Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
connor
Jugador d'estrella

2013.04.17. 21:13:34

Andris írta:Az eredményei és a játéka is hasonlóan meggyőző a két csapatnak.

De mind a kettő pontosan a labdabirtoklásra, a teljes dominanciára épül, és megeszem a kalapom, ha ebben a Barcát bárki meg tudja közelíteni, akár a Bayern, akár bármelyik másik csapat.
Márpedig labda nélkül semmit nem láthatunk a Bayern játékából. Nekem ez a véleményem, ahhoz képest hogy rengetegen szoros játékot vagy német fölényt várnak, szerintem két sima győzelem vár ránk. És inkább nekem legyen igazam :D
Nincs igazuk azoknak, akik szerint totál esélytelenek vagyunk, de azért a ló túloldalára se essünk már át.
Az eredményei a bajoroknak meggyőzőbbek, a mutatott játékuk is jobb az IDEI Barcáé-nál - a Milan elleni visszavágót leszámítva.
Az, hogy két sima meccs vár ránk az elég "erős butaság". Majd pont az idei szenvedős szezonban fogunk a legerősebb ellenfél ellen sima kettős győzelemmel továbbmenni :lol: Inkább tartom valószínűnek, hogy ha továbbmegyünk, akkor nagy küzdelem árán 1 góllal vagy idegenben lőtt góllal tesszük.

Mik lehetnek a győzelmi esélyeink?
Először is a széleken Alves-nek és Alba-nak "meg kell parancsolni", hogy igenis érjenek vissza, vagy fel se menjenek a támadásokkal, illetve egyszerre mindketten ne menjenek túlzottan előre. Kulcskérdés lehet, hogy a széleken Robben-t és Ribery-t mennyire tudjuk a szélsőinkkel kikapcsolni a játékból, mert nélkülük a középcsatáraiknak momentuma sem lesz. Fontos lenne az, hogy elöl a gólerősebb játékosaink, Pedro és Villa legyenek a széleken, mert hiába Sánchez harciassága, ha a Bayern szélső hátvédjeinek nem kell rá olyan mértékben koncentrálni, mint az előbb említett duóra. Még akkor is, ha Pedro rossz formában van.
Másodszor a középpályán kiemelkedően fontos lesz a gyors és pontos labdajáratás. Martinez nem tartozik a gyors játékosok közé, ahogy Müller sem. Xavi-nak és Iniesta-nak ki kellene tudni használni, hogy kisebbek, gyorsabbak és könnyebben fordulnak, mint az erőteljesebb bayern-esek. Ha ez nem sikerül, és a Bayern fizikuma érvényesül inkább a középpályán, akkor nekünk bukó lesz, mert a Müller,Schweinsteiger,Martinez trió jóval erősebb testalkatú és jobb fizikális adottságokkal rendelkezik, mint mi kp-ánk és így könnyebben tartják majd meg a labdákat a "kisemberek" mellett.
Harmadszor pedig mindenképp kell egy magából 100-120%-ot kiadó Messi. Ha ő elöl elemében lesz, a lassabb "német" védőknek esélyük sem lesz ellene. HA viszont Messi 100% alatt teljesít, akkor nem lesz aki gólokat lőjön nálunk olyan mértékben, hogy kompenzálni tudja a bekapott gólokat - mert 1-2 gólt biztos kapni fogunk.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.17. 20:18:35

6 nap. :D

Bayern München v Barcelona promo • Semi-final Champions League 2012/2013 :
http://youtu.be/qRf9HKLP8HA
barca2010
Jugador d'estrella

2013.04.17. 11:57:13

Andris írta:Az eredményei és a játéka is hasonlóan meggyőző a két csapatnak.

De mind a kettő pontosan a labdabirtoklásra, a teljes dominanciára épül, és megeszem a kalapom, ha ebben a Barcát bárki meg tudja közelíteni, akár a Bayern, akár bármelyik másik csapat.
Márpedig labda nélkül semmit nem láthatunk a Bayern játékából. Nekem ez a véleményem, ahhoz képest hogy rengetegen szoros játékot vagy német fölényt várnak, szerintem két sima győzelem vár ránk. És inkább nekem legyen igazam :D
Azzal vitatkoznék, hogy sima győzelem lesz, de a többivel egyetértek. Tulajdonképpen a Bayernnek ez lesz az első igazi komoly megmérettetése, ha ezt is simán hozzák, akkor le a kalappal. Legyen tiszta jó párharc és nyerjen a jobb.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Andris
Adminisztrátor

2013.04.17. 11:00:16

Az eredményei és a játéka is hasonlóan meggyőző a két csapatnak.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.17. 10:52:14

ozsimiki írta:Semmit sem számít,h más ellenfelek ellen mit játszik akár a Bayern,akár mi. Láthattuk a Milan elleni visszavágó előtt is,h nem parádéztunk,középpályánk a közelében sem volt a Milan elleni 4-0hoz képest egyik előző meccsünkön sem, mégis az lett ami.
A Milan elleni odavágó előtt meg láthattuk, hogy motiválatlanul, alibizve játszott a csapat, és pont ugyanolyan játékot mutattak azon a meccsen is.

De remélem azért tanultak ebből a hibából, és most tényleg tudnak majd váltani a Bayern elleni meccsre.
Cseri
Entrenador del Barça

2013.04.17. 09:19:52

Maili írta:Sziasztok!

Már írtam korábban is, de azért megint jelezném, hogy Bayern szurkoló vagyok. :-)

Sok hozzászólást olvastam itt, miszerint a Bayern elbízta magát a sikerek miatt, illetve a németek nagyképűek stb. Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. valóban számos rajongótársam van, aki számomra is érthetetlen módon valamiért sima Bayern kettős győzelmet vár. Éppen ezért szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy jelen esetben a csapat és a szurkólók hozzáállása teljes mértékben eltér. Ezt leginkább onnan tudom, hogy egy kedves rokonomnak munkája okán bejárása van a Bayern edzőcentrumába (a családom Müncheni, ez így lehetséges). Jó forma ide vagy oda, de a Barcelona volt az elmúlt 6 év legjobb csapata, benne a világ legjobb futballistájával. Az egész világon ezt a mai napig így vélik sokan. A Bayern játékosok pedig mind nagyon fiatalok (egy-két rutinos rókát leszámítva) és nagyon éhesek a sikerre. A Bayern nem agyontaktikázva, magát elbízva vagy éppen félve fog a pályára lépni, hanem olyan gondolatokkal a fejükben, hogy most a világ legjobbnak tartott csapata ellen játszanak két meccset, és csak akkor kaphatnak elismerést a sportágtól és sajátmaguktól is, ha kiejtik a Barcelona-t. Éppen ezért a 180 perc alatt mindent kiadnak majd magukból, amire emberileg képesek. Ha ez kevés lesz, akkor kevés lesz. A nemzetközi futballban a jelenlegi Bayern játékosok neveit még csak egy lapon sem említik a Barca játékosokéval. Mivel ez egy német csapat sosem lesz akkora rajongótábora, mint a Barcanak vagy a Realnak, de ez nem is baj.

A lényeg, hogy tudjátok, ez a Bayern alig várja, hogy pályára léphessen a Barca ellen és megmérettesse magát. Szerény véleményem szerint ez fordítva nem teljesen igaz... Egy ilyen kvalitású párharcban a hozzáállásnak döntő szerepe lehet, ugyanis én úgy vélem, hogy a két csapat hasonlóan erős. Győzzön a jobbik!

Jó szurkolást mindenkinek!
Gratulálok Maili,korrekt,tiszteletteljes szurkolói megnyilvánulás,sajnos ritkán olvasni ilyesmit,gyere máskor is! :D
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.17. 08:31:20

ozsimiki írta:Semmit sem számít,h más ellenfelek ellen mit játszik akár a Bayern,akár mi. Láthattuk a Milan elleni visszavágó előtt is,h nem parádéztunk,középpályánk a közelében sem volt a Milan elleni 4-0hoz képest egyik előző meccsünkön sem, mégis az lett ami.

