Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Rá nem gondoltam volna, szerintem még nagyanyámat is hamarabb betippeltem volna, mint Sagna-t.Gareth Tello írta: Wilshere stimmel (7.), Cazorla stimmel (5.), a harmadik senalos pedig: Sagna.(6. helyen amúgy.)
Nálatok egy vereség garantált (MU), amúgy jó sorsolásotok van. (Bár ahogy ismerem az Arsenalt, úgyis becsúszik majd egy vereség a Norwichtól vagy a QPR-től...)
Amúgy hogy tetszik az aláírásom legalsó sora?![]()
Igen, Mr. Captain tökéletes csapatjátékos.lui1698 írta:Parker-t amúgy már tavaly is néztem, hogy nagyon jó kis játékos. Igazi melós, nem igazán tűnik ki, de baromi hasznos, nagyon jó vétel volt.
Válogatottban most hirtelen nem tudom mennyire számít alapembernek, de úgy rémlik, hogy nem igazán, pedig...
Parker-t amúgy már tavaly is néztem, hogy nagyon jó kis játékos. Igazi melós, nem igazán tűnik ki, de baromi hasznos, nagyon jó vétel volt.Gareth Tello írta:Parker és Dembélé fontossága
Wilshere stimmel (7.), Cazorla stimmel (5.), a harmadik senalos pedig: Sagna.Game90 írta:Wilshere? Cazorla? De ki a harmadik?![]()
Game90 írta:Remélem elchokerkeditek megint a BL-helyezést...![]()
![]()
Wilshere? Cazorla? De ki a harmadik?Gareth Tello írta: Average passes per game kategóriában Arteta az első, rajta kívül még három ágyús van az első tízben.
Mióta megkapta az új szerződését, szerintem 3 jó meccse nem volt.Gareth Tello írta: Walcott ennyire tré mostanában? A végén még kénytelen leszek eladni PL-fantasyban.
Sajnos egyik meccset sem láttam, így sokat nem tudok mondani a helyzetről, mindenesetre remélem, hogy csak egy elkerülhetetlen, de rövid hullámvölgyről van szó.
Nálam is simán az, meg mellé 5 meccs pihi az ilyen mocskosságért.Piquenbauer írta:
/Ez csak nálam piros?/
Majd a Wigan győztes góljánál Figueora kezezett...
Walcott ennyire tré mostanában? A végén még kénytelen leszek eladni PL-fantasyban.Game90 írta:Akiket ütni kellett volna egy döglött hattyúval: Diaby, Giroud, Walcott.
White Hart Pain...Game90 írta:Ja, Spurs meg sorozatban 2 bukó.
Game90 írta: Diaby...
A City ma játszott a Barnsley ellen,és 5-0-ra nyert.Dr.Dre írta:Nem tudja véletlen valaki hogy a City és a MU meccse miért lett ma elhalasztva?
Egyszerű.Dr.Dre írta:Nem tudja véletlen valaki hogy a City és a MU meccse miért lett ma elhalasztva?
Torres 2,5%, Bale meg sehol? Érdekes.Game90 írta:1) Van Persie (20) – 25.4%
2) Gerrard (8 ) – 8.2%
3) Rooney (10) – 6%
4) Kagawa (26) 5.8%
5) Suarez (7) – 3.6%
6) Hazard (17) – 3.1%
7) Scholes (22) – 2.7%
8 ) Torres (9) – 2.5%
9) Kun Aguero (16) – 2.2%
10) Podolski (9) – 2.1%
Ez is érdekes, én Cazorlát is előbbre vártam Wilshere mellett, Prinz Poldi első helyét sem igazán értem.Game90 írta:Arsenal-on belül:
Lukas Podolski (9) - 18.4%
Jack Wilshere (10) - 17.6%
Alex Oxlade-Chamberlain (15) - 11.0%[/i]
Aranyos. Persze.sörvirsli írta:Megválna Wayne Rooney-tól a Manchester United, a sztárcsatár már a nyáron távozhat.
A nyári átigazolási szezonban 25 millió eurós kikiáltási áron kínálja eladásra Wayne Rooneyt a Manchester United – írta az olasz Ansa hírügynökség.
(PSG lehet a befutó a pletykák szerint)
Annyit akár a Barca is adhatna érte.Végre lenne 2 csatárunk! (ha nem jön Neymar)
"Ezt a videót a felhasználó eltávolította."Game90 írta:Gary Neville Analysis on Arsenal v Spurs Frailties in defence 3/2/2013:
http://youtu.be/KL8d0vR6fB4