Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 meccs erejéig tenné, ráadásul ott is csak 5-10 percrekanty írta:Esélytelen, hogy visszatérjen. Mit nyerhet vele? Semmit. Egy cikkre jó a hír, egyébre nem.
Nem tudom hogy fogom lerreagálni,amikor nyáron a United centernél lévő szobrát meglátom, plusz ha szerencsém van akkor a stadionban a visszavonultatott 23-as mezt...már most beleborzongok,így belegondolva is.REMY írta:
ennyi! Sajnos csak felvételekről, és videókról láthattam kosarazni, mert túl fiatal voltam még, amikor tolta. Akkor még focit sem néztem. De egyszerűen lenyűgöz. Megtestesíti az egész kosárlabdát. A csúcs. Bármit csinált, egyszerűen csoda volt.
ennyi! Sajnos csak felvételekről, és videókról láthattam kosarazni, mert túl fiatal voltam még, amikor tolta. Akkor még focit sem néztem. De egyszerűen lenyűgöz. Megtestesíti az egész kosárlabdát. A csúcs. Bármit csinált, egyszerűen csoda volt.csababarca írta:
Sírva fakadnék,ha újra láthatnám minden idők legnagyobbját!
Úristen mekkora játékos volt, senki nem fog a nyomába érni, felőlem túlszárnyalhatják gyűrűkben, statisztikában, de aki látta a meccseit, az tudja,hogy mennyire dominálta az egész ligát, címektől függetlenül.
Sírva fakadnék,ha újra láthatnám minden idők legnagyobbját!
Szerintem meg lehet. Én biztosan tanulnék ott újat!Tocy írta:Nem hinném, hogy bármit is lehet tanulni egy All-Star gálán![]()
![]()
![]()
CP3 már akkor is volt, amikor mi megvertük őket, szóval vele is ki tudtak kapni. Biedson alatt meg Bledsoe-ra gondoltál?Melo kezével mi történt? Azt nem láttam, csak a statokat néztem meg.
Nem hinném, hogy bármit is lehet tanulni egy All-Star gálánneobarca írta:Na mi kikaptunk a Raptorstól. Nem gondoltam volna. Tuti hazaira tettem volna, ahogy a Bullsra is. Még szerencse, hogy leszoktam a TippMix-ről...![]()
Kemény kis meccs volt, tele parázs jelenetekkel. A bírók megint nem voltak a helyzet magaslatán... Na mind1, több is veszett Mohácsnál.
Ami jobban aggaszt, hogy Melo keze megsérült. Nem tűnik komolynak, de lehet, hogy ki kell hagynia az All Star Gálát... Ennek nagyon nem örülnék, mert ott sokat tanulhat az ember és új erővel, tapasztalatokkal gazdagodna.
Amióta visszatért CP3 azóta zsinórban 3W a Clippersnek. Jól helyettesítette Biedson egyébként, de CP3 azért CP3. Billups is visszatért, kíváncsi vagyok meddig. Minden esetre szépen termelt ő is.Bob_Marley írta:Én még nem láttam eddig, zseniális reklám Paullal
http://www.youtube.com/watch?v=kbRdDhYFGSw
Amióta visszatért CP3 azóta zsinórban 3W a Clippersnek. Jól helyettesítette Biedson egyébként, de CP3 azért CP3. Billups is visszatért, kíváncsi vagyok meddig. Minden esetre szépen termelt ő is.Bob_Marley írta:Én még nem láttam eddig, zseniális reklám Paullal
http://www.youtube.com/watch?v=kbRdDhYFGSw
Tényleg nagyon jó vidi! Ajánlom én is mindenkinek. Jókat nevettem.
Barea?Bob_Marley írta:vagy egy első körössel megdobni valakit egy cserehátvédért
Mondjuk legalább még mindig jobb, mint ha pont a PO előtt jött volna ez a sérüléshullám, így legalább még tudtok valamit változtatni, erősíteni.Az hogy így fogyunk, borzasztóan aggasztó, 2 hónap van még a Po-ig, nem fogjuk bírni
Bevergődünk valahogy a PO-ba, persze én sem bánnám,ha sikerülne valamit alkotni,és valahonnan előhúzni valakit, Arenast pl.Bob_Marley írta: Az hogy így fogyunk, borzasztóan aggasztó, 2 hónap van még a Po-ig, nem fogjuk bírni
Egy sérülés soha nem jó ez evidens, de pont olyan dolgokat veszítünk el, ami nagyon kellene, s az utóbbi években a legnagyobb gondunk volt, a'la pattanó (Sully) és gyorsaság (Rondo-Barbosa)csababarca írta:
Alakul egy masszív 7-8 fős rotáció a playoffunkra![]()
Majd a két öregünk megoldja, de jó lenne,ha más nem válna ki azért.