USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
REMY
Madridista

2013.02.14. 20:39:49

kanty írta:Esélytelen, hogy visszatérjen. Mit nyerhet vele? Semmit. Egy cikkre jó a hír, egyébre nem.
1 meccs erejéig tenné, ráadásul ott is csak 5-10 percre :D ezzel is megdöntene egy rekordot. Egy 50 éves ember mégis mit csináljon? :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.14. 20:34:51

Esélytelen, hogy visszatérjen. Mit nyerhet vele? Semmit. Egy cikkre jó a hír, egyébre nem.

Ezt a James-Jordan összehasonlítást nem tudja bevenni a gyomrom. Egyrészt hülyeségnek tartom összehasonlítani a két játékost, mert teljesen mást játszottak. Másrészt én LeBron James-t nem tudom minden idők legjobbjának tartani, ha így folytatja, akkor minden idők leghatékonyabbja lehet. De nézve a játékát egyszerűen nekem nem megy. Elismerem, hogy a legsokoldalúbb talán jelenleg, de nekem hiányzik belőle a könnyedség. Abszolút szubjektív a dolog. Viszont, ha én rágondolok mindig a félelmetes fizikuma ugrik be és nem hiszem, hogy ez változna.
Na jöhet az öröktéma. Ki a legjobb, ki miért nem, satöbbi.
:D

Ja még annyit, hogy egyszer remélem lesz lehetőségünk Durant-et egy fék Westrbrook nélkül látni. Mert jelenleg talán egy újabb Lakers gyűrű mellett erre vágyok leginkább.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.14. 20:15:39

Jordan minden idők legnagyobbja, de azért az idő megszépít mindent. Bár élőben már csak a Wizardsban láttam, elég sok meccsét töltöttem le, és neki is volt bőven hibája, túlvállalása stb. Ő sem volt tökéletes. Persze senki nem az :)

Haslem sérült, Battier kezd, visszaáll a bajnok kezdőnk ma :D Nagyon várom a meccset. Ha nyerünk, királyok vagyunk, ha nem, akkor ez van, ott ki lehet kapni. Inkább rajtuk és Duranten van a nyomás, mint rajtunk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.14. 19:53:29

REMY írta:
ennyi! Sajnos csak felvételekről, és videókról láthattam kosarazni, mert túl fiatal voltam még, amikor tolta. Akkor még focit sem néztem. De egyszerűen lenyűgöz. Megtestesíti az egész kosárlabdát. A csúcs. Bármit csinált, egyszerűen csoda volt.
Nem tudom hogy fogom lerreagálni,amikor nyáron a United centernél lévő szobrát meglátom, plusz ha szerencsém van akkor a stadionban a visszavonultatott 23-as mezt...már most beleborzongok,így belegondolva is.
(ugyanez a TD Gardenben is, megelevenedik majd a kosártörténelem a szemem előtt...)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
REMY
Madridista

2013.02.14. 19:44:10

csababarca írta:
Sírva fakadnék,ha újra láthatnám minden idők legnagyobbját!
Úristen mekkora játékos volt, senki nem fog a nyomába érni, felőlem túlszárnyalhatják gyűrűkben, statisztikában, de aki látta a meccseit, az tudja,hogy mennyire dominálta az egész ligát, címektől függetlenül.
ennyi! Sajnos csak felvételekről, és videókról láthattam kosarazni, mert túl fiatal voltam még, amikor tolta. Akkor még focit sem néztem. De egyszerűen lenyűgöz. Megtestesíti az egész kosárlabdát. A csúcs. Bármit csinált, egyszerűen csoda volt.

rengeteget szoktam youtubon nézni a videóit is. Zűr a zűrben film meg nagy kedvenc xDD
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.14. 19:34:37

Sírva fakadnék,ha újra láthatnám minden idők legnagyobbját!
Úristen mekkora játékos volt, senki nem fog a nyomába érni, felőlem túlszárnyalhatják gyűrűkben, statisztikában, de aki látta a meccseit, az tudja,hogy mennyire dominálta az egész ligát, címektől függetlenül.
Meg ahogy fejlődni tudott, állítólag egyetemen komoly gondjai voltak a dobásokkal is :shock: védekezéséről se volt híres, aztán addig tanulta,csiszolta,aknázta ki a képességeit, még év védője is lett.

