Isaac Cuenca
- Andris
- Adminisztrátor
Nagyon szeretném újra a pályán látni. Baromi rég volt, de nagyon úgy ragadt meg benne mint aki lényegesen ügyesebb és hasznosabb Tellonál, Pedronál...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Örülnék, ha maradna, de nincs könnyű helyzetben. Bár az még nem derült ki, hogy Tata hogyan viszonyul hozzá, de remélem, hogy megadja neki a lehetőséget. Sokkal komplexebb játékos, mint Tello, jóval többet tudna adnia a csapatnak szerintem.Gareth Tello írta:A Barça hivatalos oldala szerint felépült a sérüléséből és megkapta az orvosok engedélyét a játékra, de az Osasuna elleni keretbe még nem került be.
Kíváncsi leszek, hogy Tata fog-e számolni vele komolyabban, vagy csak Jonathan-szerepkörben fogja tolni januárig, aztán elmegy kölcsönbe.
szerk.: The idea is that Cuenca, recovered after a knee operation, will return to the match squad in december, possible for a cup game. [sport]

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Az Év fórumozója 2013
A Barça hivatalos oldala szerint felépült a sérüléséből és megkapta az orvosok engedélyét a játékra, de az Osasuna elleni keretbe még nem került be.
Kíváncsi leszek, hogy Tata fog-e számolni vele komolyabban, vagy csak Jonathan-szerepkörben fogja tolni januárig, aztán elmegy kölcsönbe.
szerk.: The idea is that Cuenca, recovered after a knee operation, will return to the match squad in december, possible for a cup game. [sport]
-
- Az Év fórumozója 2013
Szegény srácot még az ág is húzza...

Elvileg ugyanolyan jellegű ez a sérülés is, mint az, ami miatt az egész őszi szezont ki kényszerült hagyni.fcbarcelona.com írta:Isaac Cuenca has undergone an operation on his right knee and will be out of action for between three and four months.

- ab1daL
- Director del Fútbol
[quote="Gareth Tello"][/quote]
Overmars a múlt héten Barcelonában járt, és szeretné, ha Cuenca még egy évet maradna kölcsönbe náluk, valamint felmerült, hogy szintén kölcsönbe vinné Muniesát, és Sergi Robertot is.
Mivel idén sokat nem tudott az Ajaxban sem játszani Cucu, én is hagynám ott még egy esztendőre, van a srácban potenciál, ráadásul ha állandó játéklehetőséget kap, akkor ezt ki is tudja hozni magából. Drukkolok neki nagyon, mert ha jövőre is töketlenkedik a Pedro, Alexis kettős akkor el fog kelleni egy jó Cuenca.
Overmars a múlt héten Barcelonában járt, és szeretné, ha Cuenca még egy évet maradna kölcsönbe náluk, valamint felmerült, hogy szintén kölcsönbe vinné Muniesát, és Sergi Robertot is.
Mivel idén sokat nem tudott az Ajaxban sem játszani Cucu, én is hagynám ott még egy esztendőre, van a srácban potenciál, ráadásul ha állandó játéklehetőséget kap, akkor ezt ki is tudja hozni magából. Drukkolok neki nagyon, mert ha jövőre is töketlenkedik a Pedro, Alexis kettős akkor el fog kelleni egy jó Cuenca.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Az Év fórumozója 2013
Grat az Ajaxnak és Cuencának is, aki ugyan sérülése miatt sokat nem tudott hozzátenni a csapat teljesítményéhez, de 3 bajnokin, 161 perc alatt így is adott egy gólpasszt.
Meg tolt egy ilyet a Breda ellen: http://www.youtube.com/watch?v=LBGMdXCAvaY
Cucu amúgy pár napja adott interjút a holland De Telegraafnak:
"I want to stay another year at Ajax."
"Barcelona know what I want and the clubs are talking about it. Because relationships are good, I trust that I will stay."
"Because of my injury I have not been able to play much, but I want next season to be important. I have had fun with Ajax, feel comfortable and their style of play resembles that of Barca. I think it's good for my development - it is a year to train and play under Frank de Boer."
Szerintem az ő pályafutása és fejlődése szempontjából mindenképpen jobb, ha marad Amszterdamban, ha keményen dolgozik, a képességei alapján hamar a kezdőben találhatja magát, míg Barcelonában csak kiegészítő emberként számítanának rá szvsz.
Nekem nagyon szimpatikus amúgy a srác, kifejezetten kedvelem, örülnék neki, ha látnám még Barça-mezben futballozni.
Meg tolt egy ilyet a Breda ellen: http://www.youtube.com/watch?v=LBGMdXCAvaY
Cucu amúgy pár napja adott interjút a holland De Telegraafnak:
"I want to stay another year at Ajax."
"Barcelona know what I want and the clubs are talking about it. Because relationships are good, I trust that I will stay."
"Because of my injury I have not been able to play much, but I want next season to be important. I have had fun with Ajax, feel comfortable and their style of play resembles that of Barca. I think it's good for my development - it is a year to train and play under Frank de Boer."
Szerintem az ő pályafutása és fejlődése szempontjából mindenképpen jobb, ha marad Amszterdamban, ha keményen dolgozik, a képességei alapján hamar a kezdőben találhatja magát, míg Barcelonában csak kiegészítő emberként számítanának rá szvsz.
Nekem nagyon szimpatikus amúgy a srác, kifejezetten kedvelem, örülnék neki, ha látnám még Barça-mezben futballozni.

