Na nálunk is bemutatkoztak az új arcok, KG nélkül sikerült simán nyerni Phoenixben.
Jeff Green eléggé meghálálta, hogy kezdő lett

31 pont 7 pati 4 assist 2 labdaszerzés 5 blokk
http://www.youtube.com/watch?v=nM04Flqhl_Y
Kéne valami magas, DJ Whiteot rebesgetik, hogy megdobjuk egy 10 napossal.
Celtics szempontból örülök, hogy az "öregek" maradtak, s Jordan Crawford egy idióta, de néha jól fog jönni hogy forró a keze s betud dobni mindent.
S azért kakaó lesz a csapatban, meglátjuk mire elég majd.
Érdekesség, hogy tegnap a Magic 7 embert tudott kiállítani a macik ellen(sérülések elcserélések stb), amiből 2 kipontozódott (Nicholson-Vucevic) így 5en maradtak a végén, ha még egy ember megszerezte volna a 6ik faltját, akkor azt írták hogy a 3 kipontozódott közül valakit visszatehettek volna hogy meglegyenek 5en, de minden faltja technikainak minősül, na ilyet én még nem láttam, s jól minősíti, hogy a Magic idén elég gyenge
Kenyon Martin várható volt, hogy azért valahol kap szerződést, kíváncsi vagyok milyen erőben van, azért ha eddig nem csapott le rá senki, akkor hú de kimagasló kondiban biztos nincs, még Jeffersont kéne összekukáznia a Knicksnek, s meglenne a 2000res évek beli Nets
Amúgy múltkor kaptam egy kérdést egy beszélgetés közben, miszerint mi van akkor ha pl Gay-t beválasztják All Starra még Grizzlies játékosként idén, de a "gála" előtt eligazol a Raptorshoz, ergo Nyugatról-Keletre megy, akkor hol játszik?Vagy játszik egyáltalán?
Nem választották be, szóval csak elméleti a kérdés, de hirtelen én nem tudtam erre érdemben válaszolni

Ötlet?