Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre már megvan a tervem.Game90 írta:De szerintem jót tenne a jelenlegi labdarúgásnak, ha jövőre pl. Iniesta kapná.
FourFourTwo, bár az nem tinilap, így nincsenek poszterek sem.Ronal.10 írta:most jöna tavalyihoz hasonló kérdésem. Vajon lesz mostmár óriásposzter Messi aranylasztival??
Már azt se tudom milyen sport újságok léteznek
És Busquets.messideco írta:Már ezért megérte megszületni, hogy olyan játékosokat láthattam játszani, mint Messi,Iniesta,Xavi,Zidane,Henry,Bergkamp,Pirlo,Deco,Ronaldinho,CR,Ibra, stb.
Talán majd a későbbi generációk tudják felfogni a súlyukat a jelenkor nagyjainak, azok akik a 2000-es években születtek, ugyanúgy fogják dicsőíteni a ma nagyjait mint, mi a 90-es évek legelején születettek az ezredforduló nagyjait. Ez ilyen
Igen, ez jelent meg az esetről, de nekem nem úgy tűnik. Válaszol, aztán egy kis szünet, majd utána mond még vmit CR, bólint meg odakacsint talán és ezen nevetett fel Leo. Uh nem közvetlenül a válaszon, hanem az utána lévő dolgon, akármi is az.István88 írta:
Ronaldo valami olyat mondott, hogy azért nem ment el szavazni, hogy ki legyen az Aranylabda győztese, mert orvoshoz kellett mennie, utána meg behívták a válogatottba és ezen nevetett Messi.
Ronaldo valami olyat mondott, hogy azért nem ment el szavazni, hogy ki legyen az Aranylabda győztese, mert orvoshoz kellett mennie, utána meg behívták a válogatottba és ezen nevetett Messi.Deus írta:Vagy valami vicceset mondott Ronaldo.Vakmacska írta:Messi kiröhögte Roncika nevetséges magyarázkodását
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8R_0Bxr-ZQ
Inkabb azt kell megerteni hogy mit mondott ronaldo.
Vagy valami vicceset mondott Ronaldo.Vakmacska írta:Messi kiröhögte Roncika nevetséges magyarázkodását
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8R_0Bxr-ZQ
Igen, pont rá gondoltamlui1698 írta:Gervinho?Game90 írta:Mondjuk remélem, hogy jövőre nem ő kapja majd...
Gervinho?Game90 írta:Mondjuk remélem, hogy jövőre nem ő kapja majd...
Egyértelműen ennek a célja, hogy tovább hypolják Messit a médián keresztül, mert nélkülük esélye sem lett volna...Mezner2 írta:Csak nekem volt érdekes egyébként,hogy mikor Messi megdöntötte a Müller rekordot,akkor 3percenként nyilatkozták le a FIFA-nál,hogy nem is létezik ilyen,erre tegnap a gálán az elért eredményeknél bemondják,hogy megdöntötte Gerd Müller gólcsúcsát ???
Nagyon nagyokat tolnak! Idén eleve a 3ba se fért be Messi náluklui1698 írta: (mellesleg most már Casillas is jobb volt tavaly, mint Messi.![]()
![]()
)
Vagy Messi nem létező rekordot is meg tud dönteniLG írta:Hivatalosan nem tartják nyilván, de ettől még létezik, ilyen egyszerű.Mezner2 írta:Csak nekem volt érdekes egyébként,hogy mikor Messi megdöntötte a Müller rekordot,akkor 3percenként nyilatkozták le a FIFA-nál,hogy nem is létezik ilyen,erre tegnap a gálán az elért eredményeknél bemondják,hogy megdöntötte Gerd Müller gólcsúcsát ???
Hivatalosan nem tartják nyilván, de ettől még létezik, ilyen egyszerű.Mezner2 írta:Csak nekem volt érdekes egyébként,hogy mikor Messi megdöntötte a Müller rekordot,akkor 3percenként nyilatkozták le a FIFA-nál,hogy nem is létezik ilyen,erre tegnap a gálán az elért eredményeknél bemondják,hogy megdöntötte Gerd Müller gólcsúcsát ???