hát csababarcával értek egyet.
nem mondom, hogy nincs kockázat, mikor egy ilyen régi elemet cserélnek le, az sosem könnyű dolog.
viszont bízom abban, hogy jól választ a vezetőség.
egyébként az, hogy ter stegen, vagy akárki középcsapatban véd, az épp, hogy pozitívum nálam.
egy középcsapatban sokkal több dolga van, és sokkal nehezebb kiemelkedni, mint egy nagycsapatból, ahol sokkal jobb csapat, védelem áll előtted, és kevesebb esetben kell hozzátenni, kb évente 2-3 meccs van, mikor man of the match lehetsz.
persze a nyomás nem akkora, de ezzel várjunk, van, aki nyomás alatt nem hogy szétesik, hanem erősebb, motiváltabb, koncentráltabb lesz.
azt meg senki ne feledje el, hogy egy ter stegen, de gea vagy courtois (bár mint korábban írtam, én féltem ronaldotól

) 21-22 éves, és már most nagyszerű kapusok, rengeteget fejlődhetnek pár év alatt is.
nekik nem ez a csúcs, 2x jobb kapusok, mint valdes volt ennyi idősen.
Úristen,sokan itt micsoda tévhitekben élnek,ezt a váltást véleményem szerint olyan szinten megfogja szenvedni a csapat,hogy 1-2 évig nyögni fogjuk a következményeit !
ne haragudj meg rám, de ezt abszurdumnak, és hülyeségnek tartom.
azt aláírom, hogy van benne rizikó, de az is csak akkor, ha a lehetőségek közül rosszat választunk, és reina féle utód jön, akivel előrébb nem, maximum visszafele fejlődik csapat.
akinek talán 1-2 évig nyögni fogjuk a távozását, az esetleg xavi vagy majd puyol, de még ez sem biztos, ha addigra sikerül őket nagyjából pótolni.