USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.01.12. 22:48:44

Azta és egyből válaszolt a Ravens. Torrey Smith megverte Baileyt. :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.12. 22:47:43

Game90 írta:Rockets - Celtics? Bob? Pár sör lecsúszott, de azért megpróbálok maradni :D
Nálam a Péntekről-Szombatra eső nap be lett iktatva alvó napnak :lol: Felkeltem, hogy esetleg megnézem, de nem sikerült, így azért megint jól esett ez a 20 óra alvás :mrgreen:
De látom nyertünk, Sully pedig megint odatette magát 8)

Celtics 5W, Lakers L6, jó ez az év :mrgreen:
Viccet félre téve, nem tudom elképzelni, hogy ne jussanak be, pedig van rá sansz bőven.Jordan Hill is kiesett, ha nem cserélik el pár héten belül Gasolt, akkor tényleg elmegy a hakó, az egy dolog, hogy nincs védekezés, s sérült mindenki, de a padjuk katasztrófa, amit mondjuk eddig is lehetett tudni, de szépen elfognak fogyni.

Sullyt meg felvettem többször is fantasyban, simában mindig kicsit lassú vagyok, socio beelőztél :D
De ESPN-n már 1 hete nálam van :P Mondjuk ott kőkeményen 1/1re hajtok jövőre :D

Jó pick volt, s bízom is benne emelkedik a percszáma, mert támadásban eddig sem volt vele gond, meg ugye amit ezerszer írtam nagy küzdő a gyerek, s 3 emberek között tud patikat szerezni, s védekezésben is javul, nagy kincs lesz ő, főleg egy 1/21től .

Most meg akkor hajrá Ravens, nem kezdődött jól, de szerencsére hosszú meccs lesz ez, legalábbis remélem. :D

S flakon meg is oldotta
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.13. 00:18:27-kor.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.01.12. 22:46:05

kanty írta:
Slither írta:NFL: Azta, a Broncos keményes kezd, máris egy TD a Ravens punt után. :)
Jó meccs lesz ez.
Orosz streamen nézem, de azt hiszem megéri. Flaco sokat nem pihenhet. :)
Mi a gond az angol nyelvűekkel, csak HD-t vagy hajlandó nézni? :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.12. 22:43:47

Slither írta:NFL: Azta, a Broncos keményes kezd, máris egy TD a Ravens punt után. :)
Jó meccs lesz ez.
Orosz streamen nézem, de azt hiszem megéri. Flaco sokat nem pihenhet. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.01.12. 22:41:59

NFL: Azta, a Broncos keményes kezd, máris egy punt return TD. :)
Jó meccs lesz ez.
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.12. 22:34:21

1 kérdés: az asist meddig számít annak? Remélem érthető, mire akarok kilyukadni... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.12. 22:14:48

neobarca írta:Valaki nem nézi rajtam kívül az LAC-ORL meccset? :)
Én nézem, de mindjárt kezdődik az NFL, azt szokás szerint haverokkal nézzük, szal kinyomom :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.12. 22:08:26

Valaki nem nézi rajtam kívül az LAC-ORL meccset? :)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.12. 20:31:02

Game90 írta: Mondjuk aki veszít, az 1 hétig nem írhat ebbe a topikba? :)
Így nincs tétje. Mondjuk a vesztes siget és avát cserél két hónapra (olyat, amilyent a nyertes mond) és három hétig nem ír ebbe a topicba (ami a rájátszásra esik kb).
Hm? :)
PCsabi
aka Game90

2013.01.12. 20:21:30

Eazzy írta:
Game90 írta:Damian Lillard Scores a Career-High 37 Points!
http://youtu.be/19n8MT5ZbsI
Elmebeteg. 0:44nél meg mennyire pofátlan volt.
Mondjuk azért csak kikaptak... :D
Az már részletkérdés... :D
kanty írta:
Game90 írta:Lakers L6. Valaki egy fogadást? Szerintem nem jutnak majd be a PO-ba. Ha valaki jelentkezik, akkor a tétet kitaláljuk majd :)
Kóstolgatsz? :D
Persze, hogy bejutunk. Na találd ki mi legyen a tét. 8)
:P
Mondjuk aki veszít, az 1 hétig nem írhat ebbe a topikba? :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.12. 20:16:38

Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.12. 19:13:25

Game90 írta:Damian Lillard Scores a Career-High 37 Points!
Mondjuk azért csak kikaptak... :D
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.12. 17:20:29

Game90 írta:Lakers L6. Valaki egy fogadást? Szerintem nem jutnak majd be a PO-ba. Ha valaki jelentkezik, akkor a tétet kitaláljuk majd :)

Damian Lillard Scores a Career-High 37 Points!
Tocy írta:@Game: Igen, ez így van, csak akkor meg tényleg minek? Azért, hogy tele legyen a pad, azért odaülhetek én is, szerintem rajtuk sincs mez.
Pontosan :D De ennyi erővel 100 játékos felesleges a ligába, úgyis csak ünnepnapokon játszanak. Meg nem tudom, hogy milyen jelentős igazolást vársz, max. Kenyon Martin lehetne segítség, de érte meg 4-5 csapat verseng, nem biztos, hogy a Heat-et válassza majd. Szóval főleg a jelenlegi keretből kell majd főzni, javítani a védekezésen és a lepattanózáson.
Pontosan, ezek szerint a 15 fős roster felesleges. Azért nincs értelme ott lenni, hogy 3 hetente kelljen levenni a melegítőt. Nem várok jelentős igazolást, de ha már igazolunk, akkor ne olyat, aki az előző helyett fogja Pittmannel enni a hamburgert, hanem olyat, aki a rotációba is bekerülhet. Márpedig Varnadonak erre nincs esélye. Tehát teljesen feleslegesen van itt. Oké, szezon előtt úgy gondoltuk, hogy majd Harrellson jó lesz ( aztán meg egy percet se játszott kb... ), tegyük ki ha úgy van, vagy maradjon, ha már bíztunk benne, de a helyére nem kell egy ugyanolyan nulla lehetőséget kapó játékos. Bár így belegondolva, ők valszeg csak azért vannak itt, hogy edzésen többen legyenek. Erre való a practice squad az NFL-ben, csak itt nincs különválasztva.
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.12. 17:00:41

Kóstolgatsz? :D
Persze, hogy bejutunk. Na találd ki mi legyen a tét. 8)
PCsabi
aka Game90

2013.01.12. 16:25:49

Lakers L6. Valaki egy fogadást? Szerintem nem jutnak majd be a PO-ba. Ha valaki jelentkezik, akkor a tétet kitaláljuk majd :)

Damian Lillard Scores a Career-High 37 Points!
Tocy írta:@Game: Igen, ez így van, csak akkor meg tényleg minek? Azért, hogy tele legyen a pad, azért odaülhetek én is, szerintem rajtuk sincs mez.
Pontosan :D De ennyi erővel 100 játékos felesleges a ligába, úgyis csak ünnepnapokon játszanak. Meg nem tudom, hogy milyen jelentős igazolást vársz, max. Kenyon Martin lehetne segítség, de érte meg 4-5 csapat verseng, nem biztos, hogy a Heat-et válassza majd. Szóval főleg a jelenlegi keretből kell majd főzni, javítani a védekezésen és a lepattanózáson.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.12. 10:06:09

@Game: Igen, ez így van, csak akkor meg tényleg minek? Azért, hogy tele legyen a pad, azért odaülhetek én is, szerintem rajtuk sincs mez. Bosh-t meg a pattanózással pont nem kell piszkálni, ő az egyetlen Miller mellett, aki becsülettel megy értük. James is a 8-9 pattanójából minimum a felét a messzire pattanó labdákból szedi össze, a palánk alatt nem nagyon dolgozik. A mi védekezésünk ha nem 100%-os az akarat, akkor nem működik, ez van, lepattanózásban meg eleve verve vagyunk, fizikai korlátok miatt. Bosh amúgy is idén még kevesebbet van a festékben, támadásban egyáltalán nincs, védekezésben is csapaszinten kellene megoldanunk, de nem működik jelenleg a dolog.

szerk.: Na, úgy néz ki Birdman nem felelt meg, nem kap szerződést.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.01.12. 15:56:32-kor.
socio66

2013.01.12. 09:50:51

rockets-celtics meccsbe én is belenéztem tegnap, sullinger meglepően jó, minden lepattanóért harcol, furakszik be a palánk alá a jó pozícióért, aztán nem egyszer két-három ember között is megszerzi a labdát, sőt még fel is tudja tenni.
fantasy-ban behúztam, Bob hogyhogy nem mentél rá?
:)
PCsabi
aka Game90

2013.01.12. 04:11:36

Rockets - Celtics? Bob? Pár sör lecsúszott, de azért megpróbálok maradni :D

Tim Reynolds ‏@ByTimReynolds
LeBron James scored 15 tonight, his lowest point total in last 76 regular-season and playoff contests.

