Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul Lennon is megsérült...Game90 írta:Bale-t hordágyon vitték le a Basel ellen:
http://www.thickaccent.com/2013/04/05/g ... sel-video/
Chelsea nem semmiGame90 írta:1999-2003 nettó költés:
United: £90,050,000
Liverpool: £60,110,000 (a MU 50%-kal többet költött)
Newcastle: £56,950,000 (a MU 58%-kal többet költött)
City: £54,662,000 (a MU 65%-kal többet költött)
Spurs: £46,552,500 (a MU 93%-kal többet költött)
Chelsea: £40,760,000 (a MU 121%-kal többet költött)
Arsenal: £17,916,000 (a MU 403%-kal többet költött)
2004-2013 nettó költés:
Chelsea: £524,500,000 (325%-kal többet, mint a MU)
City: £434,820,000 (252%-kal többet, mint a MU)
Liverpool: £168,800,000 (37%-kal többet, mint a MU)
United: £123,400,000
Spurs: £100,850,000 (a MU 22%-kal többet költött)
Newcastle: £1,900,000 (a MU 6,395%-kal többet költött)
Arsenal: -£23,570,000 (a MU > 12,300%-kal többet költött)
Carlos Tevez has played 234 hours of Premier League football since joining West Ham in 2006. He has been ordered to do 250 hours community service - that's 16 hours FEWER than his total time on the pitch in the Premier League.
Ehhez a meccshez pont nem volt szerencsém, de amúgy nem értek egyet, számomra a PL a legnézhetőbb, legélvezhetőbb bajnokság a világon, sokkal gyorsabb, dinamikusabb a spanyolnál.Barcaman1993 írta:Volt "szerencsém" szintén megtekinteni. Nem akarok nagy felháborodást szítani, de a Celta elleni meccsünkön jobban játszottunk, mint ez a 2 csapat együttvéve. Hihetetlenül unalmas meccs, helyzet is csak elvétve. Az angol foci nála továbbra is a majdnem nézhetetlen kategóriába tartozik a spanyolokhoz képest. Csel nincs, passzjáték minimális, ívelgetések annál inkább... Borzalom.
De ennek oka van. Mármint, hogy több időt fordítanak a kiesőjelöltekre is. Maradjunk szigorúan a focis okoknál (a gazdaságin túl). Meg lehet nézni egy angol kiesési rangadót, összevetve egy spanyollal.Barcaman1993 írta:Hát, én ebben azért annyira nem lennék biztos. A különbséget abban vélem felfedezni, hogy a spanyol bajnokságban van szó a 2 nagyról, míg a PL-ben még a kiesőkre is tetemes időt fordítanak.Barcaman14 írta:Viszont az biztos, hogy körítésben, hangulatban utánozhatatlan a PL!
méghozzá egy olyan pénzügyi kérdés, ami már teljesen off a témától hiszen ha összehasonlítjuk spanyolország és anglia gazdaságát láthatjuk, hogy Spanyolország romokban és tombol a gazdasági válság, míg Angliában az angol nem vállal el akármilyen munkát mert szinte mindent szir-sz*rt a külföldi munkások vállalnak el. Van idejük kimenni meccsre, és ami a legfontosabb pénzük is, hiszen nem biztos, hogy rohanni kell 10 órázni a gyárba a legtöbbjének. Spanyolországba ha hétközi forduló van szinte biztos, hogy nincs teltház és állítom a bl meccseken se lenne ha nem lenne annyi külföldi, persze ez igaz Angliába is de ott a másodosztályba is olyan fanatizálás van.. De hát Angliának ez van, Spanyolország azért jobban használja a turizmust.Barcaman1993 írta:Hát, én ebben azért annyira nem lennék biztos. A különbséget abban vélem felfedezni, hogy a spanyol bajnokságban van szó a 2 nagyról, míg a PL-ben még a kiesőkre is tetemes időt fordítanak. Az már más kérdés, hogy az angol csapatok fele nyugodtan játszhatna az NB1-ben, mert 0 kreativitásra képesek. Nem értem a nagy hype okát. Azt meg nem mondom, hogy hiába volt ez Chelsea-MU, hangulatban messze nem ér fel egy Klasszikussal. Sokkal több néző van, ezt aláírom, szebbek a stadionok, ezt is, de ez csak pénzügyi kérdés, nem pedig a játék színvonalára utal, mert továbbra is "majdnem" nézhetetlen.Barcaman14 írta:Viszont az biztos, hogy körítésben, hangulatban utánozhatatlan a PL!
Hát, én ebben azért annyira nem lennék biztos. A különbséget abban vélem felfedezni, hogy a spanyol bajnokságban van szó a 2 nagyról, míg a PL-ben még a kiesőkre is tetemes időt fordítanak. Az már más kérdés, hogy az angol csapatok fele nyugodtan játszhatna az NB1-ben, mert 0 kreativitásra képesek. Nem értem a nagy hype okát. Azt meg nem mondom, hogy hiába volt ez Chelsea-MU, hangulatban messze nem ér fel egy Klasszikussal. Sokkal több néző van, ezt aláírom, szebbek a stadionok, ezt is, de ez csak pénzügyi kérdés, nem pedig a játék színvonalára utal, mert továbbra is "majdnem" nézhetetlen.Barcaman14 írta:Viszont az biztos, hogy körítésben, hangulatban utánozhatatlan a PL!
Egyetértek! Ezért is írtam, hogy a hangulata hiányzik, sem mint az angol foci stílusa. Annak is megvan a maga szépsége persze, de a én is spanyol foci párti vagyok, bár azt hiszem ez nem meglepő.Barcaman1993 írta: Az angol foci nála továbbra is a majdnem nézhetetlen kategóriába tartozik a spanyolokhoz képest. Csel nincs, passzjáték minimális, ívelgetések annál inkább... Borzalom.