Máig nézegetem a videót, néhány teljes meccset, nem lehet betelni azzal, ahogy ő kosarazott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.14. 15:49:15

Bocs neo, "csakazértis" kötözködtem :D Az All-Starra pl Melo sem először megy, ugyanazokkal játszik, itt max "kapcsolatokat lehet építeni", meg bulizni egyet, itt tanulni nem igazán tudnak, ő meg pláne nem. Ez nem az a hely, és ő nem az a szint.
miihii
KHAL

2013.02.14. 15:46:57

Charlie írta:Egyszerű kis feladvány, remélem nem volt még. Srácokat kell figyelni.

Kép
C.
Ők a Harbaough tesók ha jól sejtem.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Charlie
Öreg Harcos

2013.02.14. 15:16:28

Egyszerű kis feladvány, remélem nem volt még. Srácokat kell figyelni.

Kép
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.14. 14:19:41

Tocy írta:Nem hinném, hogy bármit is lehet tanulni egy All-Star gálán :D :D :D

CP3 már akkor is volt, amikor mi megvertük őket, szóval vele is ki tudtak kapni. Biedson alatt meg Bledsoe-ra gondoltál? :D Melo kezével mi történt? Azt nem láttam, csak a statokat néztem meg.
Szerintem meg lehet. Én biztosan tanulnék ott újat! :lol: De már csak a hangulat sztem motíváló, energiával feltöltő lehet. Pl annak idején amikor még versenysportoltam voltak bemutatóink. És a közönség meg úgy minden hatalmas lökést adott sokszor a már már szürkülő szezonnak. És am tanulni is tudtam, mert találkoztam sok más emberrel, az ország minden pontjából. Jó tudom azért az NBA zártabb világ. Mind1 is, már megszoktam, hogy sosem értessz velem egyet... :lol:

Biedson-Bledsoe nem mind1? :P Hát neked mindenbe bele kell kötnöd? :lol: :lol: :lol: Egyébként is reggel volt még na... 8)
Nem ez a lényeg! Valóban. CP3 játszott ellenetek, de keveset. asszem akkor tért vissza nem? Intenzíven ha jól tudom 3 meccs óta játszik.

Melonak zúzódott/horzsolódott a karja egy DeRózsival történt összecsapáskor. Fájdalmai vannak. Azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretne ott lenni a hétvégén, de ha nem érzi magát jól, nem fogja eröltetni. Fontosabb neki a szezon hátra lévő része és a PO.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.14. 13:36:48

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.14. 12:00:14

neobarca írta:Na mi kikaptunk a Raptorstól. Nem gondoltam volna. Tuti hazaira tettem volna, ahogy a Bullsra is. Még szerencse, hogy leszoktam a TippMix-ről... :lol:
Kemény kis meccs volt, tele parázs jelenetekkel. A bírók megint nem voltak a helyzet magaslatán... Na mind1, több is veszett Mohácsnál.

Ami jobban aggaszt, hogy Melo keze megsérült. Nem tűnik komolynak, de lehet, hogy ki kell hagynia az All Star Gálát... Ennek nagyon nem örülnék, mert ott sokat tanulhat az ember és új erővel, tapasztalatokkal gazdagodna.
Bob_Marley írta:Én még nem láttam eddig, zseniális reklám Paullal :D
http://www.youtube.com/watch?v=kbRdDhYFGSw
Amióta visszatért CP3 azóta zsinórban 3W a Clippersnek. Jól helyettesítette Biedson egyébként, de CP3 azért CP3. Billups is visszatért, kíváncsi vagyok meddig. Minden esetre szépen termelt ő is. :wink:
Nem hinném, hogy bármit is lehet tanulni egy All-Star gálán :D :D :D

CP3 már akkor is volt, amikor mi megvertük őket, szóval vele is ki tudtak kapni. Biedson alatt meg Bledsoe-ra gondoltál? :D Melo kezével mi történt? Azt nem láttam, csak a statokat néztem meg.
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.14. 11:21:27

Na mi kikaptunk a Raptorstól. Nem gondoltam volna. Tuti hazaira tettem volna, ahogy a Bullsra is. Még szerencse, hogy leszoktam a TippMix-ről... :lol:
Kemény kis meccs volt, tele parázs jelenetekkel. A bírók megint nem voltak a helyzet magaslatán... Na mind1, több is veszett Mohácsnál.

