Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is nagyon örülök Araujonak! Jó kis tridente ez a Deulofeu, Araujo, L.Alberto. Idén ők hárman eddig 27 gólt rúgtak, és hárman együtt 17 gólpasszt számolnak. Egy dobogó szép lenne a szezon végénGareth Tello írta:Araujo duplája nekem külön öröm, jó lenne, ha belelendülne a srác.Így továbbra is az ötödik helyen áll a csapat, de már csak három pontra van a második helyezett Almeríától!
Ezt hogyan érted? Megszűnt a játékosok felfelé áramlása? Nyáron hivatalosan felkerült a B csapattól Montoya, Bartra, Muniesa és dos Santos. Idén már többször volt fent Sergi Roberto, de rajta kívül Rafinha és Planas is volt fent. Meg ha jól emlékszem egyszer Deulofeu is...sura írta:Ugyan mire megyünk a B csapat jó helyezésével, amikor gyakorlatilag megszűnt a játékosok felfelé áramlása?
Én úgy tudom, hogy már nem a mi játékosunk, pont azért mert 2011-ben félmillió euróért eladtuk végleg a Sampnak!salas9 írta:Igen. Icardi 2008-ban került a Barcelona utánpótlásába, és 2011 nyarán igazolt a Sampdoriához.mahitoo írta:Most jól értem, hogy ő még a mi játékosunk?
Igen. Icardi 2008-ban került a Barcelona utánpótlásába, és 2011 nyarán igazolt a Sampdoriához.mahitoo írta:Most jól értem, hogy ő még a mi játékosunk?
Sopcaston: Channel - 140155#David Villa# írta:Tudsz valami jó linket a meccshez?salas9 írta: Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castilla![]()
Előre is köszi.
Ez talán jó lesz, legalábbis remélem#David Villa# írta:Tudsz valami jó linket a meccshez?
Előre is köszi.
Tudsz valami jó linket a meccshez?salas9 írta: Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castilla![]()
Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castillasalas9 írta:Várható kezdőcsapatok:
Barcelona: Masip - Balliu, Lomban, Planas, Grimaldo - L. Gustavo, Ilie, Lobato - Deulofeu, Araujo, L.Alberto
Real Madrid: Jesús - Fabinho, Mateos, González, Casado - Mosquera, Alex - Juanfran, B. Garcia, Chersyhev - Jese
Na még ez kéne nekünk. Ez kb. olyan lenne, mintha Messitől 18 évesen megváltunk volna. Remélhetőleg ez is csak egy kacsa.
2014.06.30-ig van szerződése ami még 1év 5hónap és 4nap, ennyi idő van ég meghosszabbítani a szerződését.sura írta: És történt valami december óta? Aláírt hozzánk? Vagy már a kutya se akarja vinni sehová és boldogan marad a B-ben?
2012 decemberi cikk