Tocy írta:Outscoring teams by 32.1 points per 100 'clutch' possessions, the Heat have the 2nd best clutch rating since '96. Only two teams are +30.
Ez mondjuk kemény.
Ja és D-Wade a legnagyobb király

Iszonyat formába lendült, 20 pontokat mindig megdobja, félelmetesen védekezik, folyamatosan osztja a nagyobbnál nagyobb gólpasszokat, megy a lepattanózás is, most is 32-8-8

Az utóbbi 6 meccsen 61,7%-kal dob, összességében is már 52%-on van, ez karriercsúcs, és azért a szűk 22-5-5 is kemény, főleg egy ilyen James mellett. Ha meg még azt is belevesszük, hogy hogyan kezdte a szezont...
Így legalább Tocy is kezdi elhinni, hogy idén a Miamit azért szinte lehetetlen elverni én továbbra is azt mondom.Persze sérülések meg minden, de én személy szerint lehetetlennek tartom hogy valaki 4 meccset nyerjen ellenük 10-14 nap alatt.
Fizikálisan is felőrölnek, meg agyban is hogy ezerrel kell koncentrálni védekezésben ellenük meg ugye támadásban sem ildomos eladni a bogyót, mert már akkor 2 pont fel is került a Miami neve mellé.
Tegnap megvertük a Sixerst, nem volt ellenfél

Viccet félre téve,
Bradley remek játéka volt a kulcs, végre elkezdtek bemenni a dobásai is, Jruen meg nagyot melózott.
Ma még fontosabb meccs Indianapollisban, 1,5 meccsre vagyunk a 4ik Bullstók, akik ráadásul a Spurs-szel játszanak, meg a Knicks gyenge formáját nézve az ő meccsük is nagyon meleg lehet Detroitban.
Úgyhogy ma csapatás.
LETS GO CELTICS
Jó hát ez a mai nem a minék...Elég egyértelmű volt, hogy bajok lesznek a magas embereik ellen, de tönkre vágnak minket a festékben....Iszonyat rossz nekünk a Pacers, őket mindenféleképpen el kell kerülni majd a PO-ban

Mai az már lefutott -10 a negyedik elején, Hawks ellen lehet javítani.
Hopp-hopp már csak -1 és van hátra 6,5 pelc, nagyon összekaptuk a védekezést, percek óta nem tud kosarat szerezni a Pacers.
KG rohadt nagyot tol, s még 3ast is bevágott, 81-81 tie game 1,20 hátra
Embertelen ez a csapat, amit küzdésből betud állandóan mutatni, reménytelen volt a mai játékunk, szó szerint sírtam már amit műveltünk 35-40 percen keresztül, erre olyan utolsó negyedet produkálunk, hogy most már mosolygok.KG 2 valami iszonyat zseniális passzt nyomott le itt a végén be a gyűrű alá, először Bradleynek, amivel lett 81-81 most meg Greennek, s MEGNYERTÜK!!!!!!!!!83-81, összességében azért nem vagyok elégedett, de a szív győzött, 2 idegenbeli nagy győzelem (Pacers ellen idegenben rohadt ritkán győznek a csapatok).Ott vagyunk már mindenki fenekébe így.Óriási győzelem, PP elég felemás volt, de a végén fontos kosarai voltak, a kommentátorok is kiemelik, ez volt a szezon eddigi legnagyobb győzelme.