Eazzy írta:Ömm, az mi, hogy 9 csapat játszik 22 b2b meccset még, ebből 8 keleti, abból 3 atlanti divízió...persze az OKC, Heat, Lakers ilyen 14-16-ot tolnak.
Természetesen tekintve, hogy milyen fosok vagyunk, még persze benne is vagyunk abban a 9 csapatban, akárcsak a Celtics mondjuk...
Sztrájkolni kell mint Popovich
Nálunk ez várható volt, s ami még "rosszabb" hogy majd nekünk is most jönnek a rangadók, elég laza volt a szezon eleje, most kezdődik nekünk a húzósabb program.
Azért a Philly fiatalabb csapat, annyira nem jelenthet ez problémát, míg mondjuk nálunk pl egy b2b azt jelenti hogy KG 30 percnél többet nem tud vállalni.De inkább 7-7-7-7 perceket tud csak nyomni.
Tocy írta:Leigazoltuk Varnadot, jól tévedek, hogy volt már idén a Celticsnél is? Nem nagyon tudom én ezt megérteni...
Játszott is nálunk, a vereség sorozat közepette a Kings ellen talán, de nem esküszöm meg rá
Eazzy írta:
Szánalmasan gyengék vagyunk sajnos. Elmúlt 15-ből 13-at buktunk csak be...most jön 14-ből 13 meccs otthon. Valamit alkotni kell, mert akkor PO vége.
Az igazán aggasztó dolog az Collins nyilatkozatai. Ilyeneket mond, hogy sokáig meccsben vagyunk folyamatosan, aztán engedünk egy 10 pont körüli rohanást, és vége, és neki meg fingja sincs, hogy ez miért van. Megkérdezték azt is tőle, hogy miért van az, hogy ha nem megy a dobás, még büntetőket se tud kiharcolni a csapat (szerintem egyébként Durant egyedül többet harcol ki, mint mi csapatként néha, és ez nem vicc, de majd utána nézek pontosan), és a válasz annyi volt, hogy: "i have no idea, i've never seen anything like that"....
szerk.: 17.5 az átlagunk. Harden egyedül 10-et átlagol...
Nem tudom mi lehet pontosan, de szerintem azért Iggy hiányzik, illetve nem teljesen a játéka hanem azért a rutinja, meg hogy felnéztek rá a fiatalok.Bynum ugye ebből a szempontból is fontos lenne, hogy egy vezérbika, de így hogy nincs, kicsit úgy érzem, hogy a Philly tipikus jól összerakott társaság (ahogy szerintem évek óta) meg van a megfelelő edző is, de a tipikus utolsó puzzle hiányzik, egy igazi vezér jelenlétével.
Holiday nagyot fejlődött, Turner is hozogatja olykor magát, de nem vezér alkatok szerintem.
S az ilyen 10-0s elengedések is ilyenek miatt vannak szerintem, azért olyankor egy rutinróka odamegy összeszedi a társaságot stb (lsd pl Puyol anno a RM ellen ahogy a teljes letargiában lévő csapatot összeszedte mikor Benzema gólt lőtt, ilyen vezér kellene)
J-Rich erre nem alkalmas, anno azért Lou is tudott olyan szerepet betölteni hogy "felnéztek rá", Iggy sem teljesen ilyen, de azért rá is feltudott nézni a suhanc társaság.
Büntető is valahol emiatt van, hogy kevés, mert nincs igazi "sztár", akinek a sporik befújnak 1-2 kamubüntit, mert starcalling, nincs meg a kellő tökösség, hogy rutinból eladjunk 1-2 faltot mikor gödörben a csapat (mint pl nálunk PP) szóval klasszikust idézve hiányzik egy kis nasty (nálam az OKC-vel is ez a gond, Durant szerintem még nincs azon a vezérszinten, Westbrookra meg a budikulcsot sem lehet rábízni, de ez más kérdés)
Én bevallom őszintén sajnálnám ha pl elküldenék Collinst, mert jó úton van ez a Sixers, de egyszerűen Bynum kiesése azért megnyirbálja őket, s persze érthető, mert a szurkolók várják a sikert, megjött a FP játékos, lehetne nagy terveket szövögetni, de Bynum nélkül ez egy intelligens jól nevelt kis gyerek társaság, akiket ki lehet zökkenteni, s hiába jó képességűek, egy keményebb rutinosabb minden hájjal megkent csapat megveri a Sixerst, mert adott esetben tudja milyen "sunyi" eszközöket kell bevetni.
Hiányzik nekem onnan egy igazi kapitány, aki ha baj van oda áll s rendet tesz, ahogy pl PP tartott egy 5 perces beszédet nálunk az Atlanta elleni meccs szünetében, s kijött úgy a társaság, hogy egy kanál vízben megfojtották volna az anyjukat.Sixers nagy múltú csapat, jó képességű csapat, de évek óta ez az egyik probléma szerintem, hogy nincs vezér.
Game90 írta:
Ez a MIP kérdés meg érdekes, ha csak az átlagok növekedését nézem, akkor egyértelműen Harden, viszont ha a konkrét fejlődést, akkor Holiday.
Ezt így gondolom én is, illetve mondom hozzáveszem Kembát is, de tényleg ha fejlődési szintet nézek akkor inkább Holiday, de Hardennél meg sose tudjuk meg, ezt hozta volna-e az OKC-ben is, s a számok meg nem hazudnak.
Game90 írta:
@Bob!
1. Rondo-nak nehezére esett volna együttműködnie? Vagy sértette volna a büszkeségét? Tudod, hogy nem kedvelem őt, de ha kedvelném is, akkor is rohadtul idegesítenének ezek a dolgai.
2. Elismerem, hogy Bradley elit védő, de összességében azért csak egy jó közepes szintű ember. Ennyi erővel én meg Shumpert-ről áradozhatnék
Na, erről ennyit, nem szoktam
fikázni a C's-t, de ez most kikívánkozott belőlem
Rondonak nehezére esett volna együttműködni??Alap

