Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Speciel a brazil meccsek nekem "jó időben" vannak, nem mondom hogy hú de nagyon nézem őket, de félszemmel, vagy háttérben vagy NBA meccs szünetében oda-oda szoktam tévedni, láttam már párszor Neymar gyereket, totálisan testidegen az ő játéka a minénkhez képest.visca el barca írta:
- gondolom Te is, mint itt sokan mások, fent vannak hajnalig és santos meccseket nézneka fikázók 95%-a látta kb két válogatott meccsen, meg látott rola 3 best of videot a youtuben (amin érthető h nem a szerelései vannak fenn). nem mellesleg halkan jegyzem meg, h sanchez se a védekezéséről volt hires udinében, aztán lásd saját magad mennyit dícséred mostanság
Teljesen más az hogy mezőnyben 1-1 testcselt benyomsz, átfordítod a játékot, vagy láb között teszed veszed, összerántod a védőket, kiugratsz, mint az esztelen cselezés, ráadásul szélen, ami a legkritikusabb pontunk, Iniestát hányszor látod cselezgetni a szélen??Nem véletlen.visca el barca írta:
messi, meg iniesta nem cselez? ne állitsuk már be a gyereket ugy mint egy analfabéta, aki majd akkor is cselezni fog, mikor látja h hárman állnak üresen középen
Na ezt nem tudtam, nekem "véznának" tűnik, lehet Sanchez csak picit súlyosabb, de izmosabb, legalábbis szemre, de az adatok biztos nem hazudnak legyen így hogy 3 kg van köztük.visca el barca írta:
iniesta, messi és sanchez is nagyjából 3 kg-val nehezebbek mint neymar .
Kardomba nem dőlök, de továbbra sem látom a helyét, meg hol tudna ő nekünk segíteni, nekem ne írja senki hogy 1-1 meg egyéb "bölcsességek" mert továbbra sem az a játék, meg a foci nem cselekről szól meg pörgetésről, tudatos előre megtervezett pontos játék az alapja mindennek.visca el barca írta: én elleneztem sokáig, de nem fogom magam megölni ha jön. ha nem illik bele a gépezetbe, egy év után uis ki fog derülni, de annyira rossszul nem fog tudni játszani, hogy rosszul jöjjünk ki belőle (anyagilag, kupák szempontjából stb stb)
Kellemes probléma... Melyik kedvenc csapatomban védjen Lloris?salas9 írta:Az angol hírek szerint a Tottenham attól tart, hogy a Barcelona megpróbálja nyáron leigazolni Hugo Llorist. Ha távozna a francia válogatott kapusa (amire kevés az esély) úgy megpróbálnák leigazolni helyére az Osasuna kapusát Andrés Fernandezt.
Akkor én is sorolnék: Eto'o, Henry, Ibrahimovic, Villa. Mi a közös bennük? Alapvetően milyen poszton játszanak.herlius írta: Erről a "tehetséges" támadóról csak egy lista jut eszembe: Eto'o, Henry, Ibrahimovic, Villa, Alexis. Mi a közös bennük? Mindannyian hatalmas tehetségként vagy már befutott klasszisként kerültek hozzánk. És még? Mindannyian kiégve, beszürkülve távoztak, akik pedig maradtak, azok közepes teljesítményeket felmutatva futkároznak a csapatban. Nem kételkedem Neymar tehetségében, de abban sem, hogy egy sima mezei futóbolondot nevelnének belőle is már az első évben. Egy más szemléletű gárdában biztosan nagyot alkotna, de amíg csakis Messire van kihegyezve minden támadásunk, addig Neymar nálunk csak elkallódna.
Eto'o utolsó féléve már csak vergődés volt, annak ellenére, hogy fontos gólt lőtt a BL döntőn. A szezon előrehaladtával Pep egyre kevésbé játszatta csatárként és ez láthatóan nem ízlett neki, tavasszal már a tutikat sem tudta beverni. Henry ugyanaz a téma, a balszélső szerepkör egyre kevésbé feküdt neki, utolsó évében szerzett góljait 1 kezeden megszámolhatod. Ibra dettó, még a könyvében is le van írva, hogy beáldozták Messi miatt (még ha ez nem is teljesen igaz). Villa nem teljesen bukta, de a Barca-ban meg sem közelítette a Valencia-s teljesítményeit (még a sérülése előtt sem). Alexis-t pedig látjuk ... Lehet, hogy közülük néhánynak voltak személyes konfliktusai is Pep-el, de az tény, hogy egyikőjük sem tudta a korábbi szerepköréből adódó maximális teljesítményt nyújtani. Neymar nagyon technikás játékos, de ezen kívül mire használhatjuk? Tavalyelőtt ámuldoztunk Alexis technikai képzettségén, ma ennek nyoma sincs a játékában. Alap párharcokat sem tud megnyerni, mert totálisan statikus játékra van ítélve ebben a csapatban. És nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy kijelentsük: ez a Barca 1, 2 vagy 3 év múlva is nagyon hasonlóan fog játszani, mert kialakult séma szerint működik, nem pedig az egyéni képességek dominálnak. Ezért tud borzasztóan olajozottan működni ideális körülmények között, de pontosan ezért is annyira kiszámítható és előre tervezhető a sebezhetősége.Dr.Dre írta:Ezt most komolyan mondod? Eto'o kiégve, beszürkülve távozott? Henry meg már 33 éves volt mikor távozott, normális hogy nem tudta azt a formát nyújtani, amit az első éveiben nyújtott.herlius írta:
Erről a "tehetséges" támadóról csak egy lista jut eszembe: Eto'o, Henry, Ibrahimovic, Villa, Alexis. Mi a közös bennük? Mindannyian hatalmas tehetségként vagy már befutott klasszisként kerültek hozzánk. És még? Mindannyian kiégve, beszürkülve távoztak, akik pedig maradtak, azok közepes teljesítményeket felmutatva futkároznak a csapatban.
