2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gondolod hogy van esely jegyet szerezni egy ilyen meccsre? ha igen, hogyan?domi1991 írta:Sziasztok.Lehet h még korai erröl beszélni,de ha Barca továbbjut a PSG ellen(reméljük h igy lesz),akkor én szeretnék elmenni az elödöntöre.Utitársat keresek Barcelonába.Még nem voltam soha meccsen,és ha ketten vagy többen mennénk mégis jobb lenne.Elöször arra gondoltam h bajnokira megyek,de ha már van esélyem menni akkor ráteszem még azt a +100 eurot inkább erre.Irjon akit érdekel..
Ezekhez azért hozzátartozik az a nem elhanyagolható tény, h Alexis (valami hihetetlen módon amúgy) egy meccsen kb. kétszer kerül gólhelyzetbe, míg Villa három meccsen egyszer, mondjuk még így is több gólt lő. Mindenképp raknám centerbe.Mihu írta:Így van. Míg Villa 10 helyzetéből 7et berúg, Alexisnél ugyan ez a szám 2. A Milan ellen is egy helyzete volt Davidnak, be is verte, ráadásul nem is akárhogy...nagy önbizalomra vall, hogy egy alapjában véve jobblábas játékos ballal, ilyen meccshelyzetben elverte a hosszúba...Barcaman14 írta:
Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.
Így van. Míg Villa 10 helyzetéből 7et berúg, Alexisnél ugyan ez a szám 2. A Milan ellen is egy helyzete volt Davidnak, be is verte, ráadásul nem is akárhogy...nagy önbizalomra vall, hogy egy alapjában véve jobblábas játékos ballal, ilyen meccshelyzetben elverte a hosszúba. Mindenféleképpen kezdetném a franciák ellen. Nem az odavágóból kell kiindulni, mert ott az egész csapat gyenge volt. Betudható ez a szokásos odavágós taktikának, hozzáállásnak. Otthon máshogy fogunk játszani. Többet fogunk támadni, és jobban kézben fogjuk tartani az irányítást. Így a csatároknak is több helyzetük lesz.Barcaman14 írta:Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.Mihu írta:Villa jelenleg nem gollovo feladatokat lat el, hanem teruletet nyit a tobbieknek azzal , hogy lekoti a ket kozepso vedot, vagy legalabbis az egyiket mindenkepp. Meg lehet nezni hogy a ket Milan meccs kozul melyiken volt tobb terulete Messinek...es persze hogy 3ast kap, hiszen helyzetbe se kerul, golt nem rugott, igy nyilvan le fogjak huzni, "lathatatlan volt" cimszo alatt. Viszont ezzel, hogy Ő 3ast kap, a tobbieknek megteremti a lehetoseget, hogy ne 5ost, hanem 7-8ast kapjanak.
Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.Mihu írta:Villa jelenleg nem gollovo feladatokat lat el, hanem teruletet nyit a tobbieknek azzal , hogy lekoti a ket kozepso vedot, vagy legalabbis az egyiket mindenkepp. Meg lehet nezni hogy a ket Milan meccs kozul melyiken volt tobb terulete Messinek...es persze hogy 3ast kap, hiszen helyzetbe se kerul, golt nem rugott, igy nyilvan le fogjak huzni, "lathatatlan volt" cimszo alatt. Viszont ezzel, hogy Ő 3ast kap, a tobbieknek megteremti a lehetoseget, hogy ne 5ost, hanem 7-8ast kapjanak.
a Villa-Ces-Alexis az utóbbi (mondjuk 10 meccs) leg bénább alakzata, a legritkábban így felálló, kvázi - lehet, hogy így lesz.... azért ajánlom figyelmetekbe, hogy a legnygyobb Francia sp.lap szerint Villa 3-as vot...., őszintén? gőzöm sincs hogy, melyik hármas lenne a leg jobb ezért én egy határozott(előre tervezett) csere soros mellett döntenék, ahol Messi mellett Tello ott lenne!(szerintem bírják egymást) míg Fabre mellé Sanchezt tenném Villa, vagy Pedro pedig a szitu függvénye.salas9 írta:Én is ezt tippelem amúgy. Ezen kívül szerintem Song fog még a kezdőbe kerülni. Az a kérdés VKP-n vagy hátul, de sanszos, hogy Sergio lesz hátul Piqué társa.S.Agüero írta:Villa - Cesc(Messi) - Alexis.
