Ez a Valdes hír sokkolt. Sokszor megtaláltuk már szerencsétlent, de konkrétan lassan 10 éve kezdőkapusunkról beszélünk, ez a fociban elég hosszú idő. Kicsit sajnálom is a dolgot, mégis csak egy canteranoról van szó, de ha menni akar, akkor menjen. Én azon a párton vagyok, hogy hozzuk fel Oiert és Pinto legyen a NO.1. Jól véd, jó lábbal, egy vezéregyéniség.

Na jól van én se gondoltam komolyan, kell hozni egy normális kapust. Neuer lenne a legjobb, de őt nem hinném, hogy hoznák. Ez a Courtois gyerek se rossz, de sztem ő meg megy rövid időn belül a Kékekhez. Nekem Guaita a legszimpatikusabb, de Diego Alves is marha jó kapus. 2 közül hozzuk el az egyiket.
Egyébként a csatárkérdés is elég fura. Én 100%-ra veszem, ha Villa nem fog játszani (már pedig, amíg Ini nem sérült, addig nem fog), akkor nyáron tovább áll. Alexisnek úgy gondolom legrosszabb esetben is adnak még 1 "tanuló évet", d pl. a Cuenca-Tello-Deulofeu 3-sal sem tudom, hogy mit csinálnak majd. Az viszont biztos, hogy Ini már inkább balszélsőt játszik és előrébb is vagyunk vele, ezért csatárfölöslegben szenvedünk.
Dani Alves jó kérdés. Ha visszanyeri a formáját, akkor még most is biztos helye lesz/lenne a kezdőben, majd meglátjuk. Viszont, ha nem, akkor én is kiadnám az útját.