Ami jobban aggaszt, hogy Melo keze megsérült. Nem tűnik komolynak, de lehet, hogy ki kell hagynia az All Star Gálát... Ennek nagyon nem örülnék, mert ott sokat tanulhat az ember és új erővel, tapasztalatokkal gazdagodna.
Bob_Marley írta:Én még nem láttam eddig, zseniális reklám Paullal :D
Amióta visszatért CP3 azóta zsinórban 3W a Clippersnek. Jól helyettesítette Biedson egyébként, de CP3 azért CP3. Billups is visszatért, kíváncsi vagyok meddig. Minden esetre szépen termelt ő is. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.14. 02:16:20

Én még nem láttam eddig, zseniális reklám Paullal :D

27-22re megyünk a második negyedben, remekül működött a védekezés, támadásban kicsi kapkodást éreztem, de végül is volt már 10 is közte, Ainge nyilatkozik, s tényleg teljesen igaza van, szerencsére most jön az All-Star, lehet szusszanni és átgondolni a terveket, kiket lehetne hozni cserélni stb.

Eddig tartott az előny, 6 pontot kapartunk ö9ssze a második negyedben uszkve 10 perc alatt, kimaradnak a dobások, illetve a Bulls védekezés is nagyon feljavult, hasonlít az előző találkozásra a meccs, várható volt, hogy nem lesz 140-130as végeredmény :D
36-35 oda a félidő, jó volt Ainge-t hallgatni, nagyon sok érdekességet mondott Rondoról, cserelehetőségről, draftról, D-Ligáról, Terryről, Pierceről szóval sok mindenről :D

49-43 oda igen ez nem a félidei eredmény :mrgreen:
Nagyon gyenge lett a meccs, gyakorlatilag senki nem tud pontot dobni (rengeteg üres helyzet marad ki ), PP 1/11el piriszkál, de igazából mindkét oldalon gyenge mindenki :D (Bass azért nem rossz)
28%al dobunk a mezőnyből, elég derék.3ik negyedben dobtunk 8 pontot ez minden idők második leggyengébb 3ik negyede volt, 2003ban Seattleben dobtunk 7et :D

71-69 lett a vége ide, nagyon kellett egy ilyen igazi heroikus, szenvedős győzelem a kisebb szünet előtt.Belinelli majdnem megint beszúrt egyet a szívekbe, de szerencsére Terry nagyot védekezett rajta, végére KG-PP-Terry sok fontos pillanatban húzott nagyot, meg Greennek volt egy hatalmas blokkja (ja meg szokásos zsákja) s a védekezés azért rendben volt, rengeteg eladott labdát harcoltunk ki.
Összességében elég gyenge meccs volt, de a győzelem megvan, s lehet menni pihenni, s szellemileg, fizikálisan felfrissülni a fontos Február-Március-Április menetre.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.14. 01:19:55

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/02/14/aleyoop26

új podcast.

húú mekkora igazság bazskától, ugyanaz amit én ecsetelek:
"az nba legjobb dobógépét hosszú percekre képes kikapcsolni a csapattársa"stb. Durantről.

Én is így gondolom,egy önzetlen irányítóval még brutálisabb számokat tudna hozni...kár érte, mert így elkallódnak fiatalévei egy félbolond miatt.
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.13. 22:04:36

Bob_Marley írta:Ez meg zseniális kis videó, hadd szóljon :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=7WgxNwY9LGI
Tényleg nagyon jó vidi! Ajánlom én is mindenkinek. Jókat nevettem. :lol:

[auto_cenzúra] meg! Most hétvégén lesz és én síelni megyek. Nagyon vártam ezt a síelést, de így már annyira nem. Na majd vasárnap este megnézem. :(

Na várjunk csak! Vasárnap hajnalban lesz nem??? Mert akkor hazaérek! :P

Szerk: Közben Turku barátunk fennakadt a dopping ellenőrzésen. 30 meccsre el is tiltották... Van még neki lejjebb?

http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... ut-2217497

Tocy
Director del Fútbol

2013.02.13. 20:40:34

Jamesnek megvan a rekord, de megint nagyot játszott Bosh és Wade is, így nem nagyon lehet ellenünk mit kezdeni. Ráadásul egy hónap apátia után Allen is hozott egy értékelhető meccset. Mostanság rajta kívül kb mindenki hozza magát, Battier megtalálta a tripladobó formáját, Chalmers sem bénázik annyit, Cole is jó, Haslem is szépen kapkodja a lepattanókat, Birdman továbbra is extrát hoz a padról...nem tudom mi történt, de februárban gyakorlatilag PO-formában játszunk.

Kobe 1/8 FG, 0/4 3pt, 4 pt, 5 reb, 9ast, 8 to. wow.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.13. 20:11:02

Szerintem az a witness az defense akar lenni :D

Barea nem rossz ötlet amúgy, kis energiabomba jól jönne, plusz sok a sérültje a Minnynek még érdekelhetné is 1-2 ember.
Johhny Flynn neve merült fel még nálunk.