Bármi lehet, az tény,h összességében erősebb formában van a Bayern,de egy Bl elődöntőben nem számít,csak is az aktuális meccsen mutatott forma. Magabiztosak lehetnek,de a túloldalon még náluk is jóval nagyobb tapasztalat van, olyan játékosokkal akik MINDENT megnyertek (VB,EB,BLek sora,stb,stb),csak azon múlik,hogy fel tudunk e pörögni,és gatyába tesszük e ismét a középpályás védekezést,és letámadást. Ha nem,akkor kiesünk, ha igen,akkor pedig kicsivel,de továbbmegyünk. És ehhez semmi köze annak,h ki ellen gálázott a Bayern,vagy épp Mi ki ellen szenvedtünk 1 hete. Semmi
annyiban vitatkoznék, hogy azért van néhány dolog ami igenis számít. pl.: Pulyol és Mascherano hiánya, az hogy Messi éppen most sérült és ha gyógyultan is de meccs nélkül a lábában lép pályára, az, hogy a támadó alakzatunk (Messin kívül is) gyenge formát mutatott eddig, nos ezek azért HATÁROZOTTAN RONTJÁK AZ ESÉLYEINKET.ugyanakkor nem gondolom, hogy motivációs gondjaink lennének a kihívás mindkét csapat előtt ott van, ki ezért ki azért de győzni akar. azzal viszont max. egyetértek, hogy pl. a tegnapi meccsük nem számít semmit, mert az a csapat nem egy kategória a Barcával(Wolfsburg).
Maili
Barça C

2013.04.17. 08:02:28

Sziasztok!

Már írtam korábban is, de azért megint jelezném, hogy Bayern szurkoló vagyok. :-)

Sok hozzászólást olvastam itt, miszerint a Bayern elbízta magát a sikerek miatt, illetve a németek nagyképűek stb. Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. valóban számos rajongótársam van, aki számomra is érthetetlen módon valamiért sima Bayern kettős győzelmet vár. Éppen ezért szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy jelen esetben a csapat és a szurkólók hozzáállása teljes mértékben eltér. Ezt leginkább onnan tudom, hogy egy kedves rokonomnak munkája okán bejárása van a Bayern edzőcentrumába (a családom Müncheni, ez így lehetséges). Jó forma ide vagy oda, de a Barcelona volt az elmúlt 6 év legjobb csapata, benne a világ legjobb futballistájával. Az egész világon ezt a mai napig így vélik sokan. A Bayern játékosok pedig mind nagyon fiatalok (egy-két rutinos rókát leszámítva) és nagyon éhesek a sikerre. A Bayern nem agyontaktikázva, magát elbízva vagy éppen félve fog a pályára lépni, hanem olyan gondolatokkal a fejükben, hogy most a világ legjobbnak tartott csapata ellen játszanak két meccset, és csak akkor kaphatnak elismerést a sportágtól és sajátmaguktól is, ha kiejtik a Barcelona-t. Éppen ezért a 180 perc alatt mindent kiadnak majd magukból, amire emberileg képesek. Ha ez kevés lesz, akkor kevés lesz. A nemzetközi futballban a jelenlegi Bayern játékosok neveit még csak egy lapon sem említik a Barca játékosokéval. Mivel ez egy német csapat sosem lesz akkora rajongótábora, mint a Barcanak vagy a Realnak, de ez nem is baj.

A lényeg, hogy tudjátok, ez a Bayern alig várja, hogy pályára léphessen a Barca ellen és megmérettesse magát. Szerény véleményem szerint ez fordítva nem teljesen igaz... Egy ilyen kvalitású párharcban a hozzáállásnak döntő szerepe lehet, ugyanis én úgy vélem, hogy a két csapat hasonlóan erős. Győzzön a jobbik!

Jó szurkolást mindenkinek!
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.16. 22:41:44

Semmit sem számít,h más ellenfelek ellen mit játszik akár a Bayern,akár mi. Láthattuk a Milan elleni visszavágó előtt is,h nem parádéztunk,középpályánk a közelében sem volt a Milan elleni 4-0hoz képest egyik előző meccsünkön sem, mégis az lett ami.

