Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézegetve, h idén milyen védései voltak a belgának, sztem ezt a szezont nézve messze többet tett hozzá az Atletico védekezéséhez, mint Valdes a Barcáéhoz.Deus írta:Tehát szerintem Courtois lenne a legjobb választás. De természetesen közre játszik a védelem is, meg a 11esek is.
A kijöveteleiről messzeföldön híres VV az ívelgetős Premier League-ben.salas9 írta:Folytatódik a spekuláció. A The Times szerint Fergusson nyáron elcserélné Valdést és De Gea-t.
Bocs, de ilyen alapon kb. 20-asával igazolhatnánk a kapusokat Javi Varastól Diego Alvesig. Az utóbbi időben nem egy ember játszotta ellenünk élete meccsét a kapuban, ebből hosszú távú következtetéseket levonni nem lehet.hau30 írta:Gondolom sokan látták a Celtic meccset,ahol Fraser Forster kivédte a szemünket is. Szerintem nem is lenne,olyan drága,fiatal is és remek képességekkel rendelkezik.
Nálam is Courtios van az első helyen, ám ha nem sikerülne őt elhozni akkor Guita-nak is örülnék.Deus írta:A felsorolt négyen kívül TALÁN még a Ter Stegen és Neuer is szóba jöhetnek nálam. De eddig nálam a TOP1 a Courtois.
Sztem De Gea jövetelére kevés az esély. Ha csak a united nem akar megint új kapust, és hát gondolom nem akar. V akkr jöhetne ha kipengetnénk érte akkora összeget, amely magasan értéke felett van. Mivel csak tavaly igazolták. Ez megint ki van zárva. Valamint elég jól beilleszkedett a Unitedbe. Tuti kezdő 1 elég nívós klubnál. Szal kizárva. Guaita esete lényegesebben más. 1xűbb volna megvenni.salas9 írta:Volt a sport.es-en egy szurkolói szavazás. Reinát elég rendesen leszavazták, viszont meglepő, hogy az első helyen Neuer végzett...messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
Szerk.: Reina fel sem fért
Nem bizony, de talán a vezetők sem fogyatákosok. Amúgy imádom ezt fél évig minden héten jöhetnek az újabb és újabb pletykák. Ugysem fog már most eldőlni.messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
Volt a sport.es-en egy szurkolói szavazás. Reinát elég rendesen leszavazták, viszont meglepő, hogy az első helyen Neuer végzett...messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
az a baj, hogy ilyen pár perces összeállítást bárkiről lehetne készíteni (Valdesről is), ez alapján bárkit megvehetnénk. egész meccseket kell nézni, lehetőleg hosszabb sorozatban, a bravúrok mellett mennyit bakizik és mennyire vehető be a játékba? ezen kívűl az sem utolsó, ha spanyol nyelvterületről érkezik...blupatrik írta:Kapusposzton annyi név felmerült, de könnyen lehet hogy húznak valami váratlant, valaki olyat igazolnak (???) akire senki nem számít. Fraser Forster neve ismerős valakinek? Elárulom: a Celtic kapusa, 24 éves, egy-két dologban megüti egy top kapus szintjét , a celtic elleni meccseken a bl-ben hatalmas bravúrokat mutatott be, és szemtelenül olcsó! Ha nagyon el lennénk eresztve pénzzel,( de nem vagyunk ) vagy ha merne egy nagyot kockáztatni a vezetőség, simán el lehetne hozni cserekapusnak hogy aztán meglássuk mi sül ki belőle, vagy esetleg a b-be,ha vállalná persze, hogy 1 / fél próbaévre ott védjen , edzéseken meg a lejátszott meccseken játszhatna a nagyokkal.1-2 éven belül bl szintű csapatban fog védeni, fogadni mernék rá rá.
És ha valaki elfelejtette volna a bl csoportmeccseket a celtic ellen : http://www.youtube.com/watch?v=Z6sSyDNbqq0
A sport.es szerint már tettünk egy 12 millios ajánlatot Courtois-ra.LM10 írta:Valdés biztos már, hogy távozik, a helyére kell megfelelő kapus, kíváncsian várom Zubi kit hoz a helyére.
Transfermarkt szerint 26 millio az ára, ha 20-ért eltudjuk adni szerintem jó. Bár várjuk meg milyen teljesítményt nyújt a továbbiakban.LM10 írta:Daniból meg pénzt kell csinálni.
Kapus, talán egy középhátvéd (ameddig Puyol így tolja nem végszükség) illetve egy szélső támadó.LM10 írta:A csapat alapgerince tökéletes és fiatal még, de 1-2 igazolás el kell a nyáron.