Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de cukiferninho írta: ... de azért az megemlítendő, hogy egy kamu szögletből szerezték még Madridban az első góljukat, majd egy öngól következett...).
Én egyáltalán nem akarom megkérdőjelezni a párharc kimenetelét, de az, hogy a gól előtt nem is lett volna szöglet, az szerintem semmire sem válasz, semmit nem befolyásol. Attól, hogy egy szögletet megítéltek tévesen, annak még nem törvényszerű következménye a gól (ugye a szögletek nagy százalékából nem lesz gól). Egy (vagy több) játékos hibája volt, hogy abból gól lett, és nem a bíróé.ferninho írta:Unitednak 2 meccs alatt sikerült összehoznia egy szöglet gólt, ami ugyebár nem is volt szöglet meg egy öngólt...
Ha nincs kiállítás, akkor Modric be sem áll... vagy, ha mégis, akkor is csak később.torotam írta:
Bár akkor is elsülhetett volna Modric lába, de nem változtatott volna ekkorát.
épp ez az, amit sose tudunk megtorotam írta:
Igen, kinyílt volna Madrid és nem bírta volna ki további kapott gólok nélkül, vagy Rooney, vagy RVP vagy Jung betalált volna egy gyors kontrából. 11v11 kiestek. SAF taktikája remek volt, a kiállítás döntőnek bizonyult, a bíró belenyúlt és ezzel teljesen felborította a meccs képét.
Bár akkor is elsülhetett volna Modric lába, de nem változtatott volna ekkorát.
Azt vettem észre, hogy nem direkt a Madrid, hanem sokkal inkább Mourinho ellen drukkolok. Tudna már eltűnni Spanyolországból...
Igen, kinyílt volna Madrid és nem bírta volna ki további kapott gólok nélkül, vagy Rooney, vagy RVP vagy Jung betalált volna egy gyors kontrából. 11v11 kiestek. SAF taktikája remek volt, a kiállítás döntőnek bizonyult, a bíró belenyúlt és ezzel teljesen felborította a meccs képét.ferninho írta: 11v11 ellen biztos nem ilyen szintű lett ez volna, de biztos jobban kinyílt volna a Real a meccs végére és biztos, hogy nem az a full impotens játék lett volna az utolsó 15-20 percben, mert képes volt ez a Real nyomni, ezt láthattuk, igaz csak 10 ember ellen.
én csak hébehóba nézek real meccset, de sztem murinnyo nem képes variálni. irtad h bejött volna benzema... hu mekkora csere, csatár helyére beáll egy csatár. vagy behozza cellejont. kb. ennyiben kimerül a taktikai repertoárja, hogy azonos posztra cserél egyet, aztán az esetek többségében ronaldo megmenti a seggét. állandoan ugyanaz a kezdő 11 játszik, soha semmit nem mer variálni, még meccs közben sem. és ez nem barcelonas fröcsögés, ti ugyanezeket írjátok le odaát nap mint nap, csak ha vmi fontos meccsen győztök az olyan szinten elvakít titeket h hihetetlen.ferninho írta:....
a Realnak csak egy gól kellett végig és láthattuk ,hogy a kiállításnál mennyire tudott nyomni a Real.visca el barca írta:azért annak örülök h az értelmesebb real szurkolok nagy része belátja, hogy csak és kizárolag a kiállítasnak köszönhetően jutottak tovabb
így van, csak abba kellene belegondolni, hogy milyen idegesítő, amikor mondjuk a mi javunkra tévednek, és akkor mi is elintézzük a dolgot ilyen egyszerűen.mirko1199 írta: nem,a tény ez: Manchester United-Real Madrid 1:2.
Hát emlékszem, anno a Marca (ugye a real lapja) derítette ki, hogy azon az ominózus 3-1-es meccsen a bíró Mou haverja volt még portugál edzősködése idején együtt jártak étterembe.Boixos írta:csababarca írta:
tökéletesen egyetértek az általad leírtakkal, de ez a szitu eddig is nagyszerűen működött. elég, ha csak arra gondolok, h az inter hogyan ment tovább ellenünk anno ezzel a szakadékkal.
Tökéletes megoldást eszeltem ki: sztem a moderátoraink megfontolhatnák a túloldal gyakorlatát, és néha ők is kiírogathatnák, hogy "ha egy Realos idetolja a képét, akkor egyből megy a BAN"socio66 írta:megint kiborul a kultúra majd párakból.
sajnálom, h nem kért tőled senki sem engedélyt ITT a megnyilvánulásra.csakmert írta:valóban kár, csak elképesztő mit meg nem engedtek magatoknak, nektek kéne a legmélyebben hallgatni. A kultúráról meg pont ne ti tartsatok már előadást.
ez egy focis fórum,nem a Kazinczy-kör.socio66 írta:megint kiborul a kultúra majd párakból.