Tim Reynolds ‏@ByTimReynolds
More LeBron: 29th time in his career (including playoffs) he's been either exactly one rebound or one assist from a triple-double.

Oden megpróbál visszatérni. Szerintem nincs sok értelme, csak úgy járna, mint Roy. Érte is kár, top3 center lehetne.
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... --nba.html

@Tocy!
Ennyi erővel egy James Jones minek, úgy sem játszik. Vagy egy Lewis, úgy sem játszik. Nem tőle kell a megváltást várni, hanem Bosh-ékat pcsán rúgni, hogy jobban kapkodják a lepattanókat. Most meg szerintem max. Kenyon Martin lenne az, aki be tudná verekedni magát a rotációba.

Utolsó figura meg szerintem tuti, hogy nem Chalmers-re volt kijátszva.

@Bob!
Köszi a korrekt választ, (sajnos :D ) semmibe sem tudok bele kötni :mrgreen: :D

Félidő: direkt Bradley-t figyelgetem :D Támadásban nem faktor a csávó, de védekezésben tényleg elit, egy Harden-t simán bele kergetett 2-3 TO-ba, meg rajta van, mint egy pióca. Mondjuk azért Bearden-t sem kell félteni. Sullinger meg egy állat, minden beesik neki ill. hihetetlenül küzd a palánk alatt. Támadó oldalon meg képzettnek tűnik, nem csak ziccereket dobál, volt itt például egy turnaround fadeaway is. Viszont Rondo nekem nem az igazi. Celtics kezdő 17 pont, pad 36 :P Houston-t a Lin - Harden kettős húzza, mondjuk utóbbitól nagyon sok az az 5 TO. Illetve a szokásos 3 dolog megint meg van: nincs védekezés, viszonylag egyszerű támadójáték, top PF hiánya.

Ez viszonylag sima Boston W volt, 4. negyed közepén egy 13-3-mal feljött -4re a Houston, de utána megint ellépett a C's. PP és KG nagyot játszott, padról meg főleg Sullinger és Lee hozott pluszt. Bearden nagy sorozata is megszakadt, megállt 24-nél, 1 perccel a vége előtt pedig lehozták őt. Mivel a Rockets-nak nincs védekezése, így ők csak sok ponttal tudnak meccset nyerni, ma ez nem jött össze, nagyon rosszul dobtak, csak két példa: 1. Celtics 9/23, Rockets 9/33 tripla, 2. Celtics 12/16, Rockets 12/29 büntető.
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.11. 12:54:23

socio66 írta:két vereség zsinórban nálunk is, utolsó tíz meccs mérlege 4-6.
kellene a friss energia a visszatérőktől, mert az idény eleji lendület mostanra elfogyott, és főleg felton hiánya viseli meg a csapatot, ő azért betett a közösbe meccsenként 15-20 pontot, betörések után jól osztogatta el a labdát, stb.
igazából annyit szeretnék, hogy az all-star után álljon össze egészségesen, jó formában a csapat, mert olyan ugyebár idén még nem volt, aztán meglátjuk mire elég idén ez a brigád.
egy száz százalékos knicks-en most elméletben igen nehéz lenne fogást találni, remélem a gyakorlat sem mutat majd mást.
No para nyugi. Totálisan belefér. Nem veszélyeztet minket senki. Várható volt, hogy ez a sérülésekkel kűzdő csapat nem fogja elviselni Melo hiányát. DE semmi gond. PO röhögve meglesz. Arra meg felépülnek a gyerekek és legjobb reményeim szerint, ismételten szárnyalni fogunk. :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.11. 11:48:21

Eazzy írta:Ömm, az mi, hogy 9 csapat játszik 22 b2b meccset még, ebből 8 keleti, abból 3 atlanti divízió...persze az OKC, Heat, Lakers ilyen 14-16-ot tolnak.

