Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam a Péntekről-Szombatra eső nap be lett iktatva alvó napnakGame90 írta:Rockets - Celtics? Bob? Pár sör lecsúszott, de azért megpróbálok maradni![]()
Mi a gond az angol nyelvűekkel, csak HD-t vagy hajlandó nézni?kanty írta:Orosz streamen nézem, de azt hiszem megéri. Flaco sokat nem pihenhet.Slither írta:NFL: Azta, a Broncos keményes kezd, máris egy TD a Ravens punt után.![]()
Jó meccs lesz ez.
Orosz streamen nézem, de azt hiszem megéri. Flaco sokat nem pihenhet.Slither írta:NFL: Azta, a Broncos keményes kezd, máris egy TD a Ravens punt után.![]()
Jó meccs lesz ez.
Én nézem, de mindjárt kezdődik az NFL, azt szokás szerint haverokkal nézzük, szal kinyomomneobarca írta:Valaki nem nézi rajtam kívül az LAC-ORL meccset?
Így nincs tétje. Mondjuk a vesztes siget és avát cserél két hónapra (olyat, amilyent a nyertes mond) és három hétig nem ír ebbe a topicba (ami a rájátszásra esik kb).Game90 írta: Mondjuk aki veszít, az 1 hétig nem írhat ebbe a topikba?
Az már részletkérdés...Eazzy írta:Mondjuk azért csak kikaptak...Game90 írta:Damian Lillard Scores a Career-High 37 Points!
http://youtu.be/19n8MT5ZbsI
Elmebeteg. 0:44nél meg mennyire pofátlan volt.
kanty írta:Kóstolgatsz?Game90 írta:Lakers L6. Valaki egy fogadást? Szerintem nem jutnak majd be a PO-ba. Ha valaki jelentkezik, akkor a tétet kitaláljuk majd![]()
![]()
Persze, hogy bejutunk. Na találd ki mi legyen a tét.
Mondjuk azért csak kikaptak...Game90 írta:Damian Lillard Scores a Career-High 37 Points!
Pontosan, ezek szerint a 15 fős roster felesleges. Azért nincs értelme ott lenni, hogy 3 hetente kelljen levenni a melegítőt. Nem várok jelentős igazolást, de ha már igazolunk, akkor ne olyat, aki az előző helyett fogja Pittmannel enni a hamburgert, hanem olyat, aki a rotációba is bekerülhet. Márpedig Varnadonak erre nincs esélye. Tehát teljesen feleslegesen van itt. Oké, szezon előtt úgy gondoltuk, hogy majd Harrellson jó lesz ( aztán meg egy percet se játszott kb... ), tegyük ki ha úgy van, vagy maradjon, ha már bíztunk benne, de a helyére nem kell egy ugyanolyan nulla lehetőséget kapó játékos. Bár így belegondolva, ők valszeg csak azért vannak itt, hogy edzésen többen legyenek. Erre való a practice squad az NFL-ben, csak itt nincs különválasztva.Game90 írta:Lakers L6. Valaki egy fogadást? Szerintem nem jutnak majd be a PO-ba. Ha valaki jelentkezik, akkor a tétet kitaláljuk majd![]()
Damian Lillard Scores a Career-High 37 Points!
PontosanTocy írta:@Game: Igen, ez így van, csak akkor meg tényleg minek? Azért, hogy tele legyen a pad, azért odaülhetek én is, szerintem rajtuk sincs mez.De ennyi erővel 100 játékos felesleges a ligába, úgyis csak ünnepnapokon játszanak. Meg nem tudom, hogy milyen jelentős igazolást vársz, max. Kenyon Martin lehetne segítség, de érte meg 4-5 csapat verseng, nem biztos, hogy a Heat-et válassza majd. Szóval főleg a jelenlegi keretből kell majd főzni, javítani a védekezésen és a lepattanózáson.
Kóstolgatsz?Game90 írta:Lakers L6. Valaki egy fogadást? Szerintem nem jutnak majd be a PO-ba. Ha valaki jelentkezik, akkor a tétet kitaláljuk majd![]()
PontosanTocy írta:@Game: Igen, ez így van, csak akkor meg tényleg minek? Azért, hogy tele legyen a pad, azért odaülhetek én is, szerintem rajtuk sincs mez.
No para nyugi. Totálisan belefér. Nem veszélyeztet minket senki. Várható volt, hogy ez a sérülésekkel kűzdő csapat nem fogja elviselni Melo hiányát. DE semmi gond. PO röhögve meglesz. Arra meg felépülnek a gyerekek és legjobb reményeim szerint, ismételten szárnyalni fogunk.socio66 írta:két vereség zsinórban nálunk is, utolsó tíz meccs mérlege 4-6.
kellene a friss energia a visszatérőktől, mert az idény eleji lendület mostanra elfogyott, és főleg felton hiánya viseli meg a csapatot, ő azért betett a közösbe meccsenként 15-20 pontot, betörések után jól osztogatta el a labdát, stb.
igazából annyit szeretnék, hogy az all-star után álljon össze egészségesen, jó formában a csapat, mert olyan ugyebár idén még nem volt, aztán meglátjuk mire elég idén ez a brigád.
egy száz százalékos knicks-en most elméletben igen nehéz lenne fogást találni, remélem a gyakorlat sem mutat majd mást.