Bármi lehet, az tény,h összességében erősebb formában van a Bayern,de egy Bl elődöntőben nem számít,csak is az aktuális meccsen mutatott forma. Magabiztosak lehetnek,de a túloldalon még náluk is jóval nagyobb tapasztalat van, olyan játékosokkal akik MINDENT megnyertek (VB,EB,BLek sora,stb,stb),csak azon múlik,hogy fel tudunk e pörögni,és gatyába tesszük e ismét a középpályás védekezést,és letámadást. Ha nem,akkor kiesünk, ha igen,akkor pedig kicsivel,de továbbmegyünk. És ehhez semmi köze annak,h ki ellen gálázott a Bayern,vagy épp Mi ki ellen szenvedtünk 1 hete. Semmi
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
geridoss
Director del Fútbol

2013.04.16. 22:27:49

A Byern 6-1-re verte a Wolfsburgot B csapattal. Sokak szerint jó nekünk, hogy Mandzukic nem játszhat ellenünk, helyette valszeg Gomez fog. Az a Gomez, aki a 77. percben állt be és HAT perc alatt lőtt egy mesterhármast.

Hát nem tudom, de hogy ez óriási csata lesz, az már biztos. Akárki jut tovább megérdemli az aranyat is.
(persze minden tiszteletem a Realé és a Dortmondé, de ez nem az ő évük lesz. [ez se :D ])
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.16. 21:00:17

sjd írta:Most nekem nem igazán jött át a dolog, hirtelen miért kellett volna megutálnom ezt a "nagyképű", minket lenéző Bayernt?
Mert Magath (aki egyébként semmilyen hivatalos szerepkört nem tölt be a klubnál) nyilatkozott valami hülyeséget? Vagy volt valami dolog még, amiért most kialakult ez az ellenségkép az elmúlt pár nap során?
Pár ember üldözési mániáján kívül semmi. A Bayern egy profi klub, ahogy a Barcelona is, a tét pedig a BL döntő, kétlem, hogy AKÁRMELYIK csapat is csak egy icipicit lebecsülné a másikat, nemhogy nagyképűen lenézze. Meg amúgy is, németekről beszélünk emberek. Az már más dolog, hogy egyes szurkolók, vagy épp teljesen kívülálló médiabohócok megnyilvánulásait valakik magával a klubbal azonosítják.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.16. 20:56:23

mi ez a MAgath-nyilatkozat?
Lego
Jugador del Barça

2013.04.16. 19:35:41

Én például abszolút úgy gondolom, hogy mi vagyunk az esélyesebbek. Pep-et tudom idézni: " A focit 11 ember játssza 11 ellen EGY labdával" :wink:

A Bayern nem egy kontracsapat, labda nélkül csak a szélekre kell jobban odafigyelni.
Engem a védelmünk aggaszt, nem a Bayern.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.16. 19:10:03

Fura dolog ennyi év után úgy játszani a BL-ben, hogy nem mi vagyunk az első számú favoritok egy elődöntős párharcban.
Én nagyon bízom abban, hogy ez csak pozitívan hat, majd a játékunkra.

Tetszenek a német nyilatkozatok is, nem mondanám nagyképűnek inkább magabiztosnak. Jó lehet ez nekünk. Magath nyilatkozata nem számít, munkája nincs jelenleg, ostobaságot pedig neki nem nehéz nyilatkozni, mindig is összeférhetetlen ember volt, amellett, hogy jó edző.

Egyre inkább azt érzem a párharc közeledtével, hogy ezt csak mi nyerhetjük.
Egyetértek Bob okfejtésével teljesen, amiben azt írja, hogy a lehetséges legideálisabb ellenfelet kaptuk.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.16. 17:02:43

Most nekem nem igazán jött át a dolog, hirtelen miért kellett volna megutálnom ezt a "nagyképű", minket lenéző Bayernt?
Mert Magath (aki egyébként semmilyen hivatalos szerepkört nem tölt be a klubnál) nyilatkozott valami hülyeséget? Vagy volt valami dolog még, amiért most kialakult ez az ellenségkép az elmúlt pár nap során?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.16. 16:46:52