Ne nevettess már. Eto'o legendás karriert futott a Barcában, eddigi legjobb Centerünk volt. Nagy hiba volt annó elengedni.
A Henry-Eto'o-Messi támadóhármas volt a legjobb az eddigiek közül. A mostanit meg sem közelíti. És Ibra nem azért ment el mert annyira kiégett volna,hanem mert megromlott a viszonya Peppel.
Te el vagy tévedve ember...
Csak annyi, hogy csatárok, de ez sem teljesen igaz.herlius írta: Erről a "tehetséges" támadóról csak egy lista jut eszembe: Eto'o, Henry, Ibrahimovic, Villa, Alexis. Mi a közös bennük?
Ezt most komolyan mondod? Eto'o kiégve, beszürkülve távozott? Henry meg már 33 éves volt mikor távozott, normális hogy nem tudta azt a formát nyújtani, amit az első éveiben nyújtott.herlius írta:
Erről a "tehetséges" támadóról csak egy lista jut eszembe: Eto'o, Henry, Ibrahimovic, Villa, Alexis. Mi a közös bennük? Mindannyian hatalmas tehetségként vagy már befutott klasszisként kerültek hozzánk. És még? Mindannyian kiégve, beszürkülve távoztak, akik pedig maradtak, azok közepes teljesítményeket felmutatva futkároznak a csapatban.
Bocs,igazad van,de Eto'o-t vedd ki ebből,mert ő itt teljesedett ki eleve, plusz még utolsó évében is nem kevés gólt rúgott,illetve jól is játszott. Szóval ő nagyon nem illik ebbe a sorba,egyáltalán nem kiégve távozott.herlius írta:
Erről a "tehetséges" támadóról csak egy lista jut eszembe: Eto'o, Henry, Ibrahimovic, Villa, Alexis. Mi a közös bennük?
Erről a "tehetséges" támadóról csak egy lista jut eszembe: Eto'o, Henry, Ibrahimovic, Villa, Alexis. Mi a közös bennük? Mindannyian hatalmas tehetségként vagy már befutott klasszisként kerültek hozzánk. És még? Mindannyian kiégve, beszürkülve távoztak, akik pedig maradtak, azok közepes teljesítményeket felmutatva futkároznak a csapatban. Nem kételkedem Neymar tehetségében, de abban sem, hogy egy sima mezei futóbolondot nevelnének belőle is már az első évben. Egy más szemléletű gárdában biztosan nagyot alkotna, de amíg csakis Messire van kihegyezve minden támadásunk, addig Neymar nálunk csak elkallódna.Dr.Dre írta:Akik ellenzik Neymar leigazolását, azoktól kérdem:
Még mindig úgy vagytok vele, hogy nem kell ő ide? Nem volt elég szép példa ez a mai meccs? Messinek nem ment most, és más meg nem tud egyszerűen gólt rúgni. Ő az egyetlen a csapatban, akiben lehet bízni, aki általában megmenti a csapatot. Sajnos ma nem ment neki, és persze így 0 gólt rúgtunk a meccsen.
KELL még egy tehetséges támadó ide, mert Pedro,Alexis,Villa nem fogja megváltani a világot. Se Deulofeu (az elkövetkező 2-3 évben biztos nem).
Hagyjátok már azt a dumát, hogy jó ez így, van elég minőségi támadónk, nem kell ide igazolni.
Nem a fenét nem....
- gondolom Te is, mint itt sokan mások, fent vannak hajnalig és santos meccseket néznekBob_Marley írta:Amit én eddig láttam tőle, szigorúan szubjektíven.
-Védekezés annyira nem kenyere (óriási hibapont főleg hogy a szélsőink védekezése elengedhetetlen a játékunkban))
messi, meg iniesta nem cselez? ne állitsuk már be a gyereket ugy mint egy analfabéta, aki majd akkor is cselezni fog, mikor látja h hárman állnak üresen középenBob_Marley írta:-Rengeteget cselez, szintén nem ez a játékunk
iniesta, messi és sanchez is nagyjából 3 kg-val nehezebbek mint neymar .Bob_Marley írta:-Fizikailag nálam hagy kívánnivalót maga után