Barça vs. Real - El Clásico
Én nem tenném rá a kezem, h nem volt benne szándékosság Nani részéről. De szóljon, aki igen. Bár úgysem hinném el neki. Ettől függetlenül Arbeloa szerintem nagyobb és fájdalmasabb rúgást érdemelne. Vagy egy Zlatan nyaklevest...hátha a következő fordulóban.
- lui1698
- Llegenda del Barça
De már a meccs elején is nyomták, akkor még semmit nem tettek ezért. Nekem azért fura, mert elvileg Manchester-ben szerették. Mondjuk a MU-fanok is érdekesek Angliában, emlékszek anno volt egy MU-World XI meccs az Old Traffordon, még akkor is kifütyülték Gerrard-ot...csababarca írta:Persze hogy hurrogtak rá, a szurkoló ösztönösen cselekszik,látják hogy nyíltan csalnak csapatuk ellen,akkor nyilván nem fognak tapsikolni az ellenfél játékosának, még ha az korábban sokat tett a klubbért,akkor sem.

Na, de erről itt ennyit részemről.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Subinho
- Director del Fútbol
ez biza NEM volt piros!!! Puhl Sanyi is megmondta a frankót, ez egy sárga volt, de semmiképp sem piros!!! ugyanúgy, ahogy a hétvégén meg 11-es volt, de akkor meg nem fújtak... érdekes...REMY írta:ITT a "kamu" piros....
a videó végén az utolsó kameraállás mutatja, hogy mekkora sunyi volt Nani. Ha ez nem piros, akkor semmi. Tisztán látható, hogy rárúg Arbeloára. esne le a lába és még rátol egyet...
mindenesetre a Műringyó is elmodta, a jobb csapat esett ki, a rosszabb csapat ment tovább... ez mindent elmond! de ez van... nem ez a lényeg! a foci része a bíró is és az ő döntései. most a Real mellett fújt, lehet, hogy legközelebb fordítva lesz. akkor viszont biztosan tele lesz a net és a sajtó vele...
remélem a Barca továbbjut és Tito összekapja a bandát, aztán összekerülünk a Real-al és elverjük őket!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
jah,ahol kihagyta a tizijét,aztán imádkozott,hogy Terry kihagyja, végülis be is jött nekilui1698 írta:
Manchester drukkerek meg rendes gyerekek amiért hurrogtak roncira... végül is csak egy bl-t pottyantott le nekik anno.

Persze hogy hurrogtak rá, a szurkoló ösztönösen cselekszik,látják hogy nyíltan csalnak csapatuk ellen,akkor nyilván nem fognak tapsikolni az ellenfél játékosának, még ha az korábban sokat tett a klubbért,akkor sem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lui1698
- Llegenda del Barça
De amúgy Remy én azt kérdezném meg, hogy ez miért jó neked?
Mmint, hogy itt próbálod az igazadat bizonygatni? Most engem nem érdekel, hogy jogos vagy, sem csak érted, itt szerinted ki fog vállon veregetni, hogy igazad van komám.
Ha mi megyünk így tovább, én aztán rohadtul teliberaknám, hogy a madridistán 40 oldalon anyázzátok a Barca-t, örülnék neki, és biztos nem mennék oda, hogy "hittérítsek".
(mellesleg szerintem max. sárga volt, illetve a legnagyobb probléma az, hogy abszolút nem volt előtte durva a meccs, belenyúlt ezzel alaposan a török)
Manchester drukkerek meg rendes gyerekek amiért hurrogtak roncira... végül is csak egy bl-t pottyantott le nekik anno.
Mmint, hogy itt próbálod az igazadat bizonygatni? Most engem nem érdekel, hogy jogos vagy, sem csak érted, itt szerinted ki fog vállon veregetni, hogy igazad van komám.

Ha mi megyünk így tovább, én aztán rohadtul teliberaknám, hogy a madridistán 40 oldalon anyázzátok a Barca-t, örülnék neki, és biztos nem mennék oda, hogy "hittérítsek".

