Most komolyan mi vagyunk azok, akiknek alapbeállítottság a másik tábor gyűlölete? Még idejössz, és beböfögöd ezt ide?Halfkey írta:Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kell felháborodni, hogy egy megtörtént esetről írt a sajtó és beszélnek róla a szurkolók? És főleg hogy ettől miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora...
Bár nyilván tudom hogy sokaknál a másik tábor gyűlölete már inkább alapbeállítottság mint valami, amit fel kell szítani

Olyan szintre vittétek az elmúlt években a rivalizálást a két klub között, ami már embertelen, innen azt hittem, már nincs lejjebb, ez a "csúcs". José kinyomja Tito szemét hátulról, a játékosaitok több vesztes meccs után is eszetlen hentelésbe kezdenek (Ramos, Marcelo), a legutóbbi meccsen is már nekem égett a pofám a bíró helyett, hogy Alonso és Essien 90 percig megúszta sárga nélkül.... Erre a sajtó kitalál valamit, és ti kezdtek el emberi kvalitásokról(!) beszélni!
Olvasgass facebookot, penamadridistát, meg odaát a fórumot. talán képben leszel.miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora.