Isaac Cuenca

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2013.10.19. 19:04:32

Nagyon szeretném újra a pályán látni. Baromi rég volt, de nagyon úgy ragadt meg benne mint aki lényegesen ügyesebb és hasznosabb Tellonál, Pedronál...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.10.19. 18:50:31

Gareth Tello írta:A Barça hivatalos oldala szerint felépült a sérüléséből és megkapta az orvosok engedélyét a játékra, de az Osasuna elleni keretbe még nem került be.

Kíváncsi leszek, hogy Tata fog-e számolni vele komolyabban, vagy csak Jonathan-szerepkörben fogja tolni januárig, aztán elmegy kölcsönbe.

szerk.: The idea is that Cuenca, recovered after a knee operation, will return to the match squad in december, possible for a cup game. [sport]
Örülnék, ha maradna, de nincs könnyű helyzetben. Bár az még nem derült ki, hogy Tata hogyan viszonyul hozzá, de remélem, hogy megadja neki a lehetőséget. Sokkal komplexebb játékos, mint Tello, jóval többet tudna adnia a csapatnak szerintem.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.18. 18:59:31

A Barça hivatalos oldala szerint felépült a sérüléséből és megkapta az orvosok engedélyét a játékra, de az Osasuna elleni keretbe még nem került be.

Kíváncsi leszek, hogy Tata fog-e számolni vele komolyabban, vagy csak Jonathan-szerepkörben fogja tolni januárig, aztán elmegy kölcsönbe.

szerk.: The idea is that Cuenca, recovered after a knee operation, will return to the match squad in december, possible for a cup game. [sport]
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.09. 12:51:33

Szegény srácot még az ág is húzza...
fcbarcelona.com írta:Isaac Cuenca has undergone an operation on his right knee and will be out of action for between three and four months.
Elvileg ugyanolyan jellegű ez a sérülés is, mint az, ami miatt az egész őszi szezont ki kényszerült hagyni. :?
ab1daL
Director del Fútbol

2013.05.06. 16:42:30

[quote="Gareth Tello"][/quote]

Overmars a múlt héten Barcelonában járt, és szeretné, ha Cuenca még egy évet maradna kölcsönbe náluk, valamint felmerült, hogy szintén kölcsönbe vinné Muniesát, és Sergi Robertot is.

Mivel idén sokat nem tudott az Ajaxban sem játszani Cucu, én is hagynám ott még egy esztendőre, van a srácban potenciál, ráadásul ha állandó játéklehetőséget kap, akkor ezt ki is tudja hozni magából. Drukkolok neki nagyon, mert ha jövőre is töketlenkedik a Pedro, Alexis kettős akkor el fog kelleni egy jó Cuenca.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.05. 19:11:52

Grat az Ajaxnak és Cuencának is, aki ugyan sérülése miatt sokat nem tudott hozzátenni a csapat teljesítményéhez, de 3 bajnokin, 161 perc alatt így is adott egy gólpasszt.
Meg tolt egy ilyet a Breda ellen: http://www.youtube.com/watch?v=LBGMdXCAvaY

Cucu amúgy pár napja adott interjút a holland De Telegraafnak:
"I want to stay another year at Ajax."

"Barcelona know what I want and the clubs are talking about it. Because relationships are good, I trust that I will stay."

"Because of my injury I have not been able to play much, but I want next season to be important. I have had fun with Ajax, feel comfortable and their style of play resembles that of Barca. I think it's good for my development - it is a year to train and play under Frank de Boer."

Szerintem az ő pályafutása és fejlődése szempontjából mindenképpen jobb, ha marad Amszterdamban, ha keményen dolgozik, a képességei alapján hamar a kezdőben találhatja magát, míg Barcelonában csak kiegészítő emberként számítanának rá szvsz.

Nekem nagyon szimpatikus amúgy a srác, kifejezetten kedvelem, örülnék neki, ha látnám még Barça-mezben futballozni. :)
soadroli
Llegenda del Barça

2013.05.05. 18:30:53

Profi fényképésszel van dolgunk :mrgreen:
Remélem ott marad, most még nem stabil kezdő, de több lehetősége van rá, hogy az legyen, mint itt.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.05.05. 18:24:29

Isaac Cuenca ma bajnok lett az Ajax-szal. Szerintem megtalálta igazi csapatát.

Kép
Kép
Kép
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.03.10. 15:06:02

barca99 írta:Valamilyen fájdalmat érzett a térdében, elővigyázatosságból maradt ki a keretből.
Ah so! Köszi az infót. Amúgy a 35. percben Sigthorsson és De Jong góljaival 2-0 az Ajaxnak :wink:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2013.03.10. 15:04:01

Valamilyen fájdalmat érzett a térdében, elővigyázatosságból maradt ki a keretből.

