2013.04.29. 16:52:34
Szerintem akármi megtörténhet ezen a meccsen, lehet a Bayern újabb győzelme, lehet, hogy szoros meccs lesz de az sem lehetetlen, hogy ledolgozzuk a hátrányt. Nagyon kevés az esély a továbbjutásra, de én nem úgy fogom nézni a meccset, hogy mindegy, hogy mi történik, úgyse jutunk tovább, és remélem, hogy a játékosok sem ilyen hozzáállással fognak játszani.
Ami fontos lesz, hogy motivált legyen a csapat. Sokan mondják Tito-ról, hogy a Pep-korszakban ő volt az ész, ez szerintem igaz is, de akkor ott volt Pep, aki tudta motiválni a csapatot. Márpedig az sem elég, ha van egy jó taktikánk, de motiválatlan a csapat, és fordítva sem elég. A 4-0-ás meccsen viszont motiválatlanul játszott a csapat, ez volt a fő oka a vereségnek. Tehát Tito jó edző szerintem, csak kellene mellé valaki, aki motiválja a csapatot.
Én így állnék fel holnapután: Valdes - Adriano, Barta, Abidal, Alves - Busquets, Song, Thiago - Iniesta, Messi, Tello(vagy Alexis vagy Villa)
Nem tűnik erős csapatnak, de volt okom kihagyni akit kihagytam. Védelemben Alba eltiltott, ezért Adriano bal oldalon. Alves jobboldalon. Pique-t a sok hibája miatt nem tenném kezdőcsapatban, esetleg be lehetne cserélni, mikor Abidal már nem bírja. Ha Puyol játszhat akkor őt cserélném be, mert 20-30 percnél többet nem hiszem, hogy játzszhatna. Középpályán kell Song, hogy a levegőben jók legyünk, amúgy is jól játszik mostanában. Xavi azért nincs a kezdőben, mert gyors focit kell játszanunk, Xavi pedig bármennyire is jó játékos, lassítja a játékot, ezért én csak cserepadra ültetném, helyette kezdene Thiago, aki bár képes hibázni, de képes szép megoldásokra, cselekre, passzokra is. Iniesta így maradt a támadósorba szélre, Messi természetesen középen. Maradt a másik szél. Pedro-t biztos nem tenném kezdőbe. Marad Tello, Alexis, Villa. Én Tello-t játszatnám, de mindhárom játékosnak van valami előnye. Tello-nak a gyorsasága, Villa tud helyet teremteni Messi-nek a legjobban, és jól tud kapura rúgni is, Alexis-nek pedig a védekezése a legjobb a három játékos közül.
De teljesen mindegy, mert úgyse ez a kezdőcsapat lesz.
A lényeg az, hogy ne úgy menjenek ki a játékosok a pályára, hogy úgyis kiesünk.
Hajrá Barca!