Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
tessékRonaldinho&Barca írta:Valakinek van egy friss képe Messiről, amin a 4 arany lasztival van?
Itt egy.Google 4. találat. http://www.csakfoci.hu/files/imagecache ... ylabda.jpg (van pont ugyanilyen kép csak ott 3 labda van szóval lehet hogy fotosoppolt)Ronaldinho&Barca írta:Valakinek van egy friss képe Messiről, amin a 4 arany lasztival van?

Végre, köszönöm.Game90 írta:recrea írta: Forrást esetleg tudsz?
recrea írta: Forrást esetleg tudsz?

Számomra akkor nincs forrás.daffy írta:írva volt,hogy gazzetta. sajnos nem tölti be az oldalt,így keresni nem tudok. magát a cikket nem láttam,ezért is írtam a másik topikban,hogy várjunk valami hivatalosra,mert ez így péniszségrecrea írta: Linkeld be légyszi daffy.
írva volt,hogy gazzetta. sajnos nem tölti be az oldalt,így keresni nem tudok. magát a cikket nem láttam,ezért is írtam a másik topikban,hogy várjunk valami hivatalosra,mert ez így péniszségrecrea írta: Linkeld be légyszi daffy.
Linkeld be légyszi daffy.daffy írta:oda van írvarecrea írta: Forrást esetleg tudsz?
Persze, h nem, mert nincs.
Írtam,hogy odaát La Gazzetta-t írtak forrásban,bár ott most elég nagy az elvakultság,így lehet vki benyomott egy kamuforrást...recrea írta:A sok madár meg eszi.Mezner2 írta:Tök jó,egy-két agyhalott firkász a következőket hozta le:......![]()
Szerintem fegyvert tartva a halántékukhoz kényszerítettek mindenkit, h Messire szavazzon. Akihez ilyen módon nem jutottak el, ott Blatter kiradírozta az eredeti választ, Platini pedig beírta Messit az első helyre.
Forrást esetleg tudsz?
oda van írvarecrea írta: Forrást esetleg tudsz?
A sok madár meg eszi.Mezner2 írta:Tök jó,egy-két agyhalott firkász a következőket hozta le:......
Csabi itt szerintem a 2013-as díjról beszélt, amibe nem tartozik bele a vébé, hiszen az majd csak jövőre lesz.Spanyolország menetel a vébén, Iniesta győztes gólt rúg az elődöntőben a németek ellen. A döntőben aztán összetalálkoznak Messi Argentínájával. A kék-fehérek győznek, így Messi világbajnok lesz, de a torna legjobbjának Iniestát választják, aki a fináléban is betalált a spanyol kapuba.
Emellett a Barçában is brillírozik, így övé lesz az Aranylabda.
a következő aranylabdáig nem rendeznek vb-tGareth Tello írta:Erre már megvan a tervem.Game90 írta:De szerintem jót tenne a jelenlegi labdarúgásnak, ha jövőre pl. Iniesta kapná.
Spanyolország menetel a vébén, Iniesta győztes gólt rúg az elődöntőben a németek ellen. A döntőben aztán összetalálkoznak Messi Argentínájával. A kék-fehérek győznek, így Messi világbajnok lesz, de a torna legjobbjának Iniestát választják, aki a fináléban is betalált a spanyol kapuba.
Emellett a Barçában is brillírozik, így övé lesz az Aranylabda.![]()
Erre már megvan a tervem.Game90 írta:De szerintem jót tenne a jelenlegi labdarúgásnak, ha jövőre pl. Iniesta kapná.
FourFourTwo, bár az nem tinilap, így nincsenek poszterek sem.Ronal.10 írta:most jöna tavalyihoz hasonló kérdésem. Vajon lesz mostmár óriásposzter Messi aranylasztival??
Már azt se tudom milyen sport újságok léteznek
És Busquets.messideco írta:Már ezért megérte megszületni, hogy olyan játékosokat láthattam játszani, mint Messi,Iniesta,Xavi,Zidane,Henry,Bergkamp,Pirlo,Deco,Ronaldinho,CR,Ibra, stb.
Talán majd a későbbi generációk tudják felfogni a súlyukat a jelenkor nagyjainak, azok akik a 2000-es években születtek, ugyanúgy fogják dicsőíteni a ma nagyjait mint, mi a 90-es évek legelején születettek az ezredforduló nagyjait. Ez ilyen