Én eddig nem nagyon szóltam ehhez hozzá hogy kit kaptunk, mert nem nagyon szokott izgatni a BL, de véleményem szerint a kapható csapatok közül a Bayern számunkra nem rossz.Dortmund ellen lehet lettek volna "motivációs" gondok, a Real meg már eléggé ismer minket, a Bayern jó formában van, de abszolút 50-50-re adom a továbbjutást, ráadásul megint idegenben kezdünk, s nagyon bízok benne, hogy betalálunk az Allianz arénában.
Német csapatot soha sem szabad leírni, küzdenek a végsőkig, erre nagyon kell majd figyelni, s 100%os koncentráltság kell majd, de én is úgy gondolom most talán még jól is jöhet az "underdog" szerepkör, s bejutunk a döntőbe. :D
Kép
Kép
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2013.04.16. 16:45:25

Lionel85 írta:
Barcaman1993 írta:Csak én érzem úgy, hogy Münchenben kicsit átestek a ló túlsó oldalára? Magas lóról lehet nagyot esni.
Egy kis siker és máris elszálltak maguktól. Nem túl profi mentalitás. Ami meglepő számomra, az Magath lenéző nyilatkozata. Vagy tényleg így gondolja, vagy csak a címlapokon akar szerepelni. Most munkanélküli, így akar a figyelem középpontjában lenni. Bármelyik is igaz, nem túl sportszerű nyilatkozat.
Kizárt szinte hogy így gondolja, Magath ért a focihoz és pontosan tudja hogy itt 50-50% az esély. Szerintem egyszerűen a pszichikai hadviselés része ez vagy a másik lehetőség amit te is írsz, hogy egy kicsit középpontba akart kerülni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.04.16. 16:06:26

Barcaman1993 írta:Csak én érzem úgy, hogy Münchenben kicsit átestek a ló túlsó oldalára? Magas lóról lehet nagyot esni.
Egy kis siker és máris elszálltak maguktól. Nem túl profi mentalitás. Ami meglepő számomra, az Magath lenéző nyilatkozata. Vagy tényleg így gondolja, vagy csak a címlapokon akar szerepelni. Most munkanélküli, így akar a figyelem középpontjában lenni. Bármelyik is igaz, nem túl sportszerű nyilatkozat.
Kép
Kép
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.04.16. 15:50:40

Én a sorsolás után elbúcsúztattam a bajorokat. Nem holmi nagyképüségből, hanem mert így érzem. Az a véleményem, hogy nem csak a csapatok, hanem a stílusok is összecsapnak majd a 4 között, a miénk pedig üti a németekét. Olyan focival, amit ők nyomnak, nem lehetett minket megverni az elmúlt hat évben, ezt ne feledje senki. A Bayern a másik két csapattal sokkal jobban járt volna.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.16. 15:31:00

Csak én érzem úgy, hogy Münchenben kicsit átestek a ló túlsó oldalára? Magas lóról lehet nagyot esni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.16. 13:34:33

Én valahogy úgy érzem most fel fogják szívni magukat a srácok. Ezt mondtam mondjuk a PSG ellen is, de ez már sokkal kiélezettebb szitu, mind a tét, mind a presztízs miatt. Én bízom benne hogy ez a nyomás csak még jobban motiválja őket, hogy már nem őket tartják az elsőszámú esélyesnek (sőt), illetve elég sok mindent tudnak most bizonyítani. Ezek a játékosok rendelkeznek már annyi rutinnal, hogy ne nyomja őket agyon a felelősség.

A védelmünk miatt annyira nem aggódom. Középen nincsenek, olyan játékosaik akik akkora klasszisok lennének, hogy nagyon félni kelljen tőlük ha labdát kapnak. Gondolok itt olyanokra mint pl. Ibra. Bartra teljesítménye pedig egyre bíztatóbb, nem kell rettegnem ha esetleg ő játszik majd Piqué mellett, ráadásul a beíveléseknél is sokat számít a magassága. Inkább a szélektől tartok. ott nagyon erősek, ha pedig Alves folyamatosan fent ragad, komoly problémáink lehetnek.
A Dortmundot nem írnám le, a Malaga meccset nem venném értékmérőnek. láttuk mit csinált a real Isztambulban. A csoportban már megmutatták, hogy Mou-t taktikailag le tudják iskolázni és nem kutyaütők játszanak ott. Ennek ellenére sajnos úgy érzem a Real behúzza, még ha szoros lesz is.
Forca Barca!!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.16. 13:13:37