Profi fényképésszel van dolgunk
Remélem ott marad, most még nem stabil kezdő, de több lehetősége van rá, hogy az legyen, mint itt.

Remélem ott marad, most még nem stabil kezdő, de több lehetősége van rá, hogy az legyen, mint itt.

Valamilyen fájdalmat érzett a térdében, elővigyázatosságból maradt ki a keretből.
Szerencsére bízik benne De Boer, alapból övé a jobbszél, szerintem jövőre itt is számítanak rá csereként.
Szerencsére bízik benne De Boer, alapból övé a jobbszél, szerintem jövőre itt is számítanak rá csereként.
- salas9
- Entrenador del Barça
Nem tudja valaki, hogy ma mi van vele? Nincs bent az Ajax keretében és a honlapon sem találtam róla cikket, hogy sérült lenne vagy valami. Pedig most megy az Ajax a TV-ben és megnéztem volna...
Ha most nyer az Amsterdam akkor átveszi a vezetést a tabellán, mert tegnap kikapott a PSV
Ha most nyer az Amsterdam akkor átveszi a vezetést a tabellán, mert tegnap kikapott a PSV

- shutterisland
- Director del Fútbol
örömmel látom,hogy kap lehetőséget az ajaxban.
bő 3 hét alatt már van 300 játékperce.
bő 3 hét alatt már van 300 játékperce.
-
- Az Év fórumozója 2013
Videó: http://www.101greatgoals.com/gvideos/aj ... ighlights/messideco írta:Cuenca az első meccsén gólpasszt adott az Ajaxban.
Eléggé dán-központú lett a csapat, a mai meccsen Schöne, Eriksen, Poulsen és Fischer is a kezdőcsapat tagja volt, egy-egy belga, spanyol és finn volt mg a kezdőben, a többi hollandus.
Végül pár perccel a gól után, a 62. percben lecserélték, így nem tudott tovább alkotni, de ez így is parádés bemutatkozás.

Hát én nem bánnám, ha év végén végleg távozna. Tello sem fér el még a keretbe sem jelen állás szerint, akkor ő így, sérülés után pláne nem fog.ab1daL írta:A holland bajnokságban, és kupában a 11-es, az Európa Ligában a 28-as mezszámban fog játszani!
http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 538995.jpg
OFF: Overmars esküszöm semmit nem változott/öregedett!!!

- Varatrix
- Director del Fútbol
Capon írta:Isaac kölcsönadása pedig az egyik legjobb dolog ami történhetett vele. Ajaxban valószínűleg több játéklehetőség jut majd neki és ha akkora tehetség akkor akár ezalatt a fél év alatt is bebizonyíthatja, hogy már pedig szükségünk van rá.
Határozott gyanúm hogy nem látjuk többet Barca mezben. Nem a tehetséggel van gond, egyszerűen nincs rá szükség.
Sok sikert a továbbiakban! Cáfoljon rám ezt kívánom!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- ab1daL
- Director del Fútbol
A holland bajnokságban, és kupában a 11-es, az Európa Ligában a 28-as mezszámban fog játszani!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hasonló véleménnyel vagyok én is. Szerencsétlen időpontban jött neki a sérülés (mondjuk az szerencsésben nem jöhet), meg hosszú is volt a felépülés, és valljuk be, jelen helyzetben nem lett volna esélye rendszeres játékra. Mondjuk én inkább egy spanyol csapatot preferáltam volna, de az Ajax sem rossz választás, tekintve mondjuk a hasonló játékstílusra.Capon írta: Nem lepődnék meg ha fele annyi időt nem töltene a nagy csapatban mint mondjuk Bojan tette, persze ne legyen igazam.
Isaac kölcsönadása pedig az egyik legjobb dolog ami történhetett vele. Ajaxban valószínűleg több játéklehetőség jut majd neki és ha akkora tehetség akkor akár ezalatt a fél év alatt is bebizonyíthatja, hogy már pedig szükségünk van rá.
Deulofeu-s dologban pedig szintén egyetértek. Engem egyelőre nem győzött meg, sőt, amikor a nagycsapat színeiben pályára lépett, kifejezetten nem is tetszett a játéka. Rendben, hogy szeret cselezni, de egészségtelenül nagy volt az önbizalma.
Ettől függetlenül persze bármi is lehet belőle, én csak azt mondom, hogy egyelőre nem tartom nagy durranásnak.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem lepődnék meg ha fele annyi időt nem töltene a nagy csapatban mint mondjuk Bojan tette, persze ne legyen igazam.Pick írta:Deulofeu... lassan tanuld meg a nevétSubinho írta:már csak azért is, mert lassan kopogtat dealofeau (ha jól írtam...)
Isaac kölcsönadása pedig az egyik legjobb dolog ami történhetett vele. Ajaxban valószínűleg több játéklehetőség jut majd neki és ha akkora tehetség akkor akár ezalatt a fél év alatt is bebizonyíthatja, hogy már pedig szükségünk van rá.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Deulofeu... lassan tanuld meg a nevétSubinho írta:jó ötlet, mert így játékba kerül, itt meg kb. annyit játszana, mint tello. esetleg mehetett volna vissza B-be szezon végéig, de gondolom nem akart és egy ajax nagyobb, mint a B. elég támadónk van, sztem tello és cuenca közül elegendő az egyik és most telloval érünk többet, ő gólra törőbb, lendületesebb, nekem jobban tetszik a játéka. jövőre úgyis kiderül, már csak azért is, mert lassan kopogtat dealofeau (ha jól írtam...)