Volt "szerencsém" szintén megtekinteni. Nem akarok nagy felháborodást szítani, de a Celta elleni meccsünkön jobban játszottunk, mint ez a 2 csapat együttvéve. Hihetetlenül unalmas meccs, helyzet is csak elvétve. Az angol foci nála továbbra is a majdnem nézhetetlen kategóriába tartozik a spanyolokhoz képest. Csel nincs, passzjáték minimális, ívelgetések annál inkább... Borzalom.Barcaman14 írta:Hiányzott már az angol foci hangulata, ennek apropóján megnéztem a Chelsea-MU-t. 1-0-val tovább mentek a kékek.
- Üdvözlöm, Mr. Bale, Gervinho vagyok, szeretnék tanácsot kérni öntől a mai meccsel kapcsolatban. Az az igazság, hogy már vagy két éve nem volt egy jó mérkőzésem se, de ma a Reading ellen szeretnék robbantani. Mit tanácsol?Game90 írta:Gervinho 1 gól, 2 gólpassz, van kérdés?
Gervinhoba mi az isten ütött ?Game90 írta:Ez nagyon sima volt, végig domináltuk a meccset. Gervinho 1 gól, 2 gólpassz, van kérdés?
Gervinho on song ☑ Magical Cazorla ☑ Giroud's sexy goal ☑ Arteta goal + hair still perfect ☑ Breathtaking passes ☑ Orgasmic play ☑
Eddig tuti a Manchester (0-1) és a Tottehnam (Vertonghen 0-1), az Arsenal (GervinhoGareth Tello írta:Tippjeim a fordulóra:
Sunderland-Manchester United V
Arsenal-Reading H
Manchester City-Newcastle D
Southampton-Chelsea D
Swansea-Spurs V
West Ham-West Brom V
Wigan-Norwich D
Everton-Stoke H
Aston Villa-Liverpool V
Fulham-QPR H
05.11.2012Game90 írta:Én nem ismerem annyira Jovetic-et, mert nem igazán követem a Serie A-t, de mintha olvastam volna, hogy sérülékeny játékos lenne. Ha ez igaz, akkor beleillik a képbe. Mondjuk a ManCity úgyis ránk fog majd licitálni.
Biztos Terry az apa.Game90 írta:8-9 hónap? Biztos terhes.
Amúgy a helyében elgondolkodnék már, hogy ennyi volt. Mert hiába tehetséges, poor man's Yaya Touré, egyszerűen alkalmatlan a profi sportra, évente játszik max. 10 meccset, annak meg semmi értelme sincs.
Én nem ismerem annyira Jovetic-et, mert nem igazán követem a Serie A-t, de mintha olvastam volna, hogy sérülékeny játékos lenne. Ha ez igaz, akkor beleillik a képbe. Mondjuk a ManCity úgyis ránk fog majd licitálni.matador írta: Na ő rohadt jó vétel lenne bárki számára.
Már évek óta figyelem, hihetetlen, hogy még senki se vitte el a Fiorból, pedig minden adottsága megvan ahhoz, hogy klasszis legyen.
8-9 hónap? Biztos terhes.nagyiibarca írta:Hivatalos! Abou Diaby edzés közben megsérült 8-9 hónapos kihagyás vár rá
térdszalag szakadás miatt. A középpályásnak ez volt a 38. sérülése az Arsenalos pályafutása alatt.
arsenal.com
Gareth Tello írta:Diabynak meg a háza a harmadik otthona az orvosi szoba és a műtő után.
Csak mondanom kellett...nagyiibarca írta:Hivatalos! Abou Diaby edzés közben megsérült 8-9 hónapos kihagyás vár rá térdszalag szakadás miatt.
1. Én: Igaz, hogy Wilshere nem férne be a Spurs kezdőjébe?Game90 írta:Cazorla: Lukas, hallod, GT szerint Wilshere nem férne be a Spurs kezdőjébe.
hatalmas meglepetésre, Diaby-nak is van egy kisebb sérülése
Pár pletyka: Gervinho-t vinné a Galata, Djourou maradna a Hannover-ben, Rosicky távozni akar, Jovetic-ért pedig érdeklődünk.
Angol FourFourTwo tippelte:
Igen, ezt én sem értem, a felsoroltak közül legalább háromnál jobb játékos Áron.matador írta:Lennon pedig számomra érthetetlen, hogy miért van ennyire hanyagolva, azért Young, Chamberlain, Milner, Walcott és Welbeck mellett kaphatna lehetőséget...
Na ő rohadt jó vétel lenne bárki számára.Game90 írta:Jovetic-ért pedig érdeklődünk.
Cazorla: Lukas, hallod, GT szerint Wilshere nem férne be a Spurs kezdőjébe.Gareth Tello írta: 3. Most jövök amúgy rá, hogy be se férne a kezdőbe, amíg Parker és Dembélé itt játszik.![]()
1. Igen, én is meglepődtem rajta, a védők között amúgy első ezzel a stattal.Game90 írta:1. Rá nem gondoltam volna, szerintem még nagyanyámat is hamarabb betippeltem volna, mint Sagna-t.
2. A tiéteknél sokkal jobb a sorsolásunk, addigra meg lehet, hogy a ManUnited-nek már mindegy lesz a bajnokság, szóval jó esetben egy x-et megcsíphetünk. Amúgy a sárga résztől én is félek...![]()
3. http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI
4. Parker meg hasonló, mint Arteta, nem lehet észrevenni, hogy mennyire fontos eleme a csapatának, pedig nagyon is az.