Mihu írta:Barcaman14 írta:
Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.
Így van. Míg Villa 10 helyzetéből 7et berúg, Alexisnél ugyan ez a szám 2. A Milan ellen is egy helyzete volt Davidnak, be is verte, ráadásul nem is akárhogy...nagy önbizalomra vall, hogy egy alapjában véve jobblábas játékos ballal, ilyen meccshelyzetben elverte a hosszúba...
Ezekhez azért hozzátartozik az a nem elhanyagolható tény, h Alexis (valami hihetetlen módon amúgy) egy meccsen kb. kétszer kerül gólhelyzetbe, míg Villa három meccsen egyszer, mondjuk még így is több gólt lő. Mindenképp raknám centerbe.
Ha Messi játszik, menne középre és/vagy kissé jobbra, Alexis balra, Villa centerbe, Alves meg tolná az egész jobbost. Ha Messi nem játszik, menjen helyette Cesc.
Hátul kíváncsi vagyok. Én nem vinném hátra Busit, jobb megoldásnak tartom Adrianot, Abidalt, de még Bartrat (ha már van középső védőnk) is középre. Engem Song egyáltalán nem győzött meg, igaz nem is járok edzésre, mert amúgy ritkán látni.
Ha ugyanazzal a mentalitással lépünk pályára, mint a Milan vagy Mallorca ellen, nem lehet gond.
Ráadásul a bíróküldés sem rossz. Kevés szitut láttam, amikor befújják tizinek azt, amit ő befújt Puyolnak.