Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.07. 14:38:46

Soha nem lesz egyöntetű elégedettség ennek a már "kiaszott idegesítővé" vált díjnak a történelmében. Mindkét oldal. (Jelenleg két oldal.) Sokkal elfogultabb mint azt magáról gondolná. Nem objektív egyik fél sem, ezt bátran kijelentem. Akik semlegesnek mondhatják magukat, ott is szerepet játszik a színpátiás alap. Ugyanakkor nehéz lenne csak a számok/statisztikák tükrében oda adni egy ilyen díjat. Mindkét félnek elsősorban az úgymond "vszetes" félnek is elkéne fogadni azt hogy igenis szubjektív dolog hogy ki kapja. Ilyen kiélezett hármasban nem igazán létezik ész érv, és mindhárman díjat érdemelnének.

Ettől függetlenül azt gondolom hogy optimálisan minden főbb csapat egységből kéne legjobbat választani. Hiszen összehasonlíthatatlan egy kapus egy csatárral. Persze jócskán veszítene a díj is az értékéből, ha egy évben négy aranylabdás is lenne. Ráadásul a Cr, Messi vita végére így sem kerülne pont.

Messi megkapja szerintem, van aki örülni fog van aki nem. Ez a van. Sajnos vagy nem sajnos.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.07. 13:30:36

A statisztika szerelmeseinek :
http://www.messimatrix2012.com/
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Primitive
Entrenador del Barça

2013.01.07. 08:03:48

recrea írta:
Mihu írta:Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót... :? Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Who cares :?: :-({|=
Egyet értek. Kapja csak meg Messi az Aranylabdát. A lehető legjobb helyen lesz Nála. És engem a sárdobálás teljesen hidegen hagy. Ha megkapja, ha nem akkor is illetnek minket/Messit keresetlen szavakkal, szóval mindegy. :wink:

Egyébként nem tudom, hogy CR miért érdemelné meg jobban. Elvileg az kapja, aki a legjobb volt az adott évben. Szerintem nem vagyok elfogult, ha azt mondom, hogy Messi jobb volt tavaly! Azt hallottam, hogy a csatárokat a gólok számának alapján szokták megítélni. Nos, azt hiszem meg is van a győztes. :-$ =D>
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.07. 07:31:09

Mihu írta:Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót... :? Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Who cares :?: :-({|=
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.07. 00:45:51

Ha nem Messi kapja, akkor valami nincs rendben a szavazáson, ez a véleményem. Egyénileg mindenkit már majdnem megalázott, nincs kérdés szerintem
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.07. 00:36:50

shutterisland írta:
Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
ITT lesz felháborodás ? :D nem hiszem :)
én is kicsit félek attól, amit a cr fanok, real fanok, vagy csak szimplán anti-messisek el fognak ereszteni, mert ronaldonak is aranylasztis éve volt.
viszont én nem tudok ellene szurkolni, mert igazából legalább annnyira megérdemli ő is, mint cr, elképesztő a pali.
Én úgy gondoltam, hogy nyerjen Iniesta :D CR semmiképp :D
Kép
miihii
KHAL

2013.01.07. 00:36:42

Pont ezt írtam Shutternek az előbb.
Vmilyen szempontból rosszul fogunk járni. Ha nem kapja meg, akkor csalás :P
Ha megkapja, akkor meg olyan szinten fogja kapni az ívet, h öröm lesz hallgatni. Pedig talán most még sokkal inkább megérdemelné, mint a 2010-est...
De mindegy, inkább hallgatom a hülyeséget, csak kapja meg, ami jár. Vagy nyerjen Iniesta, tőle sem sajnálnám :P

lui1698 írta:
Initom írta:szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint te :D :wink:
Ennek a mondatnak az első része rendben volt, míg le nem írtad a második részét. Így viszont most kénytelen leszel másik fórumot keresni.
Így lebácsizni egy alig 45 éves fiatalembert.... :mrgreen:

Ma 4. aranylabda. Remek. Legalább rendesen ki tudják majd ékelni otthon az mtz-t.
Éppen azon gondolkodtam, h milyen méltó bosszút álljak a bácsiért, de még meg is kontrázod :lol:

De sebaaaaj, lesz ennek még böjtje, az ziher! Nem fogom ezt elfelejteni nektek, ebben segíteni fog nekem az a csávó, aki állandóan eldugdossa előlem a gyógyszereimet. Csak most nem ugrik be a neve....

Megvan :idea: Cavintonnak híjják a csókát :mrgreen:

(Am meg ha megborotválkozom 20 percet simán letagadhatok :lol: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2013.01.07. 00:38:03-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.07. 00:31:29

Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
ITT lesz felháborodás ? :D nem hiszem :)
én is kicsit félek attól, amit a cr fanok, real fanok, vagy csak szimplán anti-messisek el fognak ereszteni, mert ronaldonak is aranylasztis éve volt.
viszont én nem tudok ellene szurkolni, mert igazából legalább annnyira megérdemli ő is, mint cr, elképesztő a pali.
Initom
Entrenador del Barça

2013.01.07. 00:29:26

lui1698 írta:
Ennek a mondatnak az első része rendben volt, míg le nem írtad a második részét. Így viszont most kénytelen leszel másik fórumot keresni.
távol áll tőlem a gonoszkodás :mrgreen: a szemtelenségért fejbe lehet kólintani....(anyu megengedte :lol: )

na befejeztem mert túl OFF :-#
Abi & Tito
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.07. 00:25:29

Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót... :? Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.07. 00:19:02

Ma 4. aranylabda. Remek. Legalább rendesen ki tudják majd ékelni otthon az mtz-t.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Initom
Entrenador del Barça

2013.01.07. 00:15:20

miihii írta:
Initom írta:itt talán nem off....megfogalmazom ,úgy hogy ide illjen :P lusta vagyok megkeresni az aranlasztis topicot. abban béna vagyok oops:

Messi holnap mikor kapja meg az aranylasztit? :P
Az már tényleg kétoldali akut lustaság, h a Labdarúgás részbe is fárasztó benézni :lol: Te még fiatal vagy, tele erővel, lendülettel, tessék kitartóbbnak lenni ;)

A Gála asszem 19kor kezdődik, uh olyan 8 felé már kint játszanak a srácok a lasztival 8)
szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint te :D :wink:

thank you.
Abi & Tito
miihii
KHAL

2013.01.07. 00:00:59

Initom írta:itt talán nem off....megfogalmazom ,úgy hogy ide illjen :P lusta vagyok megkeresni az aranlasztis topicot. abban béna vagyok oops:

Az már tényleg kétoldali akut lustaság, h a Labdarúgás részbe is fárasztó benézni :lol: Te még fiatal vagy, tele erővel, lendülettel, tessék kitartóbbnak lenni ;)

A Gála asszem 19kor kezdődik, uh olyan 8 felé már kint játszanak a srácok a lasztival 8)
Initom
Entrenador del Barça

2013.01.06. 23:54:43

itt talán nem off....megfogalmazom ,úgy hogy ide illjen :P lusta vagyok megkeresni az aranlasztis topicot. abban béna vagyok oops:

Abi & Tito
miihii
KHAL

2013.01.06. 23:49:44

shutterisland írta:újévi fogadalom :)
remélem, hogy mikor holnap írnék ebbe a topicba, akkor nem kapok szót a sok hsz-től.
Azt előre garantálom neked, h elég sok hsz lesz itt, a végeredménytől függetlenül ;)
Reméljük nem "dühöngő" topic lesz :P
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.06. 23:38:35

ment a válasz.

atyaég, mekkora médiahájp és persze mekkora szrdobálás lesz az ellenoldaltól, ha holnap messi behúzza. :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.06. 23:22:38

shutterisland írta:újévi fogadalom :)
remélem, hogy mikor holnap írnék ebbe a topicba, akkor nem kapok szót a sok hsz-től.
Lehet...
Mindenesetre engem is meglepett ez a sok passz és örültem neki!

off: amúgy shutter, neked még pár hete ment egy pm, de azota is a kimenő üzenetek között van nálam, amit azt jelenti nem nézted még meg :mrgreen:
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.06. 23:05:07

socio66 írta:szerintem ebben a félidőben többet passzolt, mint néhány utóbbi meccsén összesen.
jó, hogy nincs már előtte semmilyen rekord, amit görcsösen el kell érnie.
Valószínüleg összefügg azzal is hogy Pedrito megtalálta a góllövő cipőjét. Kicsit örültem hogy nem mind a négyet ő lőtte.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.06. 23:01:35

újévi fogadalom :)
MessiunderTito
Barça C

2013.01.06. 22:36:32

Hogy hogy ma ennyit passzolt? Szinte kivétel nélkül mindent..
socio66

2013.01.06. 19:53:29

szerintem ebben a félidőben többet passzolt, mint néhány utóbbi meccsén összesen.
jó, hogy nincs már előtte semmilyen rekord, amit görcsösen el kell érnie.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.06. 19:42:16

ozsimiki írta:...
Á, próbálnám fényezni kicsit szegény zselét, erre elrontod az örömömet. :D

Amúgy meg szerintem Leo is "rontani" fog ezen a staton ma, még úgy 2 góllal. :(
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.01.06. 19:38:47

lui1698 írta:Érdekes stat:

Cristiano Ronaldo idei góljait kivétel nélkül akcióból szerezte, míg Messi-nek csupán büntetőből sikerült betalálnia.
:), poén is lenne, de a szabigól mióta akciógól?

:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.06. 19:35:33

Érdekes stat:

Cristiano Ronaldo idei góljait kivétel nélkül akcióból szerezte, míg Messi-nek csupán büntetőből sikerült betalálnia.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.06. 10:48:19

miihii írta: Túl nagy fenék van kerítve a dolognak sztem, főleg néhány jelző képében...
Most komolyan azt várnátok el, h egy kiscsávó, aki néhány év alatt ilyen pályát fut be, aki olyan félistenek közé került be nemrég, akiket ezen idő alatt bőven lekörözött és amíg korábban tőlük várták a csodát, a meccsmentést, mostmár egyöntetűen tőle, többnyire jogosan, aki elpirult, amikor megtapsolta a közönség, akinek a szájában van folyamatosan 5 újságíró meg 10 rajongó, aki a leginkább a foci reflektorfényében van, mindenkinél nagyobb nyomást helyezve rá, szóval azt gondoljátok, h ezek nincsenek hatással rá és nem szed föl magára zsiványságot, nem változik a játéka, stílusa? Természetes, h ilyen pályával a háta mögött, ilyen jelennel kicsit átalakul, köszönhetően, h minden csapatában neki kell lennie a vezérnek, akinek villannia kell, ha nem megy a társaknak, legalább 3-at kötelező rúgnia, ha megy, különben már megszólják.
Persze, h változik. De sztem akkora probléma nincs ezzel, mint amennyit beszéltek róla.
Szerintem sincs ezzel probléma, természetes, h magas az egója, úgy vélem enélkül nem is lehet elérni ezt a szintet, ahol ő van. Csak azt mondom, h neki is vannak olyan dolgai, amik nem a pályára valók. Ennyi és nem több.

Mondok pár példát és rögtön érhető lesz a dolog: Iniesta, R10, Puyol, Rivaldo, Ronaldo, Redondo, Raul. Mondhatom, h minden téren - amennyire ennek van realitása - példaképeim ezek a játékosok.[/u]
Válasz küldése