USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.13. 02:04:09

20al égünk Charlotte-ban úgy hogy az Albacomp női U16os csapata is jobban játszik fél lábbal, bekötött szemmel mint mi...
Érdemes volt ezért felkelni :D
PP nem volt ma, meg is látszott, katasztrofális támadás, így Rondo meg PP nélkül :?

De ez legalább felvidított
http://assets.sbnation.com/assets/23107 ... dwight.gif

Ez szintén :D
Kép
Welcome back Dwight Howard :mrgreen:
http://www.sbnation.com/2013/3/12/40963 ... d-reaction

Mondjuk Howard odapörköl rendesen.Ja és most áll 27 bünti kísérletnél s van hátra 1 negyed :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.12. 14:23:46

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.12. 00:47:09

Knightot én komolyan sajnálom :D
Ahogy Game is írta, semmi esélye nem volt, de mondjuk annyiból legalább korrekt hogy megpróbálta, láttunk már ezer meg ezer esetet mikor inkább arrébb álltak, csak hogy ne kerüljenek fel poszterre, ő megpróbálta eltemették :D
Mondjuk Monroe arca is kegyetlen.De ha a sportrészét nézem akkor egyértelműen oda kellett állnia és megpróbálni, ha nem húzzák be akkor mondjuk falt és 2 dobás, amiben DAJ nagyon gyenge.Így meg elmaszatolnak rajta a sajtóban, de legalább megpróbálta megvédeni a "várat".

Irving 1 hónap off, keleti PO jövendölésekre még nem reagálok :D
Miami megfogja nyerni Keletet a PO-ban, de még ha gyengültünk is, de rajtuk kívül mindenki ellen minimum 50-50re teszem a csapatot, Pacerst nagyon nem szeretném meg Thibo miatt a Bullst, de a többiek közül bárki jöhet.NY pláne, nagyon fekszik nekünk a játékuk.

OKC ellen is végig partiban voltunk, csak hát elfáradtunk :D Szerencsére körülöttünk sem brillíroznak a riválisok, nagy helyezkedés lesz itt, ahogy majd Nyugaton is szerintem.

Jah és senki ne felejtse el, az USA-ban óra átállítás már megvolt, így már magyar idő szerint éjféltől kezdődnek a meccsek.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.03.12. 00:00:56

Anquan Boldin traded to 49ers for a sixth-round pick.
Tocy írta:Wade lett Keleten a hét Lebronja.
:mrgreen:

Way of WADE ‏@DwyaneWade
Thanks to @KingJames for letting me borrow the Lebron James player of the week award... I promise ill keep it safe..

Szegény Knight megint nem a teljesítményével került a középpontba :D Gyakorlatilag semmi esélye sem volt a 210 cm-es, 120 kg-os DAJ ellen. Mondjuk azt nagyobb cikinek érzem, ha egy Nate Robinson leblokkol egy Yao Ming-et.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Has a player ever just retired mid-game? My god, Brandon Knight. Keep your head up. Yikes.

Brandon E Knight @BrandonKnight07
It wasn't in the scouting reports that the clippers threw lobs lol

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.11. 22:25:41

Hát nem lennék Brandon Knight idén...először Kyrie alázza be, most eltemette Jordan... :D
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.11. 21:46:33

nba1.hu-ról: Wade lett Keleten a hét Lebronja.

Dwyane Wade és Kobe Bryant lettek a hét játékosai keleten és nyugaton. A Miami Heat dobóhátvédje 4-0-ás héten van túl csapatával, így már 18-as győzelmi sorozatot tudhatnak magukénak a floridaiak, Wade pedig az elmúlt hét napban meccsenként 25.3 ponttal, 5 gólpasszal, 4.3 pattanóval és 3.5 labdaszerzéssel segítette az együttest úgy, hogy 60.6%-kal dobott mezőnyből mindeközben.
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.11. 14:08:56

Amare-t sajnálom és az egész NYK-ot is. Keletről velük szimpatizálok leginkább. Shumpot nagyon bírom, hatalmas forma, és Melo-t is jó nézni, ha nagyon megy neki.

Tényleg jó lett volna megnézni, hogy ez a csapat mit tud, ha mindenki egészséges. De egyszer Stoudemire majd Felton, közbe Anthony, s Shumpert is még csak lábadozik.

Miami ellen még kevés ez a Knicks (jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy mindenki az), de egy Konferencia döntőre talán jók lehetnek. Indiana lehet még ellenfél. Bulls-t nem érzem erősnek, még akkor sem, ha Rose visszatér, ők majd jövőre lehetnek jók, mondjuk, ha Boozer-t eltakarítják. Boston meg szerintem még e gyengébb keleti mezőnyben sem lesz tényező.

