Én úgy tudom, hogy már nem a mi játékosunk, pont azért mert 2011-ben félmillió euróért eladtuk végleg a Sampnak!salas9 írta:Igen. Icardi 2008-ban került a Barcelona utánpótlásába, és 2011 nyarán igazolt a Sampdoriához.mahitoo írta:Most jól értem, hogy ő még a mi játékosunk?
Igen. Icardi 2008-ban került a Barcelona utánpótlásába, és 2011 nyarán igazolt a Sampdoriához.mahitoo írta:Most jól értem, hogy ő még a mi játékosunk?
Sopcaston: Channel - 140155#David Villa# írta:Tudsz valami jó linket a meccshez?salas9 írta: Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castilla![]()
Előre is köszi.
Ez talán jó lesz, legalábbis remélem#David Villa# írta:Tudsz valami jó linket a meccshez?
Előre is köszi.
Tudsz valami jó linket a meccshez?salas9 írta: Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castilla![]()
Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castillasalas9 írta:Várható kezdőcsapatok:
Barcelona: Masip - Balliu, Lomban, Planas, Grimaldo - L. Gustavo, Ilie, Lobato - Deulofeu, Araujo, L.Alberto
Real Madrid: Jesús - Fabinho, Mateos, González, Casado - Mosquera, Alex - Juanfran, B. Garcia, Chersyhev - Jese
Na még ez kéne nekünk. Ez kb. olyan lenne, mintha Messitől 18 évesen megváltunk volna. Remélhetőleg ez is csak egy kacsa.
2014.06.30-ig van szerződése ami még 1év 5hónap és 4nap, ennyi idő van ég meghosszabbítani a szerződését.sura írta: És történt valami december óta? Aláírt hozzánk? Vagy már a kutya se akarja vinni sehová és boldogan marad a B-ben?
2012 decemberi cikk