Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De most komolyan. Gondolkozz már egy kicsit. Ha olyan gyenge, komolytalan lövés lett volna, mint ahogy mondod, alig csorgott volna el odáig, akkor hogy van az, hogy még egy pattanás után, ami már magában sokat lassít egy bogyón, még így is hátravitte VV kezét a labda, és még ezután a sokkal jelentősebb lassítás után is még simán a hálóba jutott a labda? Ha olyan jelentéktelen, gyenge lövés lett volna, akkor ahogy Victor belepaskolt, maga alatt kellett volna maradnia a labdának. De simán hátravitte a tenyerét.csababarca írta:szerintem korán vetődött el,ennyi.
én így látom, komolytalan,gyenge lövés volt, alig csorgott el odáig.
a többiért dicséret, mert egyébként jól védett.
Nézd már meg azt a lövést és Valdés mozdulatait és rájössz, ha nem pattan meg szerencsétlenül Bartra lábai között, akkor simán a mellébe hullik a labda és nincs semmi probléma. Nem tehetett erről a gólról, ami nem létezik azt ne húzzuk már a fejére. Ibra ellen is mit fogott és még volt egy jó pár gyönyörű védése a meccsen. A 2 gól abszolút nem rajta múlott a másodiknál is próbálta lereagálni vissza is nyúlt, de nem volt elég.csababarca írta:Abszolút tehetett a gólról, egy eltört labdára elvetődött,mielőtt még megcsúszott volna Bartran.
NAgyon jól védett az egész meccsen,magabiztos volt,de ezzel a majomkodásával megint lenullázta a teljesítményét.
(hozzátéve,hogy megint okos védekezés volt,hogy Alves kényszerült fejpárbajra Ibrával)
Ezt mondjuk néha nem értem miért, ha talpon marad, kirúgja lábbal. De amúgy ma nagyon jól védett.thiagoalcantara írta:vetődnie kellett, szinte mindenre elvetődnek a kapusok
vetődnie kellett, szinte mindenre elvetődnek a kapusokcsababarca írta:Abszolút tehetett a gólról, egy eltört labdára elvetődött,mielőtt még megcsúszott volna Bartran.thiagoalcantara írta:szerintem hatalmas meccset játszott
a gólról meg szerintem abszolút nem tehet, erre mindenki őt izéli..
mostanában szimpatikus
NAgyon jól védett az egész meccsen,magabiztos volt,de ezzel a majomkodásával megint lenullázta a teljesítményét.
(hozzátéve,hogy megint okos védekezés volt,hogy Alves kényszerült fejpárbajra Ibrával)
Abszolút tehetett a gólról, egy eltört labdára elvetődött,mielőtt még megcsúszott volna Bartran.thiagoalcantara írta:szerintem hatalmas meccset játszott
a gólról meg szerintem abszolút nem tehet, erre mindenki őt izéli..
mostanában szimpatikus
Azért akkoriban a probléma pöppet összetettebb volt,és nem elsősorban a kapus poszt miatt került opó ágra a csapat ! Rossz felső vezetés,elkényelmesedett játékosok,nívótlan igazolások,ilyen környezetben még Messi sem tudott volna kibontakozni,nemhogy Hesp,meg Rüstü szintű kapusok (aki egyébként akkoriban Európa legjobbjának számított)Tarsi88 írta:Hát én emlékszem a VV előtti időkre mennyit szenvedtünk a kapus poszton, én most is ettől félek.
ne haragudj meg rám, de ezt abszurdumnak, és hülyeségnek tartom.Úristen,sokan itt micsoda tévhitekben élnek,ezt a váltást véleményem szerint olyan szinten megfogja szenvedni a csapat,hogy 1-2 évig nyögni fogjuk a következményeit !
Mezner2 írta:
Én kívánom,hogy az örömködőknek legyen igaza,és előrelépést produkáljunk,de ennek az opciónak én kevés esélyt adok ! Mint írtam,eddig Neuer-en kívül csak olyan neveket hoztak fel aki :
a : Semmivel nem jobb Victornál
b : Közép/kis csapatokban bizonyított még csak (mint írtam is,itt más a nyomás,más az eredménykényszer,és jó lenne,ha a csapat legfontosabb posztjára nem olyat hoznánk,aki nálunk kezdi el gyűjteni ilyen téren a tapasztalatát,így Ter Stegen,Muslera,Akinfeev,Szcesny kilőve véleményem szerint)
Aki egyértelmű előrelépés lenne az Neuer,De Gea,Buffon,Casillas
Buffon már öreg, Casillas a legnagyobb rivállis ikonja,így két név marad a kalapban szerintem,meg kérdőjelesen Courtois.
Túl sok a macera,és ahhoz képest még a legjobbakkal is kevés az előrelépés,ez az én büdös nagy bajom ezzel az Adíós Valdes storyval