Amúgy egyre jobban kezd tetszeni a nyugati állás. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
socio66

2013.03.11. 12:59:59

neobarca írta: No para! PO-ra csak összetákolják!
ez az, hogy csak összetákolják, mikor addigra már tökéletesen letisztultnak kellett volna lenni a perceinek, szerepkörének, feladatainak.
most elindult egy jó folyamat vele kapcsolatban, elfogadta a hatodik ember szerepet, alázatosan dolgozott a pályán, jó százalékkal dobott, jöttek a blokkok védőoldalon, zsákolások támadóoldalon, ügyes pozíciós mozgások, erre megint mehet a kórházba.
a po-ban akkor van esélyünk, ha mindenki szász százalékosan rendben van fizikálisan, pszichésen, ha folyamatosan sérülnek meg a kulcsjátékosok, akkor nincsenek nagy kilátások.
k-mart biztos jó lesz védőoldalon, de nem véletlenül nem kellett senkinek eddig.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.11. 12:23:08

socio66 írta:http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... ee-Surgery

hurrá-hurrá..
úgy néz ki idén egyszer sem fog összeállni egy olyan knicks, ahol mindenki egészséges, és jó formában van.
No para! PO-ra csak összetákolják! Martin meg egyész jól mozgott a mostani 1-2 meccsen. Bár Wallace 3-asai hiányozni fognak...

Más:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _rKW3HL9GE
A beteg állatja :!: :shock: :lol: És még +1-es is. Kár, hogy az ember egy IQ nulla.
Jah és gondolom Knight se így akart bekerülni a történelem könyvbe... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.03.11. 00:28:50

Sanama írta:Jelentem a Lakers 8-ik! :D fél meccsel a UTAH előtt :P
Jazz hatalmas gödörben van. Lakers meg már csak 2 meccsre van a 6. helytől, sima lesz ez a PO, sajnos, én meg bukom a fogadást :( (Jinx.)

Azért ha valaki azt mondja, hogy félidőben 10 ponttal fog menni a Heat a Pacers ellen úgy, hogy Chalmers szerezte a legtöbb, LBJ pedig csak az 5. legtöbb pontot a csapatban, akkor azt kiröhögöm.

Wade egy beteg állat az utóbbi időben.

Mondjuk David West-et meg nem tudja tartani a Miami.

BIG 4! :mrgreen: Csak Wade-et tudom idézni: Mario Motherfuckin' Chalmers! :D Nem hiába Top5-ös PG.

Abból a híres Pacers védekezésből most semmi sincs. George meg nagyon gyenge ma.

Ez elég sima lett, Wade - Bosh - Chalmers hármasnak jár a pacsi, 73 pont. James meg nem igazán erőltette a dolgot, mintha csak lement volna edzeni egyet.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.10. 23:08:46

Jelentem a Lakers 8-ik! :D fél meccsel a UTAH előtt :P

Howard végre jól játszik az utóbbi meccseken, szedi a pattanókat, és dobálja a pontokat is, bár büntetőből ma is 0/5-t tolt.

Bryant most is jól játszott 19p 9a 7r, Nash hozta a szokásost, jó volt látni így ezt a csapatot.(6ember 10pont felett)

Viszont 19%-os 3pt mutató az katasztrófa, és ugye az 50% büntető se sokkal jobb, ezeket javítani kell mindenképpen.

Kiváncsi vagyok mi lesz a csapattal, ha Gasol felépül...
socio66

2013.03.10. 08:41:32

http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... ee-Surgery

hurrá-hurrá..
úgy néz ki idén egyszer sem fog összeállni egy olyan knicks, ahol mindenki egészséges, és jó formában van.
PCsabi
aka Game90

2013.03.08. 14:29:11

Nem tudom elképzelni azt a forgatókönyvet (ja, de, ha LBJ megsérül), hogy bármelyik keleti csapat fogna 4 meccset az idei Heat ellen, főleg úgy, hogy valószínűleg a Miami lesz pályaelőnyben.

Nálam valahogy így néz ki a "veszélyességi sorrend":
1. Pacers
2. Knicks
3. Celtics
4. Bulls
Indokolni meg lusta vagyok :D

Jamal Crawford's AMAZING alley-oop to Blake Griffin!
http://youtu.be/cylFQ7-K2IE
Ez azért ott volt.

Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.08. 10:29:35

Mi meccset játszott tegnap a Knicks és a Thunder? Melo hiányát kompenzálta JR remeklése. Végig 1-1 pontok voltak a különbségek. Sajna a végén pont mi voltunk 1 pont hátrányban és a mindent eldöntő kosár nem ment be. Mostanában rendre elcsesszük a végjátékot. :( Miért nem adják a lasztit ilyenkor Clutch Melo-nak? (jó ma nem játszott, de amúgy) :( Eskü nem értem.
Őszíntén szólva reménykedtem, h megcsípjük őket. A Cavs ellen is -23 pontról álltunk fel. Na mind1. Majd legközelebb. 8)

Amúgy Martin bemutatkozott nálunk! Nem is mozgott rosszul... Duranttel volt egy kemény összecsapása, blokja, de sajna videót nem találtam. :(

Amin beszartam jelenet:

Westbrook a balfax:
http://www.youtube.com/watch?v=2Z8PuvW0W6w
:D :D :D

Amare big block:
http://www.youtube.com/watch?v=bzORhTjUS7w
Na ezt nevezem én brutál kegyetlen, megalázó bloknak? Ment a labda meg a baba is... :shock: :lol:

Ibaka meg megsérült...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.08. 04:16:37

Cumbee írta: Hát ja. Monty bácsi beállhatna a sorba közvetlen Smart mögé egy óriási seggbe rúgásért. Néha az állam leesik, hogy milyen edzők kapnak munkát az NBA-ben... Nincs semmi veszteni valójuk, erre a jövőbeni FP-jét szinte az egész meccsen padoztatja. (És nem most kezdte...)
Mondjuk azon az indokon, hogy nem lett volna fair Davissel szemben, ha Howard ellen sokat játszatja, már csak sírni tudok... 1-2 csapatnál remélem lesz nyáron edzőváltás és akkor tényleg iszonyat kiegyenlített lehet az NBA, mert rengeteg olyan jelenleg gyengébb csapat van, ahol a tehetség adott, csak vagy az inkompetens edző, vagy a sok sérülés miatt nem jön ki belőlük az eredmény.
Ezzel nagyon nem értek egyet.
Monty az egyik legjobb fiatal edző jelenleg az NBA-ben.Igen megvan a tehetsége a Hornetsnek, de először is a sok fiatallal csínján kell bánni, másodszor meg, szép nem szép nagyon tömör az alja Phoenis-Sacramento-Hornets mindegyiknek "kell a vereség" hogy legalább picit megnöveljék a lottery esélyeiket.
Az meg hogy padoztatja Davist, teljesen érthető, azért nem szabad elefeljteni az újoncokat nem tudod játszatni 35-40 percen ekresztül, főleg hogy Davis az egyetemen is "csak" freshman volt, 19 éves a gyerek.Óriási különbség van azért az egyetemi kosár között meg az NBA között.Kezdve, hogy 100szor többet kell utazni, egy héten jóval több meccs van, nem 40 perc egy meccs hanem 48, a dinamikai különbségek szintén, fizikai különbségek szintén.
Lillardon kívül senki nem játszik hú de sok percet még az idei remek classból sem, Lillard is kényszerűségből.
Szóval nem látom egyáltalán hibának, hogy egy monstrum ellen nem játszat egy 19 éves kölköt.
Plusz mint írtam a vereség jól jön, s minden meccsen a felkavart rotációval, élesben lehet gyakorolni.
Nem mentség így leolvadni, sőt ciki is.Meg azért látható hogy a tankoló csapatok is azért összekapják magukat a "nagyok" ellen, de Montyt egyáltalán nem bántanám.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.03.08. 03:10:41

Bob_Marley írta:Azért tegnapról nem szabad elmenni amellett sem, hogy a Lakers 24 pontot dobott a végén, úgy hogy egy pontot sem kapott s így tudott fordítani a 4ik negyedben a Hornets ellen. (ez így mindenkinek megfelelt ez az eredmény :D Lakersnek nyerni kellett, Hornetsnek meg minden vereség "jól jön" )
Utah (ők is szépen leolvadtak a végére Clevelandben...)-Houston kikapott, 1.5 meccsre a Lakers a 8iktól.
Hát ja. Monty bácsi beállhatna a sorba közvetlen Smart mögé egy óriási seggbe rúgásért. Néha az állam leesik, hogy milyen edzők kapnak munkát az NBA-ben... Nincs semmi veszteni valójuk, erre a jövőbeni FP-jét szinte az egész meccsen padoztatja. (És nem most kezdte...)
Mondjuk azon az indokon, hogy nem lett volna fair Davissel szemben, ha Howard ellen sokat játszatja, már csak sírni tudok... 1-2 csapatnál remélem lesz nyáron edzőváltás és akkor tényleg iszonyat kiegyenlített lehet az NBA, mert rengeteg olyan jelenleg gyengébb csapat van, ahol a tehetség adott, csak vagy az inkompetens edző, vagy a sok sérülés miatt nem jön ki belőlük az eredmény.
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.07. 15:27:26

Bob_Marley írta:Azért tegnapról nem szabad elmenni amellett sem, hogy a Lakers 24 pontot dobott a végén, úgy hogy egy pontot sem kapott s így tudott fordítani a 4ik negyedben a Hornets ellen. (ez így mindenkinek megfelelt ez az eredmény :D Lakersnek nyerni kellett, Hornetsnek meg minden vereség "jól jön" )
Utah (ők is szépen leolvadtak a végére Clevelandben...)-Houston kikapott, 1.5 meccsre a Lakers a 8iktól.
Ne is mondd...bár nem szoktam a Hornetsről írni, de elég sok meccsüket láttam idén, és folyamatosan ez van. Időszakokra akárkit képesek megfogni, aztán váltás és a Körmend is megalázná őket. A védekezés abszolút semmilyen, Davis egyedül baromi kevés, elöl meg Vasquez osztogat, Anderson a padról beállva azért hozza magát, bár a többiek nem nagyon képesek stabilan jól játszani, mégis, ha a védelem összeállna, nem lenne ez a csapat kicsit sem reménytelen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.07. 15:07:34

Azért tegnapról nem szabad elmenni amellett sem, hogy a Lakers 24 pontot dobott a végén, úgy hogy egy pontot sem kapott s így tudott fordítani a 4ik negyedben a Hornets ellen. (ez így mindenkinek megfelelt ez az eredmény :D Lakersnek nyerni kellett, Hornetsnek meg minden vereség "jól jön" )
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.03.07. 13:06:40

[quote="Tocy"][/quote]
szerintem a heat legnagyobb ellenfele saját maga, keleten legalábbis mindenképp.
ha nem állnak kellő komolysággal minden párharchoz, mert fejben már a következő körben vannak, és a nagydöntőig vezető utat amolyan alapszakaszhoz hasonló nyűgnek veszik, akkor lehetnek meglepetések.
de egyébként nehezen hiszem, hogy a vezérét vesztett boston, vagy a rose-t éppen visszakapó bulls négy meccset fogna ellenük.
a pacers ugyan jól néz ki, de a wade-james, és a granger-george duó még mindig nem egy szint, hibbert pedig sajnos nem tudja megfelelően kiaknázni a méretéből adódó lehetőségeket.
ráadásul rutinban, 'nasty'-ben sincsenek a heat szintjén.
nyugat már más kérdés, azt simán el tudom képzelni, hogy az okc-spurs duó valamelyike elkapja őket.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.07. 10:12:13

Tocy
Director del Fútbol

2013.03.07. 09:31:39

Rondo kiválásával bajnokesélyes a Boston :mrgreen: Mi behúztuk a 16.-at, James a végén bekocogott és feltette :D Továbbra sem értek veled egyet Bob :D Értem én, hogy nehéz 4 meccset nyerni ellenünk 2 héten belül, de a Pacers nekünk borzasztó matchup, a Bulls kifáradni látszik, de ha visszajön Rose, megint felpörögnek, ellenük is marha nehéz, ott vagytok ti, ti kitaláltok valamit ellenünk mindig, és megvannak az embereitek a szoros végjátékokra is, meg ott van a Knicks is, bár tőlük tartok a legkevésbé. Egy jól összerakott taktikával meg lehet minket bármikor fogni, Pacers-Bulls-Celtics baromi kemény védekezés, minden csibészség és remek edzői munka megvan, mi hajlamosak vagyunk becsődölni, elaludni percekre...

Plusz majd a PO-ban nem fogunk ennyit repülni, könnyű kosarat szerezni...most gyakorlatilag James és Wade meccsenként 3 ilyen kosarat biztos szerez fejenként.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.07. 00:37:41

Tocy írta:Outscoring teams by 32.1 points per 100 'clutch' possessions, the Heat have the 2nd best clutch rating since '96. Only two teams are +30.

Ez mondjuk kemény.

Ja és D-Wade a legnagyobb király 8) Iszonyat formába lendült, 20 pontokat mindig megdobja, félelmetesen védekezik, folyamatosan osztja a nagyobbnál nagyobb gólpasszokat, megy a lepattanózás is, most is 32-8-8 8) Az utóbbi 6 meccsen 61,7%-kal dob, összességében is már 52%-on van, ez karriercsúcs, és azért a szűk 22-5-5 is kemény, főleg egy ilyen James mellett. Ha meg még azt is belevesszük, hogy hogyan kezdte a szezont...
Így legalább Tocy is kezdi elhinni, hogy idén a Miamit azért szinte lehetetlen elverni én továbbra is azt mondom.Persze sérülések meg minden, de én személy szerint lehetetlennek tartom hogy valaki 4 meccset nyerjen ellenük 10-14 nap alatt.
Fizikálisan is felőrölnek, meg agyban is hogy ezerrel kell koncentrálni védekezésben ellenük meg ugye támadásban sem ildomos eladni a bogyót, mert már akkor 2 pont fel is került a Miami neve mellé.

Tegnap megvertük a Sixerst, nem volt ellenfél :mrgreen:
Viccet félre téve, Bradley remek játéka volt a kulcs, végre elkezdtek bemenni a dobásai is, Jruen meg nagyot melózott.

Ma még fontosabb meccs Indianapollisban, 1,5 meccsre vagyunk a 4ik Bullstók, akik ráadásul a Spurs-szel játszanak, meg a Knicks gyenge formáját nézve az ő meccsük is nagyon meleg lehet Detroitban.
Úgyhogy ma csapatás.
LETS GO CELTICS

Jó hát ez a mai nem a minék...Elég egyértelmű volt, hogy bajok lesznek a magas embereik ellen, de tönkre vágnak minket a festékben....Iszonyat rossz nekünk a Pacers, őket mindenféleképpen el kell kerülni majd a PO-ban :D Mai az már lefutott -10 a negyedik elején, Hawks ellen lehet javítani.

Hopp-hopp már csak -1 és van hátra 6,5 pelc, nagyon összekaptuk a védekezést, percek óta nem tud kosarat szerezni a Pacers.

KG rohadt nagyot tol, s még 3ast is bevágott, 81-81 tie game 1,20 hátra :D

Embertelen ez a csapat, amit küzdésből betud állandóan mutatni, reménytelen volt a mai játékunk, szó szerint sírtam már amit műveltünk 35-40 percen keresztül, erre olyan utolsó negyedet produkálunk, hogy most már mosolygok.KG 2 valami iszonyat zseniális passzt nyomott le itt a végén be a gyűrű alá, először Bradleynek, amivel lett 81-81 most meg Greennek, s MEGNYERTÜK!!!!!!!!!83-81, összességében azért nem vagyok elégedett, de a szív győzött, 2 idegenbeli nagy győzelem (Pacers ellen idegenben rohadt ritkán győznek a csapatok).Ott vagyunk már mindenki fenekébe így.Óriási győzelem, PP elég felemás volt, de a végén fontos kosarai voltak, a kommentátorok is kiemelik, ez volt a szezon eddigi legnagyobb győzelme.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.05. 20:01:20

Outscoring teams by 32.1 points per 100 'clutch' possessions, the Heat have the 2nd best clutch rating since '96. Only two teams are +30.

Ez mondjuk kemény.

Ja és D-Wade a legnagyobb király 8) Iszonyat formába lendült, 20 pontokat mindig megdobja, félelmetesen védekezik, folyamatosan osztja a nagyobbnál nagyobb gólpasszokat, megy a lepattanózás is, most is 32-8-8 8) Az utóbbi 6 meccsen 61,7%-kal dob, összességében is már 52%-on van, ez karriercsúcs, és azért a szűk 22-5-5 is kemény, főleg egy ilyen James mellett. Ha meg még azt is belevesszük, hogy hogyan kezdte a szezont...
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.04. 07:34:25

Lakers 98-99re hozta a Hawks elleni meccset.
Kobe nagyot játszott megint, mintha kicsit át lenne szellemülve mostanság a meccsek alatt.

Howard meg...Komolyan kezdek gondolkozni rajta, hogy szükség van-e rá jövőre itt? Saját maga kabaréja az a csávó, kábé mint Sanchez, csak Alexis azért akar.
Védekezésben is olyan szerencsétlen mostanában, hogy tépem a hajamat, egyszerűen nem értem mi van vele.
Nyert a HOU is, a Jazz meg ma játszik, szóval eddig sokat nem haladtunk, de legalább megvan a 0,5ös mutató így 1,5hónappal az alapszakasz vége előtt :twisted:
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.04. 00:06:29

Hmm, most hogy felültem a Warriors szekérre, rögtön meg is vertük őket otthon :D

És Game megint beigazolódik amit mondtál, ha egyszerre jól játszik Turner és Holiday, akkor nem kapunk ki... :arrow:

Turner: 22/10/9
Holiday: 27/5/7
Válasz küldése