Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem konkrétan asszem egy fél nappal azelőtt nyögted be, mielőtt ajánlottam volnalui1698 írta:Ezeket már lassan strigulázni kéne nálam, mint a káromkodást, aztán 5 után kidobni innét.kanty írta:Tényleg jó, filmklubba akartam ajánlani, mármint ha újraindulunk. De Te természetesen mindent megnézel előre.5 mondjuk már rég megvan ilyenekből szerintem.
![]()
![]()
lui1698 írta:kicsit pozitívan is csalódtam benne, mert sok helyen olvastam, hogy nagyon unalmas, de szerintem elég eseménydús volt a film
Erre csak azt tudom mondani, hogy nézd meg, mivel ízlések és pofonoksjd írta: Amúgy jó film? Felkeltetted az érdeklődésem
Ezeket már lassan strigulázni kéne nálam, mint a káromkodást, aztán 5 után kidobni innét.kanty írta:Tényleg jó, filmklubba akartam ajánlani, mármint ha újraindulunk. De Te természetesen mindent megnézel előre.
Hát nem tudom, ezért is írtam, hogy ha újra nézem majd (mert tuti hogy újra fogom valamikor), lehet, hogy más lesz a véleményem, de így elsőre nagyon tetszett, kicsit pozitívan is csalódtam benne, mert sok helyen olvastam, hogy nagyon unalmas, de szerintem elég eseménydús volt a film.sjd írta:Amiket leírtál, azok állnak nálam is, de ha megnézed a sztorit, karaktereket, egy erős középszer van tképpen egy nagyon szép csomagolásban.
Amúgy jó film? Felkeltetted az érdeklődésemScumy írta:Ez az! Ezer hálasjd írta:gyors imdb-zés után ezt találtam:
http://www.imdb.com/title/tt0435679/és most megyek, és nekifutásból megfejelem a falat
![]()
Tényleg jó, filmklubba akartam ajánlani, mármint ha újraindulunk. De Te természetesen mindent megnézel előre.lui1698 írta: Rust and Bone
Ez az! Ezer hálasjd írta:gyors imdb-zés után ezt találtam:
http://www.imdb.com/title/tt0435679/
gyors imdb-zés után ezt találtam:Scumy írta:Sziasztok Srácok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nem jut eszembe egy film címe, és már megőrülök, mert akárhogy keresem, sehogy sem találok rá - mintha nem is létezne.
Amiket leírtál, azok állnak nálam is, de ha megnézed a sztorit, karaktereket, egy erős középszer van tképpen egy nagyon szép csomagolásban.lui1698 írta:Hát Dani nagyobbat nem is tévedhettél volna, mikor azt mondtad, hogy nem fog felérni az eredeti trilógiához, mert hogy lehet, hogy gyp-s vagyok, meg lehet, hogy másodszorra nézve majd nem ez lesz a véleményem, de így elsőre szerintem semmivel nem volt gyengébb, mint a LotR trilógia nyitása.
Én jobbat írtamlui1698 írta:Oscars 2013: Who Missed Out
http://www.empireonline.com/features/os ... missed-out
(Csak mondom, hogy ha most kezdik el írni a forgatókönyvet, akkor 2015 előtt nem lesz film ebből, de inkább 2016-tal számolj)StickyFingaz írta:Már csak egy jó rendező kell és ez lesz 2013 sikerfilmje.![]()
Á, egyáltalán nem.messideco írta: Még az is tetszett, hogy nem egyoldalú a film.
Hát ennyi erővel lehetett volna a cím "How to bribe congressmen" is, mert arról is többet szólt, mint Lincolnról.kurdt írta:
Bár akkor nem láttuk volna Tommy hazatérését, ami kétségtelenül hatásos volt, ugyanakkor a film címe Lincoln és nem mondjuk "The Abolishment", tehát szerintem meglettünk volna nélküle
Szerintem meg ott, amikor Lincoln és Kislincoln lesnek ki az ablakon, kint meg zúgnak a harangok. Utána még egy ilyen caption is jöhetett vona, hogy "Abraham Lincoln was shot dead at Ford Theater april 15th, 1865."sjd írta: Amúgy sztem ott kellett volna befejezni, amikor nekünk háttal sétál kifelé a folyosón a színház előtt, az sztem tökéletes befejező jelenet volt, így egy kicsit semmilyen véget ért.
Nem úgy értettem, tényleg kíváncsi voltamkurdt írta: Megfelel, Dani?
A képek magukért beszéltek, nem kellett szerintem még jobban kihangsúlyozni a szenvedéseit. Amúgy én hiszek benne, hogy van a szint, amikor a sok fájdalom, szenvedés után teljesen megkeményedik az ember. Persze nagy része megtörik, de aki elég erős, azt kb. így képzelem el.sjd írta:Na de ennek kellett volna, hogy valami nyoma legyen, de a gyűlölet sem látszott rajta, csak végezte a dolgát, mint egy robot. Nekem ez volt furcsa, úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna.kanty írta: a fehérek annyit kínozták, annyi szenvedést okoztak neki, hogy meggyűlölte őket.
Na de ennek kellett volna, hogy valami nyoma legyen, de a gyűlölet sem látszott rajta, csak végezte a dolgát, mint egy robot. Nekem ez volt furcsa, úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna.kanty írta: a fehérek annyit kínozták, annyi szenvedést okoztak neki, hogy meggyűlölte őket.
Szerintem ez annak tudható be, hogy semmit sem kapott ingyen az élettől. Azért volt végig ilyen kemény. Egy dolog volt fontos az életében a felesége, a többi nem érdekelte. Éppen ezért a többivel nem is foglalkozott.sjd írta: Amitől nekem antipatikus volt a karakter, hogy tulajdonképpen még akkor is leereszkedő volt a fekákkal szemben, amikor már nem volt semmi tétje. Konkrétan arra gondolok, amikor lelövi Tarantinot, és a ketrecben levőkkel, semmi "jaj drága testvéreim, most már szabadok vagytok" ölelkezés, hanem odavágja nekik a kulcsot és rájuk parancsol, hogy dobják a dinamitot oda neki.
Meg alapvetően az egész karakter nekem kicsit semmilyen volt, amikor mondta Schultz, h lőjön, lőtt, játszotta a szerepét, de az egész filmben semmi érzelmi vagy őszinte reakció. Mindvégig kőarc, nyugodt tekintet. Tiszta pszichopatának tűnt a srác, pedig a szituáció még simán megkövetelt valami olyan fordulatot, hogy DiCaprio kihozza a sodrából, és szerez tudomást a tervükről.