Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs igazuk azoknak, akik szerint totál esélytelenek vagyunk, de azért a ló túloldalára se essünk már át.Andris írta:Az eredményei és a játéka is hasonlóan meggyőző a két csapatnak.
De mind a kettő pontosan a labdabirtoklásra, a teljes dominanciára épül, és megeszem a kalapom, ha ebben a Barcát bárki meg tudja közelíteni, akár a Bayern, akár bármelyik másik csapat.
Márpedig labda nélkül semmit nem láthatunk a Bayern játékából. Nekem ez a véleményem, ahhoz képest hogy rengetegen szoros játékot vagy német fölényt várnak, szerintem két sima győzelem vár ránk. És inkább nekem legyen igazam
Azzal vitatkoznék, hogy sima győzelem lesz, de a többivel egyetértek. Tulajdonképpen a Bayernnek ez lesz az első igazi komoly megmérettetése, ha ezt is simán hozzák, akkor le a kalappal. Legyen tiszta jó párharc és nyerjen a jobb.Andris írta:Az eredményei és a játéka is hasonlóan meggyőző a két csapatnak.
De mind a kettő pontosan a labdabirtoklásra, a teljes dominanciára épül, és megeszem a kalapom, ha ebben a Barcát bárki meg tudja közelíteni, akár a Bayern, akár bármelyik másik csapat.
Márpedig labda nélkül semmit nem láthatunk a Bayern játékából. Nekem ez a véleményem, ahhoz képest hogy rengetegen szoros játékot vagy német fölényt várnak, szerintem két sima győzelem vár ránk. És inkább nekem legyen igazam
A Milan elleni odavágó előtt meg láthattuk, hogy motiválatlanul, alibizve játszott a csapat, és pont ugyanolyan játékot mutattak azon a meccsen is.ozsimiki írta:Semmit sem számít,h más ellenfelek ellen mit játszik akár a Bayern,akár mi. Láthattuk a Milan elleni visszavágó előtt is,h nem parádéztunk,középpályánk a közelében sem volt a Milan elleni 4-0hoz képest egyik előző meccsünkön sem, mégis az lett ami.
Gratulálok Maili,korrekt,tiszteletteljes szurkolói megnyilvánulás,sajnos ritkán olvasni ilyesmit,gyere máskor is!Maili írta:Sziasztok!
Már írtam korábban is, de azért megint jelezném, hogy Bayern szurkoló vagyok.
Sok hozzászólást olvastam itt, miszerint a Bayern elbízta magát a sikerek miatt, illetve a németek nagyképűek stb. Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. valóban számos rajongótársam van, aki számomra is érthetetlen módon valamiért sima Bayern kettős győzelmet vár. Éppen ezért szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy jelen esetben a csapat és a szurkólók hozzáállása teljes mértékben eltér. Ezt leginkább onnan tudom, hogy egy kedves rokonomnak munkája okán bejárása van a Bayern edzőcentrumába (a családom Müncheni, ez így lehetséges). Jó forma ide vagy oda, de a Barcelona volt az elmúlt 6 év legjobb csapata, benne a világ legjobb futballistájával. Az egész világon ezt a mai napig így vélik sokan. A Bayern játékosok pedig mind nagyon fiatalok (egy-két rutinos rókát leszámítva) és nagyon éhesek a sikerre. A Bayern nem agyontaktikázva, magát elbízva vagy éppen félve fog a pályára lépni, hanem olyan gondolatokkal a fejükben, hogy most a világ legjobbnak tartott csapata ellen játszanak két meccset, és csak akkor kaphatnak elismerést a sportágtól és sajátmaguktól is, ha kiejtik a Barcelona-t. Éppen ezért a 180 perc alatt mindent kiadnak majd magukból, amire emberileg képesek. Ha ez kevés lesz, akkor kevés lesz. A nemzetközi futballban a jelenlegi Bayern játékosok neveit még csak egy lapon sem említik a Barca játékosokéval. Mivel ez egy német csapat sosem lesz akkora rajongótábora, mint a Barcanak vagy a Realnak, de ez nem is baj.
A lényeg, hogy tudjátok, ez a Bayern alig várja, hogy pályára léphessen a Barca ellen és megmérettesse magát. Szerény véleményem szerint ez fordítva nem teljesen igaz... Egy ilyen kvalitású párharcban a hozzáállásnak döntő szerepe lehet, ugyanis én úgy vélem, hogy a két csapat hasonlóan erős. Győzzön a jobbik!