sörvirsli írta:Én csak a müncheni meccset néztem. :oops:
Minden esetre ha Messi 100 százalékos szokásos megállíthatatlan formájába lesz akkor nincs para,de ha nem akkor esélyes a búcsú.
Erre is nagy szükség lesz, de azért nem csak ennyiből áll a dolog. A legtöbb szerintem a védelmünkön fog múlni. Mert nem biztos, hogy most elég lesz az, hogy hátha eggyel többet rúgunk. Ez az egyetlen, ami miatt nagyon aggódok, mert nem valószníű, hogy addig össze tudjuk kapni a védelmet, ahonnan ráadásul hiányozni fog Puyol és Mascherano is. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.16. 12:45:34

nem akarok okoskodni, de azt (egy átlagos szurkoló is) viszonylag jól "belőheti", hogy négy közül milyen erő sorrend állítható fel a játékos állomány az edző a csapat eddigi teljesítménye a környezet(klub) állapota alapján. ezidő szerint a csapatok formája is eléggé markánsan jelenik meg, nekem ezért jön ki a Madrid, Bayern, Barca, Dortmund sorrend.
más dolog az esély a továbbjutásra! a Barca ugyan gyengébb formát mutat, de az eredményei alapján és mert idegenben kezd én esélyesebbnek látom a németeknél. a Madrid simán továbbjut kettős győzelemmel, a döntőben ( a Barca ellen)sajna ismét őket érzem esélyesebbnek, de ez még természetesen véltozhat, mert pontosan az a nagy kérdés hogy mikor fordul a kocka?! meddig tart a mostani lendület náluk és meddig tart az ingadozó forma nálunk.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.16. 12:37:59

Én csak a müncheni meccset néztem. :oops:
Minden esetre ha Messi 100 százalékos szokásos megállíthatatlan formájába lesz akkor nincs para,de ha nem akkor esélyes a búcsú.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.04.16. 12:36:37

Felix Magath nyilatkozata amúgy vérlázító,és sztem beszívott,vagy nem tudom mi van vele...Én biztosra veszem,hogy a németek abszolút nem így látják az esélyeiket,és ők sem örülnek annak hogy ez a dilettáns ilyen hülyeségeket beszél...Ezek a nyilatkozatok visszajutnak Barcelonába is arra mérget vehet mindenki...És az kell a bajoroknak,hogy olajat öntsenek a tűzre...Az idei Barca azért küzdd motivációs gondokkal,de képességekben kb a labdaszedő fiú a Camp Nouban is veri a németeket...Ha sikerül felhúzni Messiéket a nagyképűségükkel,akkor nagyon ki fognak kapni ezt tutira veszem...Szerintem Beckenbauerék is fogták a fejüket,hogy úristen ezt a marhát ki engedte ki a karánból...Megjegyzem a sok Bayernes nagyképűség miatt egyre jobban bírnám,ha kiütnénk őket...Eddig úgy voltam vele,hogy nem mi vagyunk a favoritok,meghát nem úgy megy most,de itt vagyunk már szép eredmény,jó lenne továbbmenni,megnyerni,de nem a világ vége ha mégsem,mindíg nem jöhet össze...De mostmár üssük meg őket mint a [auto_cenzúra],azt a döntőben meg verjük már le Cr-ék undormány labdarúgásnak max gúnyolható stílusát...De sztem mivel mondom,visszajutnak ezek Barcelonába,a játékosok is egyre inkább így vannak ezzel...Ha meg motiváltan menni ki a következő meccsekre,akkor az sok jót nem jelent az ellenfeleknek...
És még egy...Itt már sokan Bayern éráról beszélnek...Meg a Barca éra végéről...Azért várjunk még ezzel nagyon...Jövőre előre jön Neymar,ha csak félig bejön is már jobbak leszünk elől mint eddig,meg jön egy centerbekk,hátul is erősödünk...Középpályán fokozatosan beépítjük Thiagot, Xavi helyett,bár nagy meccseken én azért jövőre őt még nem cserélném senkire...Azt ennyi...Verjen meg mindenket bárki az ideinél sokkal stabilabb védekezéssel,meg erősebb támadójátékkal...Úgy hogy a labda továbbra sem lesz sokat az ellenfeleknél...
Visca el Barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2013.04.16. 12:41:26-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Válasz küldése