Én még nem láttam eddig, zseniális reklám Paullal
http://www.youtube.com/watch?v=kbRdDhYFGSw
27-22re megyünk a második negyedben, remekül működött a védekezés, támadásban kicsi kapkodást éreztem, de végül is volt már 10 is közte, Ainge nyilatkozik, s tényleg teljesen igaza van, szerencsére most jön az All-Star, lehet szusszanni és átgondolni a terveket, kiket lehetne hozni cserélni stb.
Eddig tartott az előny, 6 pontot kapartunk ö9ssze a második negyedben uszkve 10 perc alatt, kimaradnak a dobások, illetve a Bulls védekezés is nagyon feljavult, hasonlít az előző találkozásra a meccs, várható volt, hogy nem lesz 140-130as végeredmény

36-35 oda a félidő, jó volt Ainge-t hallgatni, nagyon sok érdekességet mondott Rondoról, cserelehetőségről, draftról, D-Ligáról, Terryről, Pierceről szóval sok mindenről
49-43 oda igen ez nem a félidei eredmény

Nagyon gyenge lett a meccs, gyakorlatilag senki nem tud pontot dobni (rengeteg üres helyzet marad ki ), PP 1/11el piriszkál, de igazából mindkét oldalon gyenge mindenki

(Bass azért nem rossz)
28%al dobunk a mezőnyből, elég derék.3ik negyedben dobtunk 8 pontot ez minden idők második leggyengébb 3ik negyede volt, 2003ban Seattleben dobtunk 7et
71-69 lett a vége ide, nagyon kellett egy ilyen igazi heroikus, szenvedős győzelem a kisebb szünet előtt.Belinelli majdnem megint beszúrt egyet a szívekbe, de szerencsére Terry nagyot védekezett rajta, végére KG-PP-Terry sok fontos pillanatban húzott nagyot, meg Greennek volt egy hatalmas blokkja (ja meg szokásos zsákja) s a védekezés azért rendben volt, rengeteg eladott labdát harcoltunk ki.
Összességében elég gyenge meccs volt, de a győzelem megvan, s lehet menni pihenni, s szellemileg, fizikálisan felfrissülni a fontos Február-Március-Április menetre.