Természetesen tekintve, hogy milyen fosok vagyunk, még persze benne is vagyunk abban a 9 csapatban, akárcsak a Celtics mondjuk...
Sztrájkolni kell mint Popovich :D

Nálunk ez várható volt, s ami még "rosszabb" hogy majd nekünk is most jönnek a rangadók, elég laza volt a szezon eleje, most kezdődik nekünk a húzósabb program.
Azért a Philly fiatalabb csapat, annyira nem jelenthet ez problémát, míg mondjuk nálunk pl egy b2b azt jelenti hogy KG 30 percnél többet nem tud vállalni.De inkább 7-7-7-7 perceket tud csak nyomni.
Tocy írta:Leigazoltuk Varnadot, jól tévedek, hogy volt már idén a Celticsnél is? Nem nagyon tudom én ezt megérteni...
Játszott is nálunk, a vereség sorozat közepette a Kings ellen talán, de nem esküszöm meg rá :D
Eazzy írta: Szánalmasan gyengék vagyunk sajnos. Elmúlt 15-ből 13-at buktunk csak be...most jön 14-ből 13 meccs otthon. Valamit alkotni kell, mert akkor PO vége.

Az igazán aggasztó dolog az Collins nyilatkozatai. Ilyeneket mond, hogy sokáig meccsben vagyunk folyamatosan, aztán engedünk egy 10 pont körüli rohanást, és vége, és neki meg fingja sincs, hogy ez miért van. Megkérdezték azt is tőle, hogy miért van az, hogy ha nem megy a dobás, még büntetőket se tud kiharcolni a csapat (szerintem egyébként Durant egyedül többet harcol ki, mint mi csapatként néha, és ez nem vicc, de majd utána nézek pontosan), és a válasz annyi volt, hogy: "i have no idea, i've never seen anything like that"....

szerk.: 17.5 az átlagunk. Harden egyedül 10-et átlagol...
Nem tudom mi lehet pontosan, de szerintem azért Iggy hiányzik, illetve nem teljesen a játéka hanem azért a rutinja, meg hogy felnéztek rá a fiatalok.Bynum ugye ebből a szempontból is fontos lenne, hogy egy vezérbika, de így hogy nincs, kicsit úgy érzem, hogy a Philly tipikus jól összerakott társaság (ahogy szerintem évek óta) meg van a megfelelő edző is, de a tipikus utolsó puzzle hiányzik, egy igazi vezér jelenlétével.
Holiday nagyot fejlődött, Turner is hozogatja olykor magát, de nem vezér alkatok szerintem.
S az ilyen 10-0s elengedések is ilyenek miatt vannak szerintem, azért olyankor egy rutinróka odamegy összeszedi a társaságot stb (lsd pl Puyol anno a RM ellen ahogy a teljes letargiában lévő csapatot összeszedte mikor Benzema gólt lőtt, ilyen vezér kellene)
J-Rich erre nem alkalmas, anno azért Lou is tudott olyan szerepet betölteni hogy "felnéztek rá", Iggy sem teljesen ilyen, de azért rá is feltudott nézni a suhanc társaság.
Büntető is valahol emiatt van, hogy kevés, mert nincs igazi "sztár", akinek a sporik befújnak 1-2 kamubüntit, mert starcalling, nincs meg a kellő tökösség, hogy rutinból eladjunk 1-2 faltot mikor gödörben a csapat (mint pl nálunk PP) szóval klasszikust idézve hiányzik egy kis nasty (nálam az OKC-vel is ez a gond, Durant szerintem még nincs azon a vezérszinten, Westbrookra meg a budikulcsot sem lehet rábízni, de ez más kérdés)
Én bevallom őszintén sajnálnám ha pl elküldenék Collinst, mert jó úton van ez a Sixers, de egyszerűen Bynum kiesése azért megnyirbálja őket, s persze érthető, mert a szurkolók várják a sikert, megjött a FP játékos, lehetne nagy terveket szövögetni, de Bynum nélkül ez egy intelligens jól nevelt kis gyerek társaság, akiket ki lehet zökkenteni, s hiába jó képességűek, egy keményebb rutinosabb minden hájjal megkent csapat megveri a Sixerst, mert adott esetben tudja milyen "sunyi" eszközöket kell bevetni.
Hiányzik nekem onnan egy igazi kapitány, aki ha baj van oda áll s rendet tesz, ahogy pl PP tartott egy 5 perces beszédet nálunk az Atlanta elleni meccs szünetében, s kijött úgy a társaság, hogy egy kanál vízben megfojtották volna az anyjukat.Sixers nagy múltú csapat, jó képességű csapat, de évek óta ez az egyik probléma szerintem, hogy nincs vezér.
Game90 írta: Ez a MIP kérdés meg érdekes, ha csak az átlagok növekedését nézem, akkor egyértelműen Harden, viszont ha a konkrét fejlődést, akkor Holiday.
Ezt így gondolom én is, illetve mondom hozzáveszem Kembát is, de tényleg ha fejlődési szintet nézek akkor inkább Holiday, de Hardennél meg sose tudjuk meg, ezt hozta volna-e az OKC-ben is, s a számok meg nem hazudnak.
Game90 írta:
@Bob!
1. Rondo-nak nehezére esett volna együttműködnie? Vagy sértette volna a büszkeségét? Tudod, hogy nem kedvelem őt, de ha kedvelném is, akkor is rohadtul idegesítenének ezek a dolgai.
2. Elismerem, hogy Bradley elit védő, de összességében azért csak egy jó közepes szintű ember. Ennyi erővel én meg Shumpert-ről áradozhatnék :)