Ez meg zseniális kis videó, hadd szóljon :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=7WgxNwY9LGI

Ma Celtics-Bulls ez akkor is rangadó ha 2 utolsóként játszanának, jó lenne javítani a Cats elleni vereség után, szépen sunyiban lehetne ám feljebb kapaszkodni, mert besűrűsödött a közepe.
Kép
Kép
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.13. 14:10:10

Sanama írta:Hétvégén All-Star? Az East-West meccs mikor van?
Ha jól tudom akkor éjjel 2-kor kezdődik :wink:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.13. 13:55:19

Howardot mi lelte? 18pattanó 19pont. Annyira gáz, hogy nem tudja ezt átlagban hozni....
Jamison is odatette most magát, Kobe 4 pont :D

Hétvégén All-Star? Az East-West meccs mikor van?
PCsabi
aka Game90

2013.02.13. 13:19:54

Bob_Marley írta:vagy egy első körössel megdobni valakit egy cserehátvédért
Barea?

GSW és az új mez:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... alhatatlan

Biztos nekem van csak ilyen rossz ízlésem, de nekem tetszik, ha mostantól ez lenne a trend, akkor egy Harden mezt azonnal rendelnék. Bár az igaz, hogy már rendesen hozzá szoktam a mostani mezekhez, kicsit furcsa lenne a váltás, kb. mintha mostantól a Barca ujjatlan mezekben játszana. Meg most Harrison Barnes helyett képzeljétek el Glen Davis-t egy ilyen mezben :mrgreen:

LeBron pedig sorozatban a 6. meccsén is 30+ pont és 60+ FG%

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Wade-Fan
Barça C

2013.02.13. 00:12:20

Az hogy így fogyunk, borzasztóan aggasztó, 2 hónap van még a Po-ig, nem fogjuk bírni
Mondjuk legalább még mindig jobb, mint ha pont a PO előtt jött volna ez a sérüléshullám, így legalább még tudtok valamit változtatni, erősíteni.
Egyébként kérdezném, hogy ez a Witness szó, ez konkrétan mit jelent a kosárlabdában? Google-fordító annyit ír, hogy tanú, meg hogy bizonyság.. meg olyan formában is láttam már, hogy We all witnesses. Gyanúm szerint vagy olyami lehet, hogy mi mind bizonyítunk, vagy valami hasonló, vagy esetleg mind tanúi vagyunk esetleg egy győzelemnek. Vagy rosszul gondolom? :D Esetleg még meccsek közben sokszor hallom a rigmust, csak nem nagyon érteni, de szerintem az is a witness szó lehet.. Valaki világosítson fel, előre is köszönöm! :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.13. 00:12:00

Bob_Marley írta: Az hogy így fogyunk, borzasztóan aggasztó, 2 hónap van még a Po-ig, nem fogjuk bírni :cry:
Bevergődünk valahogy a PO-ba, persze én sem bánnám,ha sikerülne valamit alkotni,és valahonnan előhúzni valakit, Arenast pl.
Meglátjuk, de én bizakodó vagyok, és eleve,hogy nézne ki egy rájátszás a Boston nélkül? :wink:
a 3 elvesztett játékos közül én Sullingert tartom a legnagyobb veszteségnek, kár érte, de ez van, meg kell oldani, adott a feladat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.12. 23:43:41

csababarca írta:
Alakul egy masszív 7-8 fős rotáció a playoffunkra :D
Majd a két öregünk megoldja, de jó lenne,ha más nem válna ki azért.
Egy sérülés soha nem jó ez evidens, de pont olyan dolgokat veszítünk el, ami nagyon kellene, s az utóbbi években a legnagyobb gondunk volt, a'la pattanó (Sully) és gyorsaság (Rondo-Barbosa)
Persze a 2 öreg megoldja (de ez a nesze semmi fogd meg jól, egyszerűen nem tartom reálisnak hogy így ne pukkanjunk ki...), de most már ott tartunk, hogy Lee-Terry-Bradley a hátvédsor, Shelvin Mack neve merült fel, én továbbra is egy utolsó mentsvár gyanánt megnézném Arenast, legalább egy 10 napossal meglehetne dobni és megnézni mi van vele, gondolom fizikálisan kuka mondjuk :?
Vagy valakit ö9sszekukázni a D Ligából, vagy egy első körössel megdobni valakit egy cserehátvédért, úgyse lesz olyan erős a draft azt mondják.
Az hogy így fogyunk, borzasztóan aggasztó, 2 hónap van még a Po-ig, nem fogjuk bírni :cry:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése