USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.02.28. 15:26:14

Eazzy írta:Nagyon szimpi ez a GSW nekem, Curryt is bírom, jól is játszanak idén. Mivel mi nem leszünk a PO-ban, így mostantól felülök a Warriors bandwagonra :D
Ejj, inkabb jonnel a Rox taborba divatdrukkolni. :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.02.28. 15:11:36

Nagyon szimpi ez a GSW nekem, Curryt is bírom, jól is játszanak idén. Mivel mi nem leszünk a PO-ban, így mostantól felülök a Warriors bandwagonra :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.28. 14:14:14

Curry nem ember üzemmódba nyomja mostanság. Úgy látszik jót tett neki, hogy Hibbertnek neki ugrott. 8)
Dobott 54 pontot, de emellett adott majdnem 10 gólpasszt is, tipikusan a minden összejön meccs volt.
De a GSW-nak igazából esélye sem volt. Palánk alatt egyszerűen Chandler megette őket, 10 támadólepattanó? Nincs több kérdésem.

Jó kis meccs volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.28. 13:54:57

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ozhbiH_vr0

Curry elmebeteg. 11/13 tripla...

Amúgy a podcastben volt róla szó, megkérdezem itt én is: Mit gondoltok az újoncokról? Kiből lehet franchise player kaliber, ki lesz meghatározó játékos, ki lesz hasznos kezdőjátékos, 6. ember, stb.

Davis szerintem kisebb csalódás, de jövőre így is nagyon jó lesz. Kicsit nehéz neki az átállás ennyi sérüléssel, meg fél órát sem játszik meccsenként, ehhez képest a 12,5 pont 7,5 pattanó nem rossz, főleg a 2,3 támadópattanóval. Ehhez hozzájön még az 1,8 blokk, 1,2 steal, és úgy összességében is védekezésben hozza magát maximálisan szerintem. Támadásban nem olyan hatékony, kevés labdát kap, Lopez kapja meg az ő kényelmes dobásait, távolabb kell játszania a gyűrűtől. Ha egészséges lesz és beillesztik rendesen a szerkezetbe, beváltja szerintem az 1/1-es reményeket.

Lillard no comment, Év Újonca ez nem kérdés, majd ha lesz rutinja, jobban fog dobást választani, a dobószázaléka biztosan emelkedni fog, a passzjátéka már most kész, a védekezésre kell sok időt fordítania, manapság sok a ponterős irányító, ha mellőle mindenki 30-akat fog dobni, akkor az csökkenteni fogja az értékét.

Drummond személyes kedvencem, iszonyat hatékony, kiváló lepattanózó, kiváló védőjátékos, pedig szűk 20 percet játszik csupán, a sérülése remélem nem töri meg, ő lehet a jövő nagy centere.

Beal és Waiters lehet még elit scorer szerintem, Barnes-MKG-Valanciunas lehet hasznos és jó kezdőjátékos, akár Sullinger is. Shvedről még nem derült ki szerintem, hogy mit tud...
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.28. 10:55:23

Mit játszott már ellenünk Curry te jóóóó Isten? 11-13 3pontost dobott 18-28 FG mutató 54 pont! :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=fozhbiH_vr0
Ez az ember nem normális! :lol: Kb minden összej9tt neki az este...

Már kérdés, hogy 1 fecske nem csinál nyarat és mi lyertünk, de a vége iszonyat izgalmas volt. Hatalmas pacsi Chandlernek aki a 16 pontja mellé szedett 28 :!: lepattanót. Már bánom, hogy elcseréltem fantasy-ben... :D
Smith 26 pontja is nagyon kellett, Melo meg a végén nagyon fontos kosarakat dobott. Megjegyezném betegen!

Na és a fekete leves. R. Wallace-nak meg ennyi volt a szezon. Lábát törte, pedig nagyon fontos láncszem volt a gépezetünkben. :(
Bob_Marley írta:Bunyó Karácsonyig :lol:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MQLZmWkRXY
Lee-ben van kakaó, fehér emberként, Hibberthez képest véznaként, azért benne volt a ramazuriban mondjuk nem sokáig:D
Curry viszont nem ez a súlycsoport, fél perc alatt földre vitték :P
El is tiltották Leet és Hibbertet is... Fantasy szempontból ez nem jött jól... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.27. 18:13:39

Game90 írta:
LBJ-t valahogy győzzék meg, hogy jövőre ott legyen a Slam Dunk-on:
http://youtu.be/zxZxXnxV_Ak
Ilyen bemelegítő zsák 0:36-tól... :shock:
nem semmi, de amúgy ez csak pénz kérdése. úgyis el fog indulni egyszer, plusz remélem Durant is valamikor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2013.02.27. 18:06:30

Utoljára még az ASW előtt láttam meccset, szóval most már ki vagyok éhezve egy kis NBA-re, Bucks - Rockets vagy Warriors - Knicks lesz ebből éjjel.

LBJ-t valahogy győzzék meg, hogy jövőre ott legyen a Slam Dunk-on:
http://youtu.be/zxZxXnxV_Ak
Ilyen bemelegítő zsák 0:36-tól... :shock:

Ezt meg nézzétek meg:
KATT
:(
Tocy írta: Februári DíWéd: 23.9 pont, 6.2 pattanó, 5.5 gólpassz, 2.5 sztíl, 1.3 sapka, 53%-al a mezőnyből.
Már melegít a PO-ra 8)
Bob_Marley írta:Bunyó Karácsonyig :lol:
Lee-ben van kakaó, fehér emberként, Hibberthez képest véznaként, azért benne volt a ramazuriban mondjuk nem sokáig:D
Steph Curry konkrétan mire gondolt Hibbert ellen? :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.27. 14:58:47

Bunyó Karácsonyig :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.27. 13:04:32

Nem volt gyenge meccs, kicsit bealudtunk, aztán a végén már nagyon jó volt a Kings is. Ezek a statok meg egészen brutálisak:

Februári Löbron: 29.7 pont, 7.5 pattanó, 7.8 gólpassz, 1.8 sztíl, 64%-os mezőny- és 43%-os triplamutatóval.
Februári DíWéd: 23.9 pont, 6.2 pattanó, 5.5 gólpassz, 2.5 sztíl, 1.3 sapka, 53%-al a mezőnyből.
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.27. 12:08:36

Megkésve bár, de törve nem:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/02/27/alleyoop27
Lesz mit hallgatni ma is melóban... :lol:

Miami meccs, mi volt már? 129-141 két hosszabbítás után... :shock: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.02.26. 16:24:38

NBA 2013: Thunder at Rockets - How Russell Westbrook Helped Blow This Game:
http://youtu.be/ai7X6FndF6E

Kép

Desmond Bryantet, a Raiders defensive tackle-jét letartóztatták tegnap, mert részegen balhézott a szomszédjával. A Harvardon végzett játékos ezt a fejet vágta a rendőrségi fotón :lol: :

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.25. 14:51:23

neobarca írta:
Ez már volt?
http://www.youtube.com/watch?v=8-uMJHFn ... r_embedded
:lol: :lol: :lol: Nagyon jópofa, múltkor láttam a tv-ben is.
Tisztára min Bass, csak két kézzel húzza be :mrgreen:
Lehet alkalmaznunk kéne, jól jönne a palánk alá egy ekkora test, s mint látható a tisztákat szépen behúzza :D

Mi kikaptunk Portlandben, picit fájó a vereség, de a Rose Gardenbe nem nyerni járnak a csapatok, a kezdeti nagy lelkesedés után azért megint elég rapszodikus a csapat 1 győzelem 1 vereségre beálltunk megint.
Ma Salt Lake Cityben sem lesz könnyű, főleg hogy nagyon kell nekik is a győzelem a nyugati tömörülés miatt.És otthon elég erős a Jazz.
De az új emberekkel meg vagyok elégedve, Williams egész konszolidált játékot hoz, s jól mozgatja a gárdát, Crawford meg lövöldöz, most nem igazán jött össze, de a Suns ellen szép megoldásai voltak.

Ma b2b miatt úgy érzem megint zakó lesz, utána viszont végre hazatérünk a Warriors ellen, aztán 3 kritikus meccs, Sixers-Pacers-Hakws itt nagyon kellenének a győzelmek, hogy esetlegesen feljebb jöjjünk.4-5 hely elérése nem lehetetlen.

Ez meg egy remek csatorna:
http://www.youtube.com/user/NBALegendsHD?feature=watch
Pár régi meccs, amik kötelezőek :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.25. 14:35:29

Én komolyan mondom nem tudom mi van ezzel a Minnesotával. :shock:
Tegnap végignéztem a Warriors elleni meccset. Számomra 2 szimpatikus csapat mondom baj nem lehet, jó kis esti programnak tűnik.
Amit a Wolfs művelt egész meccsen az káprázatos. Olyan megoldásokat csináltak és olyan kosárlabda inteligenciával rendelkeznek, amit nem sok helyen látni. Mégis elhullottak egyetlen egy ponttal. Jelzem nem először a szezonban.
Tényleg nem értem én ezt. Maga a játékosállományuk is kivételes. Főleg ha még a sérültek is egyben lennének.
Rubio parádésan játszott, te jóóóó ég azok a megmozdulások.
Pekovic is kiemelkedő ahogyan Kiri is. D. Williams is nagyokat húzott erős dupla duplával.
Stb. Stb. Nem akarom agyon fényezni őket, de nagyon üde színfolt ez a "kis" csapat a NBA-ban. Mégis eredménytelenül. Tegnap is végig vezettek magabiztosan, de a végét elbénázták. Stef Curry-ék behúzták és megint pont nélkül maradtak. Pedig a közönségre sem lehet panasz.
Ki érti ezt? Mert én nem az tuti...

Mi meg végre megszakítottuk a vereségi sorozatot.
Melo ismét jól teljesített, de meg kell elmíteni Amare-t is. Okosan ötletesen tolta 9/10-es FG mutatóval asszem.

Ja és megint volt kakaskodás. Chandler jókorát taszajtott a dupla 0 Hawson aki bekóstolta Melot. Asszem kapott is egy technikait. :lol:
Már már megszokott mostanában az ilyen jelenet a Knicks meccsein. Kisit nagy a feszkó a fiúkban... 8)

Ez már volt?
http://www.youtube.com/watch?v=8-uMJHFn ... r_embedded
:lol: :lol: :lol: Nagyon jópofa, múltkor láttam a tv-ben is.

Eazzy
Entrenador del Barça

2013.02.25. 12:02:03

Na mi kiikszeltük magunkat idénre a PO-ból...szomorú lesz a rájátszás nélkülünk...
De hát így nem lehet lehozni egy szezont, hogy az AS irányítód sérül le, majd a legfontosabb láncszem, Thad hagy ki heteket, a FP-nek szánt centered egész szezont kihagy...több mint túlzás, így nem lehet csapatot összekovácsolni.
Remélem a nyáron kivágjuk Turnert valami normálisabb ellenértékért, és Bynum valóban felépül...sajnos csak ennyi remény van, máskülönben hosszú-hosszú évekre megmaradunk középcsapatnak megint. (Bynum elmegy, érte senkit nem kapunk, lesz lóvénk a sapi alatt, de egy Al Jeff nem fog minket igazi kontenderré emelni, mint egy egészséges Bynum tudna.)
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.24. 21:49:45

Sanama írta:Na csak meglett! Kobe hero üzemmód, szép volt, Nash is hozta magát
Még a végén ott lesz a Lakers is a PO-ban... :lol: Szép volt, bár idén ez a Dallas nem tényező.
Na már nagyban megy a Warriors meccs. Rubioék elkapták a fonalat itt az elején. Rendesen el is húztak... 8)

Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.24. 20:00:40

neobarca írta:Lakers-Mavs megy élőben.
Este f11-től meg Warriors-Farkasok. Gondoltam szólok. És az utóbbit biztosan nézni fogom. :wink:
eddig jó a pad, hozzák a pontokat

Bryant :D előző meccsig valami 1/35 volt 3masból, ma eddig 3/4 :D

Viszont Howard megint 5perc alatt összeszedett 2 faultot, aztán a 2.negyedben még 1et, 3nál jár és így kezdik a 2.félidőt, nélküle meg eléggé small ball van.

Na csak meglett! Kobe hero üzemmód, szép volt, Nash is hozta magát
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.24. 19:32:42

Lakers-Mavs megy élőben.
Este f11-től meg Warriors-Farkasok. Gondoltam szólok. És az utóbbit biztosan nézni fogom. :wink:

Tocy
Director del Fútbol

2013.02.23. 19:31:27

Game90 írta:Én vártam, hogy Al Jeff/Millsap/Josh Smith el lesz cserélve, aztán semmi...

James Harden Highlights Vs Oklahoma City Thunder - Career High 46 PTS:
http://youtu.be/8I4Is0YT5RQ
Amúgy beteg az ember, az elmúlt 10 meccsén 28/7/6/2-t gurít 55%-kal.

Tocy, mi ilyen Wade-ről, Irving-ről, KD-ről, Melo-ról beszélünk, miközben... :P
http://youtu.be/TI6AycDAJzQ
Harden egészen elképesztően játszik mostanság, volt egy gyenge időszaka ( elég hosszú ), de az utóbbi időben félelmetes. Amúgy 29,4-7,3-6,9-1,8 55,8 FG%, 56 3PT%. LeBron who?

Ja, ez meg jogos :D Akkor is Wade a király, és Irving a következő ász :D :D

Bob, én Nyugaton játszattam volna Gaytx, sztem úgy fair mindenkivel szemben. De hivatalosan fogalmam sincs :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pqg-orAfiw

A videó címén hangosan felröhögtem :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.02.23. 21:08:49-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.23. 18:16:51

Na nálunk is bemutatkoztak az új arcok, KG nélkül sikerült simán nyerni Phoenixben.
Jeff Green eléggé meghálálta, hogy kezdő lett :P
31 pont 7 pati 4 assist 2 labdaszerzés 5 blokk
http://www.youtube.com/watch?v=nM04Flqhl_Y
Kéne valami magas, DJ Whiteot rebesgetik, hogy megdobjuk egy 10 napossal.
Celtics szempontból örülök, hogy az "öregek" maradtak, s Jordan Crawford egy idióta, de néha jól fog jönni hogy forró a keze s betud dobni mindent.
S azért kakaó lesz a csapatban, meglátjuk mire elég majd.

Érdekesség, hogy tegnap a Magic 7 embert tudott kiállítani a macik ellen(sérülések elcserélések stb), amiből 2 kipontozódott (Nicholson-Vucevic) így 5en maradtak a végén, ha még egy ember megszerezte volna a 6ik faltját, akkor azt írták hogy a 3 kipontozódott közül valakit visszatehettek volna hogy meglegyenek 5en, de minden faltja technikainak minősül, na ilyet én még nem láttam, s jól minősíti, hogy a Magic idén elég gyenge :D

Kenyon Martin várható volt, hogy azért valahol kap szerződést, kíváncsi vagyok milyen erőben van, azért ha eddig nem csapott le rá senki, akkor hú de kimagasló kondiban biztos nincs, még Jeffersont kéne összekukáznia a Knicksnek, s meglenne a 2000res évek beli Nets :P

Amúgy múltkor kaptam egy kérdést egy beszélgetés közben, miszerint mi van akkor ha pl Gay-t beválasztják All Starra még Grizzlies játékosként idén, de a "gála" előtt eligazol a Raptorshoz, ergo Nyugatról-Keletre megy, akkor hol játszik?Vagy játszik egyáltalán?
Nem választották be, szóval csak elméleti a kérdés, de hirtelen én nem tudtam erre érdemben válaszolni :D Ötlet?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.02.23. 15:52:42

Én vártam, hogy Al Jeff/Millsap/Josh Smith el lesz cserélve, aztán semmi...

James Harden Highlights Vs Oklahoma City Thunder - Career High 46 PTS:
http://youtu.be/8I4Is0YT5RQ
Amúgy beteg az ember, az elmúlt 10 meccsén 28/7/6/2-t gurít 55%-kal.

Tocy, mi ilyen Wade-ről, Irving-ről, KD-ről, Melo-ról beszélünk, miközben... :P
http://youtu.be/TI6AycDAJzQ
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.22. 23:11:27

neobarca írta:
Tocy írta:Carmelo Anthony was traded to the Knicks from Denver exactly two years ago. Knicks winner % is (.566), Nuggets (.616) since then. Ooops.

70 alatt kaptunk Chicagoban, tetszik ez :D De hogy a Spurs mit művelt a Clippers ellen...volt tíz perc, hogy nem kaptak mezőnykosarat...

Amúgy Kenyon a Knicksnél kapott egy 10 napos szerződést.
Tudom te Melo ellenes vagy, de ezt így egy emberre nem lehet leszűrni... A csapat nem egy emberből áll. Melo nélkül a Denver sosem jutott volna el a döntő közelébe. De ezen fölösleges is vitázni.

Keyont régen szerettem, de azóta megkopott az öreg. Minden esetre nem fog ártani. Már csak Miller kell és kész az ex denveri alakulat NY-ban... :lol:
Ezt most szimplán érdekességképpen raktam be, mindenféle rossz szándék nélkül :D Én szeretem Melot nézni, amikor nála van a labda, és megy neki a játék. Amikor csak erőlködik, vagy amikor védekezni kellene, esetleg labda nélkül dolgozni, azt nem szeretem nála.

Egyébként szerintem Martin kb bármelyik csapatnak erősítés lenne, ti is jól jártok vele ha fizikailag rendben van.
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.22. 22:57:14

Tocy írta:Carmelo Anthony was traded to the Knicks from Denver exactly two years ago. Knicks winner % is (.566), Nuggets (.616) since then. Ooops.

70 alatt kaptunk Chicagoban, tetszik ez :D De hogy a Spurs mit művelt a Clippers ellen...volt tíz perc, hogy nem kaptak mezőnykosarat...

Tudom te Melo ellenes vagy, de ezt így egy emberre nem lehet leszűrni... A csapat nem egy emberből áll. Melo nélkül a Denver sosem jutott volna el a döntő közelébe. De ezen fölösleges is vitázni.

Keyont régen szerettem, de azóta megkopott az öreg. Minden esetre nem fog ártani. Már csak Miller kell és kész az ex denveri alakulat NY-ban... :lol:

Tocy
Director del Fútbol

2013.02.22. 20:38:59

Carmelo Anthony was traded to the Knicks from Denver exactly two years ago. Knicks winner % is (.566), Nuggets (.616) since then. Ooops.

neobarca
Director del Fútbol

2013.02.22. 09:24:53

Na itt van a termés:
http://www.nba.com/news/2013-trade-dead ... index.html
Elég karcsú. Végül nem robbant a bomba.

Ami minket érint: Brewer elcserélésen nem lepődöm meg. Amióta Shump visszatért csak percei vannak. Vagy még annyi sem. Nagyon jól teljesített a szezon elején, én meg is kedveltem. De ő többet érdemel. Kíváncsi vagyok, hogy az OKC-ben hogy fog teljesíteni. Kinek a perceit kapja meg.
Gyakorlatilag egy zsák szotyiért adtuk oda. Mégsem tartom rossz cserének. Amúgy is ejárós volt. Így lett helyünk, kaptunk egy valamire való picket és egy kis lóvét. OKC meg mindenképpen jól járt.
Sok sikert kívánok neki! 8)

Tocy
Director del Fútbol

2013.02.21. 21:59:06

Bob_Marley írta:
Tocy írta:Redick a Bucsban, ez a legnagyobb move, csalódás ez a ma este :D
Egyáltalán nem mondanám csalódásnak, voltak nagyon aktív csapatok, plusz még jönnek az infok, s páran rohadt okosan húztak, pl ez a Brewer az OKC-be nagyon szép csere a Thundertől.

Annyiban értem mire gondolsz, hogy sokakról volt "szinte biztos" hogy elcserélik, aztán mégse, Bledsoe, Millspa, Big Al stb, de érdekes cserék születtek szerintem főleg így a vége felé
Érdekesnek érdekes, Brewer szerintem is nagy húzás volt, de annyira be volt harangozva pl Smith meg Millsap meg Pierce-ről is lehetett hallani, meg nagy nevek, és ehhez képest gyakorlatilag semmi "bombahír".
Válasz küldése