Na, erről ennyit, nem szoktam fikázni a C's-t, de ez most kikívánkozott belőlem :D
Rondonak nehezére esett volna együttműködni??Alap :mrgreen:
Én is mérges vagyok rá, mert a csapatot sújtja ez a sok eltiltás.Viszont a meccs közbeni Rondo elborulásokat meg "megértem", ő tipikus olyan ember, hogy ha az ő vagy a csapat érdekeit sérti valami, akkor ugrik.Simán leáll hisztizni 3 percet ha befújnak egy kamu faltot, vagy ugye lsd, KG-t leüti Hump, ő az első aki megy "rendet tenni" .Nem egy jófiú, öntörvényű, ezeket eddig is tudtuk, én viszont pont az ilyen hozzáállása miatt is szeretem, hogy a csapat a legfontosabb, s ha kell nekimegy a bírónak ha kell leüti az ellenfelet.
Persze ebből meg jön az eltiltás, annak meg nem örülök.
Hozzáteszem itt ha tényleg bölcsebb megúszhatta volna némi pénzbüntetéssel, de ő szokásosan harcban áll a világgal, s már csak azért is lecseszte a telefont :D
Mondjuk így is megvertük a Nixet, szóval problem? :D

Bradley meg középszerű, de mindig is mondom az ilyen emberek jelentik sokszor 2 csapat között a különbséget, a láthatatlan munkás emberek.Shumpertről is lehet áradozni, mert ő is remek védő, s bizony látható hogy kell is a Nixnek, Kidd-Prigioni nem bírja lábbal.Bradleyre visszatérve pont az ő mentalitása hozott ki minket most a gödörből, mondom még egyszer ő nem fog 40 pontot dobni, de amilyen lelkesedéssel küzd, az átragad mindenkire, s igazi csapatjátékos, s a a nagy sztárok mellé mindig kell a segítség, ahogy pl a Miami is tavaly persze James-Wade-Bosh hozta a győzelmeket, de mikor nagyon kellett döntő szitukban a peremeberek hoztak extrát, Chalmers-Miller vagy Haslem, ilyenek nélkül meg nem lehet célokat elérni, Bradley is hasonló, egyszerűen láthatóan jobb a védekezésünk, innentől kezdve meg ok-okozati a dolog, mert PP-KGre kevesebb teher hárul hátul, PP többet tud előre játszani, több a labdaszerzés több a könnyű kosár, több a győzelem :D Ezért rohadt fontos Bradley, ahogy anno Tony Allen is ezért volt nagy király, suta volt az ember, csak zsák, de ha bejött a tüdejét kiköpte mindenki ellen, s azok a tipikus "hustle playek" meg kellenek, 1-1 labdaszerzés, 1-1 jó védekezés stb.
NY ellen is Bradley rohadt nagyot védekezett, meg is halt Melo, ráadásul 86-86 után baromi fontos tempót vágott be, igeni is game changer a gyerek, szerintem.
C's meg szidjad nyugodtan, minél többen utálnak minket, azt jelenti annál jobbak vagyunk :lol:
neobarca írta:
Game90 írta:Pau Gasol for Amare? :-k Na jó, abba hagytam :mrgreen:
Én ebbe benne lennék. Sztem Gasolból sokat ki lehetne hozni védekezésben Chandler mellett. :wink: Jót tenne neki egy kis környezetváltozás. Amare meg menjen a Lakersbe bomlasztani és akkor még pár évig nem lesznek PO közelében. :lol:

Egyébként viccen kívül volt szó erről a cseréről. Asszem vanami pénzügyi probléma volt, de ebben nem vagyok biztos. Minden esetre ha összejönne, nem lenne egy rossz szavam sem. Bajusz meg amúgy is szerelmes Amareba. :lol:

Szerk: Amúgy nem értem, hogy miért csak Melot tiltották el. Mindenhez 2 ember kell. Vicc ez az egész. Példát statuálnak. Sajnos ez a mostani liga mentalitása. Így ma este J.R. napja lesz. Vagy esetleg Amare-é? :shock:
Stodumerie-Gasol csere??D'Antoni örülne neki :D
Amúgy lenne benne ráció, de a Lakersnek ha van esze nem megy ilyenbe bele.Azért Gasol képzettebb, s jobb játékos, s ami fontosabb nem krónikusan sérült.

Melo eltiltáshoz meg annyit, hogy valahol kicsit szerintem is túlzás az 1 meccs, de igazából ilyen embereket mivel tudsz "sújtani" ?40ezer dolláros büntetéssel meg hasonlók???Azért az nekik zsebpénz, viszont amit csinált Melo az nem megszokott, s büntetés meg jár érte.
Azzal nem értek egyet hogy 2 ember kell hozzá, mert más a meccs meg más a magánélet, When the game is over, is over mondta anno Oakley (aki azért benne volt 1-2 balhéban a pályán) meccsen elvoltak mindkettő meg is kapta a büntit (tekó), vége lett a meccsnek, onnantól keménykedni nagy hülyeség, az ott már más élet, Melo azt hitte kemény gyerek, KG mit csinált ???Semmit.
Melo volt a hülye, mondjuk szerintem az is benne volt, hogy meccsen jól ki lehetett hallani, hogy mondta találkozunk meccs után, s nem akart hiteltelen maradni, hogy csak a szája nagy. :D

Miamit meg nem kell félteni, NY rossz passzban, hova erőlködjenek?
Oké most kicsit besűrűsödött Kelet, de nem hiszem hogy gond lenne nekik az első hely, vígan bemehetnek 60-65%al, az is első hely lesz.Most hogy összébb rándult az első 8, szerintem csinálnak egy hopp 4 W sorozatot azt csókolom.
Az aggasztó lehet, hogy nem tudnak hozzátenni a peremeberek, az viszont várható volt, hogy elhúztak kicsit, jön a "lazsálás", 82 meccs rohadt hosszú, akkor kell odatenni magad mikor fontos.Amúgy meg tisztesen meg kell oldani az alapszakaszt, Miami elsőségét nem fogja semmi befolyásolni, érdekli őket hogy adott esetben bemennek 55-27el vagy 62-20al?Rohadtul nem :D
Tudom szurkolóként ezt végigszenvedni nem leányálom, de hát ilyen a popszakma :D Én is örülök mikor kikapunk zsinór 4-5ket a teljes apátiában, aztán jön pár fontos meccs, azokat meg megnyerjük, vagy legalábbis jóval jobban pörgünk. :D
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.01.11. 10:26:12

két vereség zsinórban nálunk is, utolsó tíz meccs mérlege 4-6.
kellene a friss energia a visszatérőktől, mert az idény eleji lendület mostanra elfogyott, és főleg felton hiánya viseli meg a csapatot, ő azért betett a közösbe meccsenként 15-20 pontot, betörések után jól osztogatta el a labdát, stb.
igazából annyit szeretnék, hogy az all-star után álljon össze egészségesen, jó formában a csapat, mert olyan ugyebár idén még nem volt, aztán meglátjuk mire elég idén ez a brigád.
egy száz százalékos knicks-en most elméletben igen nehéz lenne fogást találni, remélem a gyakorlat sem mutat majd mást.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.11. 09:29:34

Ömm, az mi, hogy 9 csapat játszik 22 b2b meccset még, ebből 8 keleti, abból 3 atlanti divízió...persze az OKC, Heat, Lakers ilyen 14-16-ot tolnak.

