is lehet elérni ezt a szintet, ahol ő van. Csak azt mondom, h neki is vannak olyan dolgai, amik nem a pályára valók. Ennyi és nem több.miihii írta: Túl nagy fenék van kerítve a dolognak sztem, főleg néhány jelző képében...
Most komolyan azt várnátok el, h egy kiscsávó, aki néhány év alatt ilyen pályát fut be, aki olyan félistenek közé került be nemrég, akiket ezen idő alatt bőven lekörözött és amíg korábban tőlük várták a csodát, a meccsmentést, mostmár egyöntetűen tőle, többnyire jogosan, aki elpirult, amikor megtapsolta a közönség, akinek a szájában van folyamatosan 5 újságíró meg 10 rajongó, aki a leginkább a foci reflektorfényében van, mindenkinél nagyobb nyomást helyezve rá, szóval azt gondoljátok, h ezek nincsenek hatással rá és nem szed föl magára zsiványságot, nem változik a játéka, stílusa? Természetes, h ilyen pályával a háta mögött, ilyen jelennel kicsit átalakul, köszönhetően, h minden csapatában neki kell lennie a vezérnek, akinek villannia kell, ha nem megy a társaknak, legalább 3-at kötelező rúgnia, ha megy, különben már megszólják.
Persze, h változik. De sztem akkora probléma nincs ezzel, mint amennyit beszéltek róla.