(mellesleg szerintem max. sárga volt, illetve a legnagyobb probléma az, hogy abszolút nem volt előtte durva a meccs, belenyúlt ezzel alaposan a török)

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Megnyugtatlak, ez nem piros. Nani végig a labdát nézi.REMY írta:ITT a "kamu" piros....
a videó végén az utolsó kameraállás mutatja, hogy mekkora sunyi volt Nani. Ha ez nem piros, akkor semmi. Tisztán látható, hogy rárúg Arbeloára. esne le a lába és még rátol egyet...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Remy, bocs,de ezt még a tieid se eszik meg. gyenge próbálkozás volt.REMY írta:ITT a "kamu" piros....
Linkelgesd be a manutd-s fórumra,és vitasd meg velük.
Pont hogy nem rárúgott,hanem reflexből húzta vissza a lábát. Végig a labdát nézte,le akarta venni.
te is tudod,hogy ez nem volt piros,veszélyes játékért maximum ért egy sárga lapot. Arbeloa az első félidőben ennél durvábban,és nem mellesleg szándékosan talpalta le a mu-s gyereket, akkor az miért nem ért pirosat?
Nulla következetesség. Ki akart állítani egy pirosat,kapóra jött ez, ennyi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ITT a "kamu" piros....
Blog - Supernatural Movies
szerintem ez a bíró dolog nem úgy van ahogy itt néhányan beállítják! a bíró része a játéknak , tehát mivel jogosan hoz ítéleteket a kérdés nem az, hogy egy hibás döntés befolyásolta e a játékot! ez ugyanis evidens. a kérdés és a vita tárgy többnyire az , hogy hibázott e?! tudom, hogy egy egy ítélet megítélésében elképesztően ellentétes vélemények alakulnak ki még úgy is, hogy lényegében filmkockákra lehet szedni az eseményeket! és talán ez az oka annak amit én nagyon hiányolok, hogy a bírói hibáknak nincs jogorvoslata!( ha van valami formális lehetőség elnézést de én nem tudok róla, talán VadII nél volt valami - hogy nem kaptak ott több meccset - de pl. a Ligában én nem hallottam ilyesmiről)
de cukiferninho írta: ... de azért az megemlítendő, hogy egy kamu szögletből szerezték még Madridban az első góljukat, majd egy öngól következett...).

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Én egyáltalán nem akarom megkérdőjelezni a párharc kimenetelét, de az, hogy a gól előtt nem is lett volna szöglet, az szerintem semmire sem válasz, semmit nem befolyásol. Attól, hogy egy szögletet megítéltek tévesen, annak még nem törvényszerű következménye a gól (ugye a szögletek nagy százalékából nem lesz gól). Egy (vagy több) játékos hibája volt, hogy abból gól lett, és nem a bíróé.ferninho írta:Unitednak 2 meccs alatt sikerült összehoznia egy szöglet gólt, ami ugyebár nem is volt szöglet meg egy öngólt...
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ha nincs kiállítás, akkor Modric be sem áll... vagy, ha mégis, akkor is csak később.torotam írta:
Bár akkor is elsülhetett volna Modric lába, de nem változtatott volna ekkorát.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
épp ez az, amit sose tudunk megtorotam írta:
Igen, kinyílt volna Madrid és nem bírta volna ki további kapott gólok nélkül, vagy Rooney, vagy RVP vagy Jung betalált volna egy gyors kontrából. 11v11 kiestek. SAF taktikája remek volt, a kiállítás döntőnek bizonyult, a bíró belenyúlt és ezzel teljesen felborította a meccs képét.
Azt vettem észre, hogy nem direkt a Madrid, hanem sokkal inkább Mourinho ellen drukkolok. Tudna már eltűnni Spanyolországból...

