Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudhatnád már, hogy milyen galamblelkű kolléga vagyok .sjd írta:akkor megvan a bűnössjay írta:Ez érdekes. Jómagam is gyakran írok a filmes topicba, de eddig nem vettem észre, hogy a "nem gyakori látogatók" más elbírálásban részesülnek, sőt, a "klikkesedést" sem érzem.![]()
akkor megvan a bűnössjay írta:Ez érdekes. Jómagam is gyakran írok a filmes topicba, de eddig nem vettem észre, hogy a "nem gyakori látogatók" más elbírálásban részesülnek, sőt, a "klikkesedést" sem érzem.
Ez érdekes. Jómagam is gyakran írok a filmes topicba, de eddig nem vettem észre, hogy a "nem gyakori látogatók" más elbírálásban részesülnek, sőt, a "klikkesedést" sem érzem.csababarca írta:a filmes topic viszont kezd elfordulni rossz irányba,szvsz, nem az a baj,hogy kialakult egy csoport ott,akik napi szinten írnak, hanem az, ahogyan reagálnak a "nem gyakori látogatók" hsz-re.
Igen, folyamatban az update, kedden élesítve lesz a dolog.messideco írta:Akkor lesz új fórumszabályzat? Mi a helyzet a moderátor-kérdéssel?
A káromkodás minden formája tilos. Csillagozva,pontozva,szótagolva stb..Game90 írta:Most egyetértek lui-val. .lui1698 írta:Most én amúgy egy kicsit a káromkodások mellett beszélnék, mert nem hinném, hogy 1-2 szótól eltrógeresedik a fórum. Sokszor jobban lehet nyomatékot adni egy-egy írásnak, mint egyébként és nekem sokszor fel is tűnik, hogy ha valaki ide vagy oda egy kiken-kifent fogalmat ír, holott valószínű első szándékból simán ment volna egy ****. (ezért nem ér strigulázni).
ozsimiki írta:
Csaba hszére reagálva, a klikkesedés tényleg szembetűnő, meg tudom érteni akinek furcsán jön le egy két topik "hangulata". Mert az is.
Végülis volt eddig kb 3 mag (amikor csak pár ember cserélődött ki egy-egy magból azt nem tekintem új magnak, csak ha a többségét más/új arcok alkotják), szóval ha így vesszük akkor tényleg az egyik legjobb a mostani, dobogóra felfér. Privát vélemény.Game90 írta: De így végszónak csak annyit, hogy lehet, hogy már nem olyan magas a színvonal/kevesebb hsz érkezik/kevesebb az új tag, de a mostani mag az egyik legjobb.
Most egyetértek lui-val.lui1698 írta:Most én amúgy egy kicsit a káromkodások mellett beszélnék, mert nem hinném, hogy 1-2 szótól eltrógeresedik a fórum. Sokszor jobban lehet nyomatékot adni egy-egy írásnak, mint egyébként és nekem sokszor fel is tűnik, hogy ha valaki ide vagy oda egy kiken-kifent fogalmat ír, holott valószínű első szándékból simán ment volna egy ****. (ezért nem ér strigulázni).
Csak tudod ez egy folyamat. Ha valaki elkezdi gyakran használni, akkor a többiek közül is sokan átveszik. Nagyon hamar ott tartunk, hogy eltrógeresedik a fórum. Nem is kell messze menni, csak beleolvasni facebook csoportba.lui1698 írta:Most én amúgy egy kicsit a káromkodások mellett beszélnék, mert nem hinném, hogy 1-2 szótól eltrógeresedik a fórum. Sokszor jobban lehet nyomatékot adni egy-egy írásnak, mint egyébként és nekem sokszor fel is tűnik, hogy ha valaki ide vagy oda egy kiken-kifent fogalmat ír, holott valószínű első szándékból simán ment volna egy ****. (ezért nem ér strigulázni).
Kérlek, kattints a play-re.sjd írta:ide írod a szövegetrecrea írta: Még egy kérdés: azt melyik paranccsal csináljátok, h beírt szövegre linkeltek, mondjuk egy videót vagy cikket?
Nézd, én tényleg csak azt szeretném, ha eldöntenénk, hogy vagy legyenek új szabályok, vagy a régiek legyenek betartatva. Felőlem aztán ki is vezethetjük ezt, ha a moderátorok is úgy gondolják, de akkor ez legyen hivatalos.lui1698 írta:Most én amúgy egy kicsit a káromkodások mellett beszélnék, mert nem hinném, hogy 1-2 szótól eltrógeresedik a fórum.
ide írod a szövegetrecrea írta: Még egy kérdés: azt melyik paranccsal csináljátok, h beírt szövegre linkeltek, mondjuk egy videót vagy cikket?
Moderátorokról. de nem is vita volt, inkább beszélgetés, meg valaki önkéntes rendőrködni akart.sjd írta:Mmint milyen vitának? Ami a moderátorokról, vagy ami a "klikkesedésről" szólt?csababarca írta: (részese voltam jópár éve egy ehhez hasonló vitának -csak figyelőként,nem én voltam a vitázó fél-, és azért írtam amit írtam, mert azt láttam a szemeim előtt,hogy megint az fog lenni mint akkor.
Mmint milyen vitának? Ami a moderátorokról, vagy ami a "klikkesedésről" szólt?csababarca írta: (részese voltam jópár éve egy ehhez hasonló vitának -csak figyelőként,nem én voltam a vitázó fél-, és azért írtam amit írtam, mert azt láttam a szemeim előtt,hogy megint az fog lenni mint akkor.
Jah,egyáltalán nem rólad van szó! Megmondanám ha így lenne,de nem,nem ezért írtam ezt.sjd írta: Elnézést kérek, ha esetleg én voltam ilyen, nyugodtan szólj ilyenkor, inkább, mint hogy ilyen esetekben állj bosszút, "nyugodtan mondjam meg, ha moderátor akarok lenni" és társaival.
Ez meg megint egy parttalan vita, de úgy látom ahhoz végképp nincs semmi köze, amit eredetileg írtam, főleg h egy esetleges rendszeres moderátori jelenlét esetleg a Te problémádra is megoldást adhat. (Mert azért jó esetben a moderátor nem csak töröl, hanem a közösség alakításában is részt vesz)csababarca írta:Mondjuk ezt nem lehet szabályozni,úgyhogy hagyjuk is, csak nekem pl attól a topic látogatástól mente el a kedvem,ahogy most Capon alattam írta,hogy néhány fórumozónak el megy a kedve hamar,ha le van hordva.
És én csak egy vagyok,lehet mást nem csak attól a topictól kedvteleníti el.![]()