Én is mérges vagyok rá, mert a csapatot sújtja ez a sok eltiltás.Viszont a meccs közbeni Rondo elborulásokat meg "megértem", ő tipikus olyan ember, hogy ha az ő vagy a csapat érdekeit sérti valami, akkor ugrik.Simán leáll hisztizni 3 percet ha befújnak egy kamu faltot, vagy ugye lsd, KG-t leüti Hump, ő az első aki megy "rendet tenni" .Nem egy jófiú, öntörvényű, ezeket eddig is tudtuk, én viszont pont az ilyen hozzáállása miatt is szeretem, hogy a csapat a legfontosabb, s ha kell nekimegy a bírónak ha kell leüti az ellenfelet.
Persze ebből meg jön az eltiltás, annak meg nem örülök.
Hozzáteszem itt ha tényleg bölcsebb megúszhatta volna némi pénzbüntetéssel, de ő szokásosan harcban áll a világgal, s már csak azért is lecseszte a telefont

Mondjuk így is megvertük a Nixet, szóval problem?
Bradley meg középszerű, de mindig is mondom az ilyen emberek jelentik sokszor 2 csapat között a különbséget, a láthatatlan munkás emberek.Shumpertről is lehet áradozni, mert ő is remek védő, s bizony látható hogy kell is a Nixnek, Kidd-Prigioni nem bírja lábbal.Bradleyre visszatérve pont az ő mentalitása hozott ki minket most a gödörből, mondom még egyszer ő nem fog 40 pontot dobni, de amilyen lelkesedéssel küzd, az átragad mindenkire, s igazi csapatjátékos, s a a nagy sztárok mellé mindig kell a segítség, ahogy pl a Miami is tavaly persze James-Wade-Bosh hozta a győzelmeket, de mikor nagyon kellett döntő szitukban a peremeberek hoztak extrát, Chalmers-Miller vagy Haslem, ilyenek nélkül meg nem lehet célokat elérni, Bradley is hasonló, egyszerűen láthatóan jobb a védekezésünk, innentől kezdve meg ok-okozati a dolog, mert PP-KGre kevesebb teher hárul hátul, PP többet tud előre játszani, több a labdaszerzés több a könnyű kosár, több a győzelem

Ezért rohadt fontos Bradley, ahogy anno Tony Allen is ezért volt nagy király, suta volt az ember, csak zsák, de ha bejött a tüdejét kiköpte mindenki ellen, s azok a tipikus "hustle playek" meg kellenek, 1-1 labdaszerzés, 1-1 jó védekezés stb.
NY ellen is Bradley rohadt nagyot védekezett, meg is halt Melo, ráadásul 86-86 után baromi fontos tempót vágott be, igeni is game changer a gyerek, szerintem.
C's meg szidjad nyugodtan, minél többen utálnak minket, azt jelenti annál jobbak vagyunk
neobarca írta:Game90 írta:Pau Gasol for Amare?

Na jó, abba hagytam
Én ebbe benne lennék. Sztem Gasolból sokat ki lehetne hozni védekezésben Chandler mellett.

Jót tenne neki egy kis környezetváltozás. Amare meg menjen a Lakersbe bomlasztani és akkor még pár évig nem lesznek PO közelében.
Egyébként viccen kívül volt szó erről a cseréről. Asszem vanami pénzügyi probléma volt, de ebben nem vagyok biztos. Minden esetre ha összejönne, nem lenne egy rossz szavam sem. Bajusz meg amúgy is szerelmes Amareba.
Szerk: Amúgy nem értem, hogy miért csak Melot tiltották el. Mindenhez 2 ember kell. Vicc ez az egész. Példát statuálnak. Sajnos ez a mostani liga mentalitása. Így ma este J.R. napja lesz. Vagy esetleg Amare-é?
Stodumerie-Gasol csere??D'Antoni örülne neki

Amúgy lenne benne ráció, de a Lakersnek ha van esze nem megy ilyenbe bele.Azért Gasol képzettebb, s jobb játékos, s ami fontosabb nem krónikusan sérült.
Melo eltiltáshoz meg annyit, hogy valahol kicsit szerintem is túlzás az 1 meccs, de igazából ilyen embereket mivel tudsz "sújtani" ?40ezer dolláros büntetéssel meg hasonlók???Azért az nekik zsebpénz, viszont amit csinált Melo az nem megszokott, s büntetés meg jár érte.
Azzal nem értek egyet hogy 2 ember kell hozzá, mert más a meccs meg más a magánélet, When the game is over, is over mondta anno Oakley (aki azért benne volt 1-2 balhéban a pályán) meccsen elvoltak mindkettő meg is kapta a büntit (tekó), vége lett a meccsnek, onnantól keménykedni nagy hülyeség, az ott már más élet, Melo azt hitte kemény gyerek, KG mit csinált ???Semmit.
Melo volt a hülye, mondjuk szerintem az is benne volt, hogy meccsen jól ki lehetett hallani, hogy mondta találkozunk meccs után, s nem akart hiteltelen maradni, hogy csak a szája nagy.
Miamit meg nem kell félteni, NY rossz passzban, hova erőlködjenek?
Oké most kicsit besűrűsödött Kelet, de nem hiszem hogy gond lenne nekik az első hely, vígan bemehetnek 60-65%al, az is első hely lesz.Most hogy összébb rándult az első 8, szerintem csinálnak egy hopp 4 W sorozatot azt csókolom.
Az aggasztó lehet, hogy nem tudnak hozzátenni a peremeberek, az viszont várható volt, hogy elhúztak kicsit, jön a "lazsálás", 82 meccs rohadt hosszú, akkor kell odatenni magad mikor fontos.Amúgy meg tisztesen meg kell oldani az alapszakaszt, Miami elsőségét nem fogja semmi befolyásolni, érdekli őket hogy adott esetben bemennek 55-27el vagy 62-20al?Rohadtul nem

Tudom szurkolóként ezt végigszenvedni nem leányálom, de hát ilyen a popszakma

Én is örülök mikor kikapunk zsinór 4-5ket a teljes apátiában, aztán jön pár fontos meccs, azokat meg megnyerjük, vagy legalábbis jóval jobban pörgünk.