barca2010 írta:Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.
Nekem is ez minden álmom, végre kiderülne, hogy nem is akkora ász. Adná az ég. Mondjuk lehet összemákolná, meg Roura szintjét nem nehéz megütni...
Na megszólalt már egy Hófehérke. A Real Madrid úgy, ahogy van szurkolóstól, edzőstől és játékostól és mindenestől olyan nárcisztikus, hogy zsebkendő [szerk: öö nem ezt akartam írni, hanem mondjuk önfényképezőgépet vagy valami ilyesmit, nem tudom, hogy lett belőle zsebkendő...] reklámot kellene forgatni velük. Fordított esetben egy olyan képre olyan gyalalavina indulna, hogy elképzelni is fáj. Elég röhejes, hogy általában csak magyarázkodnotok kell.
sörvirsli írta:Persze mindenhol vannak szofisztikáltabb drukkerek is meg parasztok is de az a 2 kép elég beszédes!
Másrészt pár éve volt szerencsém 1-2 meccsre kijutni(nem egymás ellen játszottak a csapatok) és bizony a madridi csürhe sokkal vehemensebben és barbárabb módon (olyan B közép stílusban) biztatta a csapatát.
Másrészt meg a barcás oldalon ne próbáld meg bemagyarázni itt blankós mentalitással a dolgokat mert a többségünket nagyon nem érdekli és élből rühelljük azt a bandát!
Persze pár szurkoló biztos képmutató módon majd elmondja a "tisztlejük a másik csapatát" nevű szentbeszédet,holott valójában őket is a sárgaság fogja el ha csak rá gondolnak a madridra!
Bocs de azok után, ahogy a fehérek viselkednek meg amit a madridisták idehaza művelnek,az elfogadhatatlan és hányingert keltő!
Pl:Az volt a kérdés (amit az egyik moderátor! tett ki) a legnagyobb hazai madridista oldal fb oldalán,hogy mit kérnének karácsonyra: a válasz lehetőségek között szó szerint ez is szerepelt:"Amputálják le Messi bal lábát!"
Ez szerintem már erősen nem humor kategória...
Az,hogy válogatott szitokszavakkal ócsárolják a Barcát,az az alapállapot.
Persze annyira képben vannak a saját csapatukkal kapcsolatban,hogy amikor CR nem játszott egy meccset akkor utána a fél társaság azon hőbörgött,hogy Mou hogy merészelte kihagyni! Pedig csak azért nem játszott mert az előző heti bajnokiján összeszedte az 5. sárgáját!
Erről ennyit,hogy ki a divatszurkoló...

Najó... Hidd el, nálam kevesen utálják jobban a Realt, Guardiola 3. éve óta kb. inkább antimadridista vagyok, mint Barcás. De ki nem állhatom az álszentséget se. Ez kb. szellemi színészkedés. Most, hogy azt írták, hogy amputálják Messi lábát, az nem azt jelenti, hogy azt szeretnék, hogy Messi láb nélkül éljen, meg, hogy fájjon neki, csak, hogy ne segítse a csapatát, ezzel a Real előnybe kerüljön. Elismerték a teljesítményét, igaz sajátos módon, de nem kell az anyázások közepette eljátszani az érzékenyt. Mindenki kapja az anyja foglalkozására vonatkozó megjegyzést, meg hogy a bele csüngjön meg mittomén. Nem kell szó szerint érteni, és felvenni a madridista kényeskedést (,,jajj, Messi köpött a kispad mellett, biztos azért azon az oldalon játszott, hogy odaköphessen a kispad elé", ,,jajj, Messi belerúgta a labdát a közönségbe, ez életveszélyes, egyenesen egy gyilkos", ,,jujj, Alba bemutatott egyet a szurkolóinknak, akik tapsolták a gólszerzőt és azt kiabalták neki, hogy te vagy a legjobb, szerződj ide" és hasonló nyalánkságok). Hadd mutogassanak. Magukat járatják le, mi pedig ráadásul nem fogjuk be a szájukat egy 0-4-gyel. De le se járatják magukat, focimeccsre jórészt csürhe jár, Manchesterben, Dortmundban, Fehérváron, Madridban. Barcelonában tán azért van most kevesebb, mert sok olyan jár, aki otthon együtt mossa a Barca mezt a Realossal. Én azt mondom inkább anyázzanak és mutogassanak, mint a hazug és alattomos megjegyzések menjenek. De nem érzem, hogy atóól, hogy ők parasztok, miért kéne nekünk abban is megverni őket? Győzzünk a pályán, a taplóbajnokságot meg nyerhetik nyugodtan.