Unitednak 2 meccs alatt sikerült összehoznia egy szöglet gólt, ami ugyebár nem is volt szöglet meg egy öngólt...
szóval nah... és Diego Lopez se volt rossz formában. bár azt el kell ismerni, hogy egy újabb esetleges United gólra, vagy arra ,hogy nem lesz gól nagyobb esély mutatkozott, mint egy Real találatra.
de ezek tényleg csak találgatások, felesleges is folytatni sztem.
madridista
- torotam
- Jugador d'estrella
Igen, kinyílt volna Madrid és nem bírta volna ki további kapott gólok nélkül, vagy Rooney, vagy RVP vagy Jung betalált volna egy gyors kontrából. 11v11 kiestek. SAF taktikája remek volt, a kiállítás döntőnek bizonyult, a bíró belenyúlt és ezzel teljesen felborította a meccs képét.ferninho írta: 11v11 ellen biztos nem ilyen szintű lett ez volna, de biztos jobban kinyílt volna a Real a meccs végére és biztos, hogy nem az a full impotens játék lett volna az utolsó 15-20 percben, mert képes volt ez a Real nyomni, ezt láthattuk, igaz csak 10 ember ellen.
Azt vettem észre, hogy nem direkt a Madrid, hanem sokkal inkább Mourinho ellen drukkolok. Tudna már eltűnni Spanyolországból...
Visca el BARCA!
- albicelesteX
- A Vadász
Én örülök a Real továbbjutásának.Megmondom őszintén valamiért úgy érzem, hogy a Bayern (ha tovább megy persze ) innen kapja az ellenfelét és úgy gondolom a madridot könnyeben kiejti majd,mint mondjuk a Unitedet bírta volna.Hülye érv tudom,de én most úgy gondolom,a Barca nem megy tovább a Milan ellen így tényleg megérdemelnék már a Bajorok az aranyat!!

- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Hihetetlen amúgy az a fajta elfogultság, ami a futball szurkolókra jellemző
Ha az ő csapatuk javára tévednek akár egy szezonon belül többször is, akkor nincs semmi gond, benne van a fociban, a bírók is emberek, vagy valahogy megmagyarázzák, hogy az nem is volt téves ítélet. De ha egyszer ellenük vagy egy kevésbé kedvelt csapat javára tévednek, akkor csaló az összes bíró, le van fizetve mindenki, világ igazságtalansága történt, stb.
Például nézzük a Madridot. Lenyilatkozta Mourinho, Modric és a Marca is, hogy ez nem volt kiállítás, mégis csomó madridista próbálja megmagyarázni, hogy ez valójában piros volt. Vagy ha még el is ismerik, hogy nem volt piros, akkor is azt mondják, hogy hát de ez a foci, annak ellenére, hogy anno mikor Pepét kiállították ellenünk, akkor kicsit más volt a véleményük...
De ugyanez igaz a Manchesterre is, bármikor amikor az ő javukra téved a bíró az angol bajnokságban vagy az FA-kupában, akkor minden rendben, most meg vérig vannak sértve, hogy hogyan történhet meg az, hogy egy bíró hibázik...
És a korrektség kedvéért ugyanez van nálunk is (meg persze minden más csapatnál az Arsenaltól a Bayern Münchenen keresztül a Juventusig). Mi is abszolút normálisnak vesszük azt, hogy egy bíró téved akár egy BL elődöntőben is, amennyiben az a mi javunkra van, de ha nem adnak meg nekünk egy jogos tizenegyest vagy gólt, akkor már minden bíró szemétláda, le van fizetve, stb.
Szóval a bírók hibáznak és kész. Néha a te csapatod javára, néha ellene. Ezt el kell fogadni, ameddig nem lesz videóbíró, addig ez így fog működni, egyik évben egy adott csapat jön ki jól ebből, következő évben másik. És ne csak akkor fogadd el ezt a tényt, ha a te csapatod javára tévednek, hanem akkor is amikor ellene. Písz

