Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülnék, ha maradna, de nincs könnyű helyzetben. Bár az még nem derült ki, hogy Tata hogyan viszonyul hozzá, de remélem, hogy megadja neki a lehetőséget. Sokkal komplexebb játékos, mint Tello, jóval többet tudna adnia a csapatnak szerintem.Gareth Tello írta:A Barça hivatalos oldala szerint felépült a sérüléséből és megkapta az orvosok engedélyét a játékra, de az Osasuna elleni keretbe még nem került be.
Kíváncsi leszek, hogy Tata fog-e számolni vele komolyabban, vagy csak Jonathan-szerepkörben fogja tolni januárig, aztán elmegy kölcsönbe.
szerk.: The idea is that Cuenca, recovered after a knee operation, will return to the match squad in december, possible for a cup game. [sport]
Elvileg ugyanolyan jellegű ez a sérülés is, mint az, ami miatt az egész őszi szezont ki kényszerült hagyni.fcbarcelona.com írta:Isaac Cuenca has undergone an operation on his right knee and will be out of action for between three and four months.
Videó: http://www.101greatgoals.com/gvideos/aj ... ighlights/messideco írta:Cuenca az első meccsén gólpasszt adott az Ajaxban.
Eléggé dán-központú lett a csapat, a mai meccsen Schöne, Eriksen, Poulsen és Fischer is a kezdőcsapat tagja volt, egy-egy belga, spanyol és finn volt mg a kezdőben, a többi hollandus.
Hát én nem bánnám, ha év végén végleg távozna. Tello sem fér el még a keretbe sem jelen állás szerint, akkor ő így, sérülés után pláne nem fog.ab1daL írta:A holland bajnokságban, és kupában a 11-es, az Európa Ligában a 28-as mezszámban fog játszani!
http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 538995.jpg
Capon írta:Isaac kölcsönadása pedig az egyik legjobb dolog ami történhetett vele. Ajaxban valószínűleg több játéklehetőség jut majd neki és ha akkora tehetség akkor akár ezalatt a fél év alatt is bebizonyíthatja, hogy már pedig szükségünk van rá.
Hasonló véleménnyel vagyok én is. Szerencsétlen időpontban jött neki a sérülés (mondjuk az szerencsésben nem jöhet), meg hosszú is volt a felépülés, és valljuk be, jelen helyzetben nem lett volna esélye rendszeres játékra. Mondjuk én inkább egy spanyol csapatot preferáltam volna, de az Ajax sem rossz választás, tekintve mondjuk a hasonló játékstílusra.Capon írta: Nem lepődnék meg ha fele annyi időt nem töltene a nagy csapatban mint mondjuk Bojan tette, persze ne legyen igazam.
Isaac kölcsönadása pedig az egyik legjobb dolog ami történhetett vele. Ajaxban valószínűleg több játéklehetőség jut majd neki és ha akkora tehetség akkor akár ezalatt a fél év alatt is bebizonyíthatja, hogy már pedig szükségünk van rá.
Nem lepődnék meg ha fele annyi időt nem töltene a nagy csapatban mint mondjuk Bojan tette, persze ne legyen igazam.Pick írta:Deulofeu... lassan tanuld meg a nevétSubinho írta:már csak azért is, mert lassan kopogtat dealofeau (ha jól írtam...)
Deulofeu... lassan tanuld meg a nevétSubinho írta:jó ötlet, mert így játékba kerül, itt meg kb. annyit játszana, mint tello. esetleg mehetett volna vissza B-be szezon végéig, de gondolom nem akart és egy ajax nagyobb, mint a B. elég támadónk van, sztem tello és cuenca közül elegendő az egyik és most telloval érünk többet, ő gólra törőbb, lendületesebb, nekem jobban tetszik a játéka. jövőre úgyis kiderül, már csak azért is, mert lassan kopogtat dealofeau (ha jól írtam...)
Hát remélem, hogy igazad lesz, beverekedi magát az Ajax-kezdőbe, és (fizikailag és mentálisan is) erősebben tér vissza, mint ahogy elment.Lionel85 írta:Figyelj, ez csakis Cuencán múlik. Ha beverekedi magát az Ajax kezdőjébe és még maradandót is alkot, jól játszik, akkor miért ne lenne esélye visszakerülni a Barçához? Egyszer már megmutatta magát a felnőttek között, akkoriban Tello és közte ment a harc a fiatalok nagycsapatba kerüléséért és akkor Cuenca eleinte több lehetőséget kapott, mint Tello. Aztán fordult a kocka, de nem azért, mert Cuenca olyan gyenge lett volna, hanem sajnos megsérült és nem tudja megmutatni, hogy még mindig jobb Tellónál. Hollandiában egy hasonló temperamentumú csapatban erre lesz lehetősége.
Figyelj, ez csakis Cuencán múlik. Ha beverekedi magát az Ajax kezdőjébe és még maradandót is alkot, jól játszik, akkor miért ne lenne esélye visszakerülni a Barçához? Egyszer már megmutatta magát a felnőttek között, akkoriban Tello és közte ment a harc a fiatalok nagycsapatba kerüléséért és akkor Cuenca eleinte több lehetőséget kapott, mint Tello. Aztán fordult a kocka, de nem azért, mert Cuenca olyan gyenge lett volna, hanem sajnos megsérült és nem tudja megmutatni, hogy még mindig jobb Tellónál. Hollandiában egy hasonló temperamentumú csapatban erre lesz lehetősége.Gareth Tello írta:Hát most nem tudom, hogy örüljek, vagy szomorkodjak...
Egyrészt örülök, mert Amszterdamban valószínűleg több lehetőséget fog kapni, mint itt kapna Pedróék mellett, ráadásul a holland kiugrás rutinszerzésnek is tökéletes, viszont nem tudom, hogy ezek után mennyi esélye lesz arra, hogy Barcelonában folytassa a karrierjét... Sajnos valószínűnek tartom, hogy a visszatérése után vagy kölcsönadjuk még egy fél/egy évre, vagy rögtön végleg eladjuk...
Sajnálnám, én is többet látok benne, mint Tellóban.
De azért remélem, megerősödve, jó formában tér majd vissza, és a következő idény Barçájának egyik alapköve lesz.