Jó szurkolást mindenkinek!
annyiban vitatkoznék, hogy azért van néhány dolog ami igenis számít. pl.: Pulyol és Mascherano hiánya, az hogy Messi éppen most sérült és ha gyógyultan is de meccs nélkül a lábában lép pályára, az, hogy a támadó alakzatunk (Messin kívül is) gyenge formát mutatott eddig, nos ezek azért HATÁROZOTTAN RONTJÁK AZ ESÉLYEINKET.ugyanakkor nem gondolom, hogy motivációs gondjaink lennének a kihívás mindkét csapat előtt ott van, ki ezért ki azért de győzni akar. azzal viszont max. egyetértek, hogy pl. a tegnapi meccsük nem számít semmit, mert az a csapat nem egy kategória a Barcával(Wolfsburg).ozsimiki írta:Semmit sem számít,h más ellenfelek ellen mit játszik akár a Bayern,akár mi. Láthattuk a Milan elleni visszavágó előtt is,h nem parádéztunk,középpályánk a közelében sem volt a Milan elleni 4-0hoz képest egyik előző meccsünkön sem, mégis az lett ami.
Bármi lehet, az tény,h összességében erősebb formában van a Bayern,de egy Bl elődöntőben nem számít,csak is az aktuális meccsen mutatott forma. Magabiztosak lehetnek,de a túloldalon még náluk is jóval nagyobb tapasztalat van, olyan játékosokkal akik MINDENT megnyertek (VB,EB,BLek sora,stb,stb),csak azon múlik,hogy fel tudunk e pörögni,és gatyába tesszük e ismét a középpályás védekezést,és letámadást. Ha nem,akkor kiesünk, ha igen,akkor pedig kicsivel,de továbbmegyünk. És ehhez semmi köze annak,h ki ellen gálázott a Bayern,vagy épp Mi ki ellen szenvedtünk 1 hete. Semmi
Pár ember üldözési mániáján kívül semmi. A Bayern egy profi klub, ahogy a Barcelona is, a tét pedig a BL döntő, kétlem, hogy AKÁRMELYIK csapat is csak egy icipicit lebecsülné a másikat, nemhogy nagyképűen lenézze. Meg amúgy is, németekről beszélünk emberek. Az már más dolog, hogy egyes szurkolók, vagy épp teljesen kívülálló médiabohócok megnyilvánulásait valakik magával a klubbal azonosítják.sjd írta:Most nekem nem igazán jött át a dolog, hirtelen miért kellett volna megutálnom ezt a "nagyképű", minket lenéző Bayernt?
Mert Magath (aki egyébként semmilyen hivatalos szerepkört nem tölt be a klubnál) nyilatkozott valami hülyeséget? Vagy volt valami dolog még, amiért most kialakult ez az ellenségkép az elmúlt pár nap során?
Kizárt szinte hogy így gondolja, Magath ért a focihoz és pontosan tudja hogy itt 50-50% az esély. Szerintem egyszerűen a pszichikai hadviselés része ez vagy a másik lehetőség amit te is írsz, hogy egy kicsit középpontba akart kerülni.Lionel85 írta:Egy kis siker és máris elszálltak maguktól. Nem túl profi mentalitás. Ami meglepő számomra, az Magath lenéző nyilatkozata. Vagy tényleg így gondolja, vagy csak a címlapokon akar szerepelni. Most munkanélküli, így akar a figyelem középpontjában lenni. Bármelyik is igaz, nem túl sportszerű nyilatkozat.Barcaman1993 írta:Csak én érzem úgy, hogy Münchenben kicsit átestek a ló túlsó oldalára? Magas lóról lehet nagyot esni.
Egy kis siker és máris elszálltak maguktól. Nem túl profi mentalitás. Ami meglepő számomra, az Magath lenéző nyilatkozata. Vagy tényleg így gondolja, vagy csak a címlapokon akar szerepelni. Most munkanélküli, így akar a figyelem középpontjában lenni. Bármelyik is igaz, nem túl sportszerű nyilatkozat.Barcaman1993 írta:Csak én érzem úgy, hogy Münchenben kicsit átestek a ló túlsó oldalára? Magas lóról lehet nagyot esni.
Erre is nagy szükség lesz, de azért nem csak ennyiből áll a dolog. A legtöbb szerintem a védelmünkön fog múlni. Mert nem biztos, hogy most elég lesz az, hogy hátha eggyel többet rúgunk. Ez az egyetlen, ami miatt nagyon aggódok, mert nem valószníű, hogy addig össze tudjuk kapni a védelmet, ahonnan ráadásul hiányozni fog Puyol és Mascherano is.sörvirsli írta:Én csak a müncheni meccset néztem.![]()
Minden esetre ha Messi 100 százalékos szokásos megállíthatatlan formájába lesz akkor nincs para,de ha nem akkor esélyes a búcsú.