Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már láttam, csak újra megnézném.REMY írta:hülyeséget csinálsz, ha megvárod. Amúgy szerintem 1 hónapon belül. De hidd el, eredetin sokkal jobb. Én láttam szinkronosan és eredetin is, és utóbbiba sokkal jobban átjönnek a színészek. Többet ad a film.
hülyeséget csinálsz, ha megvárod. Amúgy szerintem 1 hónapon belül. De hidd el, eredetin sokkal jobb. Én láttam szinkronosan és eredetin is, és utóbbiba sokkal jobban átjönnek a színészek. Többet ad a film.Rinku írta:Emberek, a Django mikor jön ki szinkronosban? Khm, hogy mihamarabb megvehessem...
pénzcsinalo, sziv bajnokai szerintem ezek is eleg jo kis sportfilmekMezner2 írta:Nektek mi a kedvenc sportfilmetek ??
Ilyen témában akarok kivégezni jó pár minőségi filmet,és kiváncsi vagyok ki mit ajánlana..
Nálam a kategória győztese megkérdőjelezhetetlenül az Emlékezz a Titánokra,de a Minden héten háború sem piskóta!
Az viszont elszomorít,hogy az európai focival kapcsolatban még egy minőségi filmbe sem sikerült belefutnom..(nekem a Menekülés a győzelembe sem tetszett...
Tűzszekerek. Nem mai darab, de szerintem a világ egyik legjobb sportfilmje.Mezner2 írta:Nektek mi a kedvenc sportfilmetek ??
Ilyen témában akarok kivégezni jó pár minőségi filmet,és kiváncsi vagyok ki mit ajánlana..
Nálam a kategória győztese megkérdőjelezhetetlenül az Emlékezz a Titánokra,de a Minden héten háború sem piskóta!
Az viszont elszomorít,hogy az európai focival kapcsolatban még egy minőségi filmbe sem sikerült belefutnom..(nekem a Menekülés a győzelembe sem tetszett...
Emlékezz... zseniális, én még mindig amit "hirdetek" ha ez szóba kerül, hogy sportfilm, akkor a Fekete dicsőség és a Rebound the legend of Earl 'the goat' Manigault című 2 remek kis darab.Mezner2 írta:Nektek mi a kedvenc sportfilmetek ??
Tényleg elég kevés, de még így is jobb, mint a Gól filmek, és ezt nem azért írom, mert pl. a másodikban a Real-ban játszik a gyerek. [/quote]sjd írta:Tényleg jó film, de azért foci az viszonylag kevés van benne, az is többnyire archív.
Ez meg inkább mesefilm.sjd írta:Viszont csak, hogy idegesítselek (mmint luit), a Warriort tudom ajánlani![]()
Tényleg jó film, de azért foci az viszonylag kevés van benne, az is többnyire archív. Viszont csak, hogy idegesítselek (mmint luit), a Warriort tudom ajánlanilui1698 írta:Elátkozott Leeds United szerintem korrekt kis film.Mezner2 írta:Nektek mi a kedvenc sportfilmetek ??
Elátkozott Leeds United szerintem korrekt kis film.Mezner2 írta:Nektek mi a kedvenc sportfilmetek ??
Nem olyan régen, így hirtelen nem tudom pontosan, de nem kizárt, hogy tavaly is megnéztem egyszer.sjd írta:Amúgy ennek kapcsán érdekelne, h mennyi ideje és hány évesen láttad utoljára? Mert bennem is most a 8-10 éves koromban kialakult képet sikerült összetörnöm.
Amúgy ennek kapcsán érdekelne, h mennyi ideje és hány évesen láttad utoljára? Mert bennem is most a 8-10 éves koromban kialakult képet sikerült összetörnöm.lui1698 írta:Jó azért nálam a Szörny Rt.-vel kapcsolatban hozzá tartozik, hogy ez is olyan, hogy puja korom egyik kedvence, így nem nagyon tudok rá máshogy nézni, csak úgy mint örök kedvencre. És amúgy is nekem bejönnek a figurák, és tényleg semmi extra a sztori, de azért szerethető.
uhh, engem kb 3 vagy 4 éve kapott el egy havarommal a nézzük meg 5x egymás után feelinglui1698 írta:Én meg jelentem most néztem újra az Üvegtigrist egy héten belül másodszor, de ezt nem lehet bírni, megunhatatlan.