Sziasztok!
Jó látni, hogy ennyi segítőkész ember van
Először is így van ahogy előttem leírtátok most kezdtem el nem rég január elején, és én már miután ide beírtam a dolgaimat először tisztáztam az edzővel, hogy akkor ez hogy is fog kinézni ez a folyamat. Először kell pár hét (nálam 1 hónap) amíg ilyen ráhangolódós gyakorlatokat végzek, nem lehet belevetni magam mert az akár visszafejlődést is eredményezhet (bár innen nem tudom van-e még vissza

)
Az első pár hónapban minden hónap elején új edzéstervet kapok szóval emiatt már nem aggódom. Az hogy lányos edzésterv gondolom akkor ezért írhattad, de tényleg nem foglalkozom vele én sem, hogy most ez még könnyű, én hiszek neki jó pár ember kikerült már kezei közül.
A bemelegítés természetesen megvan anélkül semmit nem kezdek el, nagyobb számban karkörzést csinálok, bevallom guggolást és fekvőtámaszt és biciklizni sem szoktam előtte. A gyakorlatok előtt amit csinálok mindig a lehető legkisebb egységgel csinálok 2-2 sorozatot lassan, majd egy kicsit feljebb teszem és utána kezdem csak el a ténylegesen előírt gyakorlatot.
Amiket leírtál, hogy sejted, hogy mi lehet az az. A lábhajlítást hasonfekve csinálom, a nyakból nyomás pedig állva 2 kézi súlyzóval csak egyenes kinyomom vállból és vissza. Egyébként amit még írtál, hogy kéz nincs benne, és igen én is hiányoltam mondom így azért eléggé furán fogok kinézni de megnyugtatott, hogy kell egy kis erősítés mindenhova, így most tényleg azokat a területeteket célozta meg elsőként amik a legelmaradottabbak illetve mindenképp fejleszteni kell a következő szinthez. Pl.: Vállam gyakorlatilag nem volt ha lehet ezt így mondani, kezeimet már előtte is edzettem itthon, de előtte hosszas beszélgetés volt hogy miket csináltam mikor, és felmérte a hiányosságokat és ezek után állította össze az edzéstervet (ami egyébként a gerincferdülésemnek is használ)
Úgyhogy köszi szépen srácok, hogy írtatok gyakorlatokat ti már nagyba toljátok

sokakat látok húzódzkodni meg olyan mell és kéz gyakorlatokat csinálni hogy csak pislogok, de ők már évek óta odajárnak. Úgyhogy tisztázódott számomra hogy ez egy hosszú folyamat.
Ja és akkor a kaja: kértem tanácsokat ahhoz is mindenkitől azt kapom, hogy nekem kell összeállítani, miből mennyi kell. Na de ha én állítom össze akkor mindenből ha jó akkor is annyit eszek amennyi jól esik, márpedig gondolom azért ez nem így működik. A héten már bevásároltam pl most csirkét vettem és zöldségeket párolok mellé ebédre, teljes kiörlésű kenyeret eszek kerülöm a vajat stb és sok sok gyümölcs. Szóval igyekszem.