Például nézzük a Madridot. Lenyilatkozta Mourinho, Modric és a Marca is, hogy ez nem volt kiállítás, mégis csomó madridista próbálja megmagyarázni, hogy ez valójában piros volt. Vagy ha még el is ismerik, hogy nem volt piros, akkor is azt mondják, hogy hát de ez a foci, annak ellenére, hogy anno mikor Pepét kiállították ellenünk, akkor kicsit más volt a véleményük...
De ugyanez igaz a Manchesterre is, bármikor amikor az ő javukra téved a bíró az angol bajnokságban vagy az FA-kupában, akkor minden rendben, most meg vérig vannak sértve, hogy hogyan történhet meg az, hogy egy bíró hibázik...
És a korrektség kedvéért ugyanez van nálunk is (meg persze minden más csapatnál az Arsenaltól a Bayern Münchenen keresztül a Juventusig). Mi is abszolút normálisnak vesszük azt, hogy egy bíró téved akár egy BL elődöntőben is, amennyiben az a mi javunkra van, de ha nem adnak meg nekünk egy jogos tizenegyest vagy gólt, akkor már minden bíró szemétláda, le van fizetve, stb.
Szóval a bírók hibáznak és kész. Néha a te csapatod javára, néha ellene. Ezt el kell fogadni, ameddig nem lesz videóbíró, addig ez így fog működni, egyik évben egy adott csapat jön ki jól ebből, következő évben másik. És ne csak akkor fogadd el ezt a tényt, ha a te csapatod javára tévednek, hanem akkor is amikor ellene. Písz
- visca el barca
- Presidente del Barça
én csak hébehóba nézek real meccset, de sztem murinnyo nem képes variálni. irtad h bejött volna benzema... hu mekkora csere, csatár helyére beáll egy csatár. vagy behozza cellejont. kb. ennyiben kimerül a taktikai repertoárja, hogy azonos posztra cserél egyet, aztán az esetek többségében ronaldo megmenti a seggét. állandoan ugyanaz a kezdő 11 játszik, soha semmit nem mer variálni, még meccs közben sem. és ez nem barcelonas fröcsögés, ti ugyanezeket írjátok le odaát nap mint nap, csak ha vmi fontos meccsen győztök az olyan szinten elvakít titeket h hihetetlen.ferninho írta:....
de mindegy, igazából nem érdekes, továbbmentetek és kész. itt most szerencsétek (is) volt, de ennél azért joval több kell hogy bl-t nyerjetek. azért elnézve a jalenlegi mezőnyt hála a jó égnek, legalább 3 csapat van aki jelenleg jobb nálatok.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Én azt gondolom, hogy minden csapat javára, ill. kárára tévednek néha a bírók. Ez a tegnapi egyértelműen a Real javára történt tévedés volt, és ezt a legelvakultabb madridistáknak is el kell ismerniük. Volt már nekünk is ilyenben részünk. De én azt gondolom, hogy ez nem a csapat hibája, hanem a bíróé. Biztos nem azért fújta ezt, mert Mou a nagy spanja, vagy mert Perez befenyítette. Van ez így! Csak akkor szerintem ilyenkor kéne kicsit visszaszívni mindazt a sok mocskot a másik oldal részéről, amit az elmúlt években ránk aggattak, pl.: "az Unicef segíti a Barcát, miatta nyer kupákat"
Amit viszont nem tudok elvitatni - bár más stílusban focizik a Barca és a Real - hogy rákapcsoltak egyből, és addig nyomtak, míg meg nem szerezték a vezetést. Van egy olyan érzésem, hogy ha a Milanból az 50. percben 0-0-nál kiállítanának valakit, mi ugyanúgy tilitoliznánk, nem váltanánk tempót ilyen szinten, mondván egyszer csak betalálunk. Aztán a meccs végén kapcsolnánk, hogy hoppá...ezt elrontottuk
Amit viszont nem tudok elvitatni - bár más stílusban focizik a Barca és a Real - hogy rákapcsoltak egyből, és addig nyomtak, míg meg nem szerezték a vezetést. Van egy olyan érzésem, hogy ha a Milanból az 50. percben 0-0-nál kiállítanának valakit, mi ugyanúgy tilitoliznánk, nem váltanánk tempót ilyen szinten, mondván egyszer csak betalálunk. Aztán a meccs végén kapcsolnánk, hogy hoppá...ezt elrontottuk
a Realnak csak egy gól kellett végig és láthattuk ,hogy a kiállításnál mennyire tudott nyomni a Real.visca el barca írta:azért annak örülök h az értelmesebb real szurkolok nagy része belátja, hogy csak és kizárolag a kiállítasnak köszönhetően jutottak tovabb
11v11 ellen biztos nem ilyen szintű lett ez volna, de biztos jobban kinyílt volna a Real a meccs végére és biztos, hogy nem az a full impotens játék lett volna az utolsó 15-20 percben, mert képes volt ez a Real nyomni, ezt láthattuk, igaz csak 10 ember ellen.
tény, 57. percig nagyon jól csinálta a United azt amit kellett, (sőt, veszélyesebbek is voltak a támadásaik, mint a Realé, de azért az megemlítendő, hogy egy kamu szögletből szerezték még Madridban az első góljukat, majd egy öngól következett...) de a Real se kezdett még el eszeveszettül támadni, ami biztos bekövetkezett volna és 1 gól bármikor és bárhogy összejöhet. pont akkor jött ez a piros, mikor is el kellett volna kezdenie a Realnak átállnia egyre jobban támadó taktikába, felállásba stb.
viszont a Manchesterben nagyon nagyot csalódtam pozitívan, tényleg ez a küzdés, amit leműveltek még 10 emberrel is... elképesztő volt.
összegezve tehát SAF kidolgozott egy szép kis taktikát, CR-t, Özilt, Xabit kikapcsolták és a kontráik is veszélyesek voltak.
amit sose tudunk meg, hogy mi lett volna, ha 11vs11 ellen bejön az utolsó 20 percre a Modric - Benzema kettős, mert kétlem, hogy akkor is ennyire masszív lett volna a United védelme a maradék 20 percben végig, de az is lehet, hogy lőtt volna egyet gyorsba a United kontrából... ezek azok a dolgok, amiket sajnos sohasem tudunk meg....
madridista
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Álszerénységnek tűnik ez mostmár Moutól.
Most bűnbánó, elismeri, hogy a bíró tévedett, hogy nem érdemelték meg a továbbjutást blablabla. Aztán képzelem, hogy örülhet magában meg az öltözőben mekkora hangulat lehet.
Most bűnbánó, elismeri, hogy a bíró tévedett, hogy nem érdemelték meg a továbbjutást blablabla. Aztán képzelem, hogy örülhet magában meg az öltözőben mekkora hangulat lehet.