Természetesen tekintve, hogy milyen fosok vagyunk, még persze benne is vagyunk abban a 9 csapatban, akárcsak a Celtics mondjuk...
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.11. 06:13:04

Game: 13-14. embernek meg minek? Sajnos úgyis Jamesék játszanak, mert ha nem, akkor agyonver minket egy NCAA-s csapat is...ha már igazolunk valakit, akk az legyen a rotáció tagja. Am közben Harrellson visszaigazoltuk 10 napra, szal Varnadoval tele vagyunk ismét. Haslemet adom, ő és Chalmers óriási hulladék idén.

Bosh azért nem gyengét játszik ma...stabilan 10 körül megyünk, és már 18-nál jár Dínó a 3. negyed elején. Chalmers viszont tűnjön haza, egyetlen értékelhető megmozdulása nem volt egyik oldalon sem. Nem értem, miért nem Cole-t játszatjuk...

Ja és James is gyenge, 5/12, és csupán 12 pont, nem ez a megszokott tőle még akkor se, ha ez amúgy nem olyan rossz stat :D De már a 3. negyed vége, asszem nem lesz meg neki a rekord, ezen a meccsen nem fog 20 pontot elérni. Ráadásul már csak közte 6, pedig itt a végén Cole dobott egy hármast...remélem Chalmers meg Allen figyeli.

De hogy én miért nem alszok inkább? Norris Cole az egyetlen, akin látni, hogy érdekli a meccs.

LeBron gyorsan kiosztott két gólpasszt, most majd jönnek az 1v1-ek, hogy a pontjait is emelje kicsit...na de ez az 5/13 mezőnyből, és főleg a 2/5 büntetőből, omg...1 pontot szerzett ebben a félidőben eddig. Allen még a fastbreaket is elrontja :D

04:03 van vissza, természetesen kiegyenlített a Portland. Ha ma is kikapunk, akkor fix, hogy az alapszakaszban nem nézek több meccset, ez nevetséges, amit művelünk, mintha derogálna megmozdulni, betörni, vagy odafigyelni...Bosh és Miller dicsérhető, aztán kifújt.

Az utolsó figurát tényleg Chalmersre kellett kijátszani, nevetséges, folyt. köv. a PO-ban. Az utolsó 8 meccsünkből 4 sima vereség, meg ez, két hosszabbításos győzelem, de jól megvertük a Washingtont, juhú...
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.10. 15:47:38

Game90 írta:Pau Gasol for Amare? :-k Na jó, abba hagytam :mrgreen:
Én ebbe benne lennék. Sztem Gasolból sokat ki lehetne hozni védekezésben Chandler mellett. :wink: Jót tenne neki egy kis környezetváltozás. Amare meg menjen a Lakersbe bomlasztani és akkor még pár évig nem lesznek PO közelében. :lol:

Egyébként viccen kívül volt szó erről a cseréről. Asszem vanami pénzügyi probléma volt, de ebben nem vagyok biztos. Minden esetre ha összejönne, nem lenne egy rossz szavam sem. Bajusz meg amúgy is szerelmes Amareba. :lol:

Szerk: Amúgy nem értem, hogy miért csak Melot tiltották el. Mindenhez 2 ember kell. Vicc ez az egész. Példát statuálnak. Sajnos ez a mostani liga mentalitása. Így ma este J.R. napja lesz. Vagy esetleg Amare-é? :shock:

Ja és:
Kép

:lol: :lol: :lol:

Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.10. 15:21:29

Game90 írta:
Eazzy írta:még büntetőket se tud kiharcolni a csapat
Engem főleg Holiday (meg Turner) zavar ebből a szempontból, szerintem ő képes lenne 5-6 büntetőre meccsenként. Amúgy egyszerű, Iverson-os videókat kell nézetni velük :D
Olyan mintha nem lennének elég tökösek bemenni a sűrűjébe...

Mondjuk párral többet átlagolnánk, ha néha komolyabban vennének minket a bírók csak egy kicsit...Lebronra elég néha ránézni, és büntető, nálunk meg a kis suhancok felé nulla tisztelet.
Válasz küldése