sjd írta:
Ezt én sem tudom hogy gondolták, mindenesetre elég bullshit és közhelyszagú az egész. Egyébként én valahogy nem tudom elképzelni, hogy a NASA bejelenti h van idegen élet, és akkor másnap a katolikusoktól a muszlimokig minden egyház feloszlatja magát. Sokkal valószínűbb, h kitalálnak rá valami magyarázatot (mondjuk az araboknak egyszerű lesz összehozni valamit az amerikai hitetlenek hazugságairól), és minden megy tovább a régiben.
jön a biblia 2
én semmilyen vallással nem tudok azonosulni,addig is értek hozzájuk. aki hinni szeretne elfogadom,tegye,de ne akarjon rám erőszakolni semmit és hittel ne érveljen a tudomány ellen. nálam ennyi a vallás.
az idegen fajt továbbra sem piszkálnám,maximum a kapcsolatfelvételig. ha primitív,akkor jó helyen van,ahol van. ha fejlettebb,akkor jó eséllyel tud rólunk és nem akarjuk látni. a földön az marad életben,aki erős vagy alkalmazkodni tud. remélhetőleg ez máshol nincs így,mert én nagyon hiszek abban,hogy egy korábban elindult vagy máshogy végbement fejlődés során lehetnek fejlettebb fajok.