Sztrájkolni kell mint PopovichEazzy írta:Ömm, az mi, hogy 9 csapat játszik 22 b2b meccset még, ebből 8 keleti, abból 3 atlanti divízió...persze az OKC, Heat, Lakers ilyen 14-16-ot tolnak.
Természetesen tekintve, hogy milyen fosok vagyunk, még persze benne is vagyunk abban a 9 csapatban, akárcsak a Celtics mondjuk...
Játszott is nálunk, a vereség sorozat közepette a Kings ellen talán, de nem esküszöm meg ráTocy írta:Leigazoltuk Varnadot, jól tévedek, hogy volt már idén a Celticsnél is? Nem nagyon tudom én ezt megérteni...
Nem tudom mi lehet pontosan, de szerintem azért Iggy hiányzik, illetve nem teljesen a játéka hanem azért a rutinja, meg hogy felnéztek rá a fiatalok.Bynum ugye ebből a szempontból is fontos lenne, hogy egy vezérbika, de így hogy nincs, kicsit úgy érzem, hogy a Philly tipikus jól összerakott társaság (ahogy szerintem évek óta) meg van a megfelelő edző is, de a tipikus utolsó puzzle hiányzik, egy igazi vezér jelenlétével.Eazzy írta: Szánalmasan gyengék vagyunk sajnos. Elmúlt 15-ből 13-at buktunk csak be...most jön 14-ből 13 meccs otthon. Valamit alkotni kell, mert akkor PO vége.
Az igazán aggasztó dolog az Collins nyilatkozatai. Ilyeneket mond, hogy sokáig meccsben vagyunk folyamatosan, aztán engedünk egy 10 pont körüli rohanást, és vége, és neki meg fingja sincs, hogy ez miért van. Megkérdezték azt is tőle, hogy miért van az, hogy ha nem megy a dobás, még büntetőket se tud kiharcolni a csapat (szerintem egyébként Durant egyedül többet harcol ki, mint mi csapatként néha, és ez nem vicc, de majd utána nézek pontosan), és a válasz annyi volt, hogy: "i have no idea, i've never seen anything like that"....
szerk.: 17.5 az átlagunk. Harden egyedül 10-et átlagol...
Ezt így gondolom én is, illetve mondom hozzáveszem Kembát is, de tényleg ha fejlődési szintet nézek akkor inkább Holiday, de Hardennél meg sose tudjuk meg, ezt hozta volna-e az OKC-ben is, s a számok meg nem hazudnak.Game90 írta: Ez a MIP kérdés meg érdekes, ha csak az átlagok növekedését nézem, akkor egyértelműen Harden, viszont ha a konkrét fejlődést, akkor Holiday.
Rondonak nehezére esett volna együttműködni??AlapGame90 írta:
@Bob!
1. Rondo-nak nehezére esett volna együttműködnie? Vagy sértette volna a büszkeségét? Tudod, hogy nem kedvelem őt, de ha kedvelném is, akkor is rohadtul idegesítenének ezek a dolgai.
2. Elismerem, hogy Bradley elit védő, de összességében azért csak egy jó közepes szintű ember. Ennyi erővel én meg Shumpert-ről áradozhatnék![]()
Na, erről ennyit, nem szoktam fikázni a C's-t, de ez most kikívánkozott belőlem![]()
Stodumerie-Gasol csere??D'Antoni örülne nekineobarca írta:Én ebbe benne lennék. Sztem Gasolból sokat ki lehetne hozni védekezésben Chandler mellett.Game90 írta:Pau Gasol for Amare?Na jó, abba hagytam
![]()
Jót tenne neki egy kis környezetváltozás. Amare meg menjen a Lakersbe bomlasztani és akkor még pár évig nem lesznek PO közelében.
![]()
Egyébként viccen kívül volt szó erről a cseréről. Asszem vanami pénzügyi probléma volt, de ebben nem vagyok biztos. Minden esetre ha összejönne, nem lenne egy rossz szavam sem. Bajusz meg amúgy is szerelmes Amareba.
Szerk: Amúgy nem értem, hogy miért csak Melot tiltották el. Mindenhez 2 ember kell. Vicc ez az egész. Példát statuálnak. Sajnos ez a mostani liga mentalitása. Így ma este J.R. napja lesz. Vagy esetleg Amare-é?![]()
Én ebbe benne lennék. Sztem Gasolból sokat ki lehetne hozni védekezésben Chandler mellett.Game90 írta:Pau Gasol for Amare?Na jó, abba hagytam
![]()
Olyan mintha nem lennének elég tökösek bemenni a sűrűjébe...Game90 írta:Engem főleg Holiday (meg Turner) zavar ebből a szempontból, szerintem ő képes lenne 5-6 büntetőre meccsenként. Amúgy egyszerű, Iverson-os videókat kell nézetni velükEazzy írta:még büntetőket se tud kiharcolni a csapat