Én is ezt tippelem amúgy. Ezen kívül szerintem Song fog még a kezdőbe kerülni. Az a kérdés VKP-n vagy hátul, de sanszos, hogy Sergio lesz hátul Piqué társa.S.Agüero írta:Villa - Cesc(Messi) - Alexis.
Tello nálam semmi esetre sem a legjobb kategória. Max. csereként beállva szeretném látni a Psg ellen. Messi szinte biztos vagyok benne, hogy játszani fog. Alexis pedig talán most van a legjobb formában a nálunk eddig eltöltött idő alatt. Melléjük pedig Villát raknám be, mert benne bármikor ott van a gól.kristop írta:attól félek, hogy a mostani - szerintem - legjobb támadóhármasunk helyett, ami a tello, messi, alexis, a spanyol hármas fog játszani. villa, fabregas, pedro. villa, pedro nem játszottak tegnap, fabregast lehozták, szóval egyik se lehet fáradt, tello meg alexis viszont végigjátszották, messi meg kitudja felépül-e.
én többek között ezért, meg a kérdéses védelem miatt nem gondolom, hogy sima meccs lesz a szerdai. tovább fogunk jutni, de ilyen 2-1, 2-0as meccsel, ahol csak a végén lőjük a másodikat.
Jó kis írás nekem tetszett. Nem volt nagyon elfogult a csávó, tényleg jó lettbence-barca írta:Aki szeretné olvassa el, hangulatos kis cikk, egy magyar szurkolóval, aki a a helyszínen látta a PSG elleni meccset.
Montoyát nem lehetne átképezni középső védővé?Gareth Tello írta:Puyol nincs, Mascherano nincs, a többi védő (Alves, Alba, Piqué, Montoya, Bartra) bevethető, Song és Busquets is játszatható középhátvédként, ha szükséges, illetve arra is van esély, hogy Adriano felépül a meccsig.zola8787 írta:Most akkor ki nem játszhat a védelemből jövőhéten és kikre lehet számítani? Nem láttam sajnos még a keddi meccset, bár Ibra lesgólját már sikerült jó pár embernek belinkelni az arckönyvre.
Messiért mindenkinek kötelező egy esti ima.
Persze, ezzel én is így vagyok! De valahogy Bartranál nem érzem azt, hogy megüti a szintet, DE az is igaz, hogy nem is kapta még meg a kellő bizalmat. Tudom, hogy a fiatal játékosoknak idő kell, de ha lehetőséget kap, azt várnám, hogy a lehető legjobbat nyújtsa (és itt most nem arról van szó, hogy kötényt kapott és megpattant rajta a labda!), hanem arról, ahogy a Varane gyerek csinálta Madridban! Be lett dobva a mély vízbe és nem más, mint egy sokszoros aranylabdás, bizonyos Lionel Messi állt vele szemben, ennek a Varane-nak meg "volt képe" a 16-oson belül becsúszva szerelni Messit!!! Aztán meg fejelt egy gólt... Na én erről beszélek, ezt a tüzet és bátorságot nem látom Bartraban. Montoyaban talán megvan szükséges szikra, neki türelmesnek kell lennie, maradnia kellene és tanulnia. De egy középső védő nyáron mindenképpen kell!MQuC írta: Ezt nem azért írtam, hogy ezzel rádtámadjak, csak én pont a mellett vagyok, hogy azért alkotják azok a játékosok a keretet, akik, mert érdemesek rá és megütötték a szintet. Aki nem üti meg, el kell adni. És ez bármelyik csapatra vonatkozik.
Puyol nincs, Mascherano nincs, a többi védő (Alves, Alba, Piqué, Montoya, Bartra) bevethető, Song és Busquets is játszatható középhátvédként, ha szükséges, illetve arra is van esély, hogy Adriano felépül a meccsig.zola8787 írta:Most akkor ki nem játszhat a védelemből jövőhéten és kikre lehet számítani? Nem láttam sajnos még a keddi meccset, bár Ibra lesgólját már sikerült jó pár embernek belinkelni az arckönyvre.
Messiért mindenkinek kötelező egy esti ima.