-
- Llegenda del Barça
már szinte mindenki könnyezik:
http://sportgeza.hu/futball/2013/03/06/ ... gyozelmet/
kíváncsi vagyok, mikor fog felüvölteni a perez, h JÁTSSZUK ÚJRA A MECCSET!
http://sportgeza.hu/futball/2013/03/06/ ... gyozelmet/
kíváncsi vagyok, mikor fog felüvölteni a perez, h JÁTSSZUK ÚJRA A MECCSET!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért annak örülök h az értelmesebb real szurkolok nagy része belátja, hogy csak és kizárolag a kiállítasnak köszönhetően jutottak tovabb, illetve h ezzel a jatekkal az életbe nem fognak bl-t nyerni, max ha vmi mákkal megkapják, a sálkét utána meg a portot...
mindenesetre azért most ők is átérzhetik milyen az mikor csalózzák őket.
mindenesetre azért most ők is átérzhetik milyen az mikor csalózzák őket.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
sjd.
Szerintem jó ez így, nem kéne lealacsonyodni arra a szintre, ahol mindig csak a másik csapattal foglalkoznak és kárörvendésből és mocskolódásból áll a nap.
Jöjjön ide, osszon ki mindenkit, attól megnyugszik, aztán elmesélheti a spanjainak, hogy mekkora császár volt. Mi meg lesz*rjuk
Szerintem jó ez így, nem kéne lealacsonyodni arra a szintre, ahol mindig csak a másik csapattal foglalkoznak és kárörvendésből és mocskolódásból áll a nap.
Jöjjön ide, osszon ki mindenkit, attól megnyugszik, aztán elmesélheti a spanjainak, hogy mekkora császár volt. Mi meg lesz*rjuk

-
- Llegenda del Barça
tök fölösleges idejönni emberkedni, mint ahogy átmenni sem kell ugyanebből a célból. mindenki lelkesedjen a hozzá hasonlóan gondolkodó gyerekek között és akkor nincs vita, balhézás stb.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ha belegondol az ember, azért vicces, hogy a jelenleg égig marasztalt edzőfejedelem és a piedesztálra emelt játékosok jó része, simán elképzelhető, hogy jövőre már Madridtól távol rúgja a bőrt.