Szerencsére bízik benne De Boer, alapból övé a jobbszél, szerintem jövőre itt is számítanak rá csereként.
salas9
Entrenador del Barça

2013.03.10. 14:35:57

Nem tudja valaki, hogy ma mi van vele? Nincs bent az Ajax keretében és a honlapon sem találtam róla cikket, hogy sérült lenne vagy valami. Pedig most megy az Ajax a TV-ben és megnéztem volna...

Ha most nyer az Amsterdam akkor átveszi a vezetést a tabellán, mert tegnap kikapott a PSV :twisted:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.25. 12:04:44

örömmel látom,hogy kap lehetőséget az ajaxban.

bő 3 hét alatt már van 300 játékperce.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.10. 19:53:28

messideco írta:Cuenca az első meccsén gólpasszt adott az Ajaxban. :)

Eléggé dán-központú lett a csapat, a mai meccsen Schöne, Eriksen, Poulsen és Fischer is a kezdőcsapat tagja volt, egy-egy belga, spanyol és finn volt mg a kezdőben, a többi hollandus.
Videó: http://www.101greatgoals.com/gvideos/aj ... ighlights/
Végül pár perccel a gól után, a 62. percben lecserélték, így nem tudott tovább alkotni, de ez így is parádés bemutatkozás. :P
messideco
Presidente del Barça

2013.02.10. 16:29:18

Cuenca az első meccsén gólpasszt adott az Ajaxban. :)

Eléggé dán-központú lett a csapat, a mai meccsen Schöne, Eriksen, Poulsen és Fischer is a kezdőcsapat tagja volt, egy-egy belga, spanyol és finn volt mg a kezdőben, a többi hollandus.
Kép
"And my heart will leave you never."
Balinho
Entrenador del Barça

2013.02.06. 15:31:36

ab1daL írta:A holland bajnokságban, és kupában a 11-es, az Európa Ligában a 28-as mezszámban fog játszani!

http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 538995.jpg
Hát én nem bánnám, ha év végén végleg távozna. Tello sem fér el még a keretbe sem jelen állás szerint, akkor ő így, sérülés után pláne nem fog.

OFF: Overmars esküszöm semmit nem változott/öregedett!!! :)
Varatrix
Director del Fútbol

2013.02.06. 14:34:53

Capon írta:Isaac kölcsönadása pedig az egyik legjobb dolog ami történhetett vele. Ajaxban valószínűleg több játéklehetőség jut majd neki és ha akkora tehetség akkor akár ezalatt a fél év alatt is bebizonyíthatja, hogy már pedig szükségünk van rá.

Határozott gyanúm hogy nem látjuk többet Barca mezben. Nem a tehetséggel van gond, egyszerűen nincs rá szükség.

Sok sikert a továbbiakban! Cáfoljon rám ezt kívánom!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.05. 19:27:53

A holland bajnokságban, és kupában a 11-es, az Európa Ligában a 28-as mezszámban fog játszani!

http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 538995.jpg
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.02.01. 23:22:49

Capon írta: Nem lepődnék meg ha fele annyi időt nem töltene a nagy csapatban mint mondjuk Bojan tette, persze ne legyen igazam.

Isaac kölcsönadása pedig az egyik legjobb dolog ami történhetett vele. Ajaxban valószínűleg több játéklehetőség jut majd neki és ha akkora tehetség akkor akár ezalatt a fél év alatt is bebizonyíthatja, hogy már pedig szükségünk van rá.
Hasonló véleménnyel vagyok én is. Szerencsétlen időpontban jött neki a sérülés (mondjuk az szerencsésben nem jöhet), meg hosszú is volt a felépülés, és valljuk be, jelen helyzetben nem lett volna esélye rendszeres játékra. Mondjuk én inkább egy spanyol csapatot preferáltam volna, de az Ajax sem rossz választás, tekintve mondjuk a hasonló játékstílusra.

Deulofeu-s dologban pedig szintén egyetértek. Engem egyelőre nem győzött meg, sőt, amikor a nagycsapat színeiben pályára lépett, kifejezetten nem is tetszett a játéka. Rendben, hogy szeret cselezni, de egészségtelenül nagy volt az önbizalma.
Ettől függetlenül persze bármi is lehet belőle, én csak azt mondom, hogy egyelőre nem tartom nagy durranásnak.
Capon
Llegenda del Barça

2013.02.01. 22:24:02

Pick írta:
Subinho írta:már csak azért is, mert lassan kopogtat dealofeau (ha jól írtam...)
Deulofeu... lassan tanuld meg a nevét :D
Nem lepődnék meg ha fele annyi időt nem töltene a nagy csapatban mint mondjuk Bojan tette, persze ne legyen igazam.

Isaac kölcsönadása pedig az egyik legjobb dolog ami történhetett vele. Ajaxban valószínűleg több játéklehetőség jut majd neki és ha akkora tehetség akkor akár ezalatt a fél év alatt is bebizonyíthatja, hogy már pedig szükségünk van rá.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Pick
Barça C

2013.02.01. 21:16:41

Subinho írta:jó ötlet, mert így játékba kerül, itt meg kb. annyit játszana, mint tello. esetleg mehetett volna vissza B-be szezon végéig, de gondolom nem akart és egy ajax nagyobb, mint a B. elég támadónk van, sztem tello és cuenca közül elegendő az egyik és most telloval érünk többet, ő gólra törőbb, lendületesebb, nekem jobban tetszik a játéka. jövőre úgyis kiderül, már csak azért is, mert lassan kopogtat dealofeau (ha jól írtam...)
Deulofeu... lassan tanuld meg a nevét :D
Subinho
Director del Fútbol

2013.02.01. 19:57:57

jó ötlet, mert így játékba kerül, itt meg kb. annyit játszana, mint tello. esetleg mehetett volna vissza B-be szezon végéig, de gondolom nem akart és egy ajax nagyobb, mint a B. elég támadónk van, sztem tello és cuenca közül elegendő az egyik és most telloval érünk többet, ő gólra törőbb, lendületesebb, nekem jobban tetszik a játéka. jövőre úgyis kiderül, már csak azért is, mert lassan kopogtat dealofeau (ha jól írtam...)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.01. 19:54:30

Lionel85 írta:Figyelj, ez csakis Cuencán múlik. Ha beverekedi magát az Ajax kezdőjébe és még maradandót is alkot, jól játszik, akkor miért ne lenne esélye visszakerülni a Barçához? Egyszer már megmutatta magát a felnőttek között, akkoriban Tello és közte ment a harc a fiatalok nagycsapatba kerüléséért és akkor Cuenca eleinte több lehetőséget kapott, mint Tello. Aztán fordult a kocka, de nem azért, mert Cuenca olyan gyenge lett volna, hanem sajnos megsérült és nem tudja megmutatni, hogy még mindig jobb Tellónál. Hollandiában egy hasonló temperamentumú csapatban erre lesz lehetősége.
Hát remélem, hogy igazad lesz, beverekedi magát az Ajax-kezdőbe, és (fizikailag és mentálisan is) erősebben tér vissza, mint ahogy elment.

Mondjuk nem lesz könnyű dolga, ha rendszeresen akar játszani, rengeteg támadó van a hollandoknál: Babel, Viktor Fischer (egy fiatal csatár,aki még csak 18, de a szezonban tíz bajnoki meccsen öt gólnál jár), Sulejmani, csak hogy a legjobbakat említsem, de utánanéztem, és a keret tömve van 18-20 éves fiatal támadókkal, akik mind a nagy áttörésre várnak.
Szóval nem lesz könnyű Cucunak, én azért bízom benne, hogy de Boer játszatja majd eleget, és hamar be tud illeszkedni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.02.01. 19:26:59

Gareth Tello írta:Hát most nem tudom, hogy örüljek, vagy szomorkodjak... :D
Egyrészt örülök, mert Amszterdamban valószínűleg több lehetőséget fog kapni, mint itt kapna Pedróék mellett, ráadásul a holland kiugrás rutinszerzésnek is tökéletes, viszont nem tudom, hogy ezek után mennyi esélye lesz arra, hogy Barcelonában folytassa a karrierjét... Sajnos valószínűnek tartom, hogy a visszatérése után vagy kölcsönadjuk még egy fél/egy évre, vagy rögtön végleg eladjuk...
Sajnálnám, én is többet látok benne, mint Tellóban.

De azért remélem, megerősödve, jó formában tér majd vissza, és a következő idény Barçájának egyik alapköve lesz. :P
Figyelj, ez csakis Cuencán múlik. Ha beverekedi magát az Ajax kezdőjébe és még maradandót is alkot, jól játszik, akkor miért ne lenne esélye visszakerülni a Barçához? Egyszer már megmutatta magát a felnőttek között, akkoriban Tello és közte ment a harc a fiatalok nagycsapatba kerüléséért és akkor Cuenca eleinte több lehetőséget kapott, mint Tello. Aztán fordult a kocka, de nem azért, mert Cuenca olyan gyenge lett volna, hanem sajnos megsérült és nem tudja megmutatni, hogy még mindig jobb Tellónál. Hollandiában egy hasonló temperamentumú csapatban erre lesz lehetősége.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2013.02.01. 18:29:47

Tello bőven kapott a szezonban lehetőséget.
connor
Jugador d'estrella

2013.02.01. 17:26:43

Én örülök a kölcsönadásának, ahogy Muniesa B-be való visszaküldésének is. Sokat hagytak ki mindketten és kell nekik a játéklehetőség, ha igazán fejlődni akarnak. Nézzük meg Tello és Bartra, de főleg Dos Santos helyzetét. Alig lépnek pályára a szezonban.
Lezárt