- Subinho
- Director del Fútbol
jó ötlet, mert így játékba kerül, itt meg kb. annyit játszana, mint tello. esetleg mehetett volna vissza B-be szezon végéig, de gondolom nem akart és egy ajax nagyobb, mint a B. elég támadónk van, sztem tello és cuenca közül elegendő az egyik és most telloval érünk többet, ő gólra törőbb, lendületesebb, nekem jobban tetszik a játéka. jövőre úgyis kiderül, már csak azért is, mert lassan kopogtat dealofeau (ha jól írtam...)
-
- Az Év fórumozója 2013
Hát remélem, hogy igazad lesz, beverekedi magát az Ajax-kezdőbe, és (fizikailag és mentálisan is) erősebben tér vissza, mint ahogy elment.Lionel85 írta:Figyelj, ez csakis Cuencán múlik. Ha beverekedi magát az Ajax kezdőjébe és még maradandót is alkot, jól játszik, akkor miért ne lenne esélye visszakerülni a Barçához? Egyszer már megmutatta magát a felnőttek között, akkoriban Tello és közte ment a harc a fiatalok nagycsapatba kerüléséért és akkor Cuenca eleinte több lehetőséget kapott, mint Tello. Aztán fordult a kocka, de nem azért, mert Cuenca olyan gyenge lett volna, hanem sajnos megsérült és nem tudja megmutatni, hogy még mindig jobb Tellónál. Hollandiában egy hasonló temperamentumú csapatban erre lesz lehetősége.
Mondjuk nem lesz könnyű dolga, ha rendszeresen akar játszani, rengeteg támadó van a hollandoknál: Babel, Viktor Fischer (egy fiatal csatár,aki még csak 18, de a szezonban tíz bajnoki meccsen öt gólnál jár), Sulejmani, csak hogy a legjobbakat említsem, de utánanéztem, és a keret tömve van 18-20 éves fiatal támadókkal, akik mind a nagy áttörésre várnak.
Szóval nem lesz könnyű Cucunak, én azért bízom benne, hogy de Boer játszatja majd eleget, és hamar be tud illeszkedni.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Figyelj, ez csakis Cuencán múlik. Ha beverekedi magát az Ajax kezdőjébe és még maradandót is alkot, jól játszik, akkor miért ne lenne esélye visszakerülni a Barçához? Egyszer már megmutatta magát a felnőttek között, akkoriban Tello és közte ment a harc a fiatalok nagycsapatba kerüléséért és akkor Cuenca eleinte több lehetőséget kapott, mint Tello. Aztán fordult a kocka, de nem azért, mert Cuenca olyan gyenge lett volna, hanem sajnos megsérült és nem tudja megmutatni, hogy még mindig jobb Tellónál. Hollandiában egy hasonló temperamentumú csapatban erre lesz lehetősége.Gareth Tello írta:Hát most nem tudom, hogy örüljek, vagy szomorkodjak...
Egyrészt örülök, mert Amszterdamban valószínűleg több lehetőséget fog kapni, mint itt kapna Pedróék mellett, ráadásul a holland kiugrás rutinszerzésnek is tökéletes, viszont nem tudom, hogy ezek után mennyi esélye lesz arra, hogy Barcelonában folytassa a karrierjét... Sajnos valószínűnek tartom, hogy a visszatérése után vagy kölcsönadjuk még egy fél/egy évre, vagy rögtön végleg eladjuk...
Sajnálnám, én is többet látok benne, mint Tellóban.
De azért remélem, megerősödve, jó formában tér majd vissza, és a következő idény Barçájának egyik alapköve lesz.

Tello bőven kapott a szezonban lehetőséget.
Én örülök a kölcsönadásának, ahogy Muniesa B-be való visszaküldésének is. Sokat hagytak ki mindketten és kell nekik a játéklehetőség, ha igazán fejlődni akarnak. Nézzük meg Tello és Bartra, de főleg Dos Santos helyzetét. Alig lépnek pályára a szezonban.