Sokan mondták, hogy a bíró nekünk fújt, meg hogy nem láttak még ennyire a Barcának fújó bírót, szánalmas viselkedés, stb. stb. A videó tartalmaz olyan jeleneteket is, amelyek szerintem is elfogultak, nem érdemlik meg, hogy ebben az összeállításban szerepeljenek, mert ilyenből 100 van egy meccsen. Csak azokra kell koncentrálni, amiket kiemeltem. A többi nem lényeges. Kérdéseim a következők:
4. perc: Arbeloa szándékosan rálép Alves Achilles-ére...mi a sárga, ha ez nem?
16. perc: Arbeloa lebírkózza Pedro-t kontratámadás közben, utólag nem ért volna meg egy sárgát?
17. perc: Callejon elhúzza Iniesta lábát...bíró továbbengedte
21. perc: Callejon páros lábbal beleszáll Busquets-be...csak jelzem hogy ezért Angliában (!!!) a Man. City egyik játékosát 10, azaz TÍZ meccsre meszelték el, pedig Ő elérte a labdát is...
30. perc: Ronaldo szándékosan bal belsővel belerúg egyet Alves combjába, a labdához köze nem volt...nemhogy örüljön annak, hogy nem kapott sárgát, inkább annak örüljön, hogy nem állították ki...
40. perc: Arbeloa folyamatosan utána rúgdos Alvesnek, majd jön Xabi Alonso, és a labda megszerzésének apró szándéka nélkül beleszáll Alves-be...nyílván ezért se kellett volna sárgát adni, igaz?
43. perc: Arbeloa...azt hiszem ezen nincs mit kommentálni, a képek magukért beszélnek...egyértelmű piroslap...
45. perc: Arbeloa utánaküldi a kísérő balost...nyílván ez sem lap...
55. perc: Messi 1 méterrel visszább volt mint a védő, a partjelző valószinűleg a felező környékén tartózkodott, mint ahogy ilyen játékhelyzetnél szokás, de a szeme 1 métert csalt...az azért szép
59. perc: Xabi Alonso végül is csak izomból combon rúgta Alvest, gondolom ez még nem lap...
63. perc: Xabi Alonso...levegőből lefelé eső labdára nem csúszunk rá nyújtott lábbal...
79. perc: az egy sárgával rendelkező Carvalho KINYÚJTJA a karját a labda felé, blokkolva egy pillanatra a játékszert, szándékos kezezésért mióta nem adnak sárga lapot?
89. perc: Xabi Alonso harmadik vagy negyedik durva belépőjére kapja meg az első sárgát...brávó
Harmadik éve folyamatosan ilyen rúgásokat, taposásokat, szándékos henteléseket kell elviselni a Barca játékosoknak. Ezek után még valaki csodálkozik rajta, hogy elszakad a cérna? De folyamatosan a bíróval van elfoglalva az összes madridista, miközben csak azt kéne megnézni, hogy hány olyan szabálytalanságot követnek el a Real játékosok meccsről meccsre, amik miatt sárgát vagy pirosat kellene kapniuk, de van hogy még le se fújják a bírók ezeket az eseteket...ezek után nekem egy madridista se jöjjön azzal, hogy a bíró, meg hogy Messi mekkora gyökér, hogy ÁLLÍTÓLAG beszólt Arbeloa-nak...csodálkozok rajta, hogy eddig bírták a játékosok...Érdekes módon most minden újság tele van Messi-vel, meg az összes madridista fel van háborodva, de kérdem én: melyik a mocskosabb? Ha valaki 2 év, és kb 20 nagyon durva szabálytalanság után lehülyézi a másikat, vagy ha valaki minden előzmény nélkül megpróbálja kinyomni a másik szemét?