Tényleg elkezdődhetne a szezon, mert unatkoztok és ilyen témákkal kell szórakoztatni magatokat
Túl nagy fenék van kerítve a dolognak sztem, főleg néhány jelző képében...
Most komolyan azt várnátok el, h egy kiscsávó, aki néhány év alatt ilyen pályát fut be, aki olyan félistenek közé került be nemrég, akiket ezen idő alatt bőven lekörözött és amíg korábban tőlük várták a csodát, a meccsmentést, mostmár egyöntetűen tőle, többnyire jogosan, aki elpirult, amikor megtapsolta a közönség, akinek a szájában van folyamatosan 5 újságíró meg 10 rajongó, aki a leginkább a foci reflektorfényében van, mindenkinél nagyobb nyomást helyezve rá, szóval azt gondoljátok, h ezek nincsenek hatással rá és nem szed föl magára zsiványságot, nem változik a játéka, stílusa? Természetes, h ilyen pályával a háta mögött, ilyen jelennel kicsit átalakul, köszönhetően, h minden csapatában neki kell lennie a vezérnek, akinek villannia kell, ha nem megy a társaknak, legalább 3-at kötelező rúgnia, ha megy, különben már megszólják.
Persze, h változik. De sztem akkora probléma nincs ezzel, mint amennyit beszéltek róla.
Ha Iniesta lenne Messi, akkor most azon agyalnátok, h már évek óta kezd kifordulni ő is, mert 3 éve egyszer helyre rakta CR-t az egyik meccsen és azóta mennyire látszik, h rossz irányba változik!? Túl van ez ragozva, de még egyszer mondom, leginkább a jelzőkkel. Sunyi, alattomos, antiszociális,... Az szép.
Azt meg végképp nem értem h lehet egy lapom említeni Krisztinával ebben a témában. Persze, CR sokat változott, ég és föld. Jah, nem. Voltak bizony jobb periódusai, de amíg továbbra is játssza az eszét, hergeli a közönséget, kidumál, mutogat nekik többször is, a gólörömök, picsog, ha vki el akar lőni egy tizit (mert valóban volt egy különösen emlékezetes képsor erről, de tényleg nem az lett linkelve), mutogat, hisztizik, adddig nekem ne mondja már senki, h mennyire javult a csávó. Főleg ha ezzel párban többedszer is ki van emelve, h Messi meg mekkora tróger lett. Ha az ügyes-bajos dolgai ennyire fel vannak emlegetve, meg vannak jegyezve, akkor ugyanilyen kaliberűek is legyenek Roncinál. Ne csak a